Τετάρτη 8 Απριλίου 2009

Βαρυσήμαντες δηλώσεις Καραμανλή για την εγκληματικότητα

http://anything-but-nd.blogspot.com/

Κλικ για μεγέθυνση.

Από το βήμα της βουλής ο πρωθυπουργός κατηγόρησε ΠαΣοΚ και ΣυΡιζΑ ότι "κλείνουν το μάτι" στους κουκουλοφόρους και υπογράμμισε χαρακτηριστικά για το πανεπιστημιακό άσυλο ότι "αυτό δεν είναι άσυλο. Είναι ασυλία στην εγκληματικότητα".

Για την κυβέρνηση των απατεώνων που παίζει μικροκομματικά παιχνίδια με το βουλευτικό άσυλο, η περιουσία του ελληνικού λάου (ο οποίος ως επί το πλείστον αποτελείται από μεγαλοτραπεζίτες) κινδυνεύει από τους κουκουλοφόρους που ρίχνουν βιτρίνες τραπεζών.

buzz it!


Read more...

O Καραμανλής ξεπέρασε κάθε δημοκρατικό πλαίσιο. Δεν αποτελεί απλό δημόσιο κίνδυνο...

απο http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/
ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙ' ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ, ΤΗΝ ΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!
Αυτά που είπε ο Καραμανλής ξεπερνούν το κράτος βίας και νοθείας του θείου του και θέτουν σε κίνδυνο τις ελάχιστες δημοκρατικές ελευθερίες, που έχουν απομείνει στη Ελλάδα της μαύρης ΔΕΞΙΑΣ!
Οι πολιτικοί αρχηγοί της δημοκρατικής αντιπολίτευσης, απάντησαν;
Σκοπεύουν ν’ απαντήσουν στο πιο σκληρό κι αυταρχικό «σύστημα» που εγκαθιδρύει η δεξιά στη χώρα μας;
Τέτοιες φράσεις δεν έχουν τολμήσει να ξεστομίσουν οι πιο αιμοσταγείς δικτάτορες του πλανήτη!
Που οδηγούμαστε;
ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!


Read more...

Στα πράσα το σκάνδαλο των λιμενοφυλάκων...

[untitled.jpg]

Με στυλό και με ...μολύβι
θα διορθωθούν τα γραπτά για να μπορούν να γίνουν αλλοιώσεις!
Το Press-gr αποκαλύπτει νέα στοιχεία.
Να επέμβει ο εισαγγελέας του Ναυτοδικείου
.
Από τον Σπύρο Νικολάου


Θυμάστε που αποκαλύψαμε ότι η επιχείρηση αδιαφάνεια βρίσκει σάρκα και οστά στον γραπτό διαγωνισμό των λιμενοφυλάκων που έγινε το Σάββατο και την Κυριακή 14 και 15 Μαρτίου στα ΤΕΙ Αιγάλεω; (Διαβάστε τι είχαμε γράψει εδώ).
Ο διαγωνισμός ήταν για περίπου 600 και οι συμμετοχές γύρω στις 5.000. Αποκαλύπταμε οτι εκτός των άλλων είχε δοθεί εντολή η διόρθωση των γραπτών να γίνει με μολύβι για να μπορούν να αλλοιώσουν την βαθμολογία μετά το διαγωνισμό, προκειμένου να επιλεγούν οι "κολλητοί".
Σημερινές πληροφορίες αναφέρουν ότι αναδεικνύονται νέες μεθοδεύσεις στην έκδοση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού των Λιμενικών.
Ο "εγκέφαλος" υπουργός Ναυτιλίας Αναστάσης Παπαληγούρας φέρεται να έχει δώσει συγκεκριμένα κατεύθυνση στους διορθωτές του διαγωνισμού, τα γραπτά που θα βαθμολογούνται:
από 1-6 να υπογράφονται με στυλό
από 7-17 με μολύβι
από 18-20 με στυλό.
Κι αυτό ώστε με βάση τις λίστες των "ημετέρων" να μπορεί να αλλοιώσει τις βαθμολογίες η Επιτροπή που θα ανοίξει τα γραπτά, εντελλομένη από τον κ. Παπαληγούρα. Δηλαδή, αυτοί που δεν έχουν καμιά τύχη και οι αριστούχοι είναι οι δύο κατηγορίες που δεν θα "θιγούν", γι' αυτό και η βαθμολόγη θα γίνει με στυλό. Η ενδιάμεση κατηγορία θα έχει ...μολύβι για να μπορούν να γίνουν οι "διορθώσεις".
-Δεν είναι αυτό πολιτική φαυλότητα;
-Ο εισαγγελέας του Ναυτοδικείου προτίθεται να ελέγξει τα γραπτά πριν παραδοθούν στην Επιτροπή;

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνέχεια...
http://press-gr.blogspot.com/
Read more...

Κράτος εγγυητής της ασφάλειας και των δικαιωμάτων

ΠΑΣΟΚ

Μεταξύ των προτάσεων περιλαμβάνονται:

* Αστυνομία φιλική προς τον πολίτη, παρούσα στις πόλεις, στα χωριά, στις γειτονιές, στην ύπαιθρο, σε όλους τους χώρους, χωρίς βία και αυταρχισμό, με σεβασμό στις ατομικές ελευθερίες, στα ανθρώπινα δικαιώματα και στο Σύνταγμα.



* Αστυνομία που λειτουργεί έξυπνα και χρησιμοποιεί σύγχρονα τεχνολογικά αντίμετρα απέναντι στο οργανωμένο έγκλημα το οποίο κάνει μαζική χρήση των νέων τεχνολογιών. Μια Αστυνομία που θα δημιουργεί αίσθημα ασφάλειας και σιγουριάς στους πολίτες.



* Απελευθέρωση των αστυνομικών δυνάμεων από την εκτέλεση καθηκόντων διοικητικής κυρίως φύσεως, όπως η επίδοση εγγράφων, ο έλεγχος των καταστημάτων, οι πολεοδομικές παραβάσεις τα αυθαίρετα, τα οποία θα περάσουν στη δημοτική αστυνομία. Έτσι ένας μεγάλος αριθμός στελεχών της ΕΛΑΣ θα αποδεσμευτεί από πάρεργα για να αξιοποιηθεί στην πρόληψη και την καταστολή κάθε μορφής εγκληματικότητας.



* Εφαρμογή του θεσμού του αστυνόμου της γειτονιάς κοντά στην οικογένεια, στο οποίον μπορεί να απευθύνεται ο κάθε πολίτης για οποιοδήποτε ζήτημα.



* Ενεργοποίηση των τοπικών συμβουλίων πρόληψης της εγκληματικότητας, ώστε η αυτοδιοίκηση, οι φορείς κάθε γειτονιάς, εθελοντές και απλοί πολίτες καλούνται να εντοπίζουν και να αντιμετωπίζουν τα κοινωνικά προβλήματα σε κάθε περιοχή, πριν αυτά μετατραπούν σε παράνομες και εγκληματικές συμπεριφορές.



* Συνδρομή της πανεπιστημιακής κοινότητας των εγκληματολόγων, των κοινωνιολόγων για να συμβάλλουν στην ανάλυση του εγκληματικού φαινομένου και να βελτιώνουν τις πρακτικές μας.



* Ενεργοποίηση των εποχούμενων και πεζών περιπολιών σε όλες τις γειτονιές των αστικών κέντρων στις πλατείες στα πάρκα, ώστε οι πολίτες να αισθάνονται ασφαλείς.



* Στήριξη με κάθε μέσο υλικό και όχι μόνο του έργου των αστυνομικών με προτεραιότητα την ανόρθωση του ηθικού τους.

αποhttp://www.pasok.gr/
Read more...

Καλούμε τους εκκαθαριστές να πράξουν το αυτονόητο


Τον περασμένο Γενάρη με δελτίο τύπου μας με τίτλο “ΠΕΡΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΙΝΑ” είχαμε θέσει μια σειρά από ερωτήματα προς τους διορισθέντες εκκαθαριστές της ΣΕΠΕΚ και της ΣΕΒΑΘ. Λέγαμε τότε ότι οι ορισθέντες εκκαθαριστές θα έπρεπε να έχουν στο νου τους ότι η ενημέρωση για την κατάσταση που βρήκαν και την διαδικασία εκκαθάρισης δεν αφορά μόνον την μεγαλομέτοχο Αγροτική Τράπεζα αλλά όλη την τοπική κοινωνία και ότι θα έπρεπε ανά πάσα στιγμή να είναι σε θέση να πληροφορούν την κοινωνία για την πορεία της εκκαθάρισης.

Ήδη οι διορισθέντες εκκαθαριστές ζητούν επιμόνως να απαλλαγούν των καθηκόντων τους. Κατέθεσαν δε, αιτήσεις κήρυξης σε πτώχευση των εταιρειών προκειμένου να εκποιηθεί το ενεργητικό και να ικανοποιηθεί εν μέρει το παθητικό των εταιρειών.

Σήμερα τα ερωτήματα επανέρχονται και εμπλουτίζονται"

Περισσότερα στο site της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Ξάνθης


Read more...

Ρεζίλι έγινε ο Αλαβάνος μέσα στην βουλή - Δεν ήξερε τον εθνικό ύμνο


ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΡΕΖΙΛΙΚΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ Κ.Ο. ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Τέτοιο ρεζιλίκι για αρχηγό πολιτικού κόμματος δεν έχει ξαναγίνει! Ο Αλέκος Αλαβάνος δεν ήξερε τον εθνικό ύμνο μέσα στην βουλή!!! Και χαρακτήρισε ακραίο τον Διονύσιο Σολωμό. Του φταίει ο Σολωμός που ο Αλαβάνος δεν ήξερε τον εθνικό ύμνο.
Στην συζήτηση για την ασφάλεια ξέρετε τι είπε και έγινε ΡΕΖΙΛΙ μέσα στο κοινοβούλιο;



"Ο Σολωμός ήταν ακραίος που είπε για τον εθνικό ύμνο κ.Πρωθυπουργέ, τον οποίο εθνικό ύμνο πιστεύω ότι γνωρίζετε: "σὲ γνωρίζω ἀπὸ τὴν ὄψι, ποῦ μὲ βία μετράει τὴν γῆ". Με λίγα λόγια ήθελε να πει ότι με την βία μετράει την γη.

Τον λόγο πήρε ο Γιώργος Καρατζαφέρης που τον έκανε...σκουπίδι. Να ανοίξει η γη να τον καταπιεί:

"κ.Αλαβάνε επειδή μπορεί να ακούει κόσμος και μαθητές και δεν ξέρετε τον εθνικό ύμνο, ο εθνικός μας ύμνος λέει βια και όχι Βία. Δεν εννοεί την βία αλλά την βιασύνη. Που με βιασύνη μετράει την γη. Καλό είναι να γνωρίζουμε τον εθνικό μας ύμνο"!!!

Αυτό έγινε σήμερα μέσα στην βουλή.

Ντροπή και ξεφτίλα για τους εθνοπατέρες μας.



Διαβάστε Περισσότερα
Read more...

ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ-ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ...

αποhttp://pressmme.blogspot.com/
Επανερχόμαστε για μια μικρή προσθήκη. Γράψαμε ότι στο Κτηματολόγιο προσελήφθη η πεθερά του μπουμπούκου, Αγγελική Πουλάκου. Είπαμε ότι δεν έφθανε αυτό αλλά προσελήφθη (επίσης χωρίς προκήρυξη) και η...νύφη της (κόρη του Απόστολου Ανδρεουλάκου). Θέλετε και το κερασάκι; Δεν τους έφθαναν όλα αυτά, προσέλαβαν και τον...αδελφό της Ευγενίας Μανωλίδου και σύζυγο της κόρης του Ανδρεουλάκου. Δηλαδή τα χρήματα που έδινε ο κόσμος στο Κτηματολόγιο "χρειάστηκαν" για να "ταΐζονται" τρία μέλη της μπουμπουκο-οικογένειας. Η πεθερά του, η κουνιάδα του και ο κουνιάδος του. Πραγματικά έχει εκπλαγεί ο ΥΠΕΧΩΔΕ με τα παραπάνω και έχει γίνει πυρ και μανία. Δεν είναι τυχαίο ότι ενορχηστρωτής όλων αυτών ήταν ο... αποπεμφθείς από το Γραφείο Τύπου του Ν. Σιγάλας για τον οποίο ο Σαρακατσάνος είχε δώσει εντολή να φύγει από το Κτηματολόγιο αλλά ο Πρόεδρος του Χ. Γούλας την...παράκουσε Και έτσι λαμβάνει κάθε μήνα 5.000 € από το Κτηματολόγιο χωρίς να πατάει ποτέ στην δουλειά του. Η σύνδεση γίνεται ως πρόγευση. Σε λίγο που θα αποκαλυφθεί η σύνδεση του Ν. Σιγάλα με την CIVITAS την Κτηματολόγιο και το τον... Εφραίμ. Θα τραβάνε όλοι τα μαλλιά τους και ο Γ. Σουφλιάς για την εμπιστοσύνη που έδειξε σε όλους αυτούς. Επίσης ο Ν. Σιγάλας παραμένει (παρά την...υπερκόπωση) εκτός από το Κτηματολόγιο και στο Δ.Σ. της ΕΥΔΑΠ μαζί με τον Φ. Θ. Γεωργακέλλο, ο οποίος διατηρεί εταιρία Δημοσίων Σχέσεων η οποία παίρνει απίστευτα χρήματα από ΕΥΔΑΠ, ΕΓΝΑΤΙΑ, ΜΕΤΡΟ, (μέσω της γυναίκας του που εργάζεται εκεί), ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ με μεσολάβηση Ν. Σιγάλα. Σύντομα και τα υπόλοιπα με αποδείξεις. Προς το παρόν... μπουμπουκολόγιο και γιαγιά πεθερά του μπουμπούκου!

Ο Γ. Σουφλιάς είναι σοβαρός. Και πιστεύουμε ότι θα καθαρίσει την σαπίλα από το Κτηματολόγιο Α.Ε.
Read more...

Νέες εξελίξεις στο Νοσοκομείο της Κομοτηνής



Νέες αποκαλύψεις κάνει ο Μπάρμπα Νίκος μέσα από το blog του, όσον αφορά το Σισμανόγλειο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής!
Διαβάστε εδώ και εδώ

Read more...

Αυτή είναι η διαχείριση συσκευασιών φυτοφαρμάκων στην Ημαθία

απο http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/
Ιδιαίτερα αυτήν την εποχή, η χημική επέμβαση σε κάθε είδους καλλιέργεια, είναι δεδομένη. Χιλιάδες τόνοι τοξικών φυτοφαρμάκων (μικρού χρόνου δράσης και μη), πέφτουν σε φυτά, αέρα και έδαφος. Στα σημεία όπου γεμίζουν τα ραντιστικά βυτία με νερό, οι εικόνες είναι τραγικές. Να πως διαχειρίζονται τις συσκευασίες αυτών των τοξικών ουσιών. Στην καλύτερη των περιπτώσεων, βάζουν φωτιά για να μειωθεί το «σκουπιδαριό». Πλαστικά χαρτιά και υπολείμματα των φυτοφαρμάκων, καίγονται. Δίπλα σε κατοικημένες περιοχές, δίπλα σε αγρότες και το κάνουν αγρότες. Στην άλλη περίπτωση, όλα αυτά ή μέρος τους, καταλήγουν στο διπλανό κανάλι με νερό.
Κανείς δεν είδε τίποτε;
Οικολογική Ομάδα Βέροια
Read more...

Ο Μαυρος Καπιταλισμος

απο http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/



Read more...

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ: ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΠΙΚΡΙΑ...


Εκτύπωση E-mail
Γράφει ο/η Greek American News Agency
07.04.09
Τελικά μετά από ένα θρίλερ πολλών ωρών πραγματοποιήθηκε μια 12λεπτη ιδιωτική συνάντηση, και άνευ κάθε επισημότητας και πρωτοκόλλου, του Αμερικανού προέδρου Barack Obama με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο . Επίσημο ανακοινωθέν για την συνάντηση εξέδωσε μόνον το Οικουμενικό Πατριαρχείο ενώ ο Λευκός Οίκος παρά τις επίμονες επαφές και επικοινωνίες με ανθρώπους του Οικουμνεικού Πατριαρχείου επέλεξε την οδό της σιωπής για αυτή την συνάντηση από την οποία όμως ο ίδιος ο κ. Βαρθολομαίος δήλωσε ικανοποιημένος. Χαρακτηριστικό των προθέσεων της Αμερικανικής πλευράς η οποία ενέδωσε στις πιέσεις της Άγκυρας για μη επίσημη συνάντηση και μάλιστα στο όχι στο φανάρι-έδρα του Οικουμενικού πατριαρχείου- της κατάστασης είναι η δημοσιότητα που δόθηκε αντίστοιχα στην συνάντηση του Barack Obama με τους τοπικούς θρησκευτικούς ηγέτες της Κωνσταντινούπολης ενώπιον των φωτογράφων και των τηλεοπτικών συνερεγείων εν αντιθέσει προς την συνάντηση με τον Οικουμνεικό Πατριάρχη η οποία κρατήθηκε σε πολύ χαμηλούς τόνους και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το επίσημο ανακοινωθέν από το Οικουμενικό πατριαρχείο εκδόθηκε μετά από αναμονή πολλών ωρών, διαπραγματεύσεων, μεταξύ Νέας Υόρκης, Ουάσιγκτον και Φαναρίου, επαφών και επικοινωνιών με τον Λευκό Οίκο και αφού έγινε κατανοητό ότι ο Λευκός Οίκος θέλει να μην καταγραφεί ως επίσημη η συνάντηση των δυο ανδρών το Οικουμενικό Πατριαρχείο εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση. Το ανακοινωθέν αναφέρει τα εξής:

Σήμερον, Τρίτην, 7ην Ἀπριλίου 2009, ἐπραγματοποιήθη ἰδιαιτέρα συνάντησις τῆς Α. Θ. Παναγιότητος τοῦ Οἰκουμενικοῦ Πατριάρχου Βαρθολομαίου μετά τοῦ Ἐξοχωτάτου Προέδρου τῶν Ἡνωμένων Πολιτειῶν τῆς Ἀμερικῆς Barack Obama. Ἡ συνάντησις ἐπραγματοποιήθη εἰς τό Ξενοδοχεῖον Conrad τῆς Κωνσταντινουπόλεως περί τήν 9:45 πρωϊνήν καί διήρκεσε περί τά 12 λεπτά τῆς ὥρας. Εἰς τήν συνομιλίαν μεταξύ τοῦ Οἰκουμενικοῦ Πατριάρχου καί τοῦ Ἀμερικανοῦ Προέδρου ἦσαν παρόντες ὁ Διευθυντής Ὑπηρεσιῶν (Chief of Staff) τοῦ Λευκοῦ Οἴκου κ. R. Emmanuel καί ὁ Σεβασμιώτατος Ἀρχιεπίσκοπος Ἀμερικῆς κ. Δημήτριος.

Ἡ συνομιλία καί ἡ ἐν γένει συνάντησις ἐπραγματοποιήθη ἐν πνεύματι ἐγκαρδιότητος, ἀμοιβαίου σεβασμοῦ καί οὐσιαστικῆς τοποθετήσεως τῶν βασικῶν θεμάτων. Ὁ Πρόεδρος Obama ἀνέφερεν ὅτι, πέραν τῆς μνείας τοῦ ζητήματος τῆς Θεολογικῆς Σχολῆς Χάλκης κατά τήν ὁμιλίαν του εἰς τό Τουρκικόν Κοινοβούλιον, συνεζήτησεν ἐπ' αὐτοῦ καί μέ τόν Πρόεδρον τῆς Τουρκικῆς Δημοκρατίας Γκιούλ καί διεπίστωσε τήν ὕπαρξιν καλῆς διαθέσεως ἀλλά καί τήν δυσκολίαν λόγῳ τῶν πολιτικῶν ἐπιπτώσεων. Ἐδήλωσε πάντως ὅτι θά συνεχίσῃ τήν παρακολούθησιν τοῦ ὅλου ζητήματος μέ σαφῆ προσπάθειαν εὐμενοῦς διά τό Οἰκουμενικόν Πατριαρχεῖον λύσεως αὐτοῦ.

Ὁ Οἰκουμενικός Πατριάρχης ἔκαμε τάς ἀκολούθους ἀναφοράς καί τοποθετήσεις :

1. Παρεκάλεσεν ἐπιμόνως, πειστικῶς καί ἐμπόνως διά τήν ἐπίσπευσιν τῆς ἐπαναλειτουργίας τῆς Θεολογικῆς Σχολῆς τῆς Χάλκης ὡς βασικῆς προϋποθέσεως διά τήν μόρφωσιν καί τήν προετοιμασίαν Ἱ. Κλήρου τόσον διά τό παρόν ὅσον καί διά τό μέλλον τοῦ Πατριαρχείου.

2. Ἐτόνισε τήν σημασίαν τῆς ἐγγυήσεως τῆς θρησκευτικῆς ἐλευθερίας διά τάς μειονότητας τῆς Τουρκίας.

3. Ἀνέφερεν ὅτι ὑποστηρίζει σαφῶς καί μακροχρονίως τήν προσπάθειαν ἐντάξεως τῆς Τουρκίας εἰς τήν Εὐρωπαϊκήν Ἕνωσιν διά τό καλόν, ὡς εἶπεν, ὅλων.

4. Ἐσημείωσε τήν σημασίαν τῆς ἐργασίας διά τό περιβάλλον, καί προσέθεσε συναφῶς τήν πληροφορίαν διά τό προσεχές οἰκολογικόν Συμπόσιον ἐν Η.Π.Α. (Ποταμός Mississippi), κατά μῆνα Ὀκτώβριον 2009.

5. Ηὐχαρίστησε τόν Πρόεδρον Obama διά τήν παροῦσαν συνάντησιν καί διά τό ἔμπρακτον ἐνδιαφέρον του διά τά φλέγοντα θέματα τοῦ Οἰκουμενικοῦ Πατριαρχείου.

Ὁ Παναγιώτατος ἀνέφερεν εἰς τόν Πρόεδρον ὅτι τοῦ ἀπέστειλε διά τῆς ἐνταῦθα Γεν. Προξένου τῆς χώρας του εἰκόνα τοῦ Προφήτου Βαρούχ (προστάτου τοῦ Προέδρου) μέ ἰδιόχειρον ἀφιέρωσιν. Ἐπίσης τόν συνεχάρη διά τήν νίκην καί κατάκτησιν τοῦ πρωταθλήματος καλαθοσφαίρας ὑπό τῆς ὁμάδος τοῦ Πανεπιστημίου τῆς Β. Καρολίνας, ὑποστηριζομένης ὑπό τοῦ Προέδρου.


Read more...

Αποκλεισμός της λεωφόρου “Κ.Καραμανλή” στη Θεσσαλονίκη από τους εργαζόμενους στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο


Αποκλεισμός της λεωφόρου “Κ.Καραμανλή” από εργαζόμενους στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη. Οι εργαζόμενοι προχώρησαν σε αυτή την κίνηση, διαμαρτυρόμενοι για τις συνθήκες που επικρατούν στο Νοσοκομείο και για την έλλειψη προσωπικού.(http://www.newsblog.gr)
Read more...

Ολα τα Πρωτοσέλιδα Απογευματινών, Πρωινών, Οικονομικών, Αθλητικών και Θεσσαλονίκης

Απο http://kafeneio-gr.blogspot.com/
8-4-2009
Κάντε κλικ στις εφημερίδες να ανοίξουν

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ















ΠΡΩΙΝΕΣ






ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ









ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ















ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
















Σε λίγο και οι υπόλοιπες



Διάβασε τη συνέχεια εδώ...

Read more...

ΣΟΚ!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!

Ακούστε τι λέει ο Μανούσης για να καταλάβετε τι γίνεται...
Και όντως όπως λέει η Μακρή, το Μάιο του 2007 δεν είχαν προκηρυχθεί εκλογές, αλλά ήμασταν μόλις 10 μήνες πριν την ημερομηνία εκλογών, που θα ήταν κανονικά το Μάρτιο του 2008... όλοι όμως συζητούσαν για πρόωρες εκλογές για το Φθινόπωρο του 2007...
...και μην ξεχνάμε ότι τον Μάιο του 2007 ήταν σε πλήρη εξέλιξη ΚΑΙ το σκάνδαλο των Ομολόγων!!!
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΤΟΓΙΑΚΟ!!!



Αφού είπε πρώτα ότι είναι "γαλάζιος", ομολόγησε εντελώς αβίαστα ότι πήγε στον Ντογιάκο και του είπε να καταθέσει μετά τις εκλογές (του 2007) για να μην κάνει κακό στη Ν.Δ..
Και ο Ντογιάκος τον άκουσε! Το δέχτηκε!
http://krogias.blogspot.com/
Read more...