Τετάρτη, 28 Απριλίου 2010

Παραιτήθηκε η γενική γραμματέας της περιφέρειας Ιονίων Νήσωνtroktiko
Την παραίτησή της υπέβαλε η γενική γραμματέας της περιφέρειας Ιονίων Νήσων Βάσω Αλεξανδρίδου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα είχε καταθέσει στην περιφέρεια τιμολόγια 20.000 ευρώ ταοποία αφορούσαν στην αγορά επίπλων για το σπίτι της στην Κέρκυρα.

Επίσης το ελεγκτικό συνέδριο της είχε επιστρέψει ώς απαράδεκτα τιμολόγια με έξοδα απο την επίσκεψή της στο Φανάρι.

Read more...

Ο πιο ακριβοπληρωμένος Ευρωπαίος διοικητής τράπεζας είναι ο Προβόπουλος στην χώρα που καταρρέει οικονομικά!troktiko
Ο πιο ακριβοπληρωμένος Ευρωπαίος διοικητής τράπεζας είναι ο δικός μας και η χώρα πάει φουλ για χρεωκοπία! Ο Γιώργος Προβόπουλος πρέπει να μας εξηγήσει πως γίνεται να μην πήρε χαμπάρι για όλα τα δεινά που έρχονται για τον τόπο και να μην ενημέρωσε επενδυτές, καταθέτες και κυβέρνηση. Αν το έκανε και δεν εισακούστηκε γιατί δεν παραιτήθηκε;
Ο διοικητής της τράπεζας της Ελλάδας Γιώργος Προβόπουλος κερδίζει 362.500 ευρώ, ή 465.885 δολάρια τον χρόνο, έναντι 345.252 ευρώ που παίρνει από την (ΕΚΤ) ο Jean-Claude Trichet!
Το θέμα...

είναι τεράστιο και σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του κόσμου ο διοικητής μιας χώρας που έχει κάνει άνω κάτω την Ευρώπη θα είχε παραιτηθεί ή θα είχε εκδιωχθεί αλλά για έναν περίεργο λόγο μένει στην θέση του. Η Ελλάδα έχει διασυρθεί και ο κ.Προβόπουλος αγέρωχος κάνει και δηλώσεις μιλώντας για συνένωση τραπεζών. Την ίδια ώρα ένα περίεργο παιχνίδι παίζεται και δεν έχει απαντήσει τι γίνεται με την έγκριση που πρέπει να δώσει σε τράπεζα και δεν το έχει κάνει; Άραγε εντόπισε κομπίνα και άρα οι επενδυτές πρέπει να την μάθουν για να άρουν την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο που μπήκε μπροστά ή ο Προβόπουλος παίζει άλλα ύποπτα παιχνίδια; Δεν υπάρχει τρίτος δρόμος. Και επειδή η ιστορία με την οικονομία, παρατραβάει την επόμενη φορά θα ενημερώσουμε τον κόσμο που και γιατί δεν γίνεται αύξηση μετοχικού κεφαλαίου για να καταλάβει ότι αυτά τα παιχνίδια είναι επικίνδυνα και να διαπιστώσει για πότε (επί θητείας του) θα γίνει το....μπουμ και ο κόσμος θα μαζεύει χρήματα!
Εδώ πλέον κάτι γίνεται και ο κόσμος θα χάσει την εμπιστοσύνη του. Μήπως γνωρίζει πόσα χρήματα έφυγαν μόνο για Κύπρο το τελευταίο εικοσαήμερο; Εμείς δεν αναστατώνουμε τον κόσμο, αλλά ο Προβόπουλος δίνει δικαιώματα. Τόσο απλά είναι τα πράγματα...

Read more...