Σάββατο 23 Μαΐου 2009

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ!!!!!!!!!!




Read more...

ΜΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΑΤΙΑ!!!!!!!


Παρέμβαση για άρση της άδικης «απομόνωσης» θα ζητήσει κ. Οζγκιουρκούν

«Κόκκινος συναγερμός» για την εξαφάνιση Πολωνού πράκτορα

Ο ΛΙΒΑΝΟΣ ΠΡΟΣΕΦΥΓΕ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΚΑΤΗΓΟΡΩΝΤΑΣ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑ

«Είμαστε ένα κράτος σε πόλεμο...»




Read more...

Δημοσκόπηση MRB για τον Κυριακάτικο Ελευθερο τύπο



Δείτε προηγούμενες δημοσκοπήσεις για συγκρίσεις εδώ εδώ , εδώ και εδώ και εδώ και εδώ και εδώ και εδώ


Read more...

ΠΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΑΠΛΑ ΕΤΣΙ ΝΑ ΛΕΜΕ κ.ΠΑΡΟΝ!!!


ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ (ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ)...

Πιο ουδέτερο σήμερα το Παρόν της Κυριακής, δημοσιεύει αποκλειστικό ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο κλήθηκαν από την ελβετική Εισαγγελία οι δικηγόροι των κατηγορουμένων να πάρουν όλα τα στοιχεία. Σύμφωνα με την εφημερίδα τα στοιχεία βρίσκονται σε 500 σελίδες στις οποίες υπάρχουν ονοματεπώνυμα και σημαντικά έγγραφα. Ενδιαφέρον το άρθρο του Μάκη Κουρή "μαυρίστε τους Καραμανλή και Γιώργο" εάν δεν πουν εδώ και τώρα ΟΧΙ σε Τούρκο διοικητή στο στρατόπεδο Λάρισας"! Αυτό που δεν καταλάβαμε είναι σε τι φταίει ο Γιώργος Παπανδρέου για να τον μαυρίσουν, αφού την απόφαση την πήρε η κυβέρνηση Καραμανλή!




Read more...

Κυριακάτικα Πρωτοσέλιδα

kafeneio

24-5-2009
Κάντε κλικ στις εφημερίδες να ανοίξουν












Read more...

Προηγείται το ΠΑΣΟΚ με 3,1% της Ν.Δ., σύμφωνα με δημοσκόπηση της ΚΑΠΑ Research για τον "Αγγελιοφόρο της Κυριακής"



Προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ δείχνει πανελλαδική δημοσκόπηση της ΚΑΠΑ Research για τον «Αγγελιοφόρο της Κυριακής».

Στην πρόθεση ψήφου το ΠΑΣOΚ προηγείται κατά 3,1% της ΝΔ. Τα δύο κόμματα είναι λίγο πάνω και λίγο κάτω της νοητής γραμμής του 30% των ψήφων, συγκεντρώνοντας συνολικά... περίπου τους 6 στους 10 ψηφοφόρους. Το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει 31,5% και η Ν.Δ. 28,4%.

Η «αδιευκρίνιστη ψήφος» ανέρχεται στο 12,7% με τους μισούς να προέρχονται από τη ΝΔ και το 37% από το ΠΑΣΟΚ.

Το ΚΚΕ κινείται στο 7,3%, ο ΣΥΡΙΖΑ στο 5,3%, ο ΛΑOΣ στο 4,4%, και οι Oικολόγοι Πράσινοι συγκεντρώνουν ποσοστό 8,1%.

Η Δράση των Μάνου και Μπουτάρη φτάνει στο 1,2% και το Μακεδονικό Μέτωπο των Παπαθεμελή - Ζουράρι στο 0,8%.

Στην παράσταση νίκης το ΠΑΣOΚ θεωρείται νικητής των εκλογών από τους 2 στους 3 ψηφοφόρους, ενώ η ΝΔ από τον 1 στους 5.

Oι 7 στους 10 πολίτες δηλώνουν ότι ψηφίζουν με τα ίδια κριτήρια τόσο στις βουλευτικές, όσο και στις ευρωεκλογές, ενώ το 27,3% ότι ψηφίζει με διαφορετικά κριτήρια.



Read more...

ΑΠΟ ΚΕΛΕΠΟΥΡΙ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ, ΑΠΟΔΙΟΠΟΜΠΑΙΟΣ ΤΡΑΓΟΣ


Σε κεντρικό προεκλογικό θέμα τείνει να εξελιχθεί η Φεβρωνία Πατριανάκου, την οποία, όπως μαθαίνει το pressmme θα αποσύρει από την Δευτέρα η Νέα Δημοκρατία. Τόσο η αποκάλυψη του Πρώτου Θέματος για την βίλα στη Μύκονο και τα μετρητά σε λογαριασμούς, όσο και το ρεπορτάζ της Real News για το πως δήλωναν ψεύτικη έδρα της εταιρεία που είχε με τον άνδρα της για να κερδίζουν φόρους έχουν δημιουργήσει μεγάλο πονοκέφαλο στον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή. Πονοκέφαλος ο οποίος προήλθε από του πουθενά καθώς στο Μαξίμου όλοι νόμιζαν ότι είχαν βρει το κελεπούρι της ηθικής!



Read more...

ΠΑΡΑΠΕΜΦΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΠΡΟΕΔΡΕ!!!!!!!!



ΠΡΟΕΔΡΕ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΜΕ ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ!!!! ΦΩΣ!!!!ΟΧΙ ΑΣΥΛΙΑ!!!!ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΑΑΑΑ!!!!!!



ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ PRESSMME

Ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγο το ΠΑΣΟΚ με αφορμή την αποκάλυψη του pressmme για για τον Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ στην Ανατολική Αττική Δημήτρη Μάστορα.

"Αξιότιμο pressmme,
Σας ενημερώνουμε ότι, η υπόθεση του Δημήτρη Μάστορα, στην οποία αναφέρεστε σε σχετική ανάρτηση της ιστοσελίδα σας, μόλις έγινε γνωστή παραπέμφθηκε αμέσως στην Επιτροπή Καταστατικού και Πιστοποίησης του Κινήματος, η οποία θα την εξετάσει μεθαύριο, Δευτέρα 25 Μαΐου, ώστε να ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις".
Από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ

ΠΑΡΤΙ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ







ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Το ότι τα λαμόγια δεν έχουν χρώμα είναι γνωστό. Το ότι πολλά από αυτά περιμένουν να επιστρέψει το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία για να ξεκινήσουν νέο κύκλο μάσας δεν είναι και τόσο γνωστό. Το pressmme φέρνει σήμερα κατ΄αποκλειστικότητα στο φως της δημοσιότητας την έκθεση ντοκουμέντο για χοντρό σκάνδαλο στελέχους του ΠΑΣΟΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο (ΟΑΚΑ). Ο Μάστορας Δημήτρης που αναφέρεται στην έκθεση ήταν Ταμίας του Σωματείου Εργαζόμενων ΟΑΚΑ και μέλος της ΠΑΣΚΕ μέχρι την Τρίτη, οπότε και διεγράφη και από τα δυο. Παραμένει όμως Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ στην Ανατολική Αττική και εμφανίζοντας τον εαυτό του ως εκλεκτό των κεντρικών, διοργανώνει 2 εκδηλώσεις αυτό το Σ/Κ. Τη μια σήμερα το απόγευμα στη Ραφήνα και την άλλη Κυριακή το πρωί στο Λαύριο με ομιλητές τον Χρήστο Πολυζωγόπουλο και την Άννα Διαμαντοπούλου (που δεν έχουν ευθύνη, ούτε γνωρίζουν φυσικά το βίο και την πολιτεία του στελέχους του ΠΑΣΟΚ) αντίστοιχα. Το ΠΑΣΟΚ τι λέει για όλα αυτά;

Read more...

Οι πολίτες στέλνουν μήνυμα για αλλαγή πορείας




Read more...

Τα λένε μόνοι τους!


Φρέσκο βιντεάκι της Νέας Δημοκρατίας, φρέσκο βιντεάκι και δικό μας. Δεν χρειάζονται... παπαγαλάκια, τα λένε μόνοι τους. :-)


http://krogias.blogspot.com/

Read more...

Το παιδί μίλησε...

Έχει μέλλον η νέα γενιά του ΠΑΣΟΚ

Ήταν ελαφρώς "μαγκωμένος" στις πρώτες εμφανίσεις του στα παράθυρα των καναλιών. Πήρε όμως τον αέρα. Χθες ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Σταύρος Λαμπρινίδης, ήταν πολύ καλός, στη συζήτηση, που έγινε στο δελτίο του MEGA, με "αντιπάλους" Σκυλακάκη (Ν.Δ) και Μπαλού (ΚΚΕ). Ο ευρωβουλευτής χαλάρωσε, είχε σωστή κίνηση κι ήταν πολύ εύστοχος στις παρατηρήσεις του. Προβλέπουμε, πως αν τον αφήσουν, θα...

εξελιχθεί σε νέο αστέρι του ΠΑΣΟΚ στις τηλεπαραθυρομαχίες. Έχει ευρωπαϊκή παιδεία και γνωρίζει και πολύ καλά τα "ντόπια" ζητήματα..
http://www.nonews-news.blogspot.com/

Read more...

Μεταβίβασε την περιουσία στα δύο ανήλικα παιδιά του



Μόνο αυθόρμητη και υπό το κράτος πανικού δεν ήταν η φυγή του κ. Μιχάλη Χριστοφοράκου στη Γερμανία. Είχε σχεδιαστεί βήμα βήμα από καιρό, όταν ο πρώην ισχυρός άνδρας της Siemens διαισθάνθηκε ότι οι δικαστικές εξελίξεις ενδεχομένως να είχαν δραματικές για τον ίδιο συνέπειες.

Αδιάψευστο στοιχείο αυτής της σχεδιασμένης κίνησης είναι η απόφαση του κ. Χριστοφοράκου να μεταβιβάσει τα –αν όχι όλα– σημαντικότερα περιουσιακά του στοιχεία στα δύο ανήλικα παιδιά του, πριν ακόμη η Siemens υποβάλει αγωγή εναντίον του. Με αυτό τον τρόπο διασφαλίζει (σύμφωνα με κάποιες νομικές ερμηνείες) ισχυρά επιχειρήματα για να αντικρούσει δικαστικά πιθανή κίνηση να χαρακτηριστεί ως δόλια η πράξη μεταβίβασης.

Δεκατέσσερις ημέρες πριν από τη γνωστοποίηση της αγωγής της Siemens εναντίον του, ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας συνέταξε πράξη γονικής παροχής, μεταβιβάζοντας στα παιδιά του τα περιουσιακά του στοιχεία στην Αθήνα και την Τήνο.

Η πράξη έγινε στις 16 Ιανουαρίου 2009 από τη συμβολαιογράφο Αθηνών κυρία Ελένη Κωνσταντινίδου, με αριθμό 20.424 και λίγες ημέρες αργότερα ενεγράφη και στα υποθηκοφυλακεία ώστε να μην υπάρξει οποιοδήποτε νομικό κενό.

Βάσει του συμβολαίου, ο κ. Χριστοφοράκος μεταβιβάζει στα παιδιά του:
▪ Ενα διαμέρισμα 143 m2 στο λόφο Eντισον Παλλήνης, αξίας 308.829,32 ευρώ, κατά πλήρη κυριότητα.
▪ Δύο σπίτια 88 και 85 m2 στο χωριό Τριαντάρος στην Τήνο, αντικειμενικής αξίας 57.740,42 ευρώ, κατά ψιλή κυριότητα, επίσης με παρακράτηση του δικαιώματος οικήσεως από τον ίδιο. Τα ακίνητα στον Τριαντάρο είναι υποθηκευμένα από τη Siemens Financial Services για ποσό 860.000 ευρώ, ποσό πολλαπλάσιο της αντικειμενικής τους αξίας, από τις 8-4-2005, λόγω προσωπικού δανείου που είχε δώσει προς τον κ. Χριστοφοράκο. Στο συμβόλαιο αναφέρεται ότι τις δόσεις θα συνεχίσει να τις καταβάλλει ο ίδιος.
▪ Το διαμέρισμα το οποίο κατοικεί στην Εκάλη, στην οδό Αραβαντινού 10, εμβαδού 340 m2, αντικειμενικής αξίας 485.511,72 ευρώ. Σε αυτό το ακίνητο ο κ. Χριστοφοράκος παρακρατεί το δικαίωμα οικήσεως ισόβια και της εφ’ όρου ζωής επικαρπία, ώστε να μην κινδυνεύσει από ενδεχόμενη αίτηση κατάσχεσης. Στο διαμέρισμα έχει εγγράψει υποθήκη η Siemens Financial Services. Τις δόσεις του δανείου δηλώνει ότι θα τις εξοφλεί ο ίδιος.

Το συμβόλαιο μεταβίβασης των συγκεκριμένων περιουσιακών στοιχείων ζητήθηκε από τα αρμόδια υποθηκοφυλακεία στις 28 Ιανουαρίου του 2009, δηλαδή ελάχιστες μέρες μετά τη σύνταξή του.

Αν και η συνολική αξία των ακινήτων είναι περίπου 852.000 ευρώ, παράγοντες της κτηματαγοράς με τους οποίους επικοινώνησε ο ΕΤ.Σ την υπολόγιζαν μεταξύ δύο και τριών εκατ. ευρώ, με τη χαμηλή τιμή να θεωρείται εντελώς συγκυριακή λόγω της οικονομικής κρίσης που χτύπησε και την αγορά ακινήτων.

Στην ιδιοκτησία του κ. Μ. Χριστοφοράκου στην Τήνο υπάρχουν και δύο οικόπεδα στη θέση Χαλακιές Καρδιανής, με επιφάνεια οκτώ και δεκαέξι στρεμμάτων αντιστοίχως, τα οποία δεν μεταβιβάστηκαν.

Στο μεταξύ, χθες έγινε γνωστό ότι ο κ. Εμμανουήλ Σταυριανός, ο οποίος προφυλακίστηκε προχθές για το σκάνδαλο της Siemens, έπαθε καρδιακό επεισόδιο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο των φυλακών.
http://citypress-gr.blogspot.com/


Read more...

Ας πάψουν λοιπόν τα παπαγαλάκια της κυβέρνησης να μιλάνε και να αναπαράγουν "έτοιμες αντεπιθέσεις" . . .

.

Προς: τον καταλληλότερο πρωθυπουργό
Κοινοποίηση: Κυβερνητικό Εκπρόσωπο


Σας αποστέλλω το γνήσιο « ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ή ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ» καθώς και τους συγγραφείς και τις εκδόσεις όπως επίσης και την χρονολογία έκδοσης, για να δείτε αν είστε οι αποκλειστικοί κληρονόμοι και εκπρόσωποι του όρου βαρβαρότητα για να ασκήσετε κάθε νόμιμο δικαίωμά σας. (κλικ στις φωτογραφίες)



Σχόλιο: Επειδή αυτό το θέμα δείχνει τη προχειρότητα με την οποία ενεργεί αυτή
η κυβέρνηση, το τρόπο που αντιδρά "εν θερμώ", χωρίς να σκέφτεται και την απουσία θέσεων και επιχειρημάτων . . . τους παραπέμπουμε στην "ετικέτα" του blog:


>ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα»<

Να μελετήσουν όλα όσα έχουμε αναρτήσει για αυτό το θέμα.

Ας πάψουν λοιπόν τα παπαγαλάκια της κυβέρνησης να μιλάνε και να αναπαράγουν "έτοιμες αντεπιθέσεις" , που τους υποδεικνύουν οι εταιρείες (διαφημιστικοί σύμβουλοι) και ας καθίσουν να μελετήσουν, εκτός από "έτοιμα σενάρια και προπαγάνδα" και κανένα άλλο βιβλίο. . . για να έχουν τουλάχιστον τη δική τους άποψη . . .

http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/

Read more...

Καλύτερα παπαγαλάκι παρά κοράκι...


Του Σωτήρη Βαρελά
http://barelskitsa.blogspot.com/
.‏
Μερικές φορές καλύτερα παπαγαλάκι παρά κοράκι που λυμαίνεται το δημόσιο χρήμα…

(Κάντε κλικ επάνω στην εικόνα για να μεγαλώσει)


http://press-gr.blogspot.com

Read more...

Καρτοκινητά μόνο με ονοματεπώνυμο...


Τέλος από τον Ιούλιο για 13.500.000 ανώνυμα καρτοκινητά τηλέφωνα που υπάρχουν στη χώρα μας. Με διαδικασίες εξπρές η κυβέρνηση προχωρά στην πλήρη αλλαγή του συστήματος της κινητής τηλεφωνίας με δύο στόχους: Ο πρώτος- όπως υποστηρίζουν κορυφαία κυβερνητικά στελέχη- είναι να περιοριστεί η μεγάλη εγκληματικότητα, και ο δεύτερος να προστατευθούν οι πολίτες από εκβιασμούς, απειλές και κακόβουλες φάρσες.

Η κυβέρνηση οδηγήθηκε σ΄ αυτήν την απόφαση μετά τις αλλεπάλληλες αποτυχίες των διωκτικών αρχών να εντοπίσουν τα ίχνη μελών τρομοκρατικών οργανώσεων, τους απαγωγείς του Περικλή Παναγόπουλου, καθώς και άλλους κοινούς εγκληματίες οι οποίοι χρησιμοποιούσαν καρτοκινητά στις συνεννοήσεις τους. Παράλληλα, πληθαίνουν καθημερινά οι καταγγελίες για εκβιασμούς απλών πολιτών οι οποίοι δέχονται απειλητικά μηνύματα από αγνώστους.

Με εντολή του Πρωθυπουργού ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Ευρ. Στυλιανίδης πήγε στις Βρυξέλλες και μίλησε με τους αρμοδίους στην Κομισιόν ενώ επικοινώνησε και με τους συναδέλφους του στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες, οι οποίοι και τον πληροφόρησαν για τον τρόπο που κινούνται οι ίδιοι για την αντιμετώπιση του προβλήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, το νομοσχέδιο που είναι έτοιμο και πρόκειται να έρθει στο Α΄ Θερινό Τμήμα της Βουλής αμέσως μετά τις εκλογές, αλλάζει τις...

συνήθειες εκατομμυρίων πολιτών που αγοράζουν από το περίπτερο την κάρ τα SΙΜ χωρίς να δώσουν οποιοδήποτε προσωπικό τους στοιχείο. Οι νέοι όροι. Στο εξής η κάρτα θα είναι μια και μοναδική και θα πωλείται μαζί με το κινητό μετά την επίδειξη ταυτότητας. Οι χρήστες εάν δεν επιθυμούν να έχουν μόνιμη σύνδεση με συμβόλαιο θα μπορούν να αγοράζουν χρόνο ομιλίας των 5, 10 ή 20 ευρώ αφού όμως έχουν αγοράσει την κάρτα από τα σημεία πώλησης και έχουν δώσει τα πλήρη στοιχεία τους. Η κάθε κάρτα θα έχει έναν κωδικό αριθμό που θα αντιστοιχεί σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Τα στοιχεία του προσώπου θα υπάρχουν στην εταιρεία κινητής τηλεφωνίας και οι διωκτικές αρχές με εισαγγελική απόφαση θα μπορούν ανά πάσα στιγμή να έχουν πρόσβαση σ΄ αυτά. Με τον τρόπο αυτόν οι διωκτικές αρχές εκτιμούν ότι σύντομα θα έχουν σημαντικά αποτελέσματα στην εξιχνίαση εγκλημάτων.

Στη διαδικασία αυτή υπάρχουν αντιρρήσεις για παραβίαση προσωπικών δεδομένων οι οποίες θα διατυπωθούν έντονα κατά τη συζήτηση στη Βουλή. Μάλιστα, κάποιοι βουλευτές εκτιμούν ότι η κυβέρνηση ίσως να μην καταφέρει να περάσει το νομοσχέδιο από το θερινό τμήμα και να αναγκαστεί να το αφήσει για την Ολομέλεια του φθινοπώρου. Τα κυβερνητι- κά στελέχη ωστόσο υποστηρίζουν ότι ο νέος νόμος θα είναι σαφής και ξεκάθαρος και απόλυτα προσαρμοσμένος με το καθεστώς που ισχύει σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. «Όχι μόνο δεν θα παραβιάζονται τα προσωπικά δεδομένα, αντίθετα οι πολίτες θα προστατεύονται ώστε να μην πέφτουν θύματα κακοποιών και εκβιαστών που διαταράσσουν την οικογενειακή γαλήνη τους», λέει πηγή του υπουργείου Μεταφορών. Πάντως αυτήν την ώρα υπάρχουν 13.500.000 καρτοκινητά από τα οποία ενεργά σε μόνιμη βάση είναι τα 7.000.000. Μετά την ψήφιση του νόμου θα υπάρξει ένα διάστημα προσαρμογής και μετά οι συνδέσεις των ανώνυμων καρτοκινητών θα διακοπούν. Όσοι χρησιμοποιούν καρτοκινητό θα πρέπει να προσαρμοστούν στη νέα κατάσταση.

Θα ανθήσει η μαύρη αγορά

Ένα από τα επιχειρήματα όσων διαφωνούν μ΄ αυτήν τη ρύθμιση είναι ότι το πρόβλημα της ασφάλειας δεν θα λυθεί ριζικά, καθώς θα πωλούνται στη μαύρη αγορά κάρτες που έρχονται από κάποιες χώρες του εξωτερικού στις οποίες πωλούνται ελεύθερα όπως συμβαίνει και σήμερα στην Ελλάδα. «Εάν κάποιος θέλει να διαπράξει εγκληματική πράξη θα πάρει κάρτα από χώρα του εξωτερικού και θα κάνει τη δουλειά του», λέει στέλεχος εταιρείας κινητής τηλεφωνίας και προσθέτει ότι οι μετανάστες που δεν έχουν χαρτιά- και είναι πολλοίείναι αναγκασμένοι να προμηθεύονται κάρτες μόνο από τη μαύρη αγορά. Η κίνηση αυτή της κυβέρνησης θα προσκρούσει και στη μεγάλη αντίδραση των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας καθώς είναι αναγκασμένες να αλλάξουν εντελώς τον τρόπο λειτουργίας του και να αναδιατάξουν τα δίκτυα πώλησης. «Σήμερα οι κάρτες πωλούνται στα περίπτερα και τα ψιλικατζίδικα. Στο εξής θα πρέπει να δημιουργηθεί δίκτυο πώλησης από τις εταιρείες», λέει στέλεχος της αγοράς και προσθέτει: «Το κόστος γι΄ αυτήν την αλλαγή θα είναι μεγάλο και οι εταιρείες δεν είναι διατεθειμένες να το πληρώσουν. Φανταστείτε τι θα συμβεί το διάστημα της προσαρμογής που θα προσέλθουν εκατομμύρια κάτοχοι καρτοκινητών στα σημεία πώλησης για να δώσουν τα στοιχεία τους και να νομιμοποιήσουν τον αριθμό που κατέχουν σήμερα».

http://www.nonews-news.blogspot.com/

Read more...

Νέοι υπαινιγμοί Πάγκαλου για ΚΚΕ...


Υπάρχουν κι άλλες επιχειρήσεις εκτός από το Γερμανό, που πρέπει να ψαχτούν...
Ο Πάγκαλος την αμόλησε πάλι, αλλά χωρίς να λέει το όνομα του ΚΚΕ. "Εκτός από το Γερμανό υπάρχουν κι άλλες επιχειρήσεις, που πρέπει να αναζητηθούν ποιοι...
κρύβονται από πίσω". Αναγνωστάκης και Χασαπόπουλος "τσίμπησαν" δικαιολογημένα. "Εννοείτε το ΚΚΕ; " ρώτησαν, αλλά σιγά ο χοντρός (όπως τον αποκαλεί ο Ριζοσπάστης, αλλά η Αλέκα δεν το παραδέχεται) μην απαντούσε. "Δεν θα μου πείτε εσείς τι να λέω" . Ο Πάγκαλος έριξε διάφορες χαριτωμενιές, αποκάλεσε τον Καραμανλή υβριστή και θυμήθηκε πως όταν στη Βουλή ανέφερε για πρώτη φορά τη λέξη παπαγαλάκια, εξεγέρθηκε ο Ρουσσόπουλος. "Μη λέτε τη λέξη παπαγαλάκια", του είπε.
Ως γεννήτωρ των "παπαγάλων" είχε μια ευαισθησία...

http://www.nonews-news.blogspot.com/


Read more...

ΜΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΑΤΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!

Η Γαλλία καταγγέλλει την ισραηλινή αδιαλλαξία για Ιερουσαλήμ

Επενδύσεις 300 εκατ. δολαρίων της βραζιλιάνικης πετρελαϊκής εταιρίας Petrobas στην Τουρκία

Κίνα: Αναβάθμιση πυρηνικού προγράμματος

Σοκαρισμένοι οι Τσέχοι από διαφήμιση για «Τελική Λύση» για τους Ρομά




Read more...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ!


Αυτό πραγματικά δεν ξανάγινε. Η Φεβρωνία Πατριανάκου με δελτίο Τύπου (πατήστε κλικ) το οποίο μας έστειλε σήμερα, μας ενημερώνει (μια εβδομάδα μετά) ότι κατάθεσε αγωγή κατά της εφημερίδας Πρώτο Θέμα για το πρωτοσέλιδο και το ρεπορτάζ της προηγούμενης Κυριακής!
http://pressmme.blogspot.com

Read more...

Ολα τα Πρωτοσέλιδα Απογευματινών, Πρωϊνών, Οικονομικών , Αθλητικών και Θεσσαλονίκης


23-5-2009
Κάντε κλικ στις εφημερίδες να ανοίξουν
ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ
































ΠΡΩΙΝΕΣ








ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ













ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ















ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ












http://kafeneio-gr.blogspot.com/


Read more...