Σάββατο 23 Μαΐου 2009

ΠΑΡΑΠΕΜΦΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΠΡΟΕΔΡΕ!!!!!!!!



ΠΡΟΕΔΡΕ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΜΕ ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ!!!! ΦΩΣ!!!!ΟΧΙ ΑΣΥΛΙΑ!!!!ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΑΑΑΑ!!!!!!



ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ PRESSMME

Ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγο το ΠΑΣΟΚ με αφορμή την αποκάλυψη του pressmme για για τον Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ στην Ανατολική Αττική Δημήτρη Μάστορα.

"Αξιότιμο pressmme,
Σας ενημερώνουμε ότι, η υπόθεση του Δημήτρη Μάστορα, στην οποία αναφέρεστε σε σχετική ανάρτηση της ιστοσελίδα σας, μόλις έγινε γνωστή παραπέμφθηκε αμέσως στην Επιτροπή Καταστατικού και Πιστοποίησης του Κινήματος, η οποία θα την εξετάσει μεθαύριο, Δευτέρα 25 Μαΐου, ώστε να ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις".
Από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ

ΠΑΡΤΙ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ







ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Το ότι τα λαμόγια δεν έχουν χρώμα είναι γνωστό. Το ότι πολλά από αυτά περιμένουν να επιστρέψει το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία για να ξεκινήσουν νέο κύκλο μάσας δεν είναι και τόσο γνωστό. Το pressmme φέρνει σήμερα κατ΄αποκλειστικότητα στο φως της δημοσιότητας την έκθεση ντοκουμέντο για χοντρό σκάνδαλο στελέχους του ΠΑΣΟΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο (ΟΑΚΑ). Ο Μάστορας Δημήτρης που αναφέρεται στην έκθεση ήταν Ταμίας του Σωματείου Εργαζόμενων ΟΑΚΑ και μέλος της ΠΑΣΚΕ μέχρι την Τρίτη, οπότε και διεγράφη και από τα δυο. Παραμένει όμως Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ στην Ανατολική Αττική και εμφανίζοντας τον εαυτό του ως εκλεκτό των κεντρικών, διοργανώνει 2 εκδηλώσεις αυτό το Σ/Κ. Τη μια σήμερα το απόγευμα στη Ραφήνα και την άλλη Κυριακή το πρωί στο Λαύριο με ομιλητές τον Χρήστο Πολυζωγόπουλο και την Άννα Διαμαντοπούλου (που δεν έχουν ευθύνη, ούτε γνωρίζουν φυσικά το βίο και την πολιτεία του στελέχους του ΠΑΣΟΚ) αντίστοιχα. Το ΠΑΣΟΚ τι λέει για όλα αυτά;

Δεν υπάρχουν σχόλια: