Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

Οργή Αχτσιόγλου για το «σαμποτάζ» του ΣΕΒ....


Αποτέλεσμα εικόνας για Αχτσιογλου
Εδώ και μήνες, υποτίθεται ότι οι εργοδοτικές οργανώσεις και όλοι οι κοινωνικοί εταίροι είχαν συμφωνήσει ότι στην Ελλάδα δεν χρειάζονται ...
ούτε περισσότερες ατομικές συμβάσεις, ούτε νέες παρεμβάσεις για τον κατώτατο μισθό.
 Μάλιστα, επ’ αυτών των συμπερασμάτων είχε συγκροτηθεί ένα «εσωτερικό κοινό μέτωπο», το οποίο χρησιμοποιούσε η ελληνική πλευρά στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές.

Μάλιστα, η υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου, πριν επανεκκινήσει τις συζητήσεις με τους εκπροσώπους των δανειστών στο Χίλτον, είχε νέα συνάντηση με εκπροσώπους των εργοδοτικών οργανώσεων (ΣΕΒ, ΓΣΕΒΕΕ, ΣΕΤΕ, ΕΣΕΕ) σε μία προσπάθεια να επαναβεβαιωθεί το αρραγές κοινό μέτωπο.

Και ενώ η υπουργός έφυγε από τη συνάντηση έχοντας λάβει διαβεβαιώσεις από όλους ότι επιμένουν στις θέσεις τους, τελικώς ο ΣΕΒ… επεφύλαξε μία έκπληξη: με δελτίο Τύπου που εξέδωσε, «υιοθέτησε»… όλες τις θέσεις του ΔΝΤ, αφού μεταξύ άλλων υποστήριξε ότι η υπεροχή της επιχειρησιακής σύμβασης έναντι της κλαδικής θα πρέπει να διασφαλιστεί, ότι οι ομαδικές απολύσεις… «αφορούν περιπτώσεις ζωής και θανάτου ορισμένων παραγωγικών μονάδων» αλλά και πως… «η υποχρεωτική διαιτησία είναι θεμελιώδης στρέβλωση και η μονομερής προσφυγή δεν προβλέπεται από τους διεθνείς κανόνες». Η Έφη Αχτσιόγλου εξέφραζε χθες βράδυ την οργή της, σε συνομιλητές της, για την μεταστροφή των απόψεων του ΣΕΒ και πλέον, στο Μαξίμου λαμβάνουν ένα ακόμη μάθημα: ότι… τους βιομηχάνους δεν μπορούν να τους εμπιστευθούν ποτέ!

 matrix24.gr 

Read more...

BINTEO-Σοκ: Η στιγμή που ο σεισμός των 7,4 Ρίχτερ χτυπά την Ιαπωνία...



Την στιγμή του μεγάλου σεισμού των 7,4 Ρίχτερ, που χτύπησε την Ιαπωνία, καταγράφουν βίντεο που...
είδαν το φως της δημοσιότητας.


Σε άλλο βίντεο από το δίκτυο ΒΝΟ η τρομακτική δόνηση συγκλονίζει την περιοχή ενώ ακόμη επικρατεί σκοτάδι στην περιοχή (η δόνηση σημειώθηκε στις 05:59, τοπική ώρα),  και διαρκεί αρκετά δευτερόλεπτα. Ακολούθως ηχούν οι σειρήνες για την εκκένωση των νομαρχιών της Φουκουσίμα και του Μιγιάγκι, μετά την προειδοποίηση για τσουνάμι έως και τριών μέτρων.

Την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές, η προειδοποίηση για τσουνάμι είχε αρθεί σε επιφυλακή, ενώ τα μεγαλύτερα κύματα, ύψους 1,4 μέτρων, είχαν καταγραφεί στην πόλη Σεντάι.

Εξίσου σοκαριστικά είναι τα βίντεο που δημοσιεύει η βρετανική εφημερίδα Guardian αλλά και ένα βίντεο από σταθμό του τρένου στο οποίο φαίνονται οι πίνακες αναγγελίας των δρομολογίων να κουνιούνται βίαια από τα 7,4 Ρίχτερ (δείτε τα ΕΔΩ).

πηγη protothema.gr

Read more...

Οι πρώτες εικόνες από την εξόδιο ακολουθία για τον Κωστή Στεφανόπουλου

Οι πρώτες εικόνες από την εξόδιο ακολουθία για τον Κωστή Στεφανόπουλου – ΒΙΝΤΕΟ
Όλα είναι σχεδόν έτοιμα για να ξεκινήσει από λεπτό σε λεπτό η εξόδιος ακολουθία για τον Κωστη Στεφανοπουλο.
Εδώ και ώρα στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στο Παλαιό Ψυχικό, έχουν αρχίσει και προσέρχονται εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου.  
Υπενθυμίζουμε ότι κατά την εξόδιο ακολουθία, από τις 14:10-14:20, θα ριφθούν από το πυροβολείο του λόφου του Λυκαβηττού, είκοσι ένας τιμητικοί κανονιοβολισμοί. Η ταφή θα γίνει στο Α' Δημοτικό Κοιμητήριο της Πάτρας.
http://www.enikos.gr

Read more...

Σε «συναγερμό» η Ιαπωνία μετά τον ισχυρό σεισμό...


Σε «συναγερμό» η Ιαπωνία μετά τον ισχυρό σεισμό - Ήρθη η προειδοποίηση για τσουνάμι (Βίντεο)Ήρθη η προειδοποίηση για τσουνάμι...

Ήρθη η προειδοποίηση για τσουνάμι σε όλες τις περιοχές που διέτρεχαν κίνδυνο στην ανατολική ακτή της Ιαπωνίας, επτά ώρες μετά τον...
ισχυρό σεισμό των 7,3 Ρίχτερ ο οποίος προκάλεσε κύματα ύψους ενός μέτρου κοντά στη Φουκουσίμα, όπως ανακοίνωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία της χώρας.

Προειδοποίηση για τσουνάμι είχε εκδοθεί για δύο περιοχές (Φουκουσίμα και Μιγιάγκι), ενώ προειδοποίηση κινδύνου είχε εκδοθεί για διάφορες άλλες τοποθεσίες μετά τη σεισμική δόνηση που σημειώθηκε στις 06.00 τοπική ώρα (23.00 Δευτέρας ώρα Ελλάδας).

Η δόνηση μεγέθους 7,3 βαθμών σύμφωνα με την μετεωρολογική και σεισμολογική υπηρεσία της Ιαπωνίας (6,9 βαθμών κατά νεότερη εκτίμηση του γεωλογικού ινστιτούτου των ΗΠΑ [USGS], σημειώθηκε στις 05:59 τοπική ώρα (22:59 ώρα Ελλάδας) σε βάθος 10 χιλιομέτρων και αναμένεται να προκαλέσει τσουνάμι, δηλαδή σεισμικά κύματα, ύψους από μερικά εκατοστά ως τα τρία μέτρα.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για σοβαρές υλικές ζημιές ή θύματα, όπως μετέδωσε η ιαπωνική δημόσια τηλεόραση NHK...



Read more...

Πιστώνονται στους λογαριασμούς Πόσα χρήματα θα λάβουν οι συνταξιούχοι για αντισταθμιστικά του ΕΚΑΣ


Πόσα χρήματα θα λάβουν οι συνταξιούχοι για αντισταθμιστικά του ΕΚΑΣ
  (Φωτογραφία:  Intime )
Αθήνα
Από σήμερα, Τρίτη, το υπουργείο Εργασίας θα πιστώσει στους λογαριασμούς των 89.764 δικαιούχων τα αντισταθμιστικά για το ΕΚΑΣ, με αναδρομική ισχύ.

Η απόφαση που υπέγραψε η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας Θεανώ Φωτίου, αφορά όσους απώλεσαν παροχή άνω των 115 ευρώ και η καταβολή θα γίνει αναδρομικά για τους μήνες Αύγουστο, Σεπτέμβριο, Οκτώβριο και Νοέμβριο.
Συνολικά, η πίστωση για τα αντισταθμιστικά μέτρα ΕΚΑΣ ανέρχεται σε 20.988.036 ευρώ.
Ειδικότερα όσοι έπαιρναν ΕΚΑΣ 115 ευρώ το μήνα δικαιούνται για 5 μήνες φέτος (Αύγουστος - Δεκέμβρης) 34,5 ευρώ το μήνα (30% των 115 ευρώ). Οι δικαιούχοι θα εισπράξουν 138 ευρώ, καθώς θα λάβουν αναδρομικά τα ποσά για τους μήνες Αύγουστο - Νοέμβριο.
Αντίστοιχα όσοι έχασαν ΕΚΑΣ ύψους 172,5 ευρώ δικαιούνται 51,75 ευρώ το μήνα και θα εισπράξουν τώρα 207 ευρώ.
Όσοι έχασαν 230 ευρώ δικαιούνται 69 ευρώ το μήνα και γι' αυτό θα εισπράξουν τώρα 276 ευρώ (69 Χ 4).

Η δέσμη των αντισταθμιστικών μέτρων για όσους έχασαν το ΕΚΑΣ προβλέπει:
  • Πλήρη απαλλαγή από τη συμμετοχή στη φαρμακευτική δαπάνη μέχρι το 2019
  • Σε περίπτωση που έχασαν το ΕΚΑΣ και οι δύο σύζυγοι, έκτακτη ενίσχυση στο σύζυγο με το μικρότερο εισόδημα (δηλαδή επιστρέφει το ΕΚΑΣ στον ένα σύζυγο, αυτόν με το μικρότερο εισόδημα μέχρι το 2019)
  • Στους πρώην δικαιούχους με αναπηρία 80% και άνω, έκτακτη μηνιαία ενίσχυση ισόποση με το ΕΚΑΣ που καταργήθηκε μέχρι το 2019
  • Απαλλάσσονται για το 2016 από την καταβολή εισφοράς υγειονομικής περίθαλψης όσοι έχασαν ΕΚΑΣ άνω των 30 ευρώ
  • Όσοι έχασαν από 115 ευρώ και άνω δικαιούνται ποσό ίσο με το 30% της απώλειας για το 2016
Newsroom ΔΟΛ

Read more...

Oλονύκτιο θρίλερ με την τρόικα...


Φεύγουν με τρία μέτωπα ανοικτά...

Με πλήρη διάσταση στα εργασιακά και διαφωνίες σε δημοσιονομικό και ενέργεια ολοκληρώθηκε στις 5:30 το πρωί η πολύωρη διαπραγμάτευση της...
ελληνικής ομάδας με τους δανειστές.

Πηγή του υπουργείου οικονομικών τόνιζε νωρίτερα ότι παρά τα ανοιχτά θέματα το χρονοδιάγραμμα δεν αλλάζει. Στόχος παραμένει μια πολιτική συμφωνία στις 5 Δεκεμβρίου για όλα τα θέματα της δεύτερης διαπραγμάτευσης.

Στο μεταξύ θα υπάρχουν τεχνικές συναντήσεις σε όλα τα θέματα που εκκρεμούν ενώ μέχρι και το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να πραγματοποιηθεί και νέα τηλεδιάσκεψη με τους θεσμούς ώστε να υπάρξει τεχνική συμφωνία σε κάποια από τα θέματα μέχρι και τη συνεδρίαση της ομάδας εργασίας της Ευρωζώνης την ερχόμενη Δευτέρα.

Μεγαλύτερο όλων το θέμα των αλλαγών στην αγορά εργασίας όπου υπουργείο εργασίας και δανειστές βρίσκονται σε εκ διαμέτρου αντίθετες θέσεις, τόσο στο θέμα των ομαδικών απολύσεων, όσο και στο θέμα των συλλογικών συμβάσεων εργασίας αλλά και σε εκείνο του κατώτερου μισθού.

Για το κενό των 600 εκ. ευρώ για το 2018 που θα πρέπει να κλείσει τώρα αλλά και την εκκρεμότητα του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος, πηγές του ΥΠΟΙΚ τόνιζαν ότι κατά τη χθεσινή συνεδρίαση το κενό μειώθηκε και το θέμα αναμένεται να κλείσει έως το τέλος της εβδομάδας.

Σε ό, τι αφορά το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2017-2020 που βρίσκεται σε εκκρεμότητα από το καλοκαίρι, η συζήτηση έγινε ακροθιγώς με δεδομένο ότι οι εκπρόσωποι των θεσμών δεν είχαν ενημέρωση από τους ανωτέρους τους για το αν θα πρέπει να συζητήσουν την ελληνική πρόταση που θέλει την αναθεώρηση των στόχων για τα έτη από το 2018 και μετά.

Κοινωνικό μέρισμα 

Αρμόδιο στέλεχος του οικονομικού επιτελείου αναφέρθηκε και στην πρόβλεψη του προϋπολογισμού του 2016 για τη διανομή μέρους από την υπέρβαση του πρωτογενούς πλεονάσματος για το τρέχον έτος που φτάνει το 1 δισ. ευρώ.

Στο ποσό που θα δοθεί θα πρέπει να ληφθεί υπόψη οι συνεχείς αναθεωρήσεις των πρωτογενών πλεονασμάτων που γίνονται κάθε χρόνο και οι όποιες αποκλίσεις υπάρχουν στα δημοσιονομικά μεγέθη, «αν εκτιμηθεί ότι μπορούμε να δώσουμε άπαξ έστω και ένα μικρό ποσό, αυτό είναι που θα δοθεί» τόνισε η ίδια πηγή.

Ενέργεια 

Ανοιχτό είναι το θέμα της ενέργειας που περιλαμβάνει τις αποκρατικοποιήσεις των μεγάλων εταιριών του χώρου με πρώτη την ΔΕΗ αλλά και την ΔΕΠΑ, τον ΔΕΣΦΑ, τα ΕΛΠΕ και τον ΑΔΜΗΕ.

Πηγές του ΥΠΟΙΚ τόνιζαν ότι θα υπάρχουν συνεχείς επαφές σε τεχνικό επίπεδο και για τα υπόλοιπα θέματα που έχουν τεχνικές εκκρεμότητες όπως το θέμα της παιδείας και το καθεστώς απολύσεων στην ιδιωτική εκπαίδευση και τα claw back και το rebate που αφορούν τις δαπάνες του υπουργείου υγείας.

Τέλος στο θέμα του εξωδικαστικού μηχανισμού για τα δάνεια των υπερχρεωμένων επιχειρήσεων, οι ίδιες πηγές τόνιζαν ότι έχει υπάρξει πολιτική συμφωνία και πλέον εκκρεμούν μόνο τεχνικές λεπτομέρειες που θα λυθούν σε επίπεδο στελεχών. Κατά την χθεσινή ημέρα συζητήθηκαν και θέματα του υπουργείου δικαιοσύνης σχετικά με την διαφθορά...

ΠΗΓΗ: enikonomia.gr

Read more...

Ολονύχτια διαμαρτυρία των νοσηλευτών...


Ολονύχτια διαμαρτυρία των νοσηλευτών έξω από το υπ. Υγείας (φωτό)
έξω από το υπ. Υγείας...

Ολονύχτια παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν έξω από το Υπουργείο Υγείας οι νοσηλευτές.

Οι νοσηλευτές τοποθέτησαν...
μικρά φαναράκια με αναμμένα κεριά ενώ στην κεντρική είσοδο κρέμασαν πανό, με το σύνθημα «Δώστε στους πολίτες αξιοπρέπεια - Ασφαλείς αναλογίες νοσηλευτών-ασθενών».

Βασικό αίτημα της κινητοποίησης, σύμφωνα με την Πανελλήνια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία Νοσηλευτικού Προσωπικού, είναι «να αποτραπεί ο κίνδυνος για περαιτέρω μισθολογικές απώλειες της τάξεως των 150 ευρώ μηνιαίως, που πρόκειται να αντιμετωπίσει το νοσηλευτικό προσωπικό του ΕΣΥ/ΠΕΔΥ εντός του 2017».

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΑΣΟΝΟΠ, μέσα στο επόμενο έτος η κυβέρνηση καλείται να εναρμονίσει το μισθολόγιο του Δημοσίου με την αντίστοιχη ευρωπαϊκή νομοθεσία, θέτοντας υπό αίρεση το επίδομα Βαρέων Ανθυγιεινών επαγγελμάτων...

newpost.gr

Read more...

Διαρροές κυβέρνησης - καναλιών για να μετρήσουν δυνάμεις...


Παππάς - Αλαφούζος - Κοντομηνάς - Κυριακού - Ψυχάρης Νέο πεδίο σύγκρουσης ο αριθμός, το τίμημα και η μορφή αδειοδότησης...

Μπορεί η σύσταση του ΕΣΡ να σηματοδότησε το τέλος της πρώτης πράξης των «εχθροπραξιών» κυβέρνησης και ιδιοκτητών τηλεοπτικών σταθμών, με τις δυο πλευρές να διανύουν περίοδο ανασύνταξης και περισυλλογής… 
 Μέχρι να συγκροτηθεί σε σώμα το νέο ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο και να ξεκινήσει ένας νέος κύκλος διαβούλευσης που θα οδηγήσει στην αδειοδότηση των καναλιών… Ωστόσο η επόμενη φάση αναμένεται να είναι εξαιρετικά κρίσιμη, αφού κυβέρνηση, αντιπολίτευση, κανάλια και ΕΣΡ θα μπουν στην καρδιά του προβλήματος και θα κληθούν να απαντήσουν στα ουσιαστικά ερωτήματα για τη ρύθμιση του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου που είναι: ο αριθμός των τηλεοπτικών αδειών, το ύψος του τιμήματος για την απόκτηση άδειας και η μορφή της αδειόδοτησης, αν δηλαδή θα είναι προσωρινές βεβαιώσεις ή θα έχει χαρακτηριστικά διαγωνιστικής διαδικασίας.

Σε κάθε περίπτωση οι διαφορές είναι σημαντικές και η απόσταση που χωρίζει τη μία πλευρά από την άλλη δεν είναι μικρή. Έτσι σε αυτή τη φάση που έχει χαρακτηριστικά ανακωχής οι δύο βασικοί πόλοι, δηλαδή κυβέρνηση και κανάλια, επιδίδονται σε ένα παιχνίδι διαρροών προκειμένου να μετρήσουν αντιδράσεις, προθέσεις και διαθέσεις.

Συγκεκριμένα η κυβέρνηση διαρρέει ότι ο αριθμός των τηλεοπτικών αδειών μπορεί να αγγίξει τις 6, ενώ το «ενοίκιο» που θα πρέπει να καταβάλλουν οι τηλεοπτικοί σταθμοί για μια 10ετία θα κυμαίνεται πέριξ των 5.000.000 ευρώ το χρόνο. Αντίστοιχα τα κανάλια διαρρέουν ότι ο αριθμός των αδειών μπορεί να φθάσει τις 8 και το «ενοίκιο» δεν θα πρέπει να ξεπερνάει τα 1,5 με 2 εκ. ευρώ το χρόνο.

Είναι φανερό λοιπόν ότι ο νέος γύρος και πιο κρίσιμος… αναμένεται να ξεκινήσει με τη συγκρότηση του ΕΣΡ και την επισημοποίηση των προθέσεών του στον αρμόδιο υπουργό Νίκο Παππά για το πώς θα κινηθεί… Στοιχείο που θα αποτελέσει και τη βάση πάνω στην οποία η κυβέρνηση θα αποφασίσει να νομοθετήσει...

enimerosi24.gr

Read more...

Παπανάτσιου: Σε καμία περίπτωση μείωση του αφορολόγητου...


Παπανάτσιου: Σε καμία περίπτωση μείωση του αφορολόγητουΣε καμία περίπτωση δεν θα έχουμε μείωση του αφορολόγητου, δήλωσε η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου, ερωτηθείσα για τις διαπραγματεύσεις με τους εκπροσώπους των θεσμών, χωρίς όμως να...
αποκλείσει κατηγορηματικά ενδεχόμενη περικοπή φοροαπαλλαγών που έχουν απομείνει.

Μιλώντας στον Real FM, η κ. Παπανάτσιου, απαντώντας στην ερώτηση πότε είναι ορατή η μείωση των φόρων, είπε πως αν πάει καλά η οικονομία, αν οι ειπράξεις είναι αρκετές, μπορεί να γίνει αναπροσαρμογή του κομματιού που αφορά τους έμμεσους φόρους. 

Γενικότερα σημείωσε πως δεν είναι υπέρ της αύξησης των φόρων, αντίθετα είναι υπέρ της μείωσης, όμως επισήμανε πως έχουν αναληφθεί κάποιες δεσμεύσεις.

Ερωτηθείσα πότε θα ανέβουν στο Ίντερνετ τα τέλη κυκλοφορίας, εκτίμησε πως είναι θέμα ημερών, ενώ επανέλαβε πως για τα τέλη του 2017 δεν υπάρχει καμία αλλαγή σε σχέση με πέρυσι.

Προανήγγειλε πάντως ήδη ξεκινάνε οι αρμόδιες υπηρεσίες και επεξεργάζονται κάποιο πιο αναλογικό σύστημα των τελών κυκλοφορίας, που το υπουργείο φιλοδοξεί να φέρει σχετικά γρήγορα για να είναι ενήμεροι εγκαίρως οι πολίτες και η αγορά.

Για το επίδομα θέρμανσης εκτίμησε πως έως το τέλους του μήνα οι πολίτες θα ξέρουν τα δεδομένα για το επίδομα, ενώ μίλησε για ευνοϊκότερη μεταχείριση των ορεινών δήμων.

Σε ό,τι αφορά το νομοσχέδιο για το «πλαστικό» χρήμα, είπε πως στόχος είναι να έρθει αρχές του 2017. 

Ερωτηθείσα για τη ρύθμιση για την επιστροφή αδήλωτων καταθέσεων, εκτίμησε πως πως θα έχουμε νομοσχέδιο σχετικά γρήγορα, ενώ είπε πως ο φόρος δεν θα είναι πολύ χαμηλός, χωρίς όμως να πει κάτι συγκεκριμένο...

newpost.gr

Read more...

Η Ελλάδα αποχαιρετά τον Κωστή Στεφανόπουλο...



Με τιμές αρχηγού κράτους η εξόδιος ακολουθία (ΦΩΤΟ &  ΒΙΝΤΕΟ)...
Με τιμές αρχηγού κράτους θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία  το μεσημέρι για τον πρώην πρόεδρο της Δημοκρατίας Κωστής Στεφανόπουλος, στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου στο Παλαιό Ψυχικό.

Στο...
πλαίσιο αυτό στο προαύλιο του ιερού ναού βρίσκεται τιμιτικό άγημα της Προεδρικής Φρουράς, ενώ πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί για το τελευταίο αντίο στον «ευπατρίδη της πολιτικής».

Ο Κωστής Στεφανόπουλος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών το βράδυ της Κυριακής στο νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν» μετά από τετραήμερη νοσηλεία.

Σύμφωνα με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη η κηδεία θα πραγματοποιηθεί δημοσία δαπάνη, ενώ ήδη σε όλα τα δημόσια κτήρια οι σημαίες κυματίζουν μεσίστιες.
Για να τιμηθεί ακόμα περισσότερο ο Κωστής Στεφανόπουλος κατά την ώρα της εξοδίου ακολουθίας θα ριφθούν από το πυροβολείο του λόφου του Λυκαβηττού, είκοσι ένας τιμητικοί κανονιοβολισμοί.

Θα ακολουθήσει η ταφή του, η οποία θα γίνει στο Δημοτικό Κοιμητήριο της Πάτρας, της πόλης που υπήρξε η γενέτειρα του αλλά και ο τόπος - εφαλτήριο για να αναδειχθεί και να καθιερωθεί τόσο στον επαγγελματικό στίβο, ως μαχητικός δικηγόρος, όσο και στην πολιτική κονίστρα, ως βουλευτής Αχαΐας και ένας από τους σπουδαιότερους κοινοβουλευτικούς ρήτορες της μεταπολεμικής περιόδου. 

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο αυτό, η Προεδρία της Δημοκρατίας άνοιξε βιβλίο συλλυπητηρίων το οποίο θα βρίσκεται στη διάθεση του κοινού σήμερα και αύριο με ώρες προσέλευσης από τις 10.00 έως τις 14.00 και από τις 17.00 έως τις 20.00 (είσοδος από οδό  Βασιλέως Γεωργίου Β΄2).







































Ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος




Read more...