Παρασκευή 10 Ιουλίου 2009

ΜΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΑΤΙΑ!!!!!!!!!!


ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΔΥΤΙΚΟΘΡΑΚΙΩΤΕΣ Με την λεοντή της φιλίας το περιοδικό του Μπατί Τράκυα




Ιστορική συνάντηση Καντάφι - Ομπάμα




«Αναδιανομή προσφύγων» προωθεί η Κομισιόν


infognomonpolitics


Read more...

Αποκάλυψη-σοκ για το σπίτι του πρωθυπουργού!






>εδώ

kourdistoportocali.

Read more...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ






Read more...

Το 12ο ετήσιο Συμπόσιο της Σύμης στην Σκιάθο, 12–16 Ιουλίου



Πρώτα οι Πολίτες- Προοδευτική Διακυβέρνηση, Πράσινη Οικονομία και Δίκαιη Κοινωνία. Να ανιχνεύσουμε τα βήματα για σταθερή οικονομική ανάπτυξη, προστασία περιβάλλοντος και κοινωνική αλληλεγγύη. Δηλώσεις Γ. Παπακωνσταντίνου

Το 12ο ετήσιο Συμπόσιο της Σύμης θα πραγματοποιηθεί φέτος στη Σκιάθο από τις 12-16 Ιουλίου. Υπό την αιγίδα του Ιδρύματος Ανδρέα Παπανδρέου ακαδημαϊκοί, επιχειρηματίες, πολιτικοί, θρησκευτικοί ηγέτες, διπλωμάτες, επιστήμονες και ακτιβιστές συμμετέχουν στις εργασίες, ώστε να προωθήσουν προοδευτικές πολιτικές λύσεις σε παγκόσμιες προκλήσεις. Ενδεικτικά αναφέρουμε τη συμμετοχή του, Wlodzimierz Cimoszewizc, πρώην πρωθυπουργού της Πολωνίας, Mats Karlsson, αντιπροέδρου της Παγκόσμιας Τράπεζας, Gerd Leipold, νυν προέδρου της Greenpeace International, Kumi Naidoo, ιδρυτή της CIVICUS World Alliance και επιλεγμένου πρόεδρου της Greenpeace International, Cem Ozdemir, προέδρου του κόμματος των Πρασίνων της Γερμανίας, Leif Pagrotsky, πρώην υπουργού Εμπορίου και Βιομηχανίας και υπουργού Παιδείας της Σουηδίας, Segolene Royal, πρώην υποψήφιας για την Προεδρία της Γαλλίας και Joseph Stiglitz, Νομπελίστα και Καθηγητή Οικονομικών στο Παν/μιο Columbia.


Read more...

Ιδέες για μια καλύτερη Θεσσαλονίκη






ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΕΧΩΔΕ !!!!!!!!!!!!!!

Αναγνώστης:
Μερικές ιδέες για μια καλύτερη Θεσσαλονίκη...
politikiprotasi

Read more...

239 σε "αμνηστία" για το σκάνδαλο της ΜΑΝ...


Τα αποτελέσματα της έρευνας για την υπόθεση διαφθοράς που είχε "προκαλέσει" και την παραίτηση Βερελή στην Ελλάδα. Διαφορές και ομοιότητες με την Siemens
.

Από τον Πέτρο Μυλωνά
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
.
Από την εισαγγελία του Μονάχου έγινε νγωστό ότι συνελήφθησαν προχθές τρία άτομα για την υπόθεση διαφθοράς στην εταιρεία κατασκευής βαρέων οχημάτων ΜΑΝ η οποία ξέσπασε πριν από λίγο καιρό έχοντας και μια πτυχή ελληνικού ενδιαφέροντος. Οι τρεις συλλήψεις, στην Εσση και το Αμβούργο, έχουν σχέση με την εξασφάλιση συμβολαίων για την κατασκευή ρυμουλκών.
Η δικαστική έρευνα αφορά, γενικότερα, καταγγελίες για δωροδοκίες εκατομμυρίων ευρώ στο εξωτερικό ώστε να προωθηθούν οι πωλήσεις λεωφορείων και φορτηγών της εταιρείας.
Σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες, ήδη 239 στελέχη διαφόρων βαθμίδων της εταιρείας έχουν μπει σε πρόγραμμα αμνηστίας που προσφέρθηκε προκειμένου να δώσουν όποιες πληροφορίες και στοιχεία έχουν για την υπόθεση. Ανάμεσα σε αυτά περιλαμβάνονται πάντως και πολλές μικρές "λαμογιές" όπως έξοδα για γεύματα, μικρολαδώματα, εισιτήρια για αθλητικές εκδηλώσεις ή εκδρομές τα Σαββατοκύριακα...
Η διοίκηση της ΜΑΝ έχει αναθέσει σε ανεξάρτητη νομική εταιρεία να κάνει εσωτερικό έλεγχο (κατά τα πρότυπα της περίπτωσης της Siemens και της αμερικανικής Debevoise–Plimpton που ανέλαβε εκεί τον έλεγχο) στα λογιστήρια της για όλες τις...
πληρωμές που έγιναν. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η πρώτη αναφορά που έγινε από την εταιρεία αυτή διαπιστώνει ότι δεν υπήρξαν "μαύρα ταμεία" στην ΜΑΝ - κι αυτή φαίνεται να είναι μια ουσιώδης διαφορά από την περίπτωση της Siemens. Η εσωτερική έρευνα έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και έχουν εντοπιστεί και καταγραφεί όλες οι ροές των χρημάτων και οι αποδέκτες τους. Δεν υπάρχουν πλέον κενά που χρειάζεται να αναζητηθούν. Δηλαδή στην περίπτωση της ΜΑΝ όλα έγιναν με πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα.
Έτσι φαίνεται να μην ανακύπτει επί της ουσίας "ελληνική πτυχή" στην υπόθεση διαφθοράς, η οποία όταν ανέκυψε πάντως συνοδεύτηκε από την υποβολή παραίτησης από το βουλευτικό αξίωμα του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Χρ. Βερελή που τώρα θα μπορεί να κάνει λόγο για δικαίωσή του.
Πρέπει ωστόσο να σημειωθεί ότι από πλευράς του υπουργείου Δικαιοσύνης δεν έχει προωθηθεί ακόμη το αίτημα δικαστικής συνδρομής για να σταλούν στη χώρα μας όλα τα στοιχεία που μπορεί να έχουν ελληνικό ενδιαφέρον. Αυτό το είχε ζητήσει και ο ίδιος ο Χ. Βερελής προκειμένου να ξεκαθαριστεί η υπόθεση αλλά η κυβέρνηση προτίμησε να κινηθεί με τους δικούς της ρυθμούς για τους δικούς της λόγους.



Read more...

ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΗΣΕΑΣ 2 Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ!!!!!!!!!!


Προβάδισμα 4,1% δίνει στο ΠΑΣΟΚ δημοσκόπηση της Μέτρον Αναλυσις για την τηλεόραση του ΑΝΤ1, έναν μήνα μετά τις ευρωεκλογές. Στη δημοσκόπηση, που έγινε με κάλπη, το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει στην πρόθεση ψηφου 33,6% έναντι 29,5% της ΝΔ. Ακολουθεί το ΚΚΕ με 7,5%, ο ΛΑΟΣ με 6,7%, οι Οικολόγοι Πράσινοι με 3,9% και τελευταίος ο Συνασπισμός, που υποχωρεί στο 3,6%.

Στην παράσταση νίκης η υπεροχή του ΠΑΣΟΚ είναι συντριπτική με 59,9% έναντι 23,4% της ΝΔ. Στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία ο Κώστας Καραμανλής προηγείται με 34,6% έναντι 29,1% της του Γιώργου Παπανδρέου. Ωστόσο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κρίνεται καλύτερος στη διαχείριση της οικονομίας με ποσοστό 32,4% έναντι 29% του Κώστα Καραμανλή.


Παράλληλα ο Προκόπης Παυλόπουλος πήρε το πράσινο φως να θέσει σε εφαρμογή το πρόγραμμα Θησέας 2 για την οικονομική ενίσχυση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ένα πρόγραμμαμαμούθ κοντά στα 4 δισ. ευρώ που θα κατανεμηθούν σε όλους τους δήμους της χώρας.




Την ίδια ώρα, νέο κύκλο εκλογολογίας τροφοδοτεί η απόφαση της κυβέρνησης για τη δημοσιοποίηση των δημοσκόπησεων.





Read more...

Μεγάλες καταστροφές από 6 ρίχτερ στην Κίνα


Ενας νεκρός και 328 τραυματίες είναι ο νεότερος απολογισμός της σεισμικής δόνησης των 5,7 βαθμών που σημειώθηκε στην επαρχία Γιουνάν της νοτιοδυτικής Κίνας, ανακοινώθηκε από τις τοπικές αρχές. Τουλάχιστον 18 χιλιάδες σπίτια καταστράφηκαν ή υπέστησαν σοβαρές ζημιές.

Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε σε βάθος 10 χιλιομέτρων από την επιφάνεια της γης και μετά την κύρια δόνηση καταγράφηκαν τουλάχιστον οκτώ μετασεισμοί.

Στην περιοχή έχουν αναπτυχθεί περίπου 300 στρατιώτες για να βοηθήσουν τους εκατοντάδες αστυνομικούς και πολίτες που συμμετέχουν στις επιχειρήσεις διάσωσης.

Οι κρατικές υπηρεσίες στην επαρχία Γιουνάν έστειλαν ήδη 4.500 σκηνές για τη στέγαση των σεισμόπληκτων πολιτών.
.nooz

Read more...

Σεμνά και Ταπεινα: Η λαϊκή βίλα του λαϊκού Μάριου... Είναι ν' απορείς...


Για να δούμε τι συμβαίνει και στον επαρχιακό τύπο... που οραματίζεται τον Αθηνοκεντρικό...
"Το Παρόν της Αιτωλοακαρνανίας" (Παρασκευή, 16 Μάη 2008):
Αυτή η είναι η φτωχική βίλα του Αμφιλοχιώτη Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας κυρίου Μάριου Σαλμά.
Μία βίλα 850 τ.μ. σε ένα οικόπεδο 3 στρεμμάτων στο Πανόραμα Παλλήνης!
Βλέπουμε λοιπόν και στην πράξη από τον Βουλευτή μας την προτροπή του Πρωθυπουργού για σεμνότητα και ταπεινότητα!
Έτσι εξηγείται και η πολύχρονη εξαφάνιση του Βουλευτή από τα τεκταινόμενα στον Νομό, "σήκωνε οικοδομή ο άνθρωπος".
Τα στοιχεία είναι από το δημοσίευμα "Η λαϊκή βίλα του λαϊκού Μάριου" της ανεξάρτητης μάχημης εφημερίδας του Νομού μας, "Το Παρόν της Αιτωλοακαρνανίας".
"Το Παρόν της Αιτωλοακαρνανίας", (Τετάρτη, 24 Ιούνη 2009)
Με έργο απαντά στις προκλήσεις που δέχεται
Απογοητευμένος ο πυρήνας των ψηφοφόρων της Ν.Δ. (που είναι και υπερήφανος και αξιοπρεπής) από τις παραφωνίες και τις υπερβολές στις οποίες υπέπεσαν κατά συρροή τις τελευταίες ημέρες πρόσωπα που το κόμμα τους εμπιστεύτηκε θεσμικό και πολιτικό ρόλο. Ο κόσμος πέρα από τους λίγους γνωστούς αναζητά σοβαρότητα, κύρος και συνέπεια από τα πολιτικά στελέχη, είναι απογοητευμένος από το ξεκατίνιασμα και τους θεατρινισμούς που ανταλλάσσουν μεταξύ τους τα στελέχη και επίμονα επιζητά να κλείσει ο παρακμιακός κύκλος της εσωστρέφειας.
Αυτό το κλίμα το έχει αντιληφθεί εδώ και καιρό ο Σαλμάς και για αυτό δεν απαντά σε καμία πρόκληση παρά μόνο επιλέγει να δημοσιοποιεί το αποτέλεσμα των πρωτοβουλιών που παίρνει. Τελευταίες ενέργειες η εξασφάλιση πίστωσης του Κ.Υ Κατούνας αλλά και η επαναλειτουργία μετά από πολύ καιρό της Καρδιολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Μεσολογγίου.
Το "Παρόν της Αιτωλοακαρνανίας" ξεμπρόστιασε τον Σαλμά...
...για τη βίλα του, αλλά τον Μάιο του ...2008!
...και σήμερα "γλείφει" τον υφυπουργό!
πηγή: press-gr




Read more...

ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΑΥΡΟ ΣΤΙΣ 24 και 25 ΙΟΥΛΙΟΥ 2009


Οι φίλοι του «περιούσιου λαού», προσκάλεσαν στην ιερότερη θεατρική σκηνή του κόσμου, στην Αρχαία Επίδαυρο, για να μας «επιμορφώσουν», τον Ισραηλινό σκηνοθέτη Αμώς Γκιτάι ,που θα παρουσιάσει στις 24 και 25 Ιουλίου 2009, θεατρική διασκευή, της ιστορίας του Ιουδαϊκού πολέμου του Εβραίου Φλάβιου Ιώσηπου (1ος μ.Χ), με τον τίτλο «Ο πόλεμος των υιών του φωτός κατά των υιών του σκότους»...
Περισσότερα στο "Δελτίο των 11"



Read more...

ΟΜΟΛΟΓΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΟΩΡΕΣ !... (ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ…).


Από τον Λογοπλόκο:

Οι γιαγιάδες μας, των παλαιότερων χρόνων, ακούγονταν, συχνά, στα χωμάτινα, και γεμάτα λάσπες, σοκάκια της φτωχογειτονιάς, να συμ-βουλεύουν τους μικρούς σαλτιμπάγκους εγγονούς :
- Να κλεψ’ ξέρ’ σ ;
- Ξέρου…
- Να κρυφτείς, ξέρ’ σ ;
- Ουόχι…
- Ε, τότε, πας χαμένος !...

Η κυβερνητική πλειο-ψηφία, ψήφισε χθες στο τμήμα της Βουλής, τροπολογία, που παρατείνει, έως τα τέλη του 2009, την προθεσμία για την έκδοση προκήρυξης με αντικείμενο τη χορήγηση τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών αδειών, η οποία έληξε τον περασμένο μήνα.

Το γαϊτανάκι συνεχίζεται, όπως εξακολουθεί και η διαπλοκή μεταξύ κυβερνητικής και «τέταρτης» εξουσίας… Ο στρουθοκαμηλισμός, όμως, στην περίπτωση, σπάει κόκαλα : τέλη του 2009, η προθεσμία, επειδή, στο μεταξύ, θα έχουμε εκλογές !...
Δεν είναι μόνο οι ειδοποιήσεις των γαλάζιων βουλευτών και οι αυστηρές εντολές για την χθεσινή διαδικασία. ΄Ηταν και ο τρόπος που ο αρμόδιος υφυπουργός εσωτερικών Κ. Γκιουλέκας, παρουσίασε και στήριξε την τροπολογία : γελάκια, μορφασμοί, κατευναστικές χειρονομίες…
«…Θέλουμε την εξάμηνη παράταση για να ρυθμίσουμε και τις υπόλοιπες λεπτομέρειες…», ανέφερε ο υφυπουργός και με δυσκολία κρατήθηκε για να μη ξεσπάσει και ο ίδιος στα γέλια... Από κάτω, οι βουλευτές, όλων των κομμάτων είχαν ξεκαρδιστεί !...
Πόσο καιρό ρυθμίζονται οι …υπόλοιπες λεπτομέρειες ; ΄Ισαμε μια 20ετία !!!

«…Χαριστική, προεκλογική και ψηφοθηρική», χαρακτήρισαν την τροπολογία οι βουλευτές της αντιπολίτευσης κι έκαναν λόγο για «προσπάθεια της κυβέρνησης να κρατήσει σε ομηρία τα ΜΜΕ».
«…Αφήστε τα αυτά, τώρα…», αντέτεινε ο Γκιουλέκας, «…πρώτη φορά γίνεται κάτι τέτοιο ;…».
Πράγματι δεν είναι πρώτη φορά, που η κυβερνητική εξουσία χαρίζεται στους μεγαλοκαναλάρχες, αλλά το σημαντικότερο δεν είναι αυτό. Είναι η αυταπάτη πως, έτσι, τους έχει σε ομηρία κι ότι θα επηρεαστεί η πολιτική τους, (των καναλιών), απέναντί της, (της κυβέρνησης…).

Είναι γι αυτό, που τα μεγαλύτερα ξεκαρδίσματα, ακούγονταν, και χθες, στα γραφεία των μεγαλοκαναλαρχών και τους διαδρόμους των κτιρίων των καναλιών τους…

Καταστάσεις για γέλια και για κλάματα !...

krogias


Read more...

ΧΑΡΑΤΣΙ Χ 3 ΓΙΑ ΥΜΙΥΠΑΙΘΡΙΟΥΣ


Ρεπορτάζ : Δημήτρης Τζάθας

Τριπλό χαράτσι επιφυλάσσει η τακτοποίηση των ημιυπαίθριων χώρων σε περίπου δύο εκατομμύρια ιδιοκτήτες ακινήτων, σύμφωνα με τη ρύθμιση του ΥΠΕΧΩΔΕ που συζητήθηκε χθες στη Βουλή. O υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Γιώργος Σουφλιάς έκανε γνωστό, στη Βουλή κατά τη διάρκεια της...
συζήτησης της επίμαχης τροπολογίας, πως για τους τακτοποιούμενους χώρους (ημιυπαίθριοι, υπόγεια, αποθήκες που έχουν αλλάξει χρήση γης) οι πολίτες θα πληρώσουν το 10% της αντικειμενικής τους αξίας για την τακτοποίηση, αλλά και περισσότερο Ενιαίο Τέλος Ακινήτου (ΕΤΑΚ) και δημοτικά τέλη, αφού θα αυξηθεί το εμβαδόν του ακινήτου. Επίσης θα χρειασθεί να πληρώσουν και ένα επιπλέον ποσόν όταν πρόκειται να το μεταβιβάσουν. Οι ρυθμίσεις πάντως έχουν προκαλέσει ήδη αντιδράσεις. Με τη συγκεκριμένη ρύθμιση τακτοποιούνται και μεταβιβάζονται όσα έχουν νόμιμη οικοδομική άδεια και παράλληλα «προχωράμε στην αποτροπή για το μέλλον τέτοιων παραβάσεων», είπε ο υπουργός, ο οποίος πρόσθεσε πως ο χώρος που θα υπαχθεί στη ρύθμιση δεν μπορεί να μπει ως υποθήκη για τη χορήγηση δανείου αλλά ούτε και να υπολογιστεί ως επιπλέον ποσοστό στο εμβαδόν του οικοπέδου. -50% για πολύτεκνους Την ίδια στιγμή ανακοίνωσε πως για τους πολύτεκνους η εισφορά για την τακτοποίηση μειώνεται κατά 50% και ξεκαθάρισε- παρά τις επίμονες προσπάθειες βουλευτών της Ν.Δ. και ιδιαίτερα του γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Γιάννη Τραγάκη- ότι στη ρύθμιση δεν πρόκειται να συμπεριληφθούν οι σοφίτες και τα πατάρια στα καταστήματα επειδή- όπως είπε- «είναι επιφάνειες που δεν έχουν οικοδομική άδεια». «Δεν τα νομιμοποιούμε, αλλά νομοθετούμε την έννοια της τακτοποίησης» σημείωσε ο Γιώργος Σουφλιάς και συμπλήρωσε: «Δεν μπορεί όμως αυτή η επιφάνεια να έχει μερίδιο στο οικόπεδο... Θα μεταβιβάζεται διά συμβολαίων ό,τι έχει οικοδομική άδεια, άρα θα γραφτεί στα συμβόλαια πως είναι ημιυπαίθριος χώρος που άλλαξε χρήση βάσει του νόμου τάδε και θα περιγράφεται το ακίνητο. Βεβαίως ο ιδιοκτήτης αφού εκμεταλλεύεται το τακτοποιημένο ακίνητο ως χρήση θα πληρώνει ΕΤΑΚ, αλλά όχι αναδρομικά». Ακόμη ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ δεν δέχθηκε το αίτημα βουλευτών να δοθεί παράταση για την τακτοποίηση των ημιυπαίθριων και ξεκαθάρισε ότι η ρύθμιση αφορά όλες τις οικοδομικές άδειες που εκδόθηκαν μέχρι τις 2 Ιουλίου 2009 και πως στις νέες οικοδομές θα υπάρξουν περιορισμοί ώστε να αποτρέπεται η μετατροπή των υπογείων και των ημιυπαίθριων χώρων σε δωμάτια.
pressmme.


Read more...

ΣΙΚΕΛΙΚΗ ΜΑΦΙΑ...


Της Μαίρης Μπενέα

Νέες αποκαλύψεις για εμπόριο όπλων από την Κρήτη προκύπτουν από τις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες των μελών του συνδικάτου του εγκλήματος. Τα όπλα κρύβονταν σε ένα μικρό χωριό της...
Κρήτης και ήταν δύσκολη η μετακίνησή τους μέχρι το Ηράκλειο, όπου θα φορτώνονταν στο πλοίο για την Αθήνα, επειδή εκείνες τις ημέρες, τον περασμένο Απρίλιο, η Αστυνομία έστηνε μπλόκα στους δρόμους.
«Φοβάμαι», φέρεται να λέει στους Κλεφτογιάννη και Κατσαγάνη ο Βλαστός, επειδή στην Κρήτη έχει έρθει ένας μαφιόζος από τη σικελική μαφία, τη «μαφία τη μεγάλη», όπως την αποκαλεί, και γι αυτόν ψάχνει η Αστυνομία επί 24ωρο!...
Από άλλους διαλόγους των μελών σπείρας αποκαλύπτεται ότι είχαν στήσει ιδιωτικό... σκοπευτήριο κάπου στο Χαϊδάρι, όπου δοκίμαζαν τα όπλα. Ο Βλαστός, μάλιστα, φέρεται να καθοδηγεί τον Κλεφτογιάννη «να βάλει έναν τενεκέ για να σημαδεύει» και τον συμβουλεύει να μη σφίγγει το όπλο.
Από άλλες συνομιλίες της συμμορίας αποκαλύπτεται το... λεξιλόγιο των όπλων και εκρηκτικών, ενώ αλλού ο Παναγιώτης Βλαστός, χρησιμοποιώντας μαφιόζικη ορολογία, μιλάει για μια δουλειά και λέει στον Κατσαγάνη, εκεί «θα "βαφτιστείς"».
Οι κωδικές ονομασίες για το οπλοστάσιο της συμμορίας παραπέμπουν κυρίως στη ζαχαροπλαστική, αφού γίνεται λόγος για «γλυκά», «ούζο», «μαρμελάδα με ψωμάκι σίκαλης», «πλαστελίνη», «σερενάτα» και «ζελέ ροζ ή κόκκινο»... «Εργαλεία» είναι τα όπλα και «κασέτες» οι βολίδες!

pressmme.

Read more...

Δημοσκόπηση metron analysis με κάλπη.Στο 4,1% η διαφορά




ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΠΛΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ κ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ?????ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΣΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ???????




Read more...

Ολα τα πρωτοσέλιδα Απογευματινών--Πρωινών- Οικονομικών Αθλητικών- και Θεσσαλονίκης εφημερίδων


10-7-2009
Κάντε κλικ στις εφημερίδες να ανοίξουν


ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ























ΠΡΩΙΝΕΣ


















ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ















ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ


























ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

















Σε λίγο και οι υπόλοιπες


kafeneio-gr.blogspot.com


Read more...