Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Η δίκη του Γ. Παπακωνσταντίνου για τη λίστα Λαγκάρντ Η εισαγγελέας διέταξε την κατάσχεση του υπολογιστή της γραμματέως του Βενιζέλου!


Συνεχίζεται στο ειδικό δικαστήριο η δίκη του πρώην υπουργού Γιώργου Παπακωνσταντίνου για τη λίστα Λαγκάρντ.
ÅÉÄÉÊÏ ÄÉÊÁÓÔÇÑÉÏ ÄÉÊÇ ÐÁÐÁÊÙÍÓÔÁÍÔÉÍÏÕ Ã.
Τα συμπεράσματα του από το έλεγχο που έκανε στο ψηφιακό αρχείο καταθέτει στο ειδικό δικαστήριο ο Απόστολος Δελτσίδης που έκανε τις πραγματογνωμοσύνες για τις όποιες αλλοιώσεις στα αρχεία της λίστας Λαγκάρντ.
Ο κ. Δελτσίδης εξειδικευμένος αστυνομικός, που υπηρετεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛΑΣ, δέχθηκε «βροχή» ερωτήσεων από το δικαστήριο και την Εισαγγελέα της έδρας.
Ο μάρτυρας ανέφερε ότι  από τη σύγκριση προέκυψε, σαφώς, ότι η παλιά λίστα είχε τρία αρχεία λιγότερα, δηλαδή 2059 ενώ η δεύτερη 2062.
Η Εισαγγελέας μάλιστα ζήτησε να διατάξει το Δικαστήριο την κατάσχεση του υπολογιστή που χρησιμοποίησε η γραμματέας το Ευ. Βενιζέλου, Σοφία Μπέλμπα, για να ανοίξει την παλιά λίστα τον Οκτώβριο του 2012. Η Εισαγγελέας επίσης ζήτησε, τώρα, να γίνει πραγματογνωμοσύνη σε αυτόν τον υπολογιστή και το δικαστήριο επιφυλάχθηκε να αποφανθεί.
Τι είπε ο μάρτυρας
Δουλέψαμε πάνω στο πειστήριο, δηλαδή στο usb αλλά και στο cd.  Μέσα στο usb βρέθηκαν 2059 αρχεία λογιστικών φύλλων, από την έρευνα μας προέκυψε πότε είχε γίνει η εγγραφή αλλά και πότε είχαν γίνει οι όποιες μεταβολές, δηλαδή εκτυπώσεις η άλλες αναπαραγωγές.Αναλύσαμε όλα τα δεδομένα τα οποία και καταγράφονται αναλυτικά στην έκθεση πραγματογνωμοσύνης.
Πρόεδρος: Διαπιστώσατε μήπως αν αυτό το usb είχε προέλθει από cd η τί άλλο;
Δουλτσίδης: Είχε προέλθει από άλλο usb.
Πρόεδρος: Μπορεί να γίνει αλλοίωση σε cd;
Δουλτσίδης: Μπορεί να γίνει αλλά θα αφήσει ίχνη.
Πρόεδρος: Μπορεί κάποιος δηλαδή να παραλείψει κάποια αρχεία;
Δουλτσίδης: Ναι μπορεί είναι θέμα χρήστη.
Στη συνέχεια ο μάρτυρας αναφέρθηκε στις έρευνες που έγιναν στο δεύτερο cd που έφθασε από τη Γαλλία για να συγκριθεί με την παλιά λίστα, απ΄όπου και διαπιστώθηκε ότι η παλιά δεν είχε τρία αρχεία ( εκ των υστέρων αποδείχθηκε ότι ανήκαν σε συγγενείς Παπακωνσταντίνου). Σε αυτή τη νέα λίστα ο μάρτυρας αναφέρθηκε ότι βρέθηκαν 2062 αρχεία και οι όποιες εγγραφές που είχαν γίνει σε αυτό το cd και περιέγραψε ποια ακριβώς αρχεία περιείχε και ποια αρχεία έλειπαν από την παλιά.
Ερωτήσεις Εισαγγελέως
Στο σημείο αυτό η Εισαγγελέας της έδρας κυρία Ξένη Δημητρίου εξέτασε εξαντλητικά τον μάρτυρα- πραγματογνώμονα σχετικά τόσο με τις έρευνες του στο usb αλλά και στη νέα λίστα (cd) έφθασε από τη Γαλλία, όταν πια οι έρευνες για την υπόθεση είχαν δρομολογηθεί από τους οικονομικούς εισαγγελείς.
Εισαγγελέας: Ποίος χρήστης άνοιξε κάποια αρχεία στο usb;
Mάρτυρας:  Ο χρήστης «Σοφία» ( δηλαδή η γραμματέας Βενιζέλου).
Ο μάρτυρας εξήγησε στο Δικαστήριο πως αν υπήρχε και ο υπολογιστής πάνω στον οποίο έγιναν οι όποιες τροποποιήσεις στο usd από την Σοφία Μπέλμπα η πραγματογνωμοσύνη θα ήταν πιο πλήρης.
Η Εισαγγελέας μάλιστα πρότεινε να διαταχθεί τώρα να βρεθεί ο υπολογιστής και να γίνει σε αυτόν πραγματογνωμοσύνη!
http://www.matrix24.gr/

Read more...

Τι περιλαμβάνει η νέα επιστολή Βαρουφάκη προς το Eurogroup: Άγνωστο αν θα συζητηθεί τη Δευτέρα


xamogela
Στα χέρια του Ντάισελμπλουμ βρίσκεται η νέα πολυσέλιδη επιστολή, επτά μεταρρυθμίσεων, που προτείνει ο ΥΠΟΙΚ Γ. Βαρουφάκης, σύμφωνα με πληροφορίες από κοινοτικές πηγές. 
Η επιστολή αναφέρουν ελληνικές κυβερνητικές πηγές, ολοκληρώθηκε υπό την προσωπική εποπτεία του υπουργού. Θα τεθεί στο μικροσκόπιο των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης την Δευτέρα, με την κυβέρνηση να επιζητά διακαώς ρευστότητα για να καλύψει υποχρεώσεις προς το εξωτερικό και το εσωτερικό.
Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου επιβεβαιώνουν την αποστολή νέας επιστολής μεταρρυθμίσεων και παρουσιάζουν τους βασικούς της άξονες από τους οποίους συνεχίζουν να απουσιάζουν αναφορές σε ΦΠΑ και αποκρατικοποιήσεις που ζητούν οι δανειστές:
1. Ενεργοποίηση του Δημοσιονομικού Συμβουλίου με στόχο την επίτευξη εξοικονόμησης πόρων και την επέκταση της αποστολής του.
2. Μεταρρυθμίσεις με στόχο την καλύτερη προετοιμασία του Προϋπολογισμού και αναμόρφωση του Οργανικού Νόμου για τον Προϋπολογισμο
3. Συγκρότηση ευέλικτου σώματος στοχευμένων φορολογικών ελέγχων για την πάταξη της φοροδιαφυγής. Δεν θα έχει μόνιμο χαρακτήρα
4. Βελτιώσεις στη νομοθεσία για την ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών
5. Άμεση ροή δημόσιων εσόδων μέσω της ρύθμισης του πλαισίου αδειοδότησης των ηλεκτρονικών τυχερών παιχνιδιών
6. Μείωση γραφειοκρατίας και βελτίωση επιχειρηματικού κλίματος μέσω της βελτίωσης των παρεχόμενων δημόσιων υπηρεσιών
7. Μέτρα για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης
Αξιωματούχος της ΕΕ: Περιορισμένες επικοινωνίες με τις ελληνικές αρχές
Στο ίδιο μήκος κύματος τηλεγράφημα του ΑΠΕ-ΜΠΕ που επικαλείται δηλώσεις ανώτερου αξιωματούχου της ευρωζώνης στους δημοσιογράφους, αναφέρει ότι την επιστολή με τον κατάλογο των μεταρρυθμίσεων που έστειλε ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, στον πρόεδρο του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ, θα συζητήσει το Eurogroup της ερχόμενης Δευτέρας.
Σύμφωνα με τον ίδιο αξιωματούχο, οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης αναμένουν από τον Έλληνα ομόλογό τους να τους παρουσιάσει λεπτομερώς το περιεχόμενο των μεταρρυθμίσεων. Παράλληλα, το Eurogroup αναμένει να ακούσει από τους θεσμούς και από τον Έλληνα υπουργό την πρόοδο που έχει επιτευχθεί στις τεχνικές συζητήσεις.
Σύμφωνα πάντα με το ΑΜΠΕ, ο ίδιος αξιωματούχος, άφησε πάντως να εννοηθεί ότι στο δικό του επίπεδο οι επικοινωνίες με τις ελληνικές υπηρεσίες είναι περιορισμένες και ότι σε αυτή τη φάση δεν είναι σε θέση να γνωρίζει ποιοι θα λάβουν μέρος στις τεχνικές διαβουλεύσεις, πότε και πού θα γίνουν αυτές. Ανέφερε, επίσης, ότι οι τεχνικές διαβουλεύσεις δεν αναμένεται να ξεκινήσουν αυτή την εβδομάδα, όπως εκτιμούσαν οι υπηρεσίες της ευρωζώνης.
Υπογράμμισε, επίσης, ότι οι τεχνικές συζητήσεις βρίσκονται ακόμα σε πολύ αρχικό στάδιο και γι΄ αυτόν τον λόγο τόνισε ότι οι διαβουλεύσεις μεταξύ των ελληνικών αρχών και των θεσμικών εκπροσώπων θα πρέπει να εντατικοποιηθούν.
Ερωτηθείς εάν είναι εφικτή η τμηματική εκταμίευση των χρημάτων που έχει λαμβάνειν η Ελλάδα από τους δανειστές, σημείωσε ότι εφόσον εκπληρωθούν ορισμένα από τα λεγόμενα προαπαιτούμενα, κάτι τέτοιο θα μπορούσε να καταστεί εφικτό υπό όρους και προϋποθέσεις.
Ο αξιωματούχος της ευρωζώνης σημείωσε παράλληλα ότι για να υπάρχει πλήρης εικόνα, απαραίτητη είναι η παρουσίαση όλων των μέτρων που περιέχονται στην απόφαση του προηγούμενου Eurogoroup. Και αυτό διότι όπως σημείωσε, η τμηματική αξιολόγηση ορισμένων μέτρων, χωρίς να είναι γνωστό το περιεχόμενο όλων των υπόλοιπων μεταρρυθμίσεων, δεν είναι δυνατή.
Κληθείς να σχολιάσει τη ρευστότητα της ελληνικής οικονομίας, είπε ότι από τη στιγμή που στην Αθήνα δεν βρίσκονται εκπρόσωποι των θεσμών, δεν υπάρχει ολοκληρωμένη εικόνα της κατάστασης. Σε ό,τι αφορά τις δανειακές ανάγκες για το επόμενο διάστημα, ο αξιωματούχος της ευρωζώνης είπε ότι οι μεγαλύτερες πληρωμές αφορούν τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο και ανέρχονται σε 6,5 δισ. ευρώ.
Εξάλλου, ο ίδιος αξιωματούχος ανέφερε ότι δε θεωρεί καθόλου πιθανό οι ελληνικές αρχές να ζητήσουν μετά τον Ιούνιο και νέα παράταση, σημειώνοντας ότι και το ευρωπαϊκό πολιτικό περιβάλλον, δεν θα ευνοούσε κάτι τέτοιο.
Τέλος, σε ό,τι αφορά ενδεχόμενο τρίτο πρόγραμμα προς την Ελλάδα, ο αξιωματούχος της ευρωζώνης ανέφερε ότι η πρώτη προϋπόθεση είναι αυτό να ζητηθεί. Αν δεν υπάρξει σχετικό αίτημα δεν μπορεί να υπάρξει και προσφορά, είπε χαρακτηριστικά.
http://lykavitos.gr/

Read more...

ΣΔΟΕ: Τους τσάκωσαν την ώρα που θα έβγαζαν 700.000 ευρώ στο εξωτερικό στοιβαγμένα στις βαλίτσες


valitses
Στο δόκανο του ΣΔΟΕ πιάστηκαν οι πρώτοι που επιχείρησαν να βγάλουν χρήματα στο εξωτερικό χωρίς τη μεσολάβηση κάποιας τράπεζας, αλλά στοιβάζοντας τα «γκρίζα» ευρώ ανάμεσα σε ρούχα και εσώρουχα κάποιας βαλίτσας.
Όπως επισημαίνουν στελέχη του Σώματος, όταν ξεκίνησαν οι έλεγχοι στα εμβάσματα, κλήθηκαν για εξηγήσεις οι πρώτοι φορολογούμενοι και άρχισαν να πέφτουν οι πρώτες «καμπάνες», πολλοί ήταν εκείνοι που θορυβήθηκαν και αποφάσισαν να ακολουθήσουν άλλη οδό, είτε για να φυγαδεύσουν στο εξωτερικό το ρευστό είτε για να φέρουν από το εξωτερικό το χρήμα που είχαν βγάλει την προηγούμενη 3ετία, προκειμένου να καλύψουν τρέχουσες ανάγκες.
Το κακό γι’ αυτούς είναι ότι στο ΣΔΟΕ έχει πέσει σύρμα και, σύμφωνα με πληροφορίες, έμπειρα στελέχη έχουν ακροβολιστεί σε αεροδρόμια και λιμάνια, ελέγχοντας τη διακίνηση ύποπτων κεφαλαίων. Οι πρώτοι πιάστηκαν ήδη στο δόκανο, αφού σε 25 περιπτώσεις φορολογούμενων βρέθηκαν πάνω από 700.000 ευρώ κρυμμένα στις αποσκευές και έπεσαν οι σχετικές καμπάνες.
Με βάση τη νομοθεσία, απαγορεύεται η κίνηση κεφαλαίων άνω των 10.000 ευρώ με βαλίτσα. Στην περίπτωση παράβασης κατάσχεται επιτόπου το 25% των κεφαλαίων που θα πιαστούν από τους ελεγκτές, χωρίς να ελέγχεται αν το χρήμα αυτό είναι «μαύρο», ενώ το υπόλοιπο 75% δεσμεύεται έως ότου αποδειχθεί ότι πρόκειται για χρήμα που έχει δηλωθεί.
http://lykavitos.gr/

Read more...

Στον δρόμο της Ζωής Κωνσταντοπούλου το Δικαστήριο που αθώωσε τον Κασιδιάρη


21028785_BAB_9933.limghandler
Από επικίνδυνη σωματική βλάβη σε απλή μετέτρεψε το δικαστήριο την κατηγορία σε βάρος του Ηλία Κασιδιάρη για την επίθεση σε βάρος της Λιάνας Κανέλλη στο πλατό της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1.
Ετσι, έπαυσε την ποινική δίωξη του Κασιδιάρη αφού, όπως είχε υποστηρίξει και ο εισαγγελέας νωρίτερα, για το συγκεκριμένο αδίκημα θα έπρεπε να είχε υποβληθεί έγκληση από τη Λιάνα Κανέλλη.
Η πρόεδρος του δικαστηρίου χαρακτήρισε «απαράδεκτη» τη συμπεριφορά του Ηλία Κασιδιαρη. «Επρεπε να ζητήσετε μια συγγνώμη» του είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Το δικαστήριο δεν δικάζει με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα, αλλά με τα πραγματικά περιστατικά. Το αδίκημα που διαπράξατε ήταν απλή σωματική βλάβη και παύει η δίωξη σε βάρος σας».
Η Λιάνα Κανέλλη σε δήλωσεις της τόνισε ότι «η λέξη αθώος δεν ακούστηκε μέσα στο δικαστήριο», συμπληρώνοντας πως «ο ελληνικός λαός πρέπει να καταλάβει ποιοι είναι οι στόχοι της Χρυσής Αυγής».
Η βουλευτης του ΚΚΕ έκανε λόγο για «πολιτική καταδίκη» της Χρυσής Αυγής και αναφερόμενη στο γεγονός ότι η διωξη σε βάρος του προφυλακισμένου βουλευτή της Χρυσής Αυγής έπαυσε γιατί δεν κατέθεσε σε βάρος του έγκληση, είπε πως δεν ήταν στις προθέσεις της να το κάνει, διευκρινίζοντας ότι αποφάσισε να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.
Η πρόταση του εισαγγελέα
Ο εισαγγελέας είχε ζητήσει να αθωωθεί ο Κασιδιάρης για την επίθεση σε βάρος της Κανέλλη. Ειδικότερα, πρότεινε την απαλλαγή του κατηγορουμένου για το αδίκημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.
Οπως είπε στην πρότασή του, θα μπορούσε ο κατηγορούμενος να κηρυχθεί ένοχος για απλή σωματική βλάβη, αλλά γι’ αυτό απαιτούνταν έγκληση εντός τριμήνου.
Κατά τα άλλα, ο εισαγγελέας είπε ότι ήταν απαράδεκτη η συμπεριφορά του Κασιδιάρη. «Ενας άνδρας δεν χτυπάει μια γυναίκα», τόνισε.
Κασιδιάρης: «Δεν υπήρξαν γροθιές, μόνο ένα χαστούκι»
«Δεν υπήρξαν γροθιές. Μόνο ένα χαστούκι στο μάγουλο και δύο στον αέρα» υποστήριξε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, απολογούμενος στο δικαστήριο για την επίθεση εναντίον της βουλευτού του ΚΚΕ Λιάνας Κανέλλη.
Ο Κασιδιάρης εμφανίστηκε προκλητικός, αναφέροντας ότι «θα ζητούσα συγγνώμη αν δεχόμουν μία συγγνώμη (σ.σ. από την Κανέλλη)»!
«Θα αναφερθώ μονο στα πραγματικά περιστατικά. Οχι, ένας άνδρας δεν σηκώνει ποτέ το χέρι του για να χτυπήσει μια γυναίκα. Είχα μια άσχημη στιγμη. Και δυστυχώς εμφανίζομαι ως άνδρας που χτυπάει γυναίκες πολλές φορές» είπε κατά την απολογία του ο Ηλίας Κασιδιάρης και πρόσθεσε: «Σκέφτηκα ότι έπρεπε να φύγω από την εκπομπή».
Αναφερόμενος στη συμπεριφορά του απέναντι στη Ρένα Δούρου, ο Ηλ. Κασιδιάρης είπε:
«Είχα μια ακραία αντίδραση. Πήγα να βγάλω το μικρόφωνο και να φύγω και εκείνη τη στιγμή δέχθηκα το χτύπημα με κάποια έντυπα (σ.σ. από τη Λιάνα Κανέλλη). Δεν υπήρξαν γροθιές. Ηταν μόνο ένα χαστούκι στο μάγουλο και δύο στον αέρα» ισχυρίστηκε ο Κασιδιάρης.
«Ηταν μια λανθασμένη ενέργεια. Αλλά για να κριθώ πρέπει προηγουμένως να δείτε ποια ήταν η κίνηση που με έφερε σε αυτο το σημείο» συνέχισε.
Εισαγγελέας: Τι κάνατε μετά το περιστατικό;
Κασιδιάρης: Εφυγα. Ούτε χτύπησα κανέναν, ούτε τίποτε.
Εισαγγελέας: Προσπαθήσατε να έρθετε σε επαφή με την κυρία Κανέλλη;
Κασιδιάρης: Οχι, βρήκα τοίχο απέναντί μου.
Εισαγγελέας: Γιατι δεν ζητήσατε μια συγγνώμη;
Κασιδιάρης: Θα ζητούσα αν δεχόμουν μία συγγνώμη!
Κανέλλη: «Δέχθηκα τέσσερις μπουνιές στο πρόσωπο»
Η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη περιέγραψε την επίθεση που δέχθηκε. «Δέχθηκα τέσσερις μπουνιές στο πρόσωπο. Προσπάθησα να μην πέσω κάτω και ήθελα να αποφύγω το ρεζιλίκι να έχω πέσει κάτω και μάλιστα σε στούντιο από τις μπουνιές».
Η ίδια ανέφερε ότι από τα χτυπήματα επιδεινώθηκε η υγειά της. «Ημουν ένας άνθρωπος σε πλήρη οδύνη» είπε η βουλευτής. «Δεν θέλησα να κάνω μήνυση γιατί από μόνη της η πράξη είναι εξευτελιστική.
Η δίκη για το χαστούκι στη Λιάνα Κανέλλη συνεχίζεται μέσα σε κλίμα έντασης.
«Οι κομμουνιστές παλιοί και καινούργιοι ορθώνουν ανάστημα στον φασισμό» είπε η Λιάνα Κανέλλη όταν η συνήγορος υπεράσπισης την αποκάλεσε πρώιμη κομμουνίστρια. Η αποστροφή αυτή προκάλεσε έντονες αποδοκιμασίες και βαρείς χαρακτηρισμούς σε βάρος της βουλευτού από τους υποστηρικτές του κατηγορουμένου και τη διακοπή του δικαστηρίου.
Στην έδρα του δικαστηρίου τοποθετήθηκε υπολογιστής προκειμένου να προβληθεί το επίμαχο βίντεο.
Προηγουμένως κατέθεσε ο δημοσιογράφος Αντώνης Παπαδάκης, αρχισυντάκτης της εκπομπής του ΑΝΤ1.
Νωρίτερα το δικαστήριο απέρριψε ένσταση του κατηγορουμένου περί ακυρότητας του κατηγορητηρίου επειδή – όπως είπε – δεν προηγήθηκε για την πράξη αυτή άρση ασυλίας του.
Υπενθυμίζεται ότι το επεισόδιο είχε γίνει on air κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη τον Ιούνιο του 2012. Ο Κασιδιάρης είχε επιτεθεί κατ’ αρχήν εναντίον της περιφερειάρχου, σήμερα, Ρένας Δούρου: όταν του είπε ότι η Χρυσή Αυγή γυρίζει την Ελλάδα 500 χρόνια πίσω, εκείνος της έριξε ένα ποτήρι νερό.
Η Λιάνα Κανέλλη, που ήταν παρούσα στο πάνελ με άλλους πολιτικούς και δημοσιογράφους, αντέδρασε και ο Κασιδιάρης στη συνέχεια τη χαστούκισε.
Κατόπιν εξαφανίστηκε και εμφανίστηκε μετά τη λήξη του Αυτοφώρου καταθέτοντας και μήνυση εναντίον των δύο γυναικών!
http://lykavitos.gr/

Read more...

Αγωγή Παπανδρέου στον Φαλτσιανί για τη “λίστα Λαγκάρντ”


ÍÔÁÂÏÓ ÐÁÃÊÏÓÌÉÏ ÏÉÊÏÍÏÌÉÊÏ ÖÏÑÏÕÌ ÐÁÐÁÍÄÑÅÏÕ Ã.
Με σφοδρή επίθεση κατά του πρώην στελέχους της  HSBC, Ερβέ Φαλτσιανί που υποστηρίζει σε βιβλίο του, ότι το όνομα της μητέρας του Μαργαρίτας Παπανδρέου βρίσκεται στη λίστα Λαγκάρντ, ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Γιώργος Παπανδρέου, συνόδευσε την αγωγή που κατέθεσε εναντίον του.
Όπως έγινε γνωστό με ανακοίνωση του Κινήματος «επειδή η προσφυγή στη Δικαιοσύνη είναι η μόνη οδός αντιμετώπισης άθλιων συκοφαντιών, όπως αυτή του Ερβέ Φαλτσιανί, που προφανώς σκοπό έχουν τον τυχοδιωκτικό πλουτισμό και την προβολή για την εξυπηρέτηση πάσης φύσεως σκοπιμοτήτων, ο Πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Γιώργος Α. Παπανδρέου, κατέθεσε σήμερα σχετική αγωγή στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών.
Τόσο ο κ. Φαλτσιανί όσο και αυτοί που αναπαράγουν τις γνωστές αθλιότητες, εμπλέκοντας το όνομα Παπανδρέου στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, είναι απολύτως βέβαιο, ότι έχουν ενημερωθεί και για τη νέα δήλωση του κ. Στασινόπουλου – μέχρι πριν λίγες μέρες Ειδικού Προϊσταμένου ΣΔΟΕ, ότι «υπήρξε διασυρμός» και ότι «από έλεγχο που έγινε στη συνέχεια δεν προέκυψε τίποτε».
Και η ανοχή έχει τα όριά της, πολύ περισσότερο μάλιστα, όταν οι περιφερόμενοι ανά τον κόσμο συκοφάντες εμπλέκουν πέρα από πρόσωπα και την τεράστια προσπάθεια του Ελληνικού λαού να αποφύγει τη χρεοκοπία».
f

Read more...