Παρασκευή 29 Μαΐου 2009

ΕΙΔΗΣΕΙΣ




Read more...



Read more...

Οικολόγοι: "Πηραμε μικρη διαφημιση απο Βγενοπουλο"



"Ως εκδότης της Πράσινης Πολιτικής σας δηλώνω ότι οι πληροφορίες που δίνεται στο άρθρο σας είναι ολότελα ανακριβείς.

Η εφημερίδα ανήκει στην μη κερδοσκοπική εταιρεία Οικο-Λόγος και όχι στους Οικολόγους Πράσινους, και η οποία δε χρηματοδοτεί τους Οικολόγους Πράσινους, κάτι που έτσι κι... αλλιώς απαγορεύεται από το νόμο. Η εταιρεία εξ άλλου είχε μέχρι σήμερα ζημία παρά κέρδος. Το κόστος κάθε τεύχους είναι 5000 ευρώ και ως σήμερα καλύπτεται από τις διαφημίσεις μόνο κατά ένα μέρος, ενώ τα υπόλοιπα από την τσέπη των μελών μας.

Συγκεκριμένα για τη διαφήμιση της marfin η οποία καταχωρήθηκε σε 6 τεύχη μας, Απρίλιος 2008, Δεκέμβριος, Ιανουάριος, Φεβρουάριος, Μάρτιος και Απρίλιος 2009, την έχουμε κοστολογήσει 4000 ευρώ το τεύχος και έχουμε προσφέρει μια διαφήμιση δωρεάν.
Έχουμε δε εισπράξει μέχρι σήμερα μονάχα 4800 ευρώ.

Μας ενοχλεί αφάνταστα η λέξη ψιθυρίζεται, και θα θέλαμε αυτός που δίνει τέτοιες ανακριβείς πληροφορίες να το κάνει επώνυμα.

Και είναι προφανές ότι το συγκεκριμένο δημοσίευμα δεν στοχεύει στην εφημερίδα μας αλλά στη δημοκοπική άνοδο των Οικολόγων Πράσινων που έχει ενοχλήσει πολλούς."

Γιαννης Τσιρώνης

http://troktiko.blogspot.com/


Read more...

Κίνηση - ματ από τον Γ. Μαντζουράνη στην υπόθεση Siemens...


Mε αιφνιδιαστικό ελιγμό, ο Δημ. Τσοβόλας αναλαμβάνει συνήγορος του Γ. Σκαρπέλη. Παγώνει η ανακριτική διαδικασία και ακυρώνεται η κυβερνητική προσπάθεια εντυπώσεων εν όψει των ευρωεκλογών...

.
Από τον Στάθη Παλαιολόγο
.
Αιφνιδιαστικές εξελίξεις είχαμε πριν από λίγο στη δικαστική διαδικασία για την υπόθεση της Siemens. Mε δήλωσή του ο κατηγορούμενος, πρώην κορυφαίο στέλεχος του ΟΤΕ, Γεώργιος Σκαρπέλης κάλεσε τον Δημήτρη Τσοβόλα να αναλάβει συνήγορός του ύστερα από τη δήλωση των μέχρι τώρα συνηγόρων του Νίκου Ανδρουλάκη και Γιάννη Μαντζουράνη ότι δεν μπορούν να ασκήσουν τα καθήκοντά τους επειδή δεν τους χορηγούνται τα απαιτούμενα κρίσιμα έγγραφα από τη δικογραφία. Ο κ. Τσοβόλας ήδη αποδέχθηκε και ζήτησε προθεσμία για να ενημερωθεί και να ετοιμάσει την υπερασπιστική του γραμμή.
Η εξέλικη αυτή χαρακτηρίζεται, από νομικούς κύκλους, "κίνηση - ματ" η οποία οφείλεται στον μέχρι τώρα συνήγορο του Γ. Σκαρπέλη, Ι. Μαντζουράνη που αποδεικνύεται άριστος σκακιστής της νομικής τέχνης. Θεωρείται κίνηση - ματ σε νομικό επίπεδο κατ' αρχάς διότι εντάσσεται μέσα στα πλαίσια των δικονομικών δυνατοτήτων του κατηγορουμένου, χωρίς να γίνει αίτηση εξαίρεσης του ανακριτή κλπ. που ορισμένοι ανάμεναν.
Επίσης, η εξέλιξη αυτή πηγαίνει τώρα χρονικά πίσω την ανακριτική διαδικασία στην υπόθεση της Siemens και σίγουρα μετά τις ευρωεκλογές της 7ης Ιουνίου. H νέα προθεσμία που δόθηκε είναι για τις 15 Ιουνίου. Δεδομένου ότι η κυβέρνηση επεδίωκε να αξιοποιήσει πολιτικά τη συγκυρία, με "ομαδικές προφυλακίσεις" για την υπόθεση, αυτή η επιδίωξη σε μεγάλο βαθμό ακυρώνεται. Έτσι ο νομικός ελιγμός παράγει και ένα σημαντικό πολιτικό αποτέλεσμα.
Και τέλος δεν στερείται σημασίας ότι νέος συνήγορος αναλαμβάνει ο Δημ. Τσοβόλας ο οποίος είναι ένας από τους κορυφαίους και πιο μαχητικούς δικηγόρους της χώρας αυτή τη στιγμή και o οποίος μπαίνει γερά τώρα κι αυτός στο παιχνίδι της υπόθεσης Siemens.
Το πλήρες κείμενο της δήλωσης, προς τον 4ο Ειδικό Ανακριτή του Πρωτοδικείου Αθηνών Ν. Ζαγοριανό, με την οποία ο Γ. Σκαρπέλης κάλεσε τον Δημ. Τσοβόλα να αναλάβει συνήγορός του είναι το εξής:
"Ρητώς δηλώνω ότι επιθυμώ να απολογηθώ μετά συνηγόρου της επιλογής μου, υπό τους όρους, που προβλέπουν ρητές διατάξεις του Κ. Ποιν.Δ. και διασφαλίζουν την ακώλυτη άσκηση των υπερασπιστικών δικαιωμάτων μου.
Επειδή οι συνήγοροι υπεράσπισης μου, κ. Νικόλαος Ανδρουλάκης και κ. Ιωάννης Μαντζουράνης, εμμένουν στην από 20-5-2009 Δήλωση ότι υπό τις παρούσες συνθήκες διεξαγωγής της ανάκρισης είναι αδύνατη η άσκηση των καθηκόντων τους, αφού η παραβίαση βασικών δικαιωμάτων του κατηγορουμένου, όπως η μη χορήγηση όλων των εγγράφων της δικογραφίας, η επιλογή των χορηγούμενων εγγράφων κατά την ανέλεγκτη ανακριτική κρίση, η απόκρυψη κρισίμων εγγράφων, όπως λ.χ. Δηλώσεις Παράστασης Πολιτικής Αγωγής, η μη έγκαιρη χορήγηση επίσημης ελληνικής μετάφρασης ξενόγλωσσων εγγράφων, η παράλειψη απάντησης για αποδοχή ή απόρριψη γραπτών αιτημάτων κατηγορουμένων κ.ο.κ., μετατρέπει την ανάκριση σε ναρκοπέδιο, παγιδεύει τον κατηγορούμενο, ακυρώνει το θεσμικό ρόλο του συνηγόρου υπεράσπισης και χρησιμοποιεί την παρουσία δικηγόρου στην απολογία ως άλλοθι, απευθύνομαι δημοσίως στον δικηγόρο Δημήτριο Τσοβόλα, που χωρίς προηγούμενη ενημέρωση διορίζω συνήγορο υπεράσπισής μου, με την βεβαιότητα ότι θα αποδεχθεί την εντολή μου, αφού πάντοτε με επιστημονικό και πολιτικό ήθος αγωνίζεται για τις αρχές του κράτους δικαίου, τις εγγυήσεις της δίκαιης δίκης και τα δικαιώματα των κατηγορουμένων".

http://press-gr.blogspot.com


Read more...

Μήπως ξεχαστήκαμε με τον ΓΕΡΜΑΝΟ;...


Από το http://www.taseis.net/
.
Έχουν περάσει 3 χρόνια από τότε που η σκανδαλώδης εξαγορά της ΓΕΡΜΑΝΟΣ από την COSMOTE έναντι 1300 εκατομ. Ευρώ (!!) οδηγήθηκε στην εξέταση απ΄τη Δικαιοσύνη.Έχει παρέλθει 1 χρόνος από τότε που απαγγέλθηκαν κατηγορίες για 5 κακουργήματα και ακόμη δεν έχει κληθεί κανένας από τους κύρια ευθυνόμενους για απολογία. Παράλληλα με αυτή την καθυστέρηση παρατηρείται και μια «συμπτωματική» σιωπή από τη συντριπτική πλειοψηφία των μέσων αλλά και των πολιτικών.Και αυτό παρʼότι φαίνεται ότι υπάρχουν ήδη πολλά στοιχεία που οδηγούν σε εντοπισμό απιστίας, χειραγώγησης μετοχών, διακίνησης κεφαλαίων σε ύποπτες διαδρομές και έντονη οσμή πολιτικού χρήματος.
Η Κύπρος, φαίνεται ότι είναι ένα από τα κλειδιά. Ο ανακριτής φαίνεται να έχει ήδη στοιχεία. Υπάρχει όπως λέγεται και συμμετοχή διαφημιστικής εταιρίας. Ο Βουρλούμης άλλωστε τοʼ χει πει: «Ο κ. Αλογοσκούφης ήξερε τα πάντα για νʼ αποφασίσει».




Read more...

Μια άλλη (αβίαστη) δημοσκόπηση...



Μέχρι στιγμής αυτά είναι (κλικ φωτό) τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του γνωστού Blog Press-gr
για το ποιοί ήταν οι καλύτεροι (Πολιτικοί-Δημοσιογράφοι), στο χθεσινό ντεμπέιτ...
http://www.nonews-news.blogspot.com/

Read more...

ΩΧ!


Δυο παράλληλες συγκεντρώσεις τώρα στο κέντρο της Αθήνας. Το πλάνο αφορά τους μετανάστες. Λίγο πιο πάνω υπάρχει άλλο συλλαλητήριο της Χρυσής Αυγής. Ας ευχηθούμε ότι δεν θα συναντηθούν κατά τη διάρκεια της πορείας!


http://pressmme.blogspot.com

Read more...

ΝΤΟΜΙΝΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ SIEMENS


Σε ένα απίστευτο δικαστικό θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της Siemens καθώς ο ένας μετά τον άλλον οι κατηγορούμενοι εξαφανίζονται ως δια μαγείας από την Ελλάδα!

Διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Χρήστο Καραβέλα, πρώην στέλεχος της Siemens εξέδωσε ο τέταρτος ειδικός ανακριτής Νίκος Ζαγοριανός. Το πρώην στέλεχος της Siemens Ελλάς διέφυγε στο Μόναχο, όπου και αναμένεται να κάνει χρήση των όρων της γερμανικής νομοθεσίας. Ο συνήγορος του δήλωσε στον ανακριτή ότι δε γνωρίζει που βρίσκεται ο πελάτης του. Ο Χρ. Καραβέλας, ο οποίος κατηγορείται για το σκέλος της υπόθεσης που αφορά στη σύμβαση για την ψηφιοποίηση του ΟΤΕ, επρόκειτο να απολογηθεί το μεσημέρι της Παρασκευής, μαζί με τον Ηλία Γεωργίου, επίσης στέλεχος της εταιρίας.

http://pressmme.blogspot.com

Read more...

Κερδισμένος ο Γιώργος...


ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Γιώργος Χρ. Παπαχρήστος
Απολογία με μισόλογα του Καραμανλή για Βατοπέδι και νέους φόρους...
Σε μια απολογία με μισόλογα (του Πρωθυπουργού) και τέσσερις μονολόγους εξελίχθηκε το ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών, με αποτέλεσμα η συζήτηση να παρουσιάσει ελάχιστο πολιτικό ενδιαφέρον και να περάσει στην ιστορία ως το χειρότερο ίσως ντιμπέιτ που έχει πραγματοποιηθεί έως τώρα, για όσον χρόνο διεξάγονται προεκλογικά αυτού του είδους οι αναμετρήσεις.
Με ασφυκτικά τα χρονικά περιθώρια και την απαγόρευση διαλόγου μεταξύ τους, από τα πρώτα λεπτά της συζήτησης έγινε κατανοητό ότι όλη η προσπάθεια των πολιτικών αρχηγών θα επικεντρωνόταν στο πώς θα αποφύγουν μια εμφανή ήττα. Παράλληλα, οι...

πέντε πολιτικοί αρχηγοί ήταν φανερό ότι μιλούσαν με το βλέμμα στραμμένο στις προσεχείς εθνικές εκλογές και είναι ενδεικτικό ότι η προσπάθειά τους επικεντρώθηκε στο να καταδείξουν ο καθένας από την πλευρά του την κρισιμότητα της ψήφου της 7ης Ιουνίου. Ο Πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής στόχευσε στο κομματικό ακροατήριο και με αρκετή διάθεση αυτοκριτικής ήταν εμφανές ότι επιχείρησε να κινητοποιήσει τους ψηφοφόρους εκείνους της Ν.Δ. οι οποίοι είτε έχουν αποφασίσει να απέχουν της κάλπης, είτε φαίνεται να επιλέγουν άλλα κόμματα. Αν και υπερασπίστηκε τις επιλογές του σε πολλά θέματα και ειδικά στην οικονομία, εμφανίστηκε έτοιμος να παραδεχθεί τα λάθη του, κάνοντας έτσι μια τελευταία προσπάθεια να συγκινήσει τους οπαδούς του και να επανασυσπειρώσει την απογοητευμένη βάση της Ν.Δ.

«Αλλάζουμε ή βουλιάζουμε»
Κατά της αποχής στράφηκε και ο Γιώργος Παπανδρέου. «Ούτε μία χαμένη ψήφος» ήταν η φράση με την οποία ολοκλήρωσε τον δίλεπτο μονόλογό του και αφού προηγουμένως είχε περιγράψει το δίλημμα των εκλογών με τη φράση «αλλάζουμε ή βουλιάζουμε». Και επέμεινε στο πόσο σημαντική είναι η ψήφος στις ευρωεκλογές. Έστειλε έτσι ξεκάθαρο μήνυμα στο εκλογικό σώμα ότι το αποτέλεσμα των εκλογών του Ιουνίου θα αποτελέσει την ατμομηχανή για την επιτάχυνση των πολιτικών εξελίξεων. Όπως προαναφέρθηκε, η έμμεση- λόγω των περιοριστικών κανόνων που επικράτησαν στο ντιμπέιτ - αντιπαράθεση Καραμανλή- Παπανδρέου δεν κατάφερε να κρατήσει ψηλά το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, καθώς ούτε μεγάλες ειδήσεις προέκυψαν, ούτε μεγάλα και πολλά λάθη έγιναν τόσο από τους ηγέτες των δύο κομμάτων εξουσίας, όσο και από τους τρεις άλλους των μικρότερων κομμάτων της Βουλής. Υπήρξαν πάντως και περιπτώσεις όπου η συζήτηση ήταν εντελώς υποτονική και χαρακτηρίστηκε από την προσπάθεια των πέντε πολιτικών αρχηγών να αποφύγουν τις «κακοτοπιές», ώστε από τη μια να μην εκτεθούν και από την άλλη να μη δώσουν ερείσματα για κριτική.

Πάλι τους κάλυψε
Πολιτικά, από όσα είπε ο Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, το σημαντικό είναι ότι άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο της επιβολής νέων φόρων μετά τις ευρωεκλογές και η καλύτερη στιγμή του ήταν προφανώς όταν επιτέθηκε στο ΠΑΣΟΚ, δηλώνοντας ότι ο ίδιος δεν έδωσε εντολή να χτυπήσουν τους συνταξιούχους έξω από το Μαξίμου, ούτε έδωσε εντολή να σκάσουν τα λάστιχα από τα τρακτέρ των αγροτών, νύχτα. Για το Βατοπέδι- και έχει τη σημασία του το γεγονός- επανέλαβε τη γνωστή θέση που υποστηρίζει τελευταία και καλύπτει τους Βατοπεδινούς, ότι δεν υπάρχει πολιτικό πρόσωπο το οποίο να έβλαψε τα συμφέροντα του Δημοσίου. Έδειχνε όμως νευρικός και αρκετές φορές κατέφυγε στην έντονη κίνηση των χεριών, προκειμένου να απαντήσει σε δύσκολες ερωτήσεις αναφορικά με τα σκάνδαλα. Υποστήριξε μάλιστα την πρωτοφανή άποψη ότι σκάνδαλα πάντα γίνονται και θα γίνονται! Ήταν πάντως μακριά απο τον γνωστό καλό εαυτό του και ασφαλώς δεν είχε σχέση με την εμφάνιση που είχε πραγματοποιήσει παραμονές των εκλογών του 2007 σε αντίστοιχη συζήτηση...

«Δεν με κρατάει κανείς»
Αποτέλεσμα ήταν να χάσει κατά κράτος από τον Γιώργο Παπανδρέου στο κεφάλαιο «σκάνδαλα». Ο κ. Παπανδρέου, που δέχθηκε αμέσως μετά τον κ. Καραμανλή ερώτηση για το Βατοπέδι, είχε την ευκαιρία να καταγγείλει τον Πρωθυπουργό για το κλείσιμο της Βουλής, την οποία απέδωσε στην παραγραφή των σκανδάλων επειδή- όπως είπε- ήταν αναμεμειγμένοι υπουργοί του. Στα πολλά «συν» του Γ. Παπανδρέου από τη χθεσινοβραδινή συζήτηση (ήταν πολύ καλύτερος από το ντιμπέιτ του 2007) ασφαλώς πρέπει να σταθεί κανείς στη φράση «εμένα δεν με κρατάει κανείς», που στρεφόταν κατά του Πρωθυπουργού, όπως και στη δέσμευσή του να επιβάλει κανόνες διαφάνειας για τα συμφέροντα και τα μέσα ενημέρωσης. Χρησιμοποιώντας όρους όπως «δεσμεύομαι» και «είμαι αποφασισμένος», ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ήταν εμφανές ότι απευθυνόταν στους ψηφοφόρους εκείνους που διατηρούν επιφυλάξεις για το αν έχει τις λύσεις για τα προβλήματα της χώρας.

Οι άλλοι τρεις
Από τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς, η γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα κινήθηκε στα γνωστά πλαίσια και η καλύτερη στιγμή της ήταν όταν δήλωσε κάθετη σε σχέση με τα οικονομικά του ΚΚΕ, αρνούμενη κάθε έλεγχο δηλώνοντας ότι «κατάλογο με οικονομικά στοιχεία δεν δίνουμε». Ο Αλέκος Αλαβάνος, που ήταν ο καλύτερος στο ντιμπέιτ του 2007, χθες το βράδυ ήταν μακριά από τον καλό εαυτό του και η καλύτερη στιγμή του ήταν όταν αμφισβήτησε την προσήλωση στο Σύμφωνο Σταθερότητας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. «Και τι είναι το Σύμφωνο», είπε, «σαν το Πιστεύω για τους χριστιανούς;». Κακή στιγμή του, οι απαντήσεις που έδωσε για τη στάση του κόμματος στις ταραχές του Δεκεμβρίου, ενώ κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό πως στα θέματα Παιδείας και Περιβάλλοντος «μάς δουλεύει ψιλό γαζί». Ο Γιώργος Καρατζαφέρης, που κινήθηκε στη λογική των ανοιγμάτων στη Ν.Δ. με βάση την πλατφόρμα «μία παράταξη, δύο κόμματα», παρ΄ ότι ήταν υποτονικός για ένα μεγάλο διάστημα, απέφυγε τα λάθη αλλά και τις ατάκες που χαρακτηρίζουν συχνά τον πολιτικό λόγο του.

http://www.nonews-news.blogspot.com/


Read more...

Νίκη στο 90΄...


Ύστερα από 2,5 ώρες πληκτικού αλλά όχι ανούσιου διαλόγου, οι πέντε πολιτικοί αρχηγοί προσέφεραν μία σειρά από αφορμές για χρήσιμα συμπεράσματα.
Χωρίς να εντυπωσιάσει, έπεισε ότι είναι η λύση της επόμενης ημέρας ο Γιώργος Παπανδρέου. Δίχως όραμα ο Κώστας Καραμανλής, ελάχιστα πειστική στις σκληρές ερωτήσεις η Αλέκα Παπαρήγα, αμήχανος ο Αλέκος Αλαβάνος, στα γνωστά λαϊκίστικα μονοπάτια ο Γιώργος Καρατζαφέρης.
Καλός σκηνοθετικά, εύγλωττος κατά τα συνήθη, και καλά προετοιμασμένος, πλην όμως χωρίς αποθέματα πολιτικών καυσίμων και οράματος εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός. Απέφυγε...
να απαντήσει στις προκλήσεις που εμμέσως του έθεσαν οι Γιώργος Παπανδρέου και Αλέκος Αλαβάνος και έδωσε περισσότερο εικόνα διεκδικητή της εξουσίας και όχι επί πενταετία πρωθυπουργού. Επικαλέστηκε ?μεγάλες επιτυχές στην ελληνική εξωτερική πολιτική? και απέδωσε τα σκάνδαλα σε διοικητικές παθογένειες.

Λίγο οι ερωτήσεις, λίγο το πραγματικό του ενδιαφέρον για το περιβάλλον, ο Γιώργος Παπανδρέου παρωθήθηκε σε μεγάλο μέρος του ντιμπέιτ σε ?πράσινες? τοποθετήσεις που δεν είχαν έντονο πολιτικό στίγμα. Αυτά έως τη στιγμή που η «συζήτηση» έφθασε στο θέμα της διαφθοράς και του δημοσίου χρήματος. Εκεί έδειξε αποφασισμένος να προχωρήσει στις μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη ο τόπος, προκειμένου να ξεφύγει από το βούρκο των σκανδάλων και να πετύχει την δημοσιονομική εξυγίανση. Στα αδύνατά του σημεία οι απαντήσεις του για την Παιδεία.

Για την Αλέκα Παπαρήγα, το ντιμπέιτ δεν πρέπει, λογικά, να ήταν ιδιαιτέρως ευχάριστο. Μία σειρά από θέσεις του ΚΚΕ, πολλές από τις οποίες λαϊκιστικές ή ανεδαφικές (βλέπε: «1400 κατώτερος μισθός για όλους») δέχθηκαν ισχυρή επίθεση χωρίς να βρούν πειστικές απαντήσεις. Η κυρία Παπαρήγα χαρακτήρισε περίπου χομπίστες τους εργαζομένους στις επιχειρήσεις του ΚΚΕ και έδειξε να περιφρονεί ακόμη και τη Δικαιοσύνη, απαντώντας ότι δεν θα δεχόταν ούτε εισαγγελικό έλεγχο για τα οικονομικά του κόμματός της.

Χαμηλότερα από τον πήχυ που είχε θέσει σε παλαιότερες εμφανίσεις του πέρασε ο κ. Αλέκος Αλαβάνος, στα γνωστά λαϊκιστικά μονοπάτια περπάτησε ο κ. Γ. Καρατζαφέρης που μπροστά στην αγωνία του να μην διατυπώσει ακραίες θέσεις, κατέφυγε σε φθηνό εντυπωσιασμό.


http://www.nonews-news.blogspot.com/

Read more...

Ψεύτης ο Καραμανλής...


Έκρυψε την αλήθεια από τον Σημίτη...
Ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος, είπε στα ίσια τον πρωθυπουργό ψεύτη.
Περιέργως συμφώνησε μαζί του και ενίσχυσε τα επιχειρήματά του η μέχρι πρότινος φίλη του Ριρή, Χριστίνα Κοραή. Σχετικά με όσα είπε ο Καραμανλής για το Σημίτη και...

συγκεκριμένα για την φράση "Αρχιερέας της Διαπλοκής", ο δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι είπε ψέμματα στο Πρετεντέρη. Ως γνωστόν ο Καραμανλής είχε πει πως την φράση την εξεστόμισε εν θερμώ, και εκτός κειμένου. Ο Παπαχρήστος λοιπόν είπε ότι ο Καραμανλής την είχε γραμμένη στο κείμενο. Την είχε φέρει από το σπίτι του . Το είχε σχεδιάσει.
Ο Παπαχρήστος πρόσθεσε πως αν το΄ξερε ο Πρετεντέρης θα του' κανε κόντρα επ' αυτού. Η Κοραή συμφώνησε με τον δημοσιογράφο των ΝΕΩΝ, και πρόσθεσε την δική της μαρτυρία λέγοντας,πως κι αυτή γνώριζε πως την φράση ¨Αρχιερέας της Διαπλοκής", ο Καραμανλής την είχε γραμμένη στο κείμενο του.
Όσον αφορά τον Πρετεντέρη να πούμε ότι πολύ δύσκολα μπορούμε να πιστέψουμε, ότι δεν γνώριζε κι αυτός την αλήθεια.
Απλώς, έκανε αβάντα στον Κουρασμένο...

http://www.nonews-news.blogspot.com/


Read more...

Πλυντήριο Στεγνωτήριο Ζητείται <Φίρμα>!!


Ξέπλυνε τους « βατοπεδινούς » υπουργούς! Στέγνωσε με τους «Παυλίδη-Μανούση»! Ξέπλυνε τους υπεύθυνους δικούς του των « ομολόγων»! Στέγνωσε « τις Off Shores Voulgrakis »! Δεν έπλυνε τον Ζαχόπουλο που βρωμάει! Βούτηξε στα βαθειά για το « χρηματιστήριο»! Ξέχασε την καθημερινότητα των « Νοσοκομείων»! « Αισχροκέρδιας»!
«Ανασφάλειας»! « Ακρίβειας»! και προανήγγειλε νέους φόρους ενώ παρουσίασε μία εξωραϊσμένη εικόνα της κυβέρνησής του που δεν έχει κάνει λάθη σε κανένα τομέα της πολιτικής της στα πέντε χρόνια που είναι στην εξουσία. Γενικότερα ο κ. Καραμανλής εμφανίστηκε σαν ανεύθυνος άρχοντας και δεν αναγνώρισε κανένα λάθος. Για τις μεταρρυθμίσεις είπε ότι «δεν καθυστέρησαν» και φταίει η αντιπολίτευση που αντιδρά. Ακόμη και για την Παιδεία είπε ότι η μεταρρύθμιση δεν καρκινοβατεί και αρνήθηκε ότι έχει ευθύνη γιατί οι δαπάνες αντί να αυξηθούν στο 5% όπως «δεσμευόταν» συνεχώς μειώνονται. Είπε ότι ακόμη και γι αυτό φταίει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ που του παρέδωσε δημόσιο έλλειμμα στο 7% του ΑΕΠ. Ο πρωθυπουργός προσπάθησε να εμφανισθεί ως ο υπεύθυνος πολιτικός και έθεσε εκ νέου το δίλημμα «υπευθυνότητα ή ανευθυνότητα» ενώ πρόσθεσε ότι «είναι αποφασισμένος να βαδίσει τον δρόμο των δύσκολων αποφάσεων και των μεταρρυθμίσεων παραβλέποντας το πολιτικό κόστος»....Διορίζοντας στο δημόσιο κατα δεκάδες χιλιάδες! Μοιράζοντας άδειες ΤΑΞΙ με το τσουβάλι! Μοιράζοντας διαφημίσεις στα ΜΜΕ! Μοιράζοντας υποσχέσεις!.... Eνώ ξέχασε να πεί γιατί ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΑΥΞΗΣΗ ΦΕΤΟΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΕΝΩ ΕΔΩΣΕ πχ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟ στις ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΤΑΞΙΤΖΗΔΩΝ ΤΟΥ!! .......................Ζητείται ΦΙΡΜΑ !!!!!!!

http://diaporon-bl.blogspot.com/

Read more...

Από τον Βγενόπουλο-marfin χρηματοδοτούνται οι Οικολόγοι-Πράσινοι!




Δείτε με τα μάτια σας το ξεδιάντροπο ξεπούλημα των Οικολόγων Πράσινων στον Βγενόπουλο και την MARFIN, μέσα από αλλεπάλληλες ΟΛΟΣΕΛΙΔΕΣ διαφημιστικές καταχωρήσεις το 2008 και το 2009 στην ΕΠΙΣΗΜΗ εφημερίδα του κόμματος, την Πράσινη Πολιτική.
Οι καταχωρήσεις, 8 συνολικά τον αριθμό, ψιθυρίζεται ότι απέφεραν 160.000 Ευρώ στους Οικολόγους Πράσινους κατευθείαν από το ταμείο τη MARFIN. Όπως....
προκλητικότατα είπε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Χρυσόγελος στον Λαζόπουλο, οι Οικολόγοι Πράσινοι κάνουν μια "φθηνή" καμπάνια 150.000 Ευρώ. Να μας πουν λοιπόν πού τα βρήκαν, όταν δεν έχουν κρατική χρηματοδότηση και η χρηματοδότηση από τους Πράσινους Ευρώπης κυμαίνεται περί τα 20.000 Ευρώ ετησίως.
Είναι δυνατόν να έχεις εξάρτηση απο επιχειρηματία με μεγάλη βιομηχανία που πρέπει να καταγγείλεις για το καρτέλ γάλακτος τόσα χρόνια;
http://troktiko.blogspot.com


Read more...

ΜΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΑΤΙΑ!!!!!!!!!!


Ξαβιέ Μπερτράν: είναι αντίθετος στην ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ

Σιωπή και άγνοια από τους Ιταλούς πράκτορες

Συμφωνία κατά της τρομοκρατίας ανάμεσα σε Γερμανία και Σαουδική Αραβία

Πολεμικές ιαχές στην κορεατική χερσόνησο




Read more...

Οι απαντήσεις του Γιώργου Παπανδρέου στο debate των πολιτικών αρχηγών




Read more...

Απίστευτο στις 8.15 έγινε η πρώτη ερώτηση του debate και στις 8.18 είχαμε δημοσκόπηση…


…για το ποιος είχε την καλύτερη παρουσία σ’ αυτό!!!

Η εφημερίδα «το Βήμα», έβγαλε, μόλις 3 λεπτά μετά την πρώτη ερώτηση του debate, αποτελέσματα δημοσκόπησης, με το ερώτημα «ποιος πολιτικός αρχηγός είχε την καλύτερη παρουσία», που βγάζει πρώτο... ποιον άλλο; Τον Καραμανλή!!!

Δείτε την συγκεκριμένη δημοσκόπηση, με τις φοβερές αναλύσεις, εδώ…
Φαίνεται ότι το συγκρότημα Λαμπράκη δεν μπορεί να χωνέψει ακόμα την ήττα που έρχεται και κάνει τα αδύνατα δυνατά να περισώσει ότι μπορεί!
Επίσης, αν κατεβείτε στο τέλος της ανάλυσης θα δείτε ότι τα αρχεία pdf και Power Point κάτω-κάτω στη σελίδα, ανέβηκαν στις 20:41 και 20:34 αντίστοιχα...Piazza del popolo

http://citypress-gr.blogspot.com/

Read more...

Ολα τα Πρωτοσέλιδα Απογευματινών,Πρωινων Οικονομικών , Αθλητικών και Θεσσαλονίκης


29-5-2009
Κάντε κλικ στις εφημερίδες να ανοίξουν

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ

















ΠΡΩΙΝΕΣ






ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ








ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ













ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ






ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ




http://kafeneio-gr.blogspot.com/

Read more...