Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Α. Λοβέρδος : η δικαίωση της χώρας που βγήκε στις αγορές οταν κάποιοι έτρωγαν ξύλο

Α. Λοβέρδος : η δικαίωση της χώρας που  βγήκε στις αγορές οταν κάποιοι έτρωγαν ξύλο
Από το πρωί σήμερα, κυρίες και κύριοι Βουλευτές, στα μέσα ενημέρωσης γίνεται συζήτηση για την έξοδο της Ελλάδας στις αγορές. Το γεγονός είναι οπωσδήποτε ιδιαίτερα θετικό γιατί αποτελεί τη βάση για τη συνέχιση της πορείας προς την ευημερία της χώρας και των πολιτών. Έχει προκαλέσει συζητήσεις. Υπάρχουν και κάποιες κριτικές φωνές. Ο δημόσιος διάλογος περιλαμβάνει όλα τα επιχειρήματα. Και από το πρωί, επαναλαμβάνω, κύριε Πρόεδρε, αυτό απασχολεί κατά βάση τη κοινή γνώμη.
Βρίσκω την ευκαιρία, παίρνοντας το λόγο στη Βουλή των Ελλήνων, να θυμίσω, κύριε Πρόεδρε –εσείς θυμάστε καλά γιατί ήσασταν εδώ- τον αγώνα που δώσαμε τον Μάιο του 2010 και μετά -ορισμένοι από εμάς και πριν- για να έχει η Ελλάδα σήμερα αυτή την ευκαιρία. Πρόκειται για έναν αγώνα που δώσαμε προπηλακιζόμενοι, όχι μόνο με λόγια, αλλά και με βία και ξυλοδαρμούς, έναν αγώνα που δώσαμε εν μέσω –ξαναλέω- προπηλακισμών, ξυλοδαρμών, «Ζαππείων» και όλων των λοιπών δημαγωγιών, ψεμάτων, ανειλικρινών στάσεων, έναν αγώνα που με την πίστη ορισμένων από την Κυβέρνηση Παπανδρέου, την Κυβέρνηση Παπαδήμου και την Κυβέρνηση Σαμαρά φέρνει η Ελλάδα σήμερα από ό,τι φαίνεται σε πέρας.
Δεν είναι ώρα για δημαγωγίες και για ψέματα άλλου τύπου, διότι έχουμε και το παράδειγμα άλλων χωρών που βγήκαν στις αγορές. Το ότι ανοίγει μία νέα περίοδος για την Ελλάδα σήμερα, αύριο, μεθαύριο, όποτε αυτό γίνει, δεν σημαίνει ότι τέλειωσε η δυσκολία και δεν σημαίνει επίσης ότι με αυτό το δημοσιονομικό επίτευγμα μπορούμε να απευθυνόμαστε στον Έλληνα πολίτη, ο οποίος θα αργήσει να δει τα καλά αυτής της πορείας γιατί οι αντιαναπτυξιακές πολιτικές δεν έχουν προωθηθεί στο βαθμό που έπρεπε από τότε, αλλά και δεν προωθούνται και σήμερα. Είναι, όμως, μια βάση και μια αρχή. Κι όσοι έχουμε δώσει αυτόν τον αγώνα είναι η ώρα που αρχίζει μια μακροπρόθεσμη, βέβαια, δικαίωσή μας. Ξαναλέω: Κυβέρνηση Παπανδρέου, Κυβέρνηση Παπαδήμου και Κυβέρνηση Σαμαρά τα τελευταία δύο χρόνια, εν μέσω δημαγωγιών, ψεμάτων, ανειλικρίνειας, ξυλοδαρμών και φραστικών, λεκτικών βίαιων προπηλακισμών.

Read more...

Άρση μονιμότητας στο δημόσιο ποιοι κινδυνεύουν

Άρση μονιμότητας στο δημόσιο ποιοι κινδυνεύουν
Στην έναρξη της συζήτησης για την άρση της μονιμότητας των δημοσίων υπαλλήλων προσανατολίζεται ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης, σύμφωνα με όσα δήλωσε σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα».
Ο κ. Μητσοτάκης εκτιμά πως η κοινωνία είναι ώριμη να ανοίξει πλέον το ζήτημα άρσης της μονιμότητας στο Δημόσιο, λέγοντας χαρακτηριστικά «πιστεύω ότι πλέον είμαστε ώριμοι να ανοίξει συζήτηση περί άρσης της μονιμότητας στο Δημόσιο. Είναι ένα ζήτημα που θα συζητήσουμε (αν θα αφορά τους νέους ή τους παλιούς) γιατί υπάρχουν διαφορετικές προτάσεις, αλλά η κοινωνία είναι ώριμη να ανοίξει ζήτημα άρσης μονιμότητας για τους δημοσίους υπαλλήλους».
Υπογράμμισε πως «για να γίνει, πρέπει να ολοκληρωθεί η διαδικασία της συνταγματικής αναθεώρησης σε δύο κοινοβουλευτικές περιόδους, άρα δεν είναι άμεσο, αλλά στην ατζέντα πρέπει να μπει και αυτό. Η ήπια εκδοχή είναι να αφορά τους νεοπροσλαμβανόμενους στο Δημόσιο».
«Ούτως ή άλλως, θυμίζω κάτι που έχουμε αμελήσει: ότι από τον υφιστάμενο Κώδικα και τη νομοθεσία προβλέπεται διετής δοκιμαστική περίοδος στο Δημόσιο. Δεν εφαρμόζεται, όμως, ποτέ. Κι ένα πρώτο βήμα θα ήταν να την εφαρμόσουμε και αν σ' αυτήν τη διετία εντοπίσουμε περιπτώσεις υπαλλήλων που δεν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του Δημοσίου, αυτοί να μην αποκτούν το καθεστώς του μόνιμου δημόσιου υπάλληλου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
Ο κ. Μητσοτάκης αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις με την Τρόικα σχετικά με το Δημόσιο, ξεκαθάρισε ότι δεν υφίσταται πλέον ποσοτικός στόχος της διαθεσιμότητας και των απολύσεων, ενώ στο επίκεντρο βρίσκονται πλέον διαρθρωτικές και ποιοτικές αλλαγές στο Δημόσιο.
«Βάλαμε εμείς την ατζέντα και μπήκαμε εμείς οι ίδιοι σε ποιοτικούς στόχους, όπως ένα καινούργιο σύστημα αξιολόγησης υπαλλήλων ή επιλογής προϊσταμένων και καινούργιες οργανωτικές δομές στο Δημόσιο. Αυτοί είναι πλέον καινούργιοι, εθνικοί στόχοι. Εμείς τους θέτουμε. Διατυπώνονται στα κείμενα της συμφωνίας με τους πιστωτές, αλλά είναι εθνικοί στόχοι, δικοί μας», επεσήμανε ο κ. Μητσοτάκης.

Read more...

Θερμή υποδοχή Τσίπρα στην Μέρκελ

Θερμή υποδοχή Τσίπρα στην Μέρκελ
Σε διαδήλωση καλεί ο ΣΥΡΙΖΑ όλους τους πολίτες της Αθήνας για την επίσκεψη της Γερμανίδας καγκελαρίου, Άνγκελα Μέρκελ, στην πλατεία Κλαυθμώνος την Παρασκευή.
Πιο συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι η επίσκεψη της καγκελαρίου «γίνεται για να υποστηρίξει την κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, ενόψει των εκλογών. Για να επιβραβεύσει το καταστροφικό κυβερνητικό έργο, να επιτηρήσει την συνέχιση της λιτότητας, να επιθεωρήσει αν χαρίστηκαν οι τράπεζες στα συμφέροντα, αν δόθηκε για ψίχουλα η δημόσια περιουσία, αν έπεσαν οι μισθοί στο επίπεδο της Βουλγαρίας».
Στη συνέχεια, «καλεί όλους τους πολίτες της Αθήνας στην διαδήλωση που οργανώνεται από Ομοσπονδίες, συνδικάτα, συλλογικότητες και φορείς την Παρασκευή 11 Απριλίου, 5 μ.μ. στην Πλ. Κλαυθμώνος».

Read more...

Πανικός στο στρατόπεδο Μιχαλολιάκου! ...



Σε πανικό βρίσκεται το στρατόπεδο του Βασίλη Μιχαλολιάκου. Πριν λίγο ο απερχόμενος Δήμαρχος κάλεσε εσπευσμένα όλους τους δημοτικούς του συμβούλους να...
υπογράψουν την υποψηφιότητα τους, γυρίζοντας πολλές δεκαετίες πίσω. Τότε που ζητούσαν οι πολιτικοί ...πιστοποιητικά πολιτικής νομιμοφροσύνης. Μα τέτοιος πανικός;

parapolitika.gr

Read more...

Προθεσμία έλαβαν επτά κατηγορούμενοι για το θάνατο Καρέλι...




Στον απόηχο της προφυλάκισης των έξι συναδέλφων τους προσήλθαν το μεσημέρι ενώπιον της ανακρίτριας Σερρών Γεωργίας Τουτουντζή, οι υπόλοιποι επτά σωφρονιστικοί υπάλληλοι των φυλάκων Νιγρίτας, που κατηγορούνται για τον βασανισμό και τον θάνατο του Αλβανού βαρυποινίτη Ίλι Καρέλι.

Συνοδευόμενοι από ...
τους συνηγόρους τους, οι επτά κατηγορούμενοι δεσμοφύλακες ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν τμηματικά τις επόμενες μέρες. Η αρχή θα γίνει αύριο, με την απολογία ενός κατηγορουμένου, ενώ τη «σκυτάλη» θα πάρουν τη Μ. Δευτέρα τέσσερις συνάδελφοί τους. Η «αυλαία» θα πέσει τη Μεγάλη Τρίτη, οπότε θα λογοδοτήσουν οι δύο τελευταίοι δεσμοφύλακες.

Όπως δήλωσε ο εκ των συνηγόρων υπεράσπισης Σωτήρης Μανουσίδης, οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι θα αρνηθούν το κατηγορητήριο. Την ίδια υπερασπιστική γραμμή, άλλωστε, ακολούθησαν οι πρώτοι οκτώ κατηγορούμενοι, όπως επεσήμανε ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών και εκ των συνηγόρων υπεράσπισης, Παναγιώτης Καρίπογλου.

Στο μεταξύ, στα κρατητήρια της αστυνομικής διεύθυνσης Σερρών παραμένουν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι που κρίθηκαν προφυλακιστέοι μετά τη χθεσινή μαραθώνια διαδικασία των απολογιών. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Κεντρική Επιτροπή Μεταγωγών του υπουργείου Δικαιοσύνης αναμένεται να αποφασίσει σε ποιες φυλακές θα οδηγηθούν.

Read more...

Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ για επιδείνωση του καιρού...



Με έκτακτο δελτίο η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία προειδοποιεί για επιδείνωση του καιρού από σήμερα το βράδυ στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Μακεδονία και ...
τη Θράκη.
Αναλυτικά το δελτίο που εξέδωσε η ΕΜΥ:
«Επιδείνωση του καιρού προβλέπεται από σήμερα (Τετάρτη) τη νύχτα στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Μακεδονία και τη Θράκη, με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές, τα χιόνια στα ορεινά και τις καταιγίδες, οι οποίες πιθανώς να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.
»Τα φαινόμενα αυτά, που κατά τόπους θα είναι ισχυρά, κατά τη διάρκεια της νύχτας θα επεκταθούν στη Θεσσαλία (κυρίως τις ανατολικές περιοχές) και αύριο (Πέμπτη) στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Σποράδες, το βόρειο και ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα.
»Εξασθένηση προβλέπεται από τις βραδινές ώρες και από τα βορειοδυτικά».

Read more...

Αποτροπιασμός από νέα στοιχεία για την Χρυσή Αυγή...



"Xτύπησα με το αμάξι έναν Πακιστανό και τον παράτησα"...

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για τη δράση των χρυσαυγιτών αποκαλύπτονται μέρα με την ημέρα. Μήνυμα τρίτου προσώπου,που εμπεριέχεται στη δικογραφία, αγνώστου μέχρι στιγμής στις αρχές, μ...
ε ημερομηνία 2/6/2012, προς τον προφυλακισμένο βουλευτή της Χ. Α Παν. Ηλιόπουλο αναφέρει:

«Σου έστειλα ρεμίξ. Έχουμε πόλεμο. Είμαστε έτοιμοι για τη μάχη. Τα ΜΜΕ μας πολεμάμε. Αλλά εμείς όρθιοι. Τη Τρίτη χτύπησα με το αμάξι έναν Πακιστανό και τον παράτησα. Την ώρα που έψαχνε στα σκουπίδια το βράδυ».

Την ίδια ώρα η ανάκριση των ειδικών εφετών Μ. Κλάπα και Ι. Δημητρόπουλου ολοκληρώνεται τις επόμενες ημέρες με τις απολογίες 2 εμπλεκομένων στην επίθεση στο κοινωνικό στέκι «Συνεργείο» στην Ηλιούπολη ενώ ένταλμα εκδόθηκε σε βάρος ενός εκ των κατηγορουμένων για την ίδια υπόθεση που δεν εμφανίστηκε.

Την ερχόμενη εβδομάδα δε, απολογούνται συμπληρωματικά , ο Γιωργος Ρουπακιας , δράστης της δολοφονίας του Π. Φύσσα και ο φερόμενος ως συνεργός του Γ. Καζαντζόγλου.

Στη συνέχεια οι δυο ανακρίτριας θα αναμένουν από τη βουλή τη δικογραφία που έχει σταλεί για την άρση της ασυλίας των βουλευτών της ΧΑ που κατηγορούνται κατά περίπτωση για ένταξη και διεύθυνση σε εγκληματική οργάνωση καθώς και παράνομη κατοχή όπλων και εκρηκτικών προς προμήθεια της εγκληματικής ομάδας...
real.gr

Read more...

Απόφαση Σταϊκούρα Ποιοι ένστολοι θα λάβουν την χρηματική ενίσχυση των 500 ευρώ


Ποιοι ένστολοι θα λάβουν την χρηματική ενίσχυση των 500 ευρώ
  (Φωτογραφία:  Eurokinissi )

Αθήνα
Με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών κ. Χρήστου Σταϊκούρα καθορίζονται όλα τα κριτήρια για την χορήγηση του επιδόματος των 500 ευρώ σε ένστολους, αστυνομικούς και χαμηλόβαθμους αξιωματικούς. 
 
Στην απόφαση αναφέρεται ότι το ποσό των 500 ευρώ θα λάβουν τα στελέχη (ένστολο προσωπικό) των Ενόπλων Δυνάμεων, της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος και του Λιμενικού Σώματος -Ελληνικής Ακτοφυλακής, που αμείβονται σύμφωνα με τις διατάξεις του ν.3205/2003, ήταν σε ενέργεια την 31-1-2014 και δικαιούνταν τακτικές αποδοχές μέχρι του προβλεπομένου ορίου των 1.500- 1.541 ευρώ.
 
Επιπλέον, δικαιούχοι για το επίδομα παραμένουν και όσοι είχαν τεθεί για οποιοδήποτε λόγο σε καθεστώς αργίας, διαθεσιμότητας κ.λ.π., εφόσον το σύνολο των αποδοχών του μηνός Ιανουαρίου 2014, που θα ελάμβαναν, εάν δεν είχαν τεθεί στο εν λόγω καθεστώς, δεν θα ξεπερνούσε το προβλεπόμενο όριο αποδοχών.
 
Στους δικαιούχους δεν συμπεριλαμβάνονται οι μαθητές (που προέρχονται από ιδιώτες) των παραγωγικών σχολών αξιωματικών και υπαξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας,  όσοι εκπληρώνουν υποχρέωση στρατιωτικής θητείας (π.χ. δόκιμοι και έφεδροι αξιωματικοί των ενόπλων δυνάμεων), όσοι έχουν αφυπηρετήσει για οποιοδήποτε λόγο μέχρι και την 31-1-2014, όσοι ευρίσκονταν, την 31-1-2014, σε άδεια άνευ αποδοχών, και όσοι δεν δικαιούνταν, την 31-1-2014, αποδοχές λόγω υπαγωγής τους σε καθεστώς λιποταξίας, άγνοιας, παράνομης απουσίας κ.λ.π.
 
Η καταβολή της χρηματικής ενίσχυσης θα πραγματοποιείται με καταστάσεις, που θα συντάσσουν οι εκκαθαριστές αποδοχών των οικείων Υπηρεσιών. Τα αρχεία των εν λόγω καταστάσεων θα πρέπει να περιέλθουν στην Ενιαία Αρχή Πληρωμής κατά το χρονικό διάστημα από 28 Απριλίου έως και 5 Μαΐου 2014.

Σύμφωνα με την απόφαση για τον υπολογισμό του προβλεπόμενου ορίου (1.500 - 1.541 ευρώ) λαμβάνονται υπόψη οι (δικαιούμενες) τακτικές μεικτές αποδοχές που αφορούν στο μήνα Ιανουάριο 2014, μη συμπεριλαμβανομένων της οικογενειακής παροχής, της ειδικής αποζημίωσης για κάθε ημέρα απασχόλησης πέραν του πενθημέρου την εβδομάδα, καθώς και του επιδόματος αυξημένης επιχειρησιακής ετοιμότητας μονάδων.
 
Επίσης, για τον ως άνω υπολογισμό δεν συνυπολογίζονται τα πάσης φύσεως οδοιπορικά έξοδα, το Επίδομα Υπηρεσίας Αλλοδαπής, αλλά και οι αποδοχές, οι οποίες καταβλήθηκαν το μήνα Ιανουάριο του έτους 2014, αλλά αφορούν σε προγενέστερο χρονικό διάστημα. Επισημαίνεται ότι στο ανωτέρω όριο συνυπολογίζονται τα πάσης φύσεως επιδόματα κινδύνου (π.χ. πτητικό, καταδυτικό, ειδικών επιχειρήσεων, ναρκοπεδίων κ.λ.π.).
Δεδομένων των ιδιαιτεροτήτων που διέπουν την καταβολή των εν λόγω επιδομάτων και προκειμένου να καταστεί εφικτός ο συνυπολογισμός τους στο ως άνω όριο, θα ληφθεί υπόψη το ποσό το οποίο προκύπτει από τη διαίρεση των καταβληθέντων σχετικών ποσών, που αφορούν το έτος 2013 με τον αριθμό 12.
 
Παράδειγμα
 
Έστω ότι το άθροισμα των μεικτών τακτικών αποδοχών στελέχους, που αφορούν το μήνα Ιανουάριο 2014, ανέρχεται στο ποσό των 1.505,72 ευρώ. Για την εφαρμογή των ως άνω διατάξεων το ποσό αυτό στρογγυλοποιείται στα 1.506 ευρώ. Για την εξεύρεση του ποσού της καταβληθησόμενης εφάπαξ χρηματικής ενίσχυσης, οι επιπλέον των 1.500 ευρώ αποδοχές (εν προκειμένω 6 ευρώ) θα πολλαπλασιαστούν με τον αριθμό δώδεκα (12) και το προκύπτον ποσό θα αφαιρεθεί από το πλήρες ποσό της εν λόγω ενίσχυσης: 500 - (12 * 6) = 428 ευρώ.
 
Οι δικαιούχοι της εφάπαξ χρηματικής ενίσχυσης των 500 ευρώ θα λάβουν το επίδομα στις 9 Μαΐου 2014.
Newsroom ΔΟΛ

Read more...

Εν όψει των κρίσεων Παραιτήθηκε ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Νικόλαος Παπαγιαννόπουλος


Παραιτήθηκε ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Νικόλαος Παπαγιαννόπουλος
Ο παραιτηθείς αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., Ν.Παπαγιαννόπουλος   (Φωτογραφία:  Eurokinissi )

Αθήνα
Την παραίτησή του υπέβαλε την Τετάρτη ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγος Νικόλαος Παπαγιαννόπουλος, προκειμένου να διευκολύνει την υπηρεσία εν όψει των κρίσεων που ξεκινούν την Πέμπτη.

Νέος αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. αναλαμβάνει ο έως τώρα γενικός επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος, αντιστράτηγος Δημήτριος Τσακνάκης.

Αυτόματα αποστρατεύεται ο υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγος Αδαμάντιος Σταματάκης.
Newsroom ΔΟΛ

Read more...

Προ των ανακοινώσεων για το 5ετές ομόλογο Συνάντηση Σαμαρά - Βενιζέλου την Πέμπτη για την έξοδο στις αγορές


Συνάντηση Σαμαρά - Βενιζέλου την Πέμπτη για την έξοδο στις αγορές
  (Φωτογραφία:  ΑΠΕ )

Αθήνα
Συνάντηση θα έχουν στις 10 το πρωί της Πέμπτης, στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος, με αντικείμενο την έξοδο της χώρας στις αγορές με την έκδοση 5ετούς ομολόγου για την άντληση 2,5-3 δισ. ευρώ.

Η συνάντηση αναμένεται να προηγηθεί των ανακοινώσεων για την υλοποίηση της έκδοσης, με το κλείσιμο του βιβλίου προσφορών. Πάντως, τα μέχρι στιγμής μηνύματα είναι ιδιαιτέρως θετικά, με το επενδυτικό ενδιαφέρον να είναι ισχυρότατο και οι προσφορές να Αθήνα ξεπερνούν, σύμφωνα με πληροφορίες, τα 16 δισ. ευρώ.

Το οικονομικό επιτελείο δεν αποκλείει και πτώση του επιτοκίου κάτω από το 5%, ενώ η γενικότερη πτώση των επιτοκίων δανεισμού εκτιμάται ότι θα έχουν ετήσιο όφελος για την ελληνική οικονομία που θα φτάνει τα 200 εκατ. ευρώ.

Το απόγευμα της Τετάρτης, τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά ενημέρωσε για τις εξελίξεις, όσον αφορά το 5ετές ομόλογο, ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας.

«Ήρθαμε να ενημερώσουμε τον Πρόεδρο για μία θετική εξέλιξη, πολύ θετική εξέλιξη, θα έλεγα. Δεν μπορώ να σας πω πολλά απόψε. Περισσότερες λεπτομέρειες θα έχουμε αύριο. Οι προσπάθειες, ο καλός προγραμματισμός επιβραβεύονται» είπε ο υπουργός Οικονομικών.

Σχόλιο εκ μέρους του ΔΝΤ για την έξοδο στις αγορές έκανε και ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ στην τρόικα, Πολ Τόμσεν, μιλώντας για «σημαντικό σταθμό».

«Χαιρετίζουμε την έξοδο της Ελλάδας στις αγορές. Στόχος του προγράμματος ήταν η έξοδος της Ελλάδας στις αγορές. Είναι σημαντικός σταθμός και απτό δείγμα της επιτυχίας του προγράμματος» δήλωσε σε δημοσιογράφους ο επικεφαλής του κλιμακίου του ΔΝΤ στην Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης
Newsroom ΔΟΛ


Read more...