Τρίτη 7 Απριλίου 2009

ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΤΟΡΓΗΣ CIVITAS - ΚΕΔ - ΕΦΡΑΙΜ!

http://pressmme.blogspot.com
Αυτό που έγινε με την τοποθέτηση του νέου προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της Κτηματικής Εταιρείας του Δημοσίου δεν έχει ξαναγίνει. Ο νέος πρόεδρος, λοιπόν, Κώστας Φωτόπουλος, ο οποίος τοποθετήθηκε στη ΚΕΔ μετά από την κοινοβουλευτική διαδικασία για το τυπικό της έγκρισής του, παραμένει ως Γενικός Διευθυντής στην εταιρεία επικοινωνίας και διαφημίσεων Civitas του Γ. Φλέσσα, όπως προκύπτει από το επίσημο site της εταιρείας (πατήστε κλικ). Ενδιαφέρον επίσης έχουν οι πληροφορίες που μεταφέρθηκαν στη Βουλή με ερώτηση που κατέθεσαν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, οι οποίες κάνουν λόγο για την στενή σχέση της εταιρείας Civitas με τον ηγούμενο Εφραίμ αλλά και τον εμπλεκόμενο στο σκάνδαλο του Βατοπεδίου όμιλο Πάπιστα! Τεράστιο θέμα.
Read more...

Η Νεολαία ΠΑΣΟΚ συναντήθηκε με τον Κάρολο Παπούλια

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/
Σήμερα, 7 Απριλίου 2009, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια με αντιπροσωπεία της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ, αποτελούμενη από τον Κώστα Πανταζή, Γραμματέα της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ, τον Γιώργο Τρίχα, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και τον Παύλο Στεφάνου, μέλος της Εθνικής Αντιπροσωπείας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ.
Ο Γραμματέας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας σχετικά με την πρόσφατη επίσκεψη κλιμακίου της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ στη γείτονα χώρα, Αλβανία.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε εκτενή ενημέρωση όσον αφορά στην πρωτοβουλία της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Βορειοηπειρωτικός Ελληνισμός στις εστίες του. Τα μέλη του κλιμακίου έδωσαν έμφαση στα εκπαιδευτικά ζητήματα των νέων ομογενών, καθώς και στην ανάγκη για την εκπόνηση ενός στρατηγικού αναπτυξιακού σχεδίου επιχειρηματικού προσανατολισμού και της ανάγκης μίας περισσότερο αποτελεσματικής μέριμνας για τους Έλληνες που παραμένουν στις εστίες τους.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τόνισε την ανάγκη στήριξης της Ελληνικής Εθνικής μειονότητας από την Ελληνική πολιτεία καθώς και του ευρωπαϊκού προσανατολισμού της Αλβανίας μέσω της περαιτέρω σύσφιξης των ελληνοαλβανικών σχέσεων.

Read more...

Αθώωσε τους Τούρκους για το '22

http://www.ethnos.gr

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ καταλόγισε στις τότε «ξένες δυνάμεις» πρόθεση «ανασύστασης μιας αρχαίας αυτοκρατορίας». Χρύσωσε το χάπι με τη Χάλκη και με αναφορά στο Κυπριακό

Με μία ανιστόρητη αναφορά, με την οποία αθωώνει την Τουρκία για τη Μικρασιατική καταστροφή, καταλογίζοντας στις τότε «ξένες δυνάμεις», δηλαδή την Ελλάδα, πρόθεση «ανασύστασης μιας αρχαίας αυτοκρατορίας», χρωμάτισε την ομιλία του ενώπιον της Τουρκικής Εθνοσυνέλευσης στην Αγκυρα ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπ. Ομπάμα, με τον πρωθυπουργό της Τουρκίας, Τ. Ερντογάν. Ο Ομπάμα ανακοίνωσε ότι η Τουρκία θα αναδειχθεί σε ακρογωνιαίο λίθο της εξωτερικής και αμυντικής πολιτικής των ΗΠΑ
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπ. Ομπάμα, με τον πρωθυπουργό της Τουρκίας, Τ. Ερντογάν. Ο Ομπάμα ανακοίνωσε ότι η Τουρκία θα αναδειχθεί σε ακρογωνιαίο λίθο της εξωτερικής και αμυντικής πολιτικής των ΗΠΑ

Μία ομιλία που περιέγραψε και σφράγισε τη στρατηγική σχέση που προσφέρουν οι ΗΠΑ στην Τουρκία και η οποία περιελάμβανε δύο θετικές αναφορές στη Θεολογική Σχολή της Χάλκης και στο Κυπριακό και απηύθυνε συστάσεις στην Αγκυρα για τον σεβασμό των ανθρώπινων και μειονοτικών δικαιωμάτων.

Αθώωσε τους Τούρκους για το '22

Την ίδια στιγμή που ο νέος ηγέτης των ΗΠΑ δείχνει όμως τόση ευαισθησία στη Γενοκτονία των Αρμενίων, έρχεται να δικαιώσει τον ξεριζωμό του Μικρασιατικού Ελληνισμού το 1922 και να ξαναγράψει αυτό το κομμάτι της Ιστορίας με τουρκική «πένα».

Ο κ. Ομπάμα ανέφερε στην αρχή της ομιλίας του: «Η Τουρκία στο τέλος του Α' Παγκοσμίου Πολέμου θα μπορούσε να είχε παραδοθεί στις ξένες δυνάμεις που προσπαθούσαν να διεκδικήσουν εδάφη της ή επεδίωκαν να ανασυστήσουν μια αρχαία αυτοκρατορία. Αλλά η Τουρκία επέλεξε ένα διαφορετικό μέλλον. Απελευθερωθήκατε μόνοι σας από τον ξένο έλεγχο. Και εγκαθιδρύσατε τη Δημοκρατία η οποία αποσπά τον σεβασμό των ΗΠΑ και του υπόλοιπου κόσμου. Υπάρχει μια απλή αλήθεια σε αυτή την ιστορία: η Τουρκική Δημοκρατία είναι δικό σας επίτευγμα. Δεν επιβλήθηκε από κάποια εξωτερική δύναμη ούτε ήρθε χωρίς αγώνα και θυσίες».

Ενδυνάμωση σχέσης
Στην ομιλία του, αλλά και στις επαφές με την πολιτική ηγεσία της χώρας ο κ. Ομπάμα εξέφρασε την επιθυμία του για την ενίσχυση και ενδυνάμωση της σταθερής, όπως τη χαρακτήρισε, σχέσης των Ηνωμένων Πολιτειών και της Τουρκίας.

Παρά το γεγονός ότι κάποιες απόψεις του ενόχλησαν πολύ, ο κ. Ομπάμα στην ουσία ανακοίνωσε ότι η Τουρκία θα αναδειχθεί επί προεδρίας του σε ακρογωνιαίο λίθο της αμερικανικής εξωτερικής και αμυντικής πολιτικής. Αυτό, άλλωστε, ήταν το πνεύμα των συνομιλιών που είχε με τον πρόεδρο Αμπντουλάχ Γκιουλ και τον πρωθυπουργό Ταγίπ Ερντογάν.

Ο τελευταίος, που έπαιξε τον ρόλο του «κακού», είναι αποφασισμένος να κάνει ό,τι μπορεί για να προχωρήσει η υλοποίηση των σχεδιασμών για τη νέα στρατηγική σχέση, όμως θέτει όρους και προϋποθέσεις που αφορούν την αμυντική και οικονομική συνεργασία.

Ο Αμερικανός πρόεδρος είπε ότι η Τουρκία «αποτελεί στρατηγικό εταίρο» των Ηνωμένων Πολιτειών, όχι μόνο στο θέμα της τρομοκρατίας, αλλά σ' όλα τα ζητήματα που ενδιαφέρουν τη χώρα του. Στις συζητήσεις με τους ηγέτες της χώρας ζήτησε υποστήριξη για τον πόλεμο στο Αφγανιστάν, για την αντιμετώπιση της κατάστασης στο Ιράν και στο Ιράκ, ενώ ιδιαίτερα μίλησε για τα προβλήματα της Μέσης Ανατολής με έμφαση στο Παλαιστινιακό.

Ο κ. Ομπάμα είπε ότι με τους Τούρκους ηγέτες διαπίστωσαν «μία συνεχή βελτίωση των αμερικανο-τουρκικών σχέσεων» και προσέθεσε πως «δεν πιστεύει ότι (οι διμερείς σχέσεις) επιδεινώθηκαν ποτέ σε σημείο να μην είμαστε πια φίλοι ή σύμμαχοι. Αυτό που ελπίζω, είναι να οικοδομήσουμε πάνω σε μια βάση που είναι ήδη σταθερή».

Η ένταξη
Ο Αμερικανός πρόεδρος, συνεχίζοντας να προκαλεί τους Ευρωπαίους, επανέλαβε την υποστήριξή του στην ένταξη της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ενωση, μόνο που αυτή τη φορά προσέθεσε πως η χώρα του δεν είναι μέλος της ευρωπαϊκής οικογένειας, άρα δεν αποφασίζει και για τις χώρες που θα υποδεχθεί στους κόλπους της η ΕΕ.

«Θέλω να είμαι σαφής», είπε από το βήμα της Τουρκικής Εθνοσυνέλευσης. «Οι Ηνωμένες Πολιτείες υποστηρίζουν σταθερά την υποψηφιότητα της Τουρκίας στην ΕΕ», διότι εκτίμησε πως θα ενισχυθεί έτσι ο ευρωπαϊκός συνασπισμός. Σας ενώνουν, τόνισε αναφερόμενος στους Ευρωπαίους και στους Τούρκους, «αιώνες Ιστορίας, πολιτισμού και εμπορίου».

Υπογράμμισε πως «δεν είμαστε και δεν θα είμαστε σε πόλεμο με το Ισλάμ». Με τον τρόπο αυτό, από την ισλαμική Τουρκία, θέλησε να τονίσει πως η νέα αμερικανική κυβέρνηση είναι φίλη και σύμμαχος με τον μουσουλμανικό κόσμο, ξεχωρίζοντας τους τρομοκράτες, για τους οποίους υπογραμμίζει πάντα πως δεν αντιπροσωπεύουν το Ισλάμ.

«Η συνεργασία μας με τον ισλαμικό κόσμο δεν πρέπει να περιοριστεί στο θέμα της αντιμετώπισης της τρομοκρατίας», τόνισε και προσέθεσε ότι «πρέπει να αναζητούμε κοινή πλατφόρμα, με αλληλοσεβασμό, ακόμη και στις περιπτώσεις που διαφωνούμε. Εμείς πρέπει να επιδεικνύουμε σεβασμό προς την ισλαμική πίστη».

ΓΙΑ ΚΥΠΡΟ
Υποστηρίζει διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία

Την επανένωση της Κύπρου στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας δήλωσε ότι υποστηρίζει ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος είχε συνομιλίες για το θέμα με την τουρκική πολιτική ηγεσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Κυπριακό ήταν ένα εκ των ολίγων θεμάτων τα οποία οι δύο πλευρές «δεν βλέπουν με το ίδιο μάτι», αν και η υπουργός Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον είχε λάβει φιλοτουρκική θέση. Ο Αμερικανός ηγέτης, που ανέδειξε την Τουρκία σε «χωροφύλακα» της περιοχής, υπογράμμισε πως η λύση της επανένωσης είναι και βιώσιμη, θα είναι και διαρκής.

Από την πλευρά του, ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν, δεν πέτυχε να πείσει τον κ. Ομπάμα για το θέμα της δήθεν «απομόνωσης», αφού ο Λευκός Οίκος, σε αντίθεση με τους γραφειοκράτες του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, φαίνεται να έχει πιο ξεκάθαρη άποψη.

Είπε, συγκεκριμένα, ότι «οι ΗΠΑ επιθυμούν να προσφέρουν όλη τη βοήθεια που θα ζητήσουν τα μέρη, καθώς εργάζονται στην κατεύθυνση μιας δίκαιης και μόνιμης λύσης που θα επανενώσει την Κύπρο σε μια διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία».

Επίσης, «δίχασε» τις δύο αντιπροσωπείες το θέμα της αρμενικής γενοκτονίας, καθώς ο Αμερικανός ηγέτης τόνισε πως δεν αλλάζει τη γνώμη του. Οπως είναι γνωστό με δηλώσεις του προεκλογικά, έκανε γνωστό πως η τραγωδία των Αρμενίων αποτελεί γενοκτονία, μία θέση που είναι ανάθεμα για τους Τούρκους.

Παρ όλα αυτά εξήγησε πως «τα προβλήματα δεν θα τα λύσω εγώ, θα τα λύσουν από κοινού η Τουρκία και η Αρμενία». Επίσης, ζήτησε από την Αγκυρα να τερματίσει τα εμπόδια που θέτει για την επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης.

Είπε: «Η θρησκευτική ελευθερία και η ελευθερία έκφρασης οδηγούν σε μία ισχυρή και ζωντανή κοινωνία που δυναμώνει το κράτος. Βήματα, όπως η επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης, θα στείλουν ένα τέτοιο σημαντικό μήνυμα και μέσα και έξω από την Τουρκία».

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΝΙΚΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ - ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΓΝΑΤΙΟΥ


Read more...

Ο Obama στην Αγ. Σοφιά

http://troktiko.blogspot.com/


O Obama επισκέφτηκε την Αγιά Σοφιά στην Κωνσταντινούπολη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


video


Διαβάστε Περισσότερα
Read more...

Ιδού η σημερινή ερώτηση στην βουλή για τον Παπαγιάννη μετά την αποκάλυψή μας

http://troktiko.blogspot.com/


Ο Παπαγιάννης διαψεύδει ότι...έγινε. Λίγα λεπτά πριν το αναρτήσουμε!!! Πόσο ρόμπα πια;


Ερώτηση στην βουλή έκανε ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Άδωνις Γεωργιάδης για την αποκάλυψη του troktikou, σχετικά με την σύμβαση που έκανε ο ΟΔΔΥ στον Γιάννη Παπαγιάννη ύψους 10.000 ευρώ για να μην πατάει το πόδι του στον οργανισμό και με όρους που βολεύουν τον δημοσιογράφο να κάνει ό,τι θέλει. Για 6 μήνες.

Η ερώτηση γίνεται στον υπουργό εθνικής οικονομίας και ξεφτιλίζει τον Παπαγιάννη και το κράτος που μοιράζει αφειδώς χρήματα σε δημοσιογράφους και ερωτά τον υπουργό

ΣΕ ΠΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ δούλεψε και πήρε χρήματα ο Παπαγιάννης;


Ο Γεωργιάδης αμέσως έκανε την ερώτηση για τον δημοσιογράφο και πλέον ο ...άσπιλος και αμόλυντος δημοσιογράφος των 1754 πανεπιστημιακών διπλωμάτων έφθασε στην βουλή.

Και είναι η πρώτη αποκάλυψη. Σε λίγο έρχονται και άλλες.

Εκτέθηκε ανεπανόρθωτα ο ...πρύτανης του Πολιτικού ρεπορτάζ που πριν ένα λεπτό έλεγε ότι δεν υπάρχει ερώτηση γιατί δεν γίνεται να κατατεθεί!!!

Σε λίγο όμως, μαθαίνουμε ότι υπάρχει και απάντηση λίγων σειρών από το δημοσιογράφο στον οποίο αναφέρεται...

Διαβάστε Περισσότερα
Read more...

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ;

http://pressmme.blogspot.com
Πέτρος Τατούλης και Σπήλιος Σπηλιωτόπουλος τα έλεγαν επί μισή ώρα πριν από λίγο στον πεζόδρομο της οδού Βαλαωρίτου. Συζητούσαν για την υπόθεση Παυλίδη και εκτιμούσαν ότι δεν πρόκειται να παραιτηθεί σε καμία περίπτωση μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία της Προανακριτικής. Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από τις εκτιμήσεις του Πέτρου Τατούλη, ο πρωθυπουργός είναι πολύ πιθανόν να αποχωρήσει και πριν από τις Ευρωεκλογές. Παρακινδυνευμένη πρόβλεψη αλλά καθόλου απίθανη...
Read more...

Προκαλεί ερωτηματικά η διαχείριση των πόρων του Περιφερειακού Ταμείου Στερεάς Ελλάδας, από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων

http://greki-gr.blogspot.com/

Τα στοιχεία της οικονομικής διαχείρισης των πόρων του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης (ΠΤΑ) Στερεάς Ελλάδας, από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, ζητούν με Ερώτησή τους και Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων στη βουλή, προς τους Υπουργούς Εσωτερικών και Οικονομίας και Οικονομικών, τριάντα ένας βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.
Δείτε ολόκληρη την Ερώτηση και την Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων στα σχόλια (κάντε κλικ στον τίτλο)

Read more...

Επένδυση στην Παιδεία, επένδυση στην έξοδο από την κρίση

http://www.pasok.gr


«Η επένδυση στην Παιδεία είναι η επένδυση στην έξοδο από την κρίση. Το σχέδιο μας έχει την παιδεία οργανικό και αναπόσπαστο μέρος του συνολικού σχεδιασμού για την ανάπτυξη της χώρας» τόνισε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Α. Παπανδρέου, παρουσιάζοντας τις δεσμεύσεις του Κινήματος για τις μεγάλες αλλαγές στο εκπαιδευτικό σύστημα, σε εκδήλωση του Τομέα Παιδείας με θέμα «Μιλάμε για την Παιδεία».

Ο Γ. Α. Παπανδρέου κατέστησε σαφές ότι η υπέρβαση της κρίσης δεν μπορεί να γίνει με περιοριστικές πολιτικές και νέα φορολογικά μέτρα, όπως κάνει η κυβέρνηση, αλλά απαιτείται ένα σοβαρό σχέδιο ανάπτυξης υποδομών και μεταρρυθμίσεων, που θα επιτρέψουν στην ελληνική οικονομία να γίνει ανταγωνιστική.

Σε αυτό το σχέδιο, η επένδυση στην Παιδεία έχει πρωτεύουσα θέση και γι΄αυτό «δεσμευόμαστε με χρηματοδότηση του 5% του ΑΕΠ στην Παιδεία και επιπλέον 1 δις. ευρώ από τον πρώτο χρόνο διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, ενώ η έρευνα θα χρηματοδοτηθεί συνολικά με το 2% του ΑΕΠ». Παράλληλα θα αντληθούν πόροι από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα για την χρηματοδότηση των υποδομών και κυρίως της σχολικής στέγης, ενώ θα κινητοποιηθούν πόροι από το ΕΣΠΑ για την εισαγωγή της τεχνολογίας στην εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού.

Η αύξηση των δαπανών για την Παιδεία θα συνδυασθεί με μεγάλες τομές στο εκπαιδευτικό σύστημα με στόχο να έχουμε δημόσια , δωρεάν και υψηλής ποιότητας παιδεία για όλους τους πολίτες με υποδομές, νέα σχέση με την τεχνολογία, με ισχυρό τον ρόλο του εκπαιδευτικού και με νέα παιδαγωγική αντίληψη.

Το ΠΑΣΟΚ δεσμεύεται :

· Για Δημόσιο αποτελεσματικό, άριστο σχολείο που μειώνει δραστικά το κόστος για την μέση οικογένεια

· Αύξηση της χρηματοδότησης στο 5% του ΑΕΠ και επιπλέον 1 δις. Ευρώ από τον πρώτο χρόνο διακυβέρνησης

· Ουσιαστική αύξηση των αμοιβών των εκπαιδευτικών σε συνδυασμό με την επιμόρφωση και την αξιολόγηση τους

· Σύγχρονες υποδομές και νέες τεχνολογίες παντού, από το σχολειό έως το Πανεπιστήμιο

· Φορητός υπολογιστής και δωρεάν γρήγορη πρόσβαση στο διαδίκτυο για κάθε μαθητή

· Πιστοποιητικό επάρκειας στην χρήση του διαδικτύου και γλωσσομάθειας

· Επέκταση Ολοήμερου σχολείου σε όλη την χώρα μέσα στην επόμενη τετραετία

· Εθνικό Απολυτήριο μετά από γενικές και αντικειμενικές εξετάσεις

· Για κάθε νέο με Εθνικό Απολυτήριο, εγγυημένο ποσό από το κράτος στο ύψος του κόστους σπουδών προς το ίδρυμα που δέχεται το νέο

· Αυτόνομα και αυτοδιοικούμενα ΑΕΙ με ισχυρή κρατική χρηματοδότηση, και μηχανισμούς κοινωνικής λογοδοσίας, αξιολόγησης και ελέγχου

· Όλα τα συγγράμματα στο διαδίκτυο


Read more...

Νεκρός ο Έλληνας φοιτητής...

http://press-gr.blogspot.com/

Ξεπερνούν τα 180 τα θύματα του σεισμού στην Ιταλία!

.
Το υπουργείο Εξωτερικών επιβεβαίωσε ότι ο φοιτητής Βασίλης Κουφολιάς που ήταν εγκλωβισμένος στα ερείπια πολυκατοικίας στην Λ' Ακουϊλα, είναι νεκρός και το πτώμα του αναγνωρίστηκε από συγγενικό του πρόσωπο.
Στο μεταξύ ξεπερνούν τους 180 οι νεκροί, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό του κέντρου συντονισμού των επιχειρήσεων διάσωσης, ενώ τουλάχιστον 34 είναι οι αγνοούμενοι.
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνέχεια...

Read more...

Νεότερος απολογισμό·: Πάνω από 180 οι νεκροί




Ώρα με την ώρα ανεβαίνει ο μακρύς κατάλογος από τον σεισμό στην Λακουίλα. Μεχρι στιγμής έχουν φτάσει τους 180, ενώ οι προβλέψεις όσο περνούν οι ώρες γίνονται εφιαλτικές.





Διαβάστε Περισσότερα
Read more...

Αυτός είναι το Nikita, η ντροπή του έλληνα, το παράδειγμα του ρατσιστή, πέρα από δολοφόνου του πράσινου. Και δηλώνει κατά των «διακρίσεων»… ΟΥΣΤ


Όταν ο Δήμος Αθηνών απολύμανε την Μενάνδρου 77
Στην οδό Μενάδρου 77, βρίσκεται η διαβόητη πολυκατοικία, που σύμφωνα με την έκθεση της Διεύθυνσης Υγειονομικού Ελέγχου της Νομαρχίας Αθηνών "τα υγρά στραγγίσματα απορριμμάτων δημιουργούν ιδανικές συνθήκες ανάπτυξης- προσέλκυσης εντόμων και τρωκτικών. Ήδη ικανός αριθμός ποντικών διαβιεί στο υπόγειο και ακάλυπτο της προαναφερόμενης πολυκατοικίας, λόγω διαρροής λυμάτων από μακρού χρονικού διαστήματος, από την καταστροφή- θραύση αγωγών αποχετευτικού δικτύου της"...
Διαβάστε τη συγκλονιστική συνέχεια, που προσβάλει κάθε ανθρώπινη αξιοπρέπεια και ακόμη δεν ρίχνουμε γιαούρτια και ζαρζαβατικά στον καραγκιόζη, το καραδεξιό τομάρι που το παίζει δήμαρχος, στο «Αφημένες κάποιες Σκέψεις»

Read more...

"215" τζάμπα στέλνουν τον Παυλίδη στην Προανακριτική


Hakis-Hakis
Read more...

Ολα τα Πρωτοσέλιδα Απογευματινών, Πρωινών, Οικονομικών, Αθλητικών

http://kafeneio-gr.blogspot.com/
7-4-2009
Κάντε κλικ στις εφημερίδες να ανοίξουν

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ














ΠΡΩΙΝΕΣ







ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ







ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ









Read more...

Η ψηφοφορία στη Βουλή...

http://press-gr.blogspot.com

215 "ναι" στην Προανακριτική Επιτροπή...
. .
Ανακοινώθηκαν πριν από λίγο τα αποτελέσματα της μυστικής ψηφοφορίας στη Βουλή για τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής στην υπόθεση Παυλίδη. Ψήφισαν συνολικά 294 βουλευτές. Τα "ναι" ήταν 215, τα "όχι" 67 ενώ βρέθηκαν 6 "παρών" και 6 λευκά.



Read more...

Nέος ισχυρός μετασεισμός στην Ιταλία

http://www.troktiko.blogspot.com/


Μετά τους πολυάριθμους μετασεισμούς που είχαμε στην Ιταλία,νέος ισχυρός πριν λίγο μεγέθους 5,1 στις 2:15 ωρα Ελλάδος συγκλόνισε την περιοχή....Δεν τους αφήνει να ησυχάσουν και χτυπάει πάλι βράδυ...





Διαβάστε Περισσότερα
Read more...

Αυξάνεται συνεχώς ο αριθμός των νεκρών...

http://www.press-gr.blogspot.com/

... από τον σεισμό στην Ιταλία

.
Aπό την Θεανώ Ηροδότου
.
Όπως αναφέρουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, οι νεκροί από τον καταστροφικό σεισμό της πόλης L'Aquila ξεπερνούν τους 150. Οι τραυματίες είναι 1.500, οι άστεγοι 10.000 και οι αγνοούμενοι 250. Η πόλη L'Aquila βρίσκεται στην κεντρική Ιταλία και ανήκει στην περιφέρεια Abruzzo. Οι σεισμοί είναι συχνοί στην περιοχή. Η Ιταλία μεταξύ των πλέον σεισμογενών χωρών στην Ευρώπη. Ο Πάπας προσευχήθηκε για τα θύματα και ειδικότερα για τα παιδιά από τον καταστροφικό σεισμό. Ο Δήμαρχος της L'Aquila δήλωσε...
...ότι πολλοί από τους άστεγους έχουν καταφύγει στο κεντρικό γήπεδο της πόλης. Ο μεγάλος σεισμός της L'Aquila έγινε μετά από έξι ώρες από ένα σεισμό 4.6 ρίχτερ που είχε συμβεί στο βόρειο τμήμα της χώρας. Τρεις μετασεισμικές δονήσεις ακολούθησαν τον σεσμό των 6.3 ρίχτερ.Μεγάλες ζημιές προκλήθηκαν σε πολλές εκκλησίες, στον Καθεδρικό ναό και στο Εθνικό Μουσείο.
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνέχεια...

Read more...