Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Σπίρτζης: Οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ θα πληρωθούν...



Οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ θα πληρωθούν σύντομα, εκτίμησε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης από τη Θεσσαλονίκη. 
Κατά την περιήγησή του στον...

σταθμό Αγίας Σοφίας του Μετρό Θεσσαλονίκης, ο κ. Σπίρτζης, απαντώντας σε σχετικά ερωτήματα δημοσιογράφων, ανέφερε συγκεκριμένα: «Οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ θα πληρωθούν, γιατί καταλήξαμε σε συμφωνία σε σχέση με τις διαφορές που υπάρχουν για τον ΦΠΑ με τον ΟΑΣΘ. Η συμφωνία που έγινε είναι αυτά τα χρήματα η διοίκηση του ΟΑΣΘ να τα διαθέσει για την πλήρη εξόφληση των δεδουλευμένων των εργαζομένων. Τα χρήματα θα κατατεθούν γρήγορα».
Σημειώνεται ότι η διαφορά προκύπτει από το γεγονός ότι ο ΟΑΣΘ εισπράττει με ΦΠΑ 13% και αποδίδει με 24%.
Πάντως, σε ερώτηση αν πρόκειται να κατατεθεί προκαταβολή της κρατικής επιχορήγησης προς τον ΟΑΣΘ, ο κ. Σπίρτζης απάντησε αρνητικά....

Read more...

Τσίπρας: Εμείς δεν διαχωρίζουμε τα παιδιά...


Τσίπρας: Εμείς δεν διαχωρίζουμε τα παιδιά ανάλογα με το Θεό που πιστεύουνανάλογα με το Θεό που πιστεύουν

Βίντεο...

Επίσκεψη στο μειονοτικό Γυμνάσιο-Λύκειο Ξάνθης πραγματοποίησε ο Αλέξης Τσίπρας. Ο πρωθυπουργός αρχικά σχολίασε ότι όλοι οι μαθητές ήταν με το...
κινητό στο χέρι για να καταγράψουν την επίσκεψη του και στη συνέχεια κάλεσε τους μαθητές να «αγαπήσουν το σχολείο και τους καθηγητές».

Κάθε άνθρωπος έχει ένα ιερό δικαίωμα στη γνώση, τόνισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στο μειονοτικό σχολείο της Ξάνθης.

«Για την κυβέρνηση μας, η γνώση και τα σχολεία είναι προτεραιότητα είπε ο πρωθυπουργός απευθυνόμενος σε μαθητές της μειονοτικής κοινότητας. Εμείς δεν διαχωρίζουμε τα παιδιά ανάλογα με το Θεό που πιστεύουν και ανάλογα με το σχολείο που πηγαίνουν. Για εμάς όλα τα παιδιά είναι ίσα» είπε ο Αλέξης Τσίπρας και στο τέλος χειροκροτήθηκε...

Δείτε το βίντεο:


Read more...

Οι κάτοικοι ισπανικού χωριού έγιναν εκατομμυριούχοι...


ιδρυτή της Corona
... μετά το θάνατο του ιδρυτή της Corona...
Άφησε πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ στον καθένα τους!...
Μια νέα διαφορετική ημέρα ξημέρωσε για τους κατοίκους ενός ισπανικού χωριού. Εκεί που δεν το περίμεναν και οι 80 κάτοικοι του Cerezales del Condado έγιναν εκατομμυριούχοι. Το ...
απροσδόκητο αυτό γεγονός συνέβη όταν ο ιδρυτής της διάσημης μπίρας Corona πέθανε και άφησε πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ στον καθένα.
Ο δισεκατομμυριούχος Antonino Fernández, που συνέβαλε στην δημιουργία του Grupo modelâ που παράγει τη διάσημη μπίρα Corona, είχε μόλις μερικά σεντς όταν απεβίωσε σε ηλικία 99 ετών τον περασμένο Αύγουστο.

Όμως παρά την συντριπτική του επιτυχία στον κλάδο της μπίρας, ο Fernández δεν ξέχασε τις ρίζες του. Ο ίδιος γεννήθηκε μέσα στη φτώχεια, στο μικρό χωριό Cerezales del Condado, και είχε άλλα 12 αδέρφια. Αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το σχολείο στα 14, επειδή οι γονείς του δεν μπορούσαν να πληρώσουν τα δίδακτρα.

Ο Fernández αποφάσισε να επιστρέψει κάτι στους κατοίκους του βορειοδυτικού αυτού χωριού, κάνοντας δώρο 210 εκατομμύρια ευρώ σε 80 κατοίκους του χωριού στη διαθήκη του, αφήνοντάς στο όνομα του καθένα περίπου 2,49 εκατομμύρια δολάρια.

«Δεν είχαμε ποτέ ξανά τόσα πολλά χρήματα. Δεν ξέρω τι θα κάναμε χωρίς τον Antonino» δήλωσε στην τοπική εφημερίδα Diario de León, ο ιδιοκτήτης ενός μπαρ.

Ο δισεκατομμυριούχος – που στο παρελθόν είχε τιμηθεί από τον πρώην βασιλιά της Ισπανίας για τις φιλανθρωπικές του πράξεις, άφησε στη διαθήκη του επιπλέον χρήματα για την δημιουργία ενός πολιτιστικού κέντρου στην πόλη και ένα τοπικό μη κερδοσκοπικό ίδρυμα με 300 εργαζομένους, που θα επωφεληθούν επίσης από την γενναιοδωρία του.

Ο Fernández έγινε διευθύνων σύμβουλος της Grupo Modelo, όταν ήταν 32 ετών, αφού προηγουμένως είχε μεταναστεύσει στο Μεξικό το 1949. Έγινε ιδρυτής της μπίρας Corona και ήταν ο κύριος υπεύθυνος για την επιτυχία της ως τη δεύτερη πιο δημοφιλής εισαγόμενη μπίρα στις ΗΠΑ και πιο δημοφιλής μπίρα στο Μεξικό. Έχει δημιουργήσει μια σειρά από φιλανθρωπικές οργανώσεις όλα αυτά τα χρόνια. Μία από αυτές είναι η Soltra, η οποία προσφέρει εργασία σε άτομα με ειδικές ανάγκες. Μια παρόμοια εταιρεία ιδρύθηκε με το όνομα της συζύγου του στην μεξικανική πολιτεία της Πουέμπλα.

Read more...

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Δημήτρης Καρράς...


Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Δημήτρης Καρράς από την ΚO της Ενωσης Κεντρώων
... από την ΚO της Ενωσης Κεντρώων...
Την ανεξαρτητοποίησή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ένωσης Κεντρώων γνωστοποίησε στον πρόεδρο της Βουλής, ο μέχρι πρότινος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπός του, Γιώργος Δημήτριος Καρράς. Η...
επιστολή του, στην οποία δεν αναφέρονται οι λόγοι της ανεξαρτητοποίησης, αναγνώστηκε στην Ολομέλεια κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για την κινητικότητα.

Όπως εξήγησε ο Βασίλης Λεβέντης σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες, ο κ. Καρράς είχε παραπονεθεί ότι στελέχη του κόμματος τον υπονόμευαν και ζήτησε να τους απομακρύνει. Ο ίδιος δεν το έπραξε, με αποτέλεσμα την δυσαρέσκειά του και την εθελούσια απομάκρυνσή του. «Όταν φεύγει το άρρωστο, το δέντρο μεγαλώνει», σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Πλέον η κοινοβουλευτική ομάδα της Ένωσης Κεντρώων αριθμεί οκτώ μέλη.

Read more...

Το χρονικό της τραγωδίας...


Φωτογραφίες...

Όλα ξεκίνησαν περίπου στις 11 το βράδυ όταν, σύμφωνα με μαρτυρίες αυτόπτων μαρτύρων, εξερράγη φιάλη υγραερίου την ώρα που μέσα στη...
σκηνή της μαγείρευε η 60χρονη και το εγγόνι της κοιμόταν δίπλα της.


Και οι δυο εγκλωβίστηκαν μέσα στην καιόμενη πλαστική σκηνή και κάηκαν ζωντανοί.

Η φωτιά επεκτάθηκε γρήγορα στις διπλανές σκηνές, δεδομένου του ότι στο χοτ σποτ επικρατεί κυριολεκτικά το αδιαχώρητο. Σε καλοκαιρινές σκηνές οι περισσότεροι, διαμένουν συνολικά περισσότεροι από 4.500 μετανάστες και πρόσφυγες κάθε ηλικίας και από δεκάδες εθνικότητες της Ασίας και της Αφρικής.

Έντρομές γυναίκες και παιδιά, στην πλειοψηφία τους Κούρδοι από το Ιράκ, μια και η συγκεκριμένη φωτιά εκδηλώθηκε στο τμήμα όπου κατοικούν κυρίως πρόσφυγες αυτής της εθνικής ομάδας, άρχισαν να τρέχουν για να σωθούν από τη φωτιά που επεκτείνονταν γρήγορα. Κάποιοι πρόσφυγες μαζί με αστυνομικούς προσπαθούσαν να σβήσουν τη φωτιά.

Χάος στον καταυλισμό

Την ίδια ώρα όμως υπήρξαν εξεγέρσεις σε διάφορα τμήματα του καταυλισμού ενώ ταυτόχρονα άρχισαν να μπαίνουν και φωτιές από τους εξεγερμένους σε σκηνές και κοντέϊνερ. Προς στιγμή η πυρκαγιά απείλησε να κάψει όλους τους χώρους, πράγμα που αποφεύχθηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή από ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής που επιχείρησαν σε όλη την έκταση κατά μικρές ομάδες.

Η κατάσταση που είχε διαμορφωθεί οδήγησε στην εκκένωση των χώρων, κυρίως από τα γυναικόπαιδα που σκόρπισαν στα γύρω χωράφια. Εκκενώθηκε επίσης και η δομή των ανηλίκων προσφύγων που λειτουργεί μέσα στο χοτ σποτ, ενώ δεν αποφεύχθηκαν και μικρής έκτασης επεισόδια ανάμεσα σε Αφρικανούς κυρίως μετανάστες και δυνάμεις των ΜΑΤ που μπήκαν μέσα στον καταυλισμό.

Τελικά, περίπου στις 3 τα χαράματα οι φωτιές έσβησαν, ένας μεγάλος όμως αριθμός ανθρώπων θα περάσει τη νύχτα στην ύπαιθρο, αφού οι σκηνές τους με όλα τους τα υπάρχοντα κάηκαν.



iefimerida.gr


Read more...

"Αλλάζει η οικονομική δυναμική της Βόρειας Ελλάδας"...


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: AΠΕ-ΜΠΕ Τσίπρας από την Αλεξανδρούπολη...

Για σημαντικές παρεμβάσεις που γίνονται και θα καταστήσουν το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης ισχυρό διακομιστικό κόμβο, μίλησε ο...
πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά την επίσκεψη του στο λιμάνι της πόλης στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Θράκη.

«Η Αλεξανδρούπολη είναι η πρώτη πόλη της Ε.Ε. στα ανατολικά της σύνορα. Πρώτος σταθμός το λιμάνι της πόλης που παρά την κρίση αναπτύσσεται με το βλέμμα στραμμένο στο εξωτερικό, στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Ευρώπης, τον Εύξεινο Πόντο και την Ανατολική Μεσόγειο», είπε ο πρωθυπουργός ενώ τόνισε ότι «η πόλη μπορεί να γίνει και θα γίνει ένας ισχυρός κόμβος μεταφορών όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά για την ευρύτερη περιοχή της Βαλκανικής γιατί από εδώ περνάνε οι ενεργειακοί δρόμοι του μέλλοντος. Εδώ έχουμε σχέδιο να δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο λιμάνι».

«Θέλω να τονίσω ότι παρά το γεγονός ότι η χώρα περνάει μια μεγάλη περιπέτεια και έχει απολέσει το 1/4 του εθνικού μας πλούτου, το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης άντεξε και έχουμε καταφέρει να εξασφαλίσουμε και το τελευταίο ευρώ από τα προγράμματα ΕΣΠΑ και ταυτόχρονα με την καλή διαχείριση από τον οργανισμό λιμένος Αλεξανδρούπολης είμαστε σε θέσει να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες του λιμανιού», σημείωσε ο πρωθυπουργός.

Παράλληλα εξήγγειλε το σημαντικό έργο της σιδηροδρομικής σύνδεσης της Αλεξανδρούπολης με το λιμάνι Μπουργκάς στη Βουλγαρία και σημείωσε ότι προχωρά η αναβάθμιση και του οδικού δικτύου της ευρύτερης περιοχής της Θράκης.

«Ολοκληρώσαμε έργα όπως η εμβάθυνση του λιμανιού και η ολοκλήρωση του εμπορευματικού προβλήτα. Όμως αυτά τα έργα δεν αρκούν. Βρέθηκα στη Σόφια και στη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Βουλγαρίας συμφωνήσαμε στην ανάπτυξη της Αλεξανδρούπολης και του Μπουργκας και στην αναβάθμιση της σιδηροδρομικής τους σύνδεσης. Αυτό σημαίνει άμεση υλοποίηση της ανακαίνισης της γραμμής Αλεξανδρούπολη - Ορμένιο κυρίως με την εγκατάσταση ηλεκτροδότησης. Επιπλέον έχουμε αναπτύξει τις οδικές αρτηρίες της περιοχής. Όμως η περιοχή είναι και ένας σημαντικός κόμβος ενέργειας. Η Αλεξανδρούπολη και η Θράκη βρίσκονται στο επίκεντρο υλοποίησης μεγάλων έργων που αλλάζουν τον ενεργειακό χάρτη σε όλη της περιοχή της νοτιοανατολικής Ευρώπης», είπε...

Read more...

Αισιόδοξος ο Μοσκοβισί στο Bloomberg...


 Αισιόδοξος ο Μοσκοβισί στο Bloomberg για «θετική συζήτηση» για την Ελλάδα στο Eurogroup της 5ης Δεκεμβρίου (Video) - Mediaγια «θετική συζήτηση» για την Ελλάδα στο Eurogroup της 5ης Δεκεμβρίου...

«Δικαιολογημένα αισιόδοξος» για μια «θετική συζήτηση» πάνω σε «όλα τα ζητήματα» για την Ελλάδα στο «σημαντικό» Eurogroup της 5ης Δεκεμβρίου δήλωσε ο επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων, Πιέρ Μοσκοβισί σε...
τηλεοπτική του συνέντευξή στο Bloomberg.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στην «πολύ σημαντική πρόοδο» που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της αποστολής των θεσμών στην Αθήνα, προσθέτοντας ωστόσο πως χρειάζεται ακόμα λίγη πρόοδος για να κλείσει η αξιολόγηση, την οποία συνέδεσε με την επίσκεψή του στην Αθήνα στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

«Αυτό που εύχομαι για την Ελλάδα, ως υπεύθυνος για την αξιολόγηση του προγράμματος είναι να χτίσουμε μια ιστορία επιτυχίας» υπογράμμισε ο Γάλλος επίτροπος αναφερόμενος στην επιστροφή της ανάπτυξης στην Ελλάδα και στην ανάκτηση της εμπιστοσύνης των επενδυτών.

Ο Π. Μοσκοβισί επανέλαβε πως εφόσον η Ελλάδα αναλαμβάνει τις ευθύνες της, έτσι και οι ευρωπαίοι εταίροι πρέπει να αναλάβουν τις δικές τους και να δεχθούν να προχωρήσουν σε «θετικές συνομιλίες» για το ελληνικό χρέος, ζητώντας και πάλι «συνολική συμφωνία πριν από το τέλος του έτους»...

topontiki.gr

Read more...

"Βρισκόμαστε πολύ κοντά στη βιωσιμότητα του χρέους"...

Η Ελλάδα βρίσκεται πολύ κοντά στη διασφάλιση της βιωσιμότητας του χρέους, υποστήριξε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος (ΤτΕ), Γιάννης Στουρνάρας, σε...
συνέντευξή του στο Bloomberg TV.

O ίδιος διαβεβαίωσε παράλληλα, ότι «είναι όλα έτοιμα» για το Eurogroup της 5ης Δεκεμβρίου και εξέφρασε την ελπίδα το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) να παραμείνει στο ελληνικό πρόγραμμα.

Ερωτηθείς για τις πολιτικές εξελίξεις στην Ιταλία και το δημοψήφισμα της 4ης Δεκεμβρίου, ο κ. Στουρνάρας έδωσε διαβεβαιώσεις για την ανεξαρτησία της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ)...

naftemporiki.gr

Read more...

Φωτίου: Κλείσαμε την δεύτερη αξιολόγηση επιτυχώς...


Φωτίου: Κλείσαμε την δεύτερη αξιολόγηση επιτυχώς - Media«Κλείσαμε την δεύτερη αξιολόγηση επιτυχώς κατά την άποψη μου» δήλωσε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης στον ΑΝΤ1, Θεανώ Φωτίου. Τόνισε ότι...
«οι εταίροι δέχθηκαν ότι θα καταβληθούν από τον προϋπολογισμό 760 εκατομμύρια για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης και δεν απαιτείται κόψιμο κοινωνικών επιδομάτων για το 2017, εκτός από περίπου 8 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία όμως επικαλύπτονται πλήρως από το κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης».

Η κ. Φωτίου, τόνισε ότι η κάρτα σίτισης και το επίδομα ενοικίου ενσωματώνονται πλέον στο ΚΕΑ, σημείωσε πως «δεν θα αλλάξουν τα εισοδηματικά κριτήρια για την καταβολή του». Είπε ότι μετά την πιλοτική εφαρμογή του σε 30 Δήμους, έχουν εκπαιδευτεί υπάλληλοι σε ακόμη εκατό περιοχές...

topontiki.gr

Read more...

Το σημείο που έχασαν τη ζωή τους γιαγιά και εγγονός...


Πυρκαγιά στον καταυλισμό της Μόρια στη Λέσβο Με το πρώτο φως της ημέρας στη Μόρια φάνηκε η έκταση της καταστροφής που προκάλεσε η χθεσινή πυρκαγιά που ξέσπασε στο hotspot που...
φιλοξενούνται οι πρόσφυγες και είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους μία 60χρονη γυναίκα και ένα παιδί 6 ετών.

Στην εικόνα που εξασφάλισε το iefimerida.gr από το σημείο που εκδηλώθηκε το βράδυ η φωτιά φαίνεται πως η καταστροφή που προκάλεσε ήταν ολοκληρωτική.

Στο σημείο που έχασαν τη ζωή τους οι δύο άνθρωποι υπάρχουν πλέον αποκαΐδια, κομμάτια από τη σκηνή που έμεναν, αλλά και διάφορα προσωπικά τους αντικείμενα, τα οποία είτε έχουν καεί είτε έχουν καταστραφεί...

 



Read more...

Μήνυμα Τσίπρα στην Τουρκία...


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: INTIME NEWS /ΠΑΣΒΑΝΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣΔεν θα επιτρέψουμε σε καμία ξένη αρχή να παίζει παιχνίδια...

«Θέλω οι κάτοικοι της Θράκης να είναι ασφαλείς και να έχουν τις ίδιες ευκαιρίες με όλους τους άλλους Ελληνες», δήλωσε ο πρωθυπουργός κατά την...
επίσκεψή του στη Θράκη και μιλώντας στη Φιλλύρα Ροδόπης.

Ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε επίσης ότι «το 2016 πολλοί ακόμα μιλούν για τις διαφορές, και να μας χωρίζουν αντί να μας ενώνουν με όρους τύπου μειονοτικούς και ανάλογα με το τι θεό πιστεύει ο καθένας από εμάς. Σας διαβεβαιώνω ότι εγώ και η κυβέρνησή μου θα αγωνιστούμε για να μην επιστρέψουμε στη λογική του διχασμού».

Παράλληλα, ο πρωθυπουργός δεσμεύτηκε ότι μέγιστη προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι να στηρίξει τη δημόσια παιδεία στη Θράκη. «Μέγιστη προτεραιότητα είναι να βρούμε τον τρόπο ώστε τα παιδιά να μπαίνουν και να τελειώνουν το σχολείο, να σπουδάζουν και να μένουν στην Θράκη και να δουλεύουν» δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Γνωρίζω ότι μιλώ σε έναν από τους πιο φτωχούς Νομούς της Ευρώπης», υπογράμμισε ο πρωθυπουργός και τόνισε ότι η παρουσία του εκεί δίνει το μήνυμα ότι «ενώνουμε και δεν χωρίζουμε διότι όλοι οι πολίτες πρέπει να είναι ίση απέναντι στο νόμο». 

Τέλος, ο πρωθυπουργός έστειλε ένα μήνυμα στην Τουρκία λέγοντας ότι ο ίδιος και η κυβέρνησή του αγωνίζονται και δεν θα επιτρέψουν σε κανέναν και σε καμία ξένη αρχή να παίζουν παιχνίδια εις βάρος Ελλήνων πολιτών...



Read more...

«Αγριεύει» ο καιρός...


Καταιγίδες, χιόνια στα ορεινά και τσουχτερό κρύο!...

Επιδείνωση του καιρού προβλέπεται από...
αύριο Σάββατο (26-11-2016) από τα δυτικά με κύρια χαρακτηριστικά τις κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες. 

Πιο αναλυτικά σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο Έκτακτο Δελτίο της ΕΜΥ θα επηρεαστούν:

1. Αύριο Σάββατο (26-11-2016) τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η Δυτική και Κεντρική Στερεά Ελλάδα, η Δυτική Πελοπόννησος, και σταδιακά η Ανατολική Πελοπόννησος και η Ανατολική Στερεά.

2. Την Κυριακή (27-11-2016) και τη Δευτέρα (28-11-2016)  το Ιόνιο (κυρίως οι νοτιότερες περιοχές), η Πελοπόννησος, η Στερεά Ελλάδα, οι Κυκλάδες, το Ανατολικό Αιγαίο, πιθανόν η Θεσσαλία και τη Δευτέρα και τα Δωδεκάνησα. Τα φαινόμενα τη Δευτέρα σταδιακά στο Ιόνιο και τις περισσότερες ηπειρώτικες περιοχές θα εξασθενήσουν. 

3. Επισημαίνεται ότι με τα μέχρι τώρα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία από την Τρίτη (29-11-2016) αναμένονται: θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο, χιονοπτώσεις στα ορεινά καθώς και σε περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας με χαμηλό υψόμετρο, σημαντική πτώση της θερμοκρασίας, τοπικά ισχυρές καταιγίδες στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα...


Read more...