Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

Επιστροφή στην «πολυκατοικία»…


λόγω Τσίπρα (Βίντεο)…

Ο υπουργός Υγείας, Μάκης Βορίδης, έκανε την αρχή. Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή τάχθηκε υπέρ της επιστροφής του Γιώργου Καρατζαφέρη στη ΝΔ. Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ έδωσε συνέχεια και...
πυροδότησε τα σενάρια επιστροφής του στη ΝΔ, την ώρα που στη Συγγρού, σύμφωνα με τις πληροφορίες, βρίσκεται σε εξέλιξη μια προσπάθεια διεύρυνσης της παράταξης.

«Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να μην έρθει ο Τσίπρας στην εξουσία», δήλωσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης, σύμφωνα με το Mega, απαντώντας στην πρόσκληση του Μάκη Βορίδη. Άνοιγμα στον Γιώργο Καρατζαφέρη είχε γίνει και από τον Άδωνι Γεωργιάδη.


Ο υπουργός Υγείας μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega τάχθηκε υπέρ της διεύρυνσης της κεντροδεξιάς στην κατεύθυνση κατά την οποία ανοίγει μια συζήτηση για τον τρόπο που θα πορευτεί η χώρα με την υπέρβαση της διάκρισης «μνημόνιο - αντιμνημόνιο».

«Σε αυτή την κατεύθυνση όπου ανοίγει μια ευρύτατη συζήτηση για τον τρόπο που θα πορευτεί ο τόπος από εδώ και πέρα, είναι προφανές ότι αναιρούνται όλα αυτά που έχουν χωρίσει ανθρώπους που κανονικά ανήκουν στο ίδιο ιδεολογικοπολιτικό στρατόπεδο. Αυτή η διάκριση μνημόνιο - αντιμνημόνιο που στοίχειωσε τον δημόσιό μας λόγο τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ξεθωριάζει, ατονεί. Όσο περνάει ο καιρός χάνεται. Και ξαναβρίσκει κανένας τα σημεία της σύγκλισής του», τόνισε και πρόσθεσε:

«Σε μια πραγματική βάση όπου ανοίγει αυτή η συζήτηση και ξαναβρίσκουμε τα ιδεολογικά μας μετερίζια τα κανονικά, νομίζω ότι εδώ υπάρχει το περιθώριο, άνθρωποι που διαφωνήσανε να ξανασυνταχθούν και να συναντηθούν».


Σχετικά με τον Γιώργο Καρατζαφέρη είπε: «Σε επίπεδο προσώπων και εννοώ πολιτικά είναι προφανές ότι οι επιλογές θα γίνουν από τον πρόεδρο του κόμματος γιατί αυτός είναι που θα χειριστεί τα επιμέρους πολιτικά ζητήματα. Και επειδή μου θέσατε και προσωπικά ερωτήματα εγώ διατηρώ μια προσωπική σχέση με τον κ. Καρατζαφέρη με την έννοια ότι έχει βαφτίσει τον γιο μου. Υπάρχουν στιγμές που η πολιτική δυσκολεύει τις σχέσεις»...

tvxs.gr


Read more...