Κυριακή, 31 Μαΐου 2009

Ένα μεγάλο ευχαριστώ γι' αυτή τη συγκλονιστική σας παρουσία.


Ομιλία Γιώργου Α. Παπανδρέου στη Λάρισα

Ημ. Δημοσίευσης : 31/05/2009 22:55
Read more...

Μαυρίζει τις ψυχές μας για να μαντρώσει το "κοπάδι"!!!


Το τελευταίο οχυρό της Νεοσυντήρησης:
"Ο ΦΟΒΟΣ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΕΡΜΑ"!!
Πάγωσε τη Λαμία με την καταστροφολογία του, στην απέλπιδα προσπάθειά του να μαντρώσει το "κοπάδι".
Από την μια κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ ότι καταστροφολογεί και από την άλλη παπαγαλίζει τα αποτελέσματα της διεθνής κρίσης, μαυρίζοντας τις ψυχές των ψηφοφόρων του, απειλώντας τους πως: "αν δε με ψηφίσετε, θα πάθουμε τα ίδια"!


Σε ψηφίσουμε - δε σε ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές, την επόμενη ημέρα στις 8 του Ιούνη, πάλι θα σε φάμε στην μούρη. Αναγκαστικά...
Οπότε το δίλημμα είναι άλλο:

Η ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ Η ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ!!!

http://krogias.blogspot.com/


Read more...

ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ


Διπλάσια από την συγκέντρωση του Καραμανλή ήταν η σημερινή του Γιώργου Παπανδρέου στην Λάρισα. Αυτό βεβαίως σε μια περίοδο που οι πολίτες δεν μαζεύονται εύκολα σε μεγάλες συγκεντρώσεις μπορεί να σημαίνει μπορεί όμως και να μην σημαίνει τίποτα. Σε γενικές πάντως γραμμές, από τις μέχρι τώρα εκτιμήσεις των πολιτικών συντακτών που ακολουθούν τον πρωθυπουργό και τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, η εικόνα που υπάρχει είναι ότι στα μέρη και τις πόλεις που μίλησαν και οι δυο πολιτικοί αρχηγοί το ΠΑΣΟΚ είχε πολύ περισσότερο κόσμο. Κυριακή κοντή γιορτή.
http://pressmme.blogspot.com/

Read more...

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ.

Read more...

Βουτιά θανάτου...Άγνωστα ακόμα τα αίτια συντριβής του μικρού αεροσκάφους...
Πραγματογνώμονες βρίσκονται αυτή την ώρα στο τόπο της συντριβής όπου βρήκαν τον θάνατο ο πιλότος και ένας επιβάτης του μικρού αεροσκάφους.
Οι πρώτες πληροφορίες λένε πως το υπερελαφρύ αεροπλάνο έπεσε σε...
περιδίνηση και έριξε βουτιά στο έδαφος από ύψος 150 μέτρων . Απογειώθηκε στις 2:10 το μεσημέρι από αεροδιάδρομο τοπικής αερολέσχης και λίγο αργότερα κατέπεσε μεταξύ Ορχομενού και Ακραιφνίου...
http://www.nonews-news.blogspot.com/

Read more...

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΥΘΟΥΛΚΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ-ΠΡΑΣΙΝΩΝΑγαπητοί κύριοι,


Το 2004 ήμουν υποψήφιος (τελευταίος κατά σειρά, τιμής ένεκεν) στο ευρωψηφοδέλτιο των Οικολόγων μετά από παρότρυνση των Γερμανών-Πράσινων, οι οποίοι με έφεραν σε επαφή με το ελληνικό κόμμα των Οικολόγων.

Σήμερα, το Μάιο του 2009 και λίγο πριν από τις ευρωεκλογές, θέλω να καταστήσω σαφές με αυτήν την επιστολή μου ότι όχι μόνο δεν στηρίζω το κόμμα των Οικολόγων με επικεφαλής τον κύριο Τρεμόπουλο αλλά και είμαι κάθετα αντίθετος στις θέσεις του για τα εθνικά μας θέματα.Με τιμή


Καθ. Γεώργιος Βυθούλκας


Εναλλακτικό Βραβείο Νόμπελ για την Υγεία, 1996

Αλόννησος, 30.5.2009


http://citypress-gr.blogspot.com/

Read more...

Όλη η αλήθεια για τη Νέα Δημοκρατία!


Εναλλακτικός τίτλος: Η πραγματική διαφήμιση της ΝΔ...


http://pasok-eretria.blogspot.com

Read more...

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ!!!!!


Read more...

Επίσκεψη Γιώργου Α. Παπανδρέου σε αγροτικές καλλιέργειες στον Δήμο Αλμυρού - Δηλώσεις


Ημ. Δημοσίευσης : 31/05/2009 14:22

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Α. Παπανδρέου, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί αγροτικές καλλιέργειες στον Δήμο Αλμυρού, όπου συναντήθηκε και συνομίλησε με αγρότες της περιοχής.

Αμέσως μετά ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Ένας καθοριστικός τομέας για την οικονομία μας, αλλά και τον πολιτισμό μας, ζει το απόλυτο αλαλούμ με την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Έλλειψη σχεδιασμού, αλλά και αφάνταστη ταλαιπωρία για τον αγρότη, ακόμα και για να πάρει τις ενισχύσεις του από την Ευρωπαϊκή Ένωση, τα βασικά του δικαιώματα. Τα δικαιώματα ζωής, θα μπορούσε να πει κανείς. Και σαν να μην έφτανε αυτό πληρώνει και χαράτσι, για να μπορέσει να πάρει αυτές τις βασικές ενισχύσεις.

Εμείς έχουμε δεσμευτεί για μια Νέα Εθνική Στρατηγική για τον αγροτικό τομέα. Πρώτα απ' όλα, θέλω να τονίσω ότι εμείς θα αναθεωρήσουμε τον τρόπο απόδοσης των δικαιωμάτων, για να αντιμετωπιστούν οι αδικίες και να υπάρχει απόλυτη διαφάνεια. Να ξεφύγουμε από τη ρουσφετολογική πολιτική της Νέας Δημοκρατίας.

Δεύτερον, δεσμευόμαστε να παλέψουμε μαζί με τον αγρότη, ώστε να συνεχιστεί η στήριξη του αγροτικού τομέα από την Ευρωπαϊκή Ένωση και μετά το 2013.

Και τέλος, θα προωθήσουμε ένα νέο πρότυπο ανάπτυξης, με στήριξη του αγρότη, με εκπαίδευση του αγρότη και της αγρότισσας, με τη ενίσχυση του εμπορίου, με οργάνωση και τεχνογνωσία, για να μπορεί να ενταχθεί στο νέο πρότυπο της πράσινης ανάπτυξης, το οποίο σημαίνει ποιότητα και αξία στα ελληνικά προϊόντα.

Ποιότητα και αξία, την οποία εμείς θα στηρίξουμε με κάθε τρόπο, ώστε και ο αγρότης να έχει το απαραίτητο κέρδος και την ευημερία, αλλά και η χώρα μας να έχει ανταγωνιστικά προϊόντα. Αυτή είναι δέσμευσή μας.
Read more...

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ!!!!!!!!!!

Read more...

Γιώργος Α. Παπανδρέου, Λάρισα 31 Μαΐου 2009


Live TV

Προγραμματισμένες μεταδόσεις από το ΠΑΣΟΚ live TV:

Κυριακή 31/05/2009

- 19:30 Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, θα μιλήσει σε ανοικτή πολιτική εκδήλωση στην Λάρισα. (Κεντρική Πλατεία)


Read more...

Ασφάλεια χωρίς θυσίες στις προσωπικές μας ελευθερίες


Read more...

Έχεις επιλογή μη τη χαραμίσεις

Read more...

Τι το 'θελες Μιχαλάκη μου!!!http://krogias.blogspot.com/

Read more...

ΤΟΝ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ...


Πολύ θα τον ήθελαν και πάλι υποψήφιο με το ΠΑΣΟΚ. Ο Τσοβόλας, όμως, δεν φαίνεται να πολυενδιαφέρεται. Ούτως ή άλλως η σύγκρουσή με το κατεστημένο της Δικαιοσύνης τον αναγάγει στον δικηγόρο που ξεσκεπάζει τα ύποπτα παιχνίδια που παίζονται από τις Δικαστικές αρχές και την κυβερνητική εξουσία. Σήμερα στο πρωινό ενημερωτικό του Mega ήταν καταπληκτικός. Ο παλιός Τσοβόλας που δεν καταλαβαίνει τίποτε και δεν μασάει τα λόγια του. Για να δούμε θα τον πείσουν...

http://pressmme.blogspot.com

Read more...

ΔΗΛΩΣΗ ΣΠΥΡΟΥ ΚΟΥΒΕΛΗ:
29/5/2008

Ο Πολιτικός Εκπρόσωπος Περιβάλλοντος και Χωροταξίας του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με την καθυστέρηση της έκδοσης των αδειών για το γήπεδο του Παναθηναϊκού, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η κυβέρνηση της ΝΔ που έσπευσε μετά το τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων να εκποιήσει τα Ολυμπιακά ακίνητα, η κυβέρνηση που προσπαθεί να χαλαρώσει την προστασία των περαστικών όγκων, αλλάζοντας το ΠΔ του Υμηττού, που αφήνει έξω το Γουδή και σχεδιάζει έργα και κατασκευές μέσα στο Πάρκο του Ελληνικού, η κυβέρνηση που με το έτσι θέλω ξεπουλάει παραλίες και προστατευόμενες περιοχές με το χωροταξικό του Τουρισμού, φαίνεται πως αδυνατεί να πράξει ακόμη και τα αυτονόητα.

Δεν δικαιολογείται αλλιώς η καθυστέρηση στο μέρος της διπλής ανάπλασης του Βοτανικού που θα αποτελούσε πρόοδο στο ισοζύγιο πρασίνου της πόλης, με τη μεταφορά του γηπέδου και τη δημιουργία δύο νέων χώρων πρασίνου στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας και στον Ελαιώνα.

Η κωλυσιεργία στην έκδοση των απαραίτητων αδειών για την κατασκευή του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό, κινδυνεύει να ακυρώσει όχι μόνο την κατασκευή του αθλητικού κέντρου του Παναθηναϊκού, αλλά και ολόκληρο το όφελος για το λεκανοπέδιο. Μήπως θα πρέπει η κυβέρνηση να ξεκαθαρίσει τίνος το συμφέρον την ενδιαφέρει να προασπίσει;»


Read more...

Ιδού η επιστολή Τρεμόπουλου για να καταδικαστεί η Ελλάδα
Δείτε την επιστολή Τρεμόπουλου αλλά και άλλων για να καταδικαστεί η Ελλάδα για τις σφαγές στη Βοσνία.. Δείτε καλά τα άλλα ονόματα, εκτός εννοείται του Τρεμόπουλου... Θα καταλάβετε πολλά και για τη στήριξη που του δίνουν (ας πούμε ο Αλαφούζος, αφού την ίδια αίτηση υπογράφει ο πολύς Πάσχος Μανδραβέλης)

Για να μαθαίνουμε ποιοι είναι οι Οικολόγοι-Πράσινοι.

http://troktiko.blogspot.com

Read more...

Τελευταία αναγγελία...


του "παραπλανηθέντος" πρωθυπουργού...

Read more...

Ομιλία Γιώργου Α. Παπανδρέου, στην ειδική πολιτική εκδήλωση, για το Κοινωνικό ΚράτοςRead more...

Η Βουλή έκλεισε, ανοίξαν τα αεροδρόμια...


Το είπε ο δημοσιογράφος Πάσχος Μανδραβέλης, σήμερα στην ΕΡΤ. Είναι η ατάκα της ημέρας...


http://nonews-news.blogspot.com

Read more...

ΜΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΑΤΙΑ!!!!!!!

Διακοπή διπλωματικών σχέσεων με το Ισραήλ ζητούν Ιορδανοί βουλευτές

Ναΐμ Ελγαντούρ:Προσφυγή στο Ε.Δ.Α.Δ.για τη δημιουργία ισλαμικού τεμένους στην Αθήνα

Η πυρηνική πρόκληση της δυναστείας Κιμ

Ξαφνική πυρηνική συμφωνία

Επανέκτησε ο πακιστανικός στρατός την «καρδιά» της κοιλάδας Σουάτ

«Οφείλουμε στα θύματα να μαθευτεί πλήρως η αλήθεια»
Ο Ερντογάν απομυθοποιεί τον Κεμαλισμό

Χρησιμοποιεί τις μειονότητες

/kostasxan
infognomonpolitics


Read more...

Κυριακάτικα Πρωτοσέλιδα

http://kafeneio-gr.blogspot.com/
31-5-2009

Κάντε κλικ στις εφημερίδες να ανοίξουνRead more...

ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ Ο ΑΝΑΜΟΡΦΩΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!


Εάν σας έλειψε αυτό το Σαββατοκύριακο ο... φωτοτυπάς και μέγας θεσμικός παράγοντας Γιάννης Ανδριανός μπορείτε να τον χορτάσετε στα πλάνα που διένειμε προς όλα τα κανάλια η κρατική τηλεόραση. Μπορεί να έχει τελειώσει μόνο το Λύκειο, η... συμβολή τους όμως στα μεγάλα δημόσια έργα της χώρας είναι τρομακτική! Γι' αυτό και απολαμβάνει τον περίπατο ως γνήσιος απόγονος του Μαυρογυαλούρου πάνω στην ολοκαίνουργια Εγνατία οδό, η οποία ολοκληρώθηκε τελείως τυχαία(!) μια εβδομάδα πριν από τις εκλογές. Ρε δεν πάμε όλοι μαζί στο διάολο!
http://pressmme.blogspot.com/

Read more...

ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ Η ΑΠΟΧΗ


Από την Καθημερινή της Κυριακής...


http://pressmme.blogspot.com

Read more...

Απαράδεκτες κυβερνητικές κωλυσιεργίες για ΚαραβέλλαΗ Ντόρα εκθέτει την κυβέρνηση

Με τα πόδια (των κλητήρων) πηγαινοέρχονταν τα σήματα


____________________________________________________________________________________________
Μετά την αποκάλυψη του «Πρώτου Θέματος» ότι η Ντόρα Μπακογιάννη γνώριζε από το προηγούμενο Σάββατο ότι ο υπόδικος προσπαθούσε να βγάλει λεφτά στην Ουρουγουάη, το υπουργείο Εξωτερικών εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία επιβεβαιώνει την είδηση και δίνει διευκρινίσεις. Αναφέρεται συγκεκριμένα:

1.Το Σάββατο, 23 Μαΐου 2009 και ώρα 15:36, εισήλθε τηλεγράφημα στην Κρυπτογραφική Υπηρεσία του Υπουργείου Εξωτερικών από την Ελληνική Πρεσβεία στο Μοντεβίδεο. Η Πρεσβεία ενημέρωσε ότι ο Γενικός Γραμματέας της Εθνικής Υπηρεσίας Διώξεως Εγκλημάτων Ξεπλύματος Χρήματος της Ουρουγουάης επισήμανε εισαγωγή σημαντικής ποσότητας συναλλάγματος και αγορά ακινήτου εκ μέρους οικογένειας με όνομα Καράβελα ή Καράμπελα και παρακαλούσε για επιβεβαίωση κατά πόσο υπόθεση, ύποπτη για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και που μπορεί να σχετίζεται με υπόθεση Ζήμενς, ενδιαφέρει αρμόδιες ελληνικές αρχές και σε θετική περίπτωση ενεργοποίηση σχετικών νομίμων διαδικασιών. Σημειώνεται ότι με το ίδιο τηλεγράφημα η Πρεσβεία ενημέρωσε ότι οι Αρχές της Ουρουγουάης είχαν ήδη παγώσει τα μετρητά και το ακίνητο της ως άνω οικογένειας.

2. Η αρμόδια Διεύθυνση του Υπουργείου Εξωτερικών έλαβε γνώση του τηλεγραφήματος τη Δευτέρα 25 Μαΐου το πρωί και ζήτησε οδηγίες από το Διπλωματικό Γραφείο Υπουργού. Η Υπουργός Εξωτερικών ενημερώθηκε την Τρίτη 26 Μαΐου το πρωί και σε συνέχεια εντολής της, το τηλεγράφημα εστάλη άμεσα στο Υπουργείο Δικαιοσύνης με κλητήρα.

3. Την Παρασκευή 29 Μαΐου 2009 το απόγευμα, η Εισαγγελία επικοινώνησε με το υπουργείο Εξωτερικών ζητώντας την άμεση μετάφραση του εντάλματος σύλληψης εις βάρος του κ. Χρ. Καράβελλα, προκειμένου αυτό να μετατραπεί σε ευρωπαϊκό. Η διαδικασία αυτή ολοκληρώθηκε το ίδιο απόγευμα.

Η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ προσπαθεί να δημιουργήσει την εντύπωση ότι η Ντόρα έκανε αμέσως ό,τι έπρεπε να κάνει, δηλαδή να ενημερώσει τον Δένδια στον οποίο μεταθέτει εμμέσως πλην σαφώς την ευθύνη για την καθυστέρηση από Τρίτη 26/5 μέχρι Πέμπτη 27/6 που σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση του κ. Δένδια απαγορεύθηκε στον κ. Καραβέλα η έξοδος από τη χώρα.

Τώρα, πώς το τηλεγράφημα έφτασε στην Αθήνα το Σάββατο και η υπουργός ενημερώθηκε την Τρίτη είναι ένα από τα μυστήρια της υπόθεσης. Μυστήριο είναι επίσης πώς δεν ενημέρωσε αμέσως τηλεφωνικά τον πρωθυπουργό. Εκτός αν της φάνηκε ασήμαντο

Είναι δυνατόν τα αρμόδια υπουργεία να επικοινωνούν για έναν τέτοιο θέμα με …κλητήρα
http://www.antinews.gr/

Read more...