Τρίτη 23 Ιουνίου 2009

ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟ MEGA...


Aπαιτήθηκαν 17 μήνες δικαστικών ερευνών, χαρτιών, εγγράφων , ένορκων και ανωμοτί καταθέσεων, απομαγνητοφωνήσεων cd και dvd στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ασφάλειας Αττικής(!) για να αποφανθεί η ελληνική δικαιοσύνη για την τύχη της αυτεπάγγελτης διενέργειας προκαταρκτικής εξέτασης που ειχε διατάξει για την περίφημη τηλεφωνική συνομιλία του δημοσιογράφου Στέφανου Χίου με τον παρουσιαστή του Mega Δημήτρη Καμπουράκη, μέσα στον κυκεώνα των αποκαλύψεων της υπόθεσης Ζαχόπουλου.
Με διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών που δημοσιοποιήθηκε την Παρασκευή 19 Ιουνίου, η εισαγγελική αρχή απαλλάσσει το...

δημοσιογράφο της Espresso από κάθε πιθανολογούμενη εμπλοκή του σε διερευνούμενη υποκλοπή και θέτει τον ογκώδη φάκελο στο αρχείο. Ουσιαστικά δηλαδή αποφαίνεται ότι η τηλεφωνική συνομιλία ήταν νόμιμη, καθ'όλα επιτρεπτή και μέσα στην καθημερινή ενάσκηση των δημοσιογραφικών του καθηκόντων. Ως εκ τούτου, κατά την απαλλακτική απόφαση, δεν συντρέχει κανένας λόγος για να κινηθεί η διαδικασία δίωξης κατά του Στέφανου Χίου.

Ως γνωστόν την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου του 2007(την ημέρα που ο τότε γενικός γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού έπεφτε από το μπαλκόνι του σπιτιού του στο Κολωνάκι)ο Στέφανος Χίος είχε τηλεφωνήσει στον κ. Καμπουράκη και τον είχε ρωτήσει(για να δημοσιεύσει το ρεπορτάζ στην εφημερίδα του)εαν γνώριζε λεπτομέρειες για την επίσκεψη της Εύης Τσέκου στο Mega. Ο παρουσιαστής της πρωινής εκπομπής, αυθόρμητα, είχε αποκαλύψει ότι "και η Όλγα Τρέμη είχε δει το DVD" των προσωπικών στιγμών της με τον Ζαχόπουλο ενώ διηγείτο λεπτομέρειες της συνάντησης αναφέροντας ότι το θέμα είχε συζητηθεί και μπροστά του. Όταν η συνομιλία δημοσιοποιήθηκε και την χρησιμοποίησε και ο Θέμος Αναστασιάδης σαν υπερασπιστικό του όπλο στον ανακριτή, η ανάκριση και το τηλεοπτικό τοπίο πήρε φωτιά. Κάποιοι κατηγόρησαν τον Χίο για υποκλοπή, ακόμα και ως μοντέρ της περιβόητης κασσέτας που έπαιξε στον αέρα τηλεοπτικών σταθμών και αποκάλυπτε πολλά από αυτά που είχαν πιθανώς κρύψει στο Μεγάλο Κανάλι των εκδοτών...
Από adiakritos blogspot

http://www.nonews-news.blogspot.com/


Read more...

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!





Read more...

ΜΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΑΤΙΑ!!!!!!!!!!

Θράκη: Ξεσκεπάζονται αργά αλλά σταθερά οι Τούρκοι πράκτορες

Παραλήρημα επιθετικής προπαγάνδας

απειλών και προκλήσεων από τον ψευτομουφτή

της Κομοτηνής και τον Τούρκο Πρόξενο

Αμερική vs Κίνα: Η μάχη για το μέλλον του κόσμου

Όταν η Κίνα θα ξυπνήσει, ο κόσμος θα τρέμει

''Μνημείο θρασύτητας'' η δήλωση Ερτογάν

Παρουσίαση του βιβλίου του Κωνσταντακόπουλου στην Κύπρο

Γίναμε περίγελως των Τούρκων




Read more...

Την απόρριψη της προσφυγής της Μάρθας Καράβελα προτείνει ο εισαγγελέας



Ζητά να συνεχιστεί η προσωρινή κράτηση της συζύγου του κατηγορούμενου για τη Siemens

Την απόρριψη της προσφυγής της συζύγου του Χρήστου Καράβελα, με την οποία ζητεί να αρθεί το καθεστώς προσωρινής κράτησής της, πρότεινε προς το Συμβούλιο Πλημελειοδικών ο εισαγγελέας Πρωτοδικών, Λεωνίδας Νικολόπουλος.

O εισαγγελέας υποστηρίζει ότι η σύζυγός του κατηγορούμενου για την υπόθεση Siemens είναι ύποπτος φυγής. Ο εισαγγελέας βασίζει την πρότασή του και στο γεγονός ότι η γυναίκα, λίγο πριν εκδοθεί το ένταλμα σύλληψής της, είχε μεταβεί στη Ρόδο, κίνηση που θεωρεί ότι έγινε στο πλαίσιο προετοιμασίας της διαφυγής της στο εξωτερικό. Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών αναμένεται να αποφασίσει για την τύχη της προσφυγής, εντός των επόμενων ημερών.

http://citypress-gr.blogspot.com/


Read more...

Σαν σήμερα πέθανε ο Ανδρέας Παπανδρέου ...23 Ιουνίου 1996


Σαν σήμερα στις 23 Ιουνίου του 1996 πέθανε ο Ανδρέας Παπανδρέου , ένας πραγματικός πολιτικός ηγέτης , κάτι το οποίο του αναγνωρίζουν φίλοι και εχθροί.
Ένας πολιτικός που με το σύνθημα της "Αλλαγής" έβαλε την δική του ανεξίτηλη σφραγίδα στην σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας.
"Γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου 1919, στη Χίο. Γιος του αείμνηστου Γεωργίου Παπανδρέου και της Σοφίας Μινέικο.
......
1941: Μετά την αποφυλάκιση του από την Ασφάλεια όπου κρατήθηκε και βασανίστηκε κατά το διάστημα της δικτατορίας του Μεταξά, τριτοετής τότε της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, αναχωρεί για τις Η.Π.Α. και ακολουθεί πανεπιστημιακή σταδιοδρομία.
1943-44: Kατετάγη εθελοντής στον Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ
1943: Ανακηρύσσεται Διδάκτωρ Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ. Η πανεπιστημιακή του εξέλιξη:
1942-43: Βοηθός Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ
1943-47: Υφηγητής στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ
1946-47: Υφηγητής στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ
1947-50: Ομότιμος Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Μινεσότας
1950-51: Ομότιμος Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Νορθγουέστερν
1951-55: Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Μινεσότας
1955-63: Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας (Μπέρκλεϊ)
1956-59: Κοσμήτωρ της Οικονομικής Σχολής του ίδιου Πανεπιστημίου.
Το 1959 επιστρέφει για ένα χρόνο στην Ελλάδα, στα πλαίσια ερευνητικής αναπτυξιακής οικονομικής αποστολής.
Τον επόμενο χρόνο 1961 , διορίζεται Πρόεδρος του Δ.Σ.και Γενικός Επιστημονικός Διευθυντής του Κέντρου Οικονομικών Ερευνών και ταυτόχρονα σύμβουλος της Τράπεζας της Ελλάδας (1961-62).
Η πολιτική του σταδιοδρομία αρχίζει το Φεβρουάριο του 1964 , με την εκλογή του ως Βουλευτή Αχαΐας του Κόμματος της Ένωσης Κέντρου, της οποίας ηγείτο ο Γεώργιος Παπανδρέου στις εκλογές της 16.2.1964 .
Μετά την νίκη της Ένωσης Κέντρου, διορίζεται αρχικά Υπουργός Προεδρίας της Κυβέρνησης και τον ίδιο χρόνο Αναπληρωτής Υπουργός Συντονισμού ( 1964-65 ). Συνοδεύει τον πατέρα του στο δύσκολο ταξίδι στις ΗΠΑ, όπου ο πρόεδρος Τζόνσον προσπάθησε να επιβάλει διμερείς ελληνοτουρκικές συνομιλίες για το Κυπριακό με στόχο την κατοχύρωση των τουρκικών συμφερόντων.
Όταν κηρύσσεται η δικτατορία των συνταγματαρχών, τον Απρίλιο του 1967 , συλλαμβάνεται και τον επόμενο χρόνο αποφυλακίζεται και πηγαίνει στο εξωτερικό.
Στις 15 Ιανουαρίου του 1968 αναχωρεί για το Παρίσι και έπειτα εγκαθίσταται στη Σουηδία και μετά στον Καναδά.
Τον Φεβρουάριου του 1968 ιδρύει το Πανελλήνιο Απελευθερωτικό Κίνημα ( ΠΑΚ ), του οποίου γίνεται αρχηγός και το οποίο αναπτύσσει σημαντική δράση μέχρι την πτώση του δικτατορικού καθεστώτος, τον Ιούλιο του 1974.
Το 1968-69 είναι Καθηγητής Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο της Στοκχόλμης και από το 1969 μέχρι το 1974 Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Γιορκ (Υork) στο Τορόντο.
Το 1970-71 διδάσκει και στο Πανεπιστήμιο του Michigan, σαν επισκέπτης, έως ότου πολιτική πίεση από την Αμερικανική κυβέρνηση αναγκάζει το πανεπιστήμιο να αθετήσει το συμβόλαιο της με τον Ανδρέα Παπανδρέου
Μόλις αποκαθίσταται η Δημοκρατία στην Ελλάδα, επιστρέφει από την εξορία και στις 3 Σεπτεμβρίου του 1974 , ιδρύει το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα, το ΠΑ.ΣΟ.Κ., του οποίου γίνεται και Πρόεδρος.
Στις πρώτες εκλογές μετά την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, που διενεργούνται το Νοέμβριο του 1974 , το ΠΑ.ΣΟ.Κ. εκπροσωπείται με λίγους Βουλευτές (15 έδρες, 13,5% των ψήφων).
Στις επόμενες εκλογές (Νοέμβριος 1977 ), το ΠΑ.ΣΟ.Κ.κάνει ένα πρώτο σημαντικό άλμα, αφού διπλασιάζει τη δύναμή του (από 13,5% σε 25%) και γίνεται το πρώτο κόμμα της Αντιπολίτευσης με 93 Βουλευτές και ο Πρόεδρος του, Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.
Στις εκλογές της 18ης Οκτωβρίου 1981 , το ΠΑ.ΣΟ.Κ. κατεβαίνει με το σύνθημα της Αλλαγής, και γνωρίζει ένα πραγματικό θρίαμβο, αναδεικνύοντας 173 Βουλευτές (48%).
Ο Πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. σχηματίζει Κυβέρνηση η οποία ορκίζεται στις 21 Οκτωβρίου 1981 . Στην Κυβέρνηση αυτή, ο Ανδρέας Παπανδρέου αναλαμβάνει, εκτός από Πρωθυπουργός και το Υπουργείο Εθνικής ʼμυνας.
Στις εκλογές του 1985 το ΠΑ.ΣΟ.Κ. εκλέγεται και πάλι πρώτο κόμμα αναδεικνύοντας 161 Βουλευτές (45,82%).
Στις εκλογές του 18 Ιουνίου του 1989 το ΠΑ.ΣΟ.Κ. παίρνει 39.15% (125 έδρες) στις εκλογές.
Στις 21 Σεπτεμβρίου του 1989 παραπέμπεται στο Ειδικό δικαστήριο (ΝΔ-ΣΥΝ) για υποκλοπές της ΕΥΠ, και στις 28 Σεπτεμβρίου παραπέμπεται στο Ειδικό δικαστήριο κατηγορούμενος γιά το σκάνδαλο Κοσκωτά.
Στις επαναληπτικές εκλογές της 5 Νοεμβρίου το ΠΑ.ΣΟ.Κ. ανεβάζει το ποσοστό του στα 40.7% με 128 έδρες. Στις εθνικές εκλογές στις 8 Απριλίου του 1990 παίρνει 38.6% με 123 έδρες. Ο Πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. γίνεται Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.
Στις 11 Μαρτίου του 1990 αρχίζει η δίκη Κοσκωτά-Τράπεζας Κρήτης και στις 17 Ιανουαρίου 1991 ο Ανδρέας Παπανδρέου αθωώνεται από το Ειδικό Δικαστήριο.
Στις 11 Οκτωβρίου του 1993 το ΠΑΣΟΚ έρχεται και πάλι στην εξουσία, με 48% και 170 έδρες.
Στις 23 Απριλίου του 1994 επισκέπτεται τον Λευκό Οίκο γιά πρώτη φορά ως πρωθυπουργός, προσκεκλημμένος από τον πρόεδρο Κλίντον.
Στις 20 Νοεμβρίου του 1995 εισάγεται στο Ωνάσειο και στις 15 Ιανουαρίου του 1996 υπογράφει την επιστολή παραίτησης.
Στις 23 Ιουνίου 1996 ο Ανδρέας Παπανδρέου χάνει τη μάχη με το θάνατο, μετά από οξύ ισχαιμικό επεισόδιο στο σπίτι του στην Εκάλη. Η σωρός του μεταφέρεται στη Μητρόπολη Αθηνών και εκτίθεται σε λαϊκό προσκύνημα. Κηδεύεται στις 26 Ιουνίου 1996 μέσα σε κοσμοπλημμύρα με τιμές αρχηγού κράτους"

Το βιογραφικό είναι από το Ίδρυμα Ανδρέας Παπανδρέου




Read more...

Ανακοίνωση της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ για τη συμπλήρωση 13 χρόνων από το θάνατο του Ανδρέα Γ. Παπανδρέου


Δεκατρία χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από το θάνατο του αείμνηστου ηγέτη και ιδρυτή του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος, Ανδρέα Γ. Παπανδρέου.
Ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν μια χαρισματική προσωπικότητα, που σφράγισε με την πολιτική του παρουσία τις πολιτικές εξελίξεις του τόπου. Διατύπωσε και συγκεκριμενοποίησε τα οράματα και τις ελπίδες του ελληνικού λαού για μια Ελλάδα ελεύθερη, δημοκρατική και ανεξάρτητη, μια Ελλάδα πρωτοπόρα στις διεθνείς εξελίξεις, μια Ελλάδα με ευημερία και κοινωνική δικαιοσύνη.
Εξαιτίας του, οι προοδευτικές δυνάμεις της χώρας, κατόρθωσαν να εκφρασθούν, να πρωταγωνιστήσουν και να καθορίσουν την πορεία της Ελλάδας στο διεθνές στερέωμα.
Η φετινή επέτειος, στο πλαίσιο της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης και της αναδιάταξης των πολιτικών δυνάμεων και συσχετισμών, καθιστούν τις ιδέες και το όραμα του επίκαιρα όσο ποτέ.
Η υπεράσπιση και ενίσχυση του κοινωνικού κράτους, η προστασία των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων, η κοινωνική δικαιοσύνη και η δίκαιη αναδιανομή του πλούτου, ο ρυθμιστικός και επιτελικός ρόλος του κράτους στην ανάπτυξη και την απασχόληση, πρέπει να αποτελούν τα πρώτα θέματα στην ατζέντα των προοδευτικών δυνάμεων σε όλο τον κόσμο.
Η Νεολαία ΠΑΣΟΚ εμπνέεται από το πολιτικό του μήνυμα για αγώνες για τη δημοκρατία, την ελευθερία, την εθνική ανεξαρτησία, την κοινωνική δικαιοσύνη. Για αγώνες, όπου η νέα γενιά της χώρας αποτέλεσε και θα αποτελέσει την πρωτοπορία ανατροπής των συντηρητικών πολιτικών.
Αθήνα, 23 Ιουνίου 2009



Read more...

Φοβήθηκαν μην χάσουν τα λεφτουδάκια τους και δεν έκαναν απεργία




"Την ώρα που όλα τα αθλητικά ΜΜΕ «σιωπούσαν» εν μέσω μάλιστα μεταγραφικών εξελίξεων προκειμένου να συμπαρασταθούν στην απεργία των συναδέλφων τους, κάποια αθλητικά sites ξεπέρασαν κάθε όριο αντισυναδελφικότητας και κυνικότητας. Το sport24, το contra, τα prasinanea (κατά σύμπτωση και τα τρία ανήκουν στον ίδιο ιδιοκτήτη) και το sportline λειτούργησαν απεργοσπαστικά προκαλώντας... απέχθεια στον κλάδο όπως ακριβώς και τα μεσημεριανά κουτσομπολίστικα.

http://troktiko.blogspot.com


Read more...

Ανακριτής καλεί Τσουκάτο...


Την Πέμπτη καλείται ν' απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή ο θόδωρος Τσουκάτος για το 1.000.000 μάρκα που πήρε από τα μαύρα ταμεία της SIEMENS.

O...

...Τσουκάτος, ως γνωστόν, υποστηρίζει ότι τα χρήματα αυτά τα παρέδωσε στο ταμείο του κόμματος του, μόνο που το ΠΑΣΟΚ τον διαψεύδει.

Φαίνεται όμως πως ο ανακριτής δέχεται την άποψη του Τσουκάτου και τον κατηγορεί για συνέργεια σε δωροδοκία αγνώστων.

Θα γελάσουμε πάλι...

http://www.nonews-news.blogspot.com/


Read more...

Προφυλακίστηκε ο Κουνταρδάς...



Αρνήθηκε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη...

Ο Κουνταρδάς μετά την άρνησή του να δεχθεί να τον εξετάσουν ψυχίατροι, πάει στην φυλακή με την βαριά κατηγορία ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Ο κατηγορούμενος δεν αρνήθηκε μόνο την ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, αλλά και...
την βοήθεια του δικηγόρου του Φυτράκη, με τον οποίο διαφώνησε στην χάραξη της υπερασπιστικής γραμμής...

http://www.nonews-news.blogspot.com/


Read more...

ΚΙ ΟΜΩΣ, ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ!


Λίγοι κατάλαβαν τι έγινε και ακόμα πιο λίγοι το διαπίστωσαν στα περίπτερα. Εμείς το γράφαμε από χθες. Η Καθημερινή κυκλοφόρησε σήμερα με 12 σελίδες στο κύριο σώμα της και με 8 στο οικονομικό ένθετο! Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο η εφημερίδα κυκλοφόρησε σε ορισμένα περίπτερα του κέντρου της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Παράλληλα από το πρωί το πρωτοσέλιδό της και όλη η σημερινή έκδοση έχει αναρτηθεί στον ιστότοπο της Καθημερινής www.kathimerini.gr! Πατήστε κλικ και προσέξτε την ημερομηνία έκδοσής της. Εξαιρετικά ενδιαφέρον το άρθρο του Αλέξη Παπαχελά για την κρίση στον Τύπο.
ttp://pressmme.blogspot.com


Read more...

ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΕΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ...


Αννούλα του Χιονιά, άραγε ο Προκόπης που κατ΄εντολή του σου ανανεώθηκε η σύμβαση στην ΕΡΤ για 2 χρόνια, το Ίδρυμα Ωνάση που σου δίνει 10.000 ευρώ τον μήνα, ο Νικήτας που σε πληρώνει με 3.000 ευρώ τον μήνα στον Αθήνα 98,4 και ο Άρης που σου δίνει το μισθό σου στο Αριστοτέλειο γνωρίζουν για τις φοβερές και τρομερές αυθαιρεσίες σου στο διατηρητέο ανάκτορό σου επί της οδού...
Δαιδάλου στην Πλάκα; Μήπως ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Δένδιας θα μπορούσε να μας πει για το εάν το Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας έβγαλε απόφαση για την υπόθεση που εξετάστηκε πέρυσι τον Ιούνιο; Το ρεπορτάζ συνεχίζεται και το μόνο που μπορούμε να σας πούμε είναι ότι πηγαίναμε για λαγό και βγάλαμε... γουρούνι!

http://pressmme.blogspot.com

Read more...

ΠΙΠΕΡΙ...


Στο δώμα του υπουργείου Εθνικής Άμυνας είναι τώρα ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και γευματίζει μαζί τους αρχηγούς. Πριν από λίγο του πήγαν το δημοσίευμά μας για τον Καραμαλίκη. Ο Μεϊμαράκης το διάβασε δυνατά και στην συνέχεια ακούστηκε να λέει : "γράψτε τους στα αρχ....α σας"! Τσ τσ τσ! Πολύ άσχημο λεξιλόγιο χρησιμοποιείς Βαγγέλα. Δεν σε έχουν μάθει να φέρεσαι με σωστούς τρόπους;
http://pressmme.blogspot.com/

Read more...

ΟΙ ΣΠΑΤΑΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ Α/ΓΕΝ

Έχει μαλλιάσει η γλώσσα του Καραμανλή να περιορίσουν οι κυβερνητικοί και όχι μόνο παράγοντες τα ταξίδια και τις κρατικές σπατάλες. Οι περισσότεροι προσπαθούν να ακολουθήσουν τις οδηγίες. Εκτός από το υπουργείο... Army tours! Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας δηλαδή. Ο αρχηγός του Πολεμικού Ναυτικού αντιναύαρχος Γιώργος Καραμαλίκης, γνωστός και...
για τις βλέψεις του να κατέβει υποψήφιος βουλευτής με τη Ν.Δ. στην Αχαία, αύριο μεταβαίνει στην Αγία Πετρούπολη με μεγάλο μεταγωγικό αεροσκάφος, όχι για κάποια σύνοδο αλλά για να παραστεί στο Ναυτικό παζάρι! Το αεροσκάφος θα παραμείνει επί 4 ημέρες στην Αγία Πετρούπολη και εκτός των άλλων ο αρχηγός του Πολεμικού Ναυτικού ζήτησε εκτός των άλλων μελών του πληρώματος να έχει αεροσυνοδό! Το μεταγωγικό αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας θα μεταφέρει 4 άτομα. Τον αρχηγό ΓΕΝ, τον υπασπιστή του και τις συζύγους τους! Τα συνολικά έξοδα μόνο για το αεροσκάφος θα ξεπεράσουν τα 55.000 ευρώ! Και μετά διαμαρτύρονται γιατί τα έχει πάρει άσχημα μαζί τους ο κύριος Βαρδής Βαρδινογιάννης...
http://pressmme.blogspot.com


Read more...

Πιέζεται να παραιτηθεί ο Τσίπρας!

View Image Details" rel="lightbox[null]" href="http://www.parapolitika.gr/files/images/tsipras_alavanos_0.jpg">O Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται σήμερα σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, καθώς του επιρρίπτουν ευθύνες για την ήττα στις ευρωεκλογές.

Μετά την απόφαση του Αλέκου Αλαβάνου να παραμείνει στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, έπειτα από τις αφόρητες πιέσεις που του άσκησαν στελέχη του χώρου της Αριστεράς, το μπαλάκι έχει περάσει πλέον στο γήπεδο του Αλέξη Τσίπρα. Σύμφωνα με πληροφορίες του «parapolitika.gr», ο πρόεδρος του Συνασπισμού έχει γίνει δέκτης εισηγήσεων από στενούς συνεργάτες του αλλά και από στελέχη που στήριξαν την ταχεία ανέλιξή του στην ηγεσία, να πάρει άμεσα πρωτοβουλίες, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Οι εισηγήσεις αφορούν τη μετωπική ρήξη με την πλευρά Αλαβάνου και όσους επιθυμούν να απορροφηθεί ο Συνασπισμός από τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ δεν έχει αποκλειστεί ακόμη και το χαρτί της απειλής παραίτησης, από την πλευρά του Αλέξη Τσίπρα αυτή τη φορά, σε μια προσπάθεια να φέρει προ τετελεσμένων τα στελέχη του κόμματος, και να τα εξαναγκάσει να δώσουν λύση στο πρόβλημα της ηγεσίας, χωρίς περαιτέρω αναβολές. Σε κάθε περίπτωση πάντως, ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται σήμερα σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, καθώς το σύνολο σχεδόν των ιστορικών στελεχών του Συνασπισμού, αλλά και όσοι επηρεάζουν τις διάφορες συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ, του επιρρίπτουν ευθύνες για την ήττα στις ευρωεκλογές.

http://www.parapolitika.gr


Read more...

Το μεσημέρι πλήρες ρεπορτάζ από το: Διεθνές Συμπόσιο – International Symposium: Ιερουσαλήμ, Πρωτεύουσα του Αραβικού Πολιτισμού 2009



Διεθνές Συμπόσιο – International Symposium: Ιερουσαλήμ, Πρωτεύουσα του Αραβικού Πολιτισμού 2009

“Ιερουσαλήμ, Πρωτεύουσα του Αραβικού Πολιτισμού 2009”
H Ευρώπη για την Ιερουσαλήμ και τη Γάζα

Αθήνα 22 Ιουνίου 2009, ώρα 18:30
Ξενοδοχείο Caravel (Β. Αλεξάνδρου 2)

Οι στρατηγικοί στόχοι του συμποσίου εστέφθησαν με Μεγάλη Επιτυχία, παρόλο που υπήρξε η αναμενόμενη αήθης πολεμική ματαίωσης και οι περίεργες ακυρώσεις συμμετοχής.

Κάποιοι ίσως απόψε έχουν χάσει τον ύπνο τους ...

Αποκλειστικά video και παραλειπόμενα από το "ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ"

http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/


Read more...

...έχει γίνει αντιληπτό πως κάποιοι στην πολιτική χρησιμοποιούν τα αξιώματά τους ... για να κάνουν μπίζνες με το Δημόσιο...


Έτοιμος για ...καλλιστεία ηθικής ο Δούκας!
Άλλοι κλέβουν στη ΝΔ, είπε κάνοντας αντεπίθεση σε όσους τον θέλουν εκτός ψηφοδελτίων...
Ρουκέτες εξαπέλυσε απόψε ο πρώην υφυπουργός Πέτρος Δούκας μιλώντας σε εκδήλωση της Παναθηναϊκής Οργάνωσης Γυναικών στη Βούλα. Οι ρουκέτες στρέφονταν προς το εσωτερικό της ΝΔ και κυρίως προς την πλευρά εκείνων που ζητούν να μην συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο στις ερχόμενες εκλογές λόγω εμπλοκής του στην υπόθεση του Βατοπεδίου. Το νόημα όσων είπε ήταν ότι ...άλλοι κλέβουν μέσα στη ΝΔ!
Είπε συγκεκριμένα πως «έχει γίνει αντιληπτό πως κάποιοι στην πολιτική χρησιμοποιούν τα αξιώματά τους για να βολέψουν τις γυναίκες τους (ή τους άνδρες τους), τις αδελφές τους, τα παιδιά τους, τα σόγια τους, για να κάνουν μπίζνες με το Δημόσιο. Να ξεκαθαρίσω πως...δεν έχω διορίσει, δεν έχω καν προσπαθήσει να βολέψω κανέναν από το σόϊ μου. Κανένας στο σόϊ μου δεν έχει ωφεληθεί ούτε κατά ένα ευρώ από την παρουσία μου στο Δημόσιο. Ούτε η γυναίκα μου, ούτε η αδελφή μου, ούτε τα παιδιά μου, ούτε κανένας μπάρμπας μου, ούτε κουμπάρος. Ούτε διορισμός, ούτε μισό ευρώ από μπίζνες. Ούτε από μπίζνες και προμήθειες από τον δημόσιο τομέα, ούτε από μπίζνες στον ιδιωτικό τομέα χάρις στη θέση μου. Ούτε μπήκα στην πολιτική άφραγκος μπας και αποκατασταθώ. Ούτε η περιουσία μου αυξήθηκε, έστω κατά μισό ευρώ όσο είμαι στην πολιτική. Αντίθετα. Έχει μειωθεί σημαντικά. Όποιος θέλει να κάνουμε καλλιστεία ηθικής εδώ είμαι...»
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/


Read more...

@ρχί%^&@ απεργία είχαν χθες οι δημοσιογράφοι...

…πήγαν όλοι τους στο γάμο του Μπουμπούκου. Η ξεφτίλα του δημοσιογραφικού κόσμου στο μεγαλείο της...
Τη στιγμή που 500 εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, έχασαν μέσα σε μια μέρα την δουλειά τους, οι «δημοσιοκάφροι» των μεσημεριανών εκπομπών, όπως και πλήθος κόσμου από τον πολιτικό χώρο της δεξιάς και της ακροδεξιάς, έδωσαν το παρόν στο γάμο του Μπουμπούκου και της Μπουμπούκας...
Μέχρι και γερανό έβαλαν για να έχουν πανοραμικά πλάνα!!! Μιλάμε για το απόλυτο καφριλίκι. Δείτε το video και θα καταλάβετε...

[via prezatv]
http://piazzadelpopolo.blogspot.com/


Read more...



Δεν τυπώθηκαν τελικά οι εφημερίδες...
Προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν. Δεν κυκλοφορούν σήμερα οι εφημερίδες. Βεβαίως προσπάθησαν να τυπώσουν, αλλά οι ομάδες περιφρούρησης ήταν εκεί. Όπως διαβάζουμε στο financialcrimesnews.blogspot
Δεκάδες εργαζόμενοι συμμετείχαν το βράδυ της Δευτέρας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης, στην περιφρούρηση στο Κορωπί, έξω από τα κτίρια στα οποία θα τυπώνονταν οι εφημερίδες Απογευματινή και Καθημερινή. Στο κτίριο της Ναυτεμπορικής όπου και τυπώνεται η Απογευματινή, ο ιδιοκτήτης της εφημερίδας κ. Σαραντόπουλος απευθύνθηκε με σκληρές εκφράσεις προς τους απεργούς, του επιπέδου εγώ έχω @@, θα βγει η εφημερίδα, μόνο πάνω από το πτώμα μου θα με σταματήσετε, αν με εμποδίσετε θα απολύσω κόσμο, κλπ. Τελικά μερικές ώρες μετά και...

ενώ μαζικοποιήθηκε η περιφρούρηση φαίνεται ότι πρυτάνευσε η λογική και τελικά η εφημερίδα διέκοψε το τύπωμά της, ενώ ελέγχθηκαν και τα φορτηγά που έβγαιναν από τις εγκαταστάσεις και ήταν άδεια. Στις φωτο έξοδος φορτηγού και ο διευθυντής της εφημερίδας. Τ. Αθανασιάδης ενώ εξέρχεται με το αυτοκίνητό του και συνομιλεί με απεργούς. Οι συνάδελφοι του City 99,5εκπέμπουν πρόγραμμα με ανακοινώσεις των σωματείων, της συνέλευσής τους και της εργοδοτικής πλευράς, για ενημέρωση της κοινής γνώμης.

Στο συνέδριο της ΠΟΣΠΕΡΤ που ξεκινάει σήμερα και διαρκεί μέχρι αύριο, οι σύνεδροι των Financial Crimes θα κάνουν πρόταση μικρής διακοπής των εργασιών, ώστε να συμμετέχουν οι σύνεδροι στη διαδήλωση στις 12 το μεσημέρι.

http://www.nonews-news.blogspot.com/


Read more...

Ο Κωνσταντίνος περνάει στην αντεπίθεση...


Ανοίγει εφημερίδα και ραδιοφωνικό σταθμό; ...
Τώρα που ο Θόδωρος τα 'κανε σκ..., ο Κωνσταντίνος ετοιμάζει τη δικιά του απάντηση, πάνω στο πρόβλημα, που δημιούργησε ο αδελφός του και η μισητή νύφη του. Ποια θα 'ναι αυτή; Η δημιουργία μιας εφημερίδας και ενός ραδιοφωνικού σταθμού, με προσωπικό, που...

στην πλειοψηφία του θα προέρχεται από το βυθισμένο καράβι του ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΤΥΠΟΥ και του CITY 99,5. Ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος, την βλέπει καλή την ιδέα. Οι άνθρωποι μάλιστα του περιβάλλοντός του λένε, πως αν το κάνει και πετύχει, θα είναι η εκδίκηση της ζωής του. Αλλά θα το κάνει;...


http://www.nonews-news.blogspot.com/

Read more...

Η χασούρα στην Ελβετία (UΒS) τους έσπρωξε στο λουκέτο...


Λαυρεντιάδης, ο επικρατέστερος από τους μνηστήρες...
Ο Αγγελόπουλος, λένε, στην επένδυση που έκανε στην ελβετική τράπεζα UΒS έχασε περισσότερο από 1 δις ευρώ. Η χασούρα τον ζάλισε και αποφάσισε να βάλει λουκέτο σε όποια άλλη επιχείρησή του παρουσίαζε παθητικό. Από τον "Ελεύθερο Τύπο" και το "City fm" , όπως η ίδια η Γιάννα έλεγε, είχαν...

μπει μέσα 100 εκάτ. ευρώ. Και από 'δω και μπρος η πρόβλεψη ήταν -25 εκάτ. για κάθε οικονομικό έτος.
Μετά ταύτα, ο Λαυρεντιάδης, που θεωρείται ο επικρατέστερος από τους μνηστήρες, μάλλον τζάμπα θα πάρει το μαγαζί. Γύρω στα 20 εκατομμυριάκια και απαλλαγμένο από το βάρος του προσωπικού...

http://www.nonews-news.blogspot.com/


Read more...

ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΟΝ Ε.Τ.!




ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Στο L' Abrevoir του Κολωνακίου το γλέντησε χθες ο Κων/νος Αγγελόπουλος (φωτό 1). Ικανοποιημένος για πολλά και διάφορα, έλεγε στην παρέα του ότι το λουκέτο του Ελεύθερου Τύπου δεν αφορούσε μόνο τα οικονομικά του Ιδρύματος Τύπου αλλά και την έρευνα που έχει ξεκινήσει η Δικαιοσύνη για παλαιότερες υποθέσεις που αφορούν περιουσιακά στοιχεία της οικογένειας! Είχε όρεξη για πολλή κουβέντα ο Κων/νος Αγγελόπουλος. Μαζί με πολλούς φίλους και συνεργάτες το διασκέδασε με την ψυχή του! Λίγο πιο πέρα ο διευθυντής της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας Γιάννης Βλαστάρης (φωτό 2) (δεν είπε ούτε γεια με τον Κων/νο Αγγελόπουλο), ο οποίος ήταν από τα εκλεκτά παιδιά της Γιάννας, έπνιγε τον πόνο του για την χθεσινή εξέλιξη. Ακόμα πιο πέρα ο Δήμος Βερύκιος. Είπε πολλά και διάφορα με τον Κων/νο Αγγελόπουλο αλλά απολύτως τίποτα με τον Γιάννη Βλαστάρη. Ο άνθρωπός μας, είχε πολλή δουλειά. Μας μετέφερε ότι ήταν μια άκρως ενδιαφέρουσα βραδιά με πολύ παρασκήνιο.
http://pressmme.blogspot.com


Read more...