Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΓΑΡΔΙΚΟΥ-ΒΑΝΕΣΣΑ ΒΑΡΒΑΡΑ


Read more...

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α ΑΘΗΝΑΣ ΜΠΙΛΙΑΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ-ΣΑΝΤΥ



Read more...

Χατζηστέργου Αρετή- Ελευθερία / Υποψήφια Βουλευτής Δωδεκανήσου.



"Είμαι και εγώ επαναστάτης του αυτονόητου. Αυτός είναι ο λόγος που παρά τις δυσχέρειες πήρα την απόφαση να αγωνιστώ με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών στα Δωδεκάνησα, στην Κω, την ιδιαίτερη πατρίδα μου."

Read more...

Γιώργος Κράλλης‎Κεντρική ομιλία Γιώργου Κράλλη Υποψήφιου Βουλευτή Ηλείας


Read more...

Παπαδόπουλος – Βορίδης...

βορίδης
Δύο βίντεο μια...
πολιτική



Λύση: Ο Δικτάτορας μιλάει συγκεκριμένα για τον κομμουνισμό. Ο εκλεκτός του για την ηγεσία της νεολαίας ΕΠΕΝ αναφέρεται γενικότερα στην Αριστερά

info-war.gr

Read more...

Νέα δημοσκόπηση: Μπροστά 4,4% ο ΣΥΡΙΖΑ...


...και επτακομματική Βουλή χωρίς αυτοδυναμία...

Προβάδισμα 4,4% δίνει στον ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ και επτακομματική Βουλή χωρίς...
αυτοδυναμία "βλέπει" η δημοσκόπηση της Αlco, για λογαριασμό του «Πρώτου Θέματος».

Αναλυτικότερα, στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ποσοστό 31,7%  και προηγείται κατά 4,4% της Νέας Δημοκρατίας, η δύναμη της οποίας είναι στο 27,3%. Στην τρίτη θέση παραμένει το Ποτάμι με 5,1% και ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 4,8% το ΠΑΣΟΚ με 4,1% που ισοψηφεί με το ΚΚΕ. Πάνω από το όριο του 3% περνάνε οι ΑΝ.ΕΛ. που φθάνουν στο 3,2%.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, η κατανομή των εδρών είναι ως εξής:


Ο ρόλος των αναποφάσιστων

Σημαντικό ρόλο στην εκλογική αναμέτρηση αναμένεται να παίξουν οι αναποφάσιστοι, η απόφαση των οποίων κρίνεται καθοριστική για το τελικό αποτέλεσμα.













topontiki.gr



Read more...

ΣΗΜΕΡΑ στις 11:30 το βράδυ "στον Ενικό" ο Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι καλεσμένος στην εκπομπή του Star «στον Ενικό» με τον Νίκο Χατζηνικολάου. Ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών θα απαντήσει στις ερωτήσεις του κοινού.



ΣΗΜΕΡΑ στις 11:30 το βράδυ "στον Ενικό" ο Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι καλεσμένος στην εκπομπή του Star «στον Ενικό» με τον Νίκο Χατζηνικολάου.
Ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών θα απαντήσει στις ερωτήσεις του κοινού.

Read more...

Σχέδιο ανατροπής μετά το Μεσοπρόθεσμο Καρχιμάκης: Ο Βενιζέλος είχε προτείνει στον Κουρουμπλή να ανατρέψουν τον Παπανδρέου


Καρχιμάκης: Ο Βενιζέλος είχε προτείνει στον Κουρουμπλή να ανατρέψουν τον Παπανδρέου
Ο Μιχάλης Καρχιμάκης   (Φωτογραφία:  Eurokinissi )

Αθήνα
Στις καταγγελίες περί υπονόμευσης του Γιώργου Παπανδρέου από τον Ευάγγελο Βενιζέλο επανέρχεται ο πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος βουλευτής με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών στη Β' Αθήνας, Μιχάλης Καρχιμάκης.
Όπως αναφέρει σε συνέντευξή του στον Βήμα 99,5, ο ίδιος ήταν αυτήκοος μάρτυρας της προτροπής του κ. Βενιζέλο προς τον τότε βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και νυν του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Κουρουμπλή, να ψηφίσει το μεσοπρόθεσμο και μετά να «πάρουν» το κόμμα από τον Γιώργο Παπανδρέου.
Συγκεκριμένα ο κ. Καρχιμάκης είπε: «Όταν ψηφίστηκε το μεσοπρόθεσμο και προσπαθούσα να πείσω τον Κουρουμπλή να ψηφίσει, για να πάρουμε τη δόση των 9 δις και να μην υπάρχουν προβλήματα τα Χριστούγεννα, ο κ. Βενιζέλος ήρθε και μου είπε να καθίσω πιο πέρα και κάθισα και τον άκουσα να λέει στον κ. Κουρουμπλή: 'Ψήφισε, για να του πάρουμε το κόμμα'.
» Βεβαίως το άκουσα και μου το επιβεβαίωσε ο κ. Κουρουμπλής. Δεν υπήρχε λόγος να διαγραφεί βουλευτής, υπήρχε πλεόνασμα βουλευτών και μπορούσε κάποιος να έχει μια διαφορετική άποψη. Ο νόμος θα πέρναγε. Αλλά μη λέει ο κ. Βενιζέλος ότι ο Παπανδρέου τους διέγραψε. Ήμουν παρών και στο περιστατικό που είπε στον κ. Παπανδρέου στο γραφείο του να τους διαγράψει.
» Ο Σκανδαλίδης μπορεί να πήρε τον Βενιζέλο και να του είπε να γίνει αυτός πρωθυπουργός, αλλά δεν είχε καμία εξουσιοδότηση. Πολύ πιθανόν (σ.σ. να το έκανε από μόνος του). Το σημαντικό είναι ότι ο Βενιζέλος ανέτρεψε τον Παπανδρέου για να γίνει αρχηγός και ο Σαμαράς πρωθυπουργός. Δεν λέει αλήθεια ο Βενιζέλος. Λέει ψέμματα, ναι. Κατά την άποψή μου.
» Και το άλλο κραυγαλέο ψέμα ότι όταν ανέλαβε το ΠΑΣΟΚ, το πήρε στο 4%. Όταν άρχισε αυτός την υπονόμευση του Παπανδρέου, το ΠΑΣΟΚ ήταν στο 30%. Η πολιτική ενσωμάτωση με τη Δεξιά και οι πολιτικές που ακολουθήθηκαν οδήγησαν στη συρρίκνωση του ΠΑΣΟΚ»

Read more...

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β' ΑΘΗΝΩΝ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ



  • ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

  • "Γεννήθηκα στην Αθήνα, από τον ηπειρώτη στρατιωτικό Ευάγγελο Παρρά και την κρητικιά Πηνελόπη Παρρά.
    Μεγάλωσα σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας: Έβρο, Μακεδονία, Δωδεκάνησα, Κρήτη, Αθήνα.
    Είμαι παντρεμένη με τον Μανόλη Θεοδωράκη και μητέρα της Μάριαμ, του Ζάχου και της Πηνελόπης.
    Σπούδασα στο τμήμα Οπτικής και Οπτομετρίας του Τ.Ε.Ι. της Αθήνας. Διατηρώ συνεταιρικά καταστήματα στην αλυσίδα "Οφθαλμός", με κύρια έδρα μου την Αγία Παρασκευή, όπου και κατοικώ εδώ και 25 χρόνια.
    Στην οργανωμένη πολιτική δράση εντάχθηκα από την αρχή των φοιτητικών μου χρόνων.
    Πίστευα και πιστεύω, πως η πρόοδος των κοινωνιών περνάει μέσα από τη συμμετοχή των μελών της.
    Σήμερα, κάνω ένα βήμα επιπλέον.
    Συμμετέχω ως υποψήφια βουλευτής στις εκλογές του Γενάρη, υπογράφοντας έτσι με τον πλέον ηχηρό τρόπο τη διακήρυξη του κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών υπό τον Γεώργιο Α. Παπανδρέου
    Συμμετέχω στην επανάσταση του αυτονόητου.
    Για μία Ελλάδα των Αξιών, της Δικαιοσύνης και της Δημιουργίας.
    Πάμε μαζί!
    Τηλ. 210-6003952 6972-329226 email: katerina.parra@gmail.com f : Katerina Parra

Read more...

Nάντια Σαλτερή, δικηγόρος, Υποψήφια στην Β Αθήνας, με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών


  • Γεννήθηκα (1986) και μεγάλωσα στο Μαρούσι, όπου και αποφοίτησα με άριστα από το 5ο Ενιαίο Λύκειο Αμαρουσίου.Tόπος καταγωγής μου είναι η Νάξος του νομού Κυκλάδων Είναι Πτυχιούχος της Νομικής σχολής Αθηνών και παρακολουθώ μεταπτυχιακά μαθήματα στο ALBA BUSINNESS COLLEGE. Παράλληλα εργάζομαι ως δικηγόρος στην Δικηγορική Εταιρεία «ΠΙΣΤΙΟΛΗΣ-ΤΡΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ». Από τα μαθητικά μου χρόνια, το 2004 εντάχθηκα στην Ν. ΠΑΣΟΚ ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα του Γεωργίου Ανδρέα Παπανδρέου, αναπτύσσοντας συνδικαλιστική δράση στην περιοχή μου το Μαρούσι. Κατά τα φοιτητικά μου χρόνια ήμουν εκπρόσωπος του Συλλόγου Φοιτητών Νομικής και έδωσα σκληρή μάχη κατά του Νόμου Γιαννάκου και μετέπειτα κατά του νόμου Διαμαντοπούλου, που αφορούσαν τα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας. Είμαι ιδρυτικό μέλος της εθελοντικής ομάδας νέων «ΜΑΡΟΥΣΙ ΣΕ ΔΡΑΣΗ») και στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές συμπαρατάχθηκα στο πλευρό του Κώστα Βλάχου. Είμαι η νεότερη υποψήφια του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ στην Β ΑΘΗΝΑΣ. Επικοινωνία: 6930392133, E-mail: salteri@gmail.com Facebook:Nadia Salteri
    Συντομη φραση
    «Ακόμα και να κόψουν όλα τα λουλούδια η άνοιξη θα έρθει» Pablo Neruda

Read more...

Παπανδρέου: Όταν η Μέρκελ μου πρότεινε να μην έχει δικαίωμα ψήφου στην Ε.Ε η Ελλάδα (video)



Μην κάνετε το λάθος να πιστέψετε ότι το παρακάτω video αφορά πιθανούς ψηφοφόρους του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών του Γιώργου Παπανδρέου. Το παρακάτω video αφορά κυρίως τους επίδοξους διαπραγματευτές που φιλοδοξούν να αλώσουν την Ευρώπη.

Αν και ολόκληρη η συνέντευξη αποτελεί ένα ιστορικό ντοκουμέντο, δείτε κυρίως από το 26:00 και μετά, όταν και πάγωσε το studio του Mega:

- See more at: http://www.parapolitiki.com/2015/01/papandreou-otan-i-merkel-mou-proteine-na-min-exei-dikaioma-psifou-stin-ee-i-ellada-video.html#sthash.enBd4fUM.dpuf
http://www.parapolitiki.com/

Read more...

Έκθετος ο Σαμαράς από τις δηλώσεις Βορίδη...


Έκθετος ο Σαμαράς από τις δηλώσεις Βορίδη
Ο Α. Σαμαράς οφείλει να δώσει εξηγήσεις για τις μισαλλόδοξες εμφυλιοπολεμικές δηλώσεις του Μ. Βορίδη με τις οποίες απλά αποκάλυψε το πραγματικό πρόσωπο του κόμματος του, επισήμανε σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος Tύπου του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος στη Β' Αθηνών Πάνος Σκουρλέτης.
Ειδικότερα ανέφερε ότι...
"λίγες μέρες πριν τις εκλογές ο κ. Βορίδης αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο του κόμματος του κ. Σαμαρά.
Δηλώνει πως «θα κάνει τα πάντα» για να μην γίνει σεβαστή η ψήφος του ελληνικού λαού
Καλεί τους πολίτες να πάρουν τα όπλα, ενώ υιοθετεί τα συνθήματα της επτάχρονης δικτατορίας
Ο κ. Σαμαράς οφείλει να δώσει εξηγήσεις για τις μισαλλόδοξες εμφυλιοπολεμικές δηλώσεις του κ. Βορίδη που δεν έχουν προηγούμενο στην μεταπολιτευτική περίοδο.
Με τη δημοκρατία δεν παίζουμε. Ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται για να ενώσει τους Έλληνες πολίτες και να εκφράσει τα συμφέροντα της μεγάλης πλειοψηφίας της κοινωνίας. Η Δημοκρατία θα νικήσει".

avgi.gr

Read more...

Ο Βορίδης τα λέει τσεκουράτα: Δεν θα παραδώσουμε τη χώρα στην Αριστερά ...


...ό,τι κι αν χρειαστεί να κάνουμε (BINTEO)...
Μιλώντας σε πολιτικούς του φίλους το απόγευμα της Κυριακής στον Ασπρόπυργο, ο υπουργός Υγείας και υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Μάκης Βορίδης τόνισε ότι δεν θα αφήσουν τη χώρα να παραδοθεί στην Αριστερά ό,τι κι αν χρειαστεί να κάνουμε...
Δήλωσε πιστός στο...
τρίπτυχο "πατρίς-θρησκεία-οικογένεια" και κάλεσε σε αγώνα για να υπερασπιστούν ό,τι υπερασπίστηκαν οι παππούδες τους με τα όπλα...

Ο Μ. Βορίδης τόνισε: "Το νόημα της αντιπαράθεσης την επόμενη Κυριακή, το νόημα των εκλογών, δεν θέλω να ξεγελιέστε, δεν διαλέγετε ούτε ένα κόμμα, ούτε διαλέγετε ένα οικονομικό πρόγραμμα.  Η επόμενη Κυριακή είναι μια τεράστια ιδεολογική σύγκρουση. Είναι η σύγκρουση ανάμεσα σε δύο κόσμους. Είναι η σύγκρουση ανάμεσα στον κόσμο της ελευθερίας και της πατρίδας, ανάμεσα στις αξίες της Πατρίδας, της Θρησκείας και της Οικογένειας που εκπροσωπούμε εμείς και στον ισοπεδωτισμό που εκπροσωπεί η Αριστερά. Δεν θα νικήσει η αριστερά την επόμενη Κυριακή".




left.gr

Read more...

Ακης: Μου την πέφτουν πάντα, πριν από τις εκλογές...




Δεν με αφορούν όσα ακούστηκαν...
«Όπως στις 6 Μαΐου του 2012 η κυβέρνηση Παπαδήμου προκήρυξε εκλογές και την επομένη ημέρα με συνέλαβε θεαματικά στο σπίτι μου, έτσι και σήμερα, λίγες μόλις ημέρες προ των εκλογών, η απερχόμενη κυβέρνηση της «ανίερης» συμμαχίας ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ευρισκόμενη σε πλήρη αδυναμία να ακυρώσει την ερχόμενη Αλλαγή, αναζητά...
και πάλι θεαματικές εκλογικές και πολιτικής σκοπιμότητας πρωτοβουλίες της τελευταίας στιγμής, με εμένα στο επίκεντρο, για να ανατρέψει υπέρ της το κλίμα. 

Όσα ακούστηκαν δεν με αφορούν. Τα καταγγέλλω ευθέως ως ανυπόστατα, κατασκευασμένα και «λόγια του αέρα» που εξυπηρετούν εφήμερους πολιτικούς σκοπούς…».

Αυτό αναφέρει σε δήλωσή του ο Άκης Τσοχατζόπουλος, σχολιάζοντας τη φημολογούμενη εμπλοκή του στο κύκλωμα εκβιαστών και μπράβων, που εξάρθρωσε η ΕΛ.ΑΣ. ...

enikos.gr

Read more...

Ο νεότερος υποψήφιος με τον Παπανδρέου στην Β” Αθηνών

Σε μία από τις κρισιμότερες εκλογικές αναμετρήσεις της νεώτερης ιστορίας της Ελλάδας αποφάσισα να συμπορευθώ με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών, κατεβαίνοντας ως υποψήφιος βουλευτής στην Β’ Εκλογική περιφέρεια Αθηνών. Πιστεύω ακράδαντα ότι έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα στο πολιτικό σκηνικό της Χώρας, υπάρχει ανάγκη για ουσιαστική δουλειά από τους νέους και όχι η παθητική αναμονή για «σωτήρες», που με μεγάλα λόγια και ανέξοδες υποσχέσεις ακολουθούν μια προσωπική πολιτική ατζέντα εις βάρος των πραγματικών αναγκών του τόπου. Είμαι ο νεότερος υποψήφιος και ζητώ τη στηριξή σας στη Β' Αθήνας! Εχω ενθουσιασμό, πίστη, διάθεση για προσφορά, αισιοδοξία για ένα καλύτερο αύριο αλλά και σεβασμό στην κάθε - διαφορετική - άποψη!

Read more...

Τους εγκαταλείπει και η Επαρχία...



Oι μυστικές μετρήσεις που έχει στα χέρια της η Συγγρού...
Ανησυχητικά είναι τα μηνύματα που φτάνουν από την επαρχία στη ΝΔ καθώς οι μυστικές μετρήσεις που έχει στα χέρια της η Συγγρού δείχνουν
ότι το κόμμα χάνει δυνάμεις σε...
αγροτικές περιοχές, όπως είναι π.χ η Θεσσαλία.

Αν αυτή η δημοσκοπική τάση επιβεβαιωθεί και στην κάλπη τότε η ΝΔ
κινδυνεύει μετά από πολλά χρόνια να χάσει την πρωτιά και στους τέσσερεις
νομούς. Οι πληροφορίες λένε ότι οι δημοσκοπήσεις δείχνουν τη διαφορά στη Θεσσαλία να είναι μεγαλύτερη από το 2,37% που ήταν η διαφορά υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές του 2014.

Τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν μία βαθμιαία διαφοροποίηση του εκλογικού
σώματος στη Θεσσαλία σε σχέση με τις εκλογές του Ιουνίου του 2012. Τότε, η ΝΔ είχε καταγράψει πρωτιά στη Λάρισα, στα Τρίκαλα και την Καρδίτσα, εκτός δηλαδή της Μαγνησίας. Το σκορ από 3-1 έγινε 1-3 στις ευρωεκλογές, με τη ΝΔ να διατηρεί το προβάδισμα μόνο στο νομό Τρικάλων. Οι εκτιμήσεις που υπάρχουν είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της προσεχούς Κυριακής μπορεί να είναι μπροστά από τη ΝΔ και στους τέσσερις νομούς (4-0). 

topontiki.gr


Read more...

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗ

Νικη της αριστεράς με καθαρή προοδευτικη μεταρρυθμιστική ατζέντα και με λόγο ορθολογικο μπορει να ξεβολευε πολλούς ΑΛΛΑ θα υπήρχε η πραγματική ελπίδα.
Πολλές φορές σκέφτομαι μακάρι να είμαι εγω λάθος και συριζαιοι να πράξουν τα απόλυτα για την κοινωνία και τη χώρα σωστα.
Δεν μπορούμε και δεν πρεπει να γινουν βήματα στο κενό, βήματα που θα φέρουν δυσκολότερες συνθήκες και αντί την δικαίωση και την βοήθεια στους περισσότερο αδύναμους να πάμε σε μεγαλυτερη περιπέτεια.
Ο έξω κόσμος, εκτός δικης μας χώρας κυβερνήσεις και αγορες ΔΕΝ περιστρέφονται γύρω απο εμάς.. Σημειο 1 της ανάλυσης και της κατάστασης

Read more...

Ο Πρόεδρος του ΚΙΝΗΜΑτος Δημοκρατών Σοσιαλιστών στο MEGA


Ο Πρόεδρος του ΚΙΝΗΜΑτος Δημοκρατών Σοσιαλιστών στο MEGA
201501061613139195http://www.smartpost.gr/

Read more...

Ποιος έβγαλε από την κατάψυξη τον λογογράφο;..


Μπορεί 34 χρόνια μετά ο πολιτικός – προεκλογικός λόγος ενός πολιτικού αρχηγού και πρωθυπουργού να διαφοροποιείται μόνον στο «δεν θέλω ου»;..

Μπορεί οι 20άρηδες του 2015 να ακούν τα ίδια πολιτικά επιχειρήματα με τους 20άρηδες του 1981 (και σημερινούς γονείς τους);

Και ακόμα, ποιος...
έβγαλε από την κατάψυξη τον λογογράφο;

Αυτό το πόστ θα μπορούσε να είναι μια βόλτα με τη μηχανή του χρόνου, μια βουτιά στο παρελθόν εάν δεν ήταν η επιστροφή στο μέλλον.

Γιατί από το «Μπορούν να καταστρέψουν ότι άλλο θέλουν, αλλά δεν θα τους αφήσουμε να καταστρέψουν την Ελλάδα» του Γεωργίου Ράλλη το 1981 μέχρι το «η Χώρα βγαίνει από την κρίση, αλλά κάποιοι δεν θέλουν να βγει από την κρίση! Θέλουν να μας γυρίσουν στο χάος! Ε, λοιπόν, δεν θα τους αφήσουμε να μας γυρίσουν στο χάος!» του Αντώνη Σαμαρά του 2015, το χάσμα του χρόνου κονιορτοποιήθηκε.

Από το «η δίψα τους για την εξουσία είναι τόσο μεγάλη και το πάθος της αντιπολιτεύσεως τόσο βαθύ ώστε κανένα επίτευγμα της ΝΔ δεν είναι δυνατόν να αναγνωρίσουν» του 1981 μέχρι το «ο ΣΥΡΙΖΑ έχει εμμονή με την εξουσία» του 2015, είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα.

Το βίντεο που παραθέτω είναι από την 11η Οκτωβρίου του 1981, όπου ο τότε πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ Γεώργιος Ράλλης μιλά σε προεκλογική συγκέντρωση στο Ηράκλειο της Κρήτης. Μια ομιλία που τα έχει όλα. Από τρομοκρατία και ΕΑΜοκρατία μέχρι εξαγγελίες του αντιπάλου που χαλάνε το κλίμα στις Αγορές. Από δίψα για εξουσία μέχρι σωτήρες επενδυτές που θα έρθουν από την Αμερική!

Αφιερώστε λίγο από το χρόνο σας και προς διευκόλυνση ορισμένες επισημάνσεις:

ΜΕΡΟΣ 1ον



Τρομοκρατία -ΕΑΜοκρατία
-στο 4:55 «δεν περνάει σε εμάς οιαδήποτε τρομοκρατία, ούτε εαμοκρατία, ούτε πασοκοκρατία, η Νέα Δημοκρατία θα επιβάλει την τάξη».

Μονοκομματικό κράτος
-στο 8:51 «οι αντίπαλοί μας καθώς απέδειξαν σήμερα το πρωί εδώ δεν πιστεύουν στα ιδεώδη της ελευθερίας και τη δημοκρατίας. Πιστεύουν στο μονοκομματικό κράτος».

Ελεύθερη οικονομία
-στο 9:37 «δεν πιστεύουν ούτε στην ελεύθερη οικονομία που πιστεύουμε εμείς. Πιστεύουν σε συστήματα σοσιαλιστικά που απέτυχαν σε όλες τις χώρες όπου εφαρμόστηκαν».

Μαρξ- Ένγκελς
-στο 14:05 «Δίπλα στη φωτογραφία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε όλα τα κομματικά τους γραφεία σε όλη την Ελλάδα, υπάρχει δεξιά η φωτογραφία του Μαρξ και αριστερά η φωτογραφία του Ένγκελς. Τι σχέση έχουν αυτοί με τη δημοκρατία όπως την εννοείται εσείς».
Tip: στο 12:24 πλάνο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη με το γνωστό χαμόγελο.

ΜΕΡΟΣ 2ον


Δίψα για εξουσία
-0:57 «η δίψα τους για την εξουσία είναι τόσο μεγάλη και το πάθος της αντιπολιτεύσεως τόσο βαθύ ώστε κανένα επίτευγμα της ΝΔ δεν είναι δυνατόν να αναγνωρίσουν. Αν μπορούσαν θα τα ανατίναζαν όλα με δυναμίτη στον αέρα. Αυτός είναι ο πατριωτισμός τους».

Ήρθε η ανάπτυξη
-12:57 «δεν θα υπάρχει μόνον επένδυσης κεφαλαίων που βρίσκονται στη χώρα μας, υπάρχουν και κεφάλαια Ελλήνων του εξωτερικού και ιδίως της Αμερικής που θα έρθουν να επενδυθούν εδώ γιατί αγαπάν και αυτοί τον τόπο της καταγωγής τους και θέλουν να βοηθήσουν. Υπάρχουν ήδη αιτήσεις στο υπουργείο Συντονισμού για νέες επενδύσεις και το κυριότερο, το σύνολο αυτών των νέων επενδύσεων, γίνεται στην Περιφέρεια»...

Βάλια Μπαζού


Read more...

Ορδές νέων έφτασαν στην Πλάκα για να συζητήσουν με τον Γιώργο


Ότι ο Γιώργος Παπανδρέου βρίσκει τεράστια αποδοχή στους νέους, είναι γνωστό. Αυτό που έγινε σήμερα, όμως, στη συνάντησή του με το Δίκτυο Αυτοοργάνωσης Νέων, στην Ελληνική Εταιρεία Περιβάλλοντος και Πολιτισμού, στην Πλάκα, εξέπληξε ευχάριστα ως και τους συνεργάτες του.
5
Οι νέοι άνθρωποι που έφτασαν στον χώρο για να τον ακούσουν, ήταν θεαματικά πολλοί, ενώ η συνάντηση μαζί  τους δεν ήταν μία τυπική ομιλία του προέδρου του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Γιώργου Παπανδρέου και μία ακόμα του επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας Ηλία Κικίλια.
Ο Γιώργος Παπανδρέου συζήτησε για ώρα μαζί τους, άκουσε τους προβληματισμούς τους και απάντησε σε όλα, με μία πιο …χαλαρή διάθεση, όπως επέβαλλε η ηλικία των συνομιλητών του, που τον έκανε να αποχωριστεί και το σακάκι του κοστουμιού του…

1234567891011
12
http://www.matrix24.gr/2015/01/ordes-neon-eftasan-stin-plaka-gia-na-sizitisoun-ton-giorgo/

Read more...