Σάββατο 16 Μαΐου 2009

Ένα e-mail για το C4I και 6,5 εκατομμύρια

http://www.antinews.gr/



_______________________________________________________________________________________________
Διαβάστε σήμερα στην «Ε» (http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=44733\) ένα δημοσίευμα της Αριστέας Μπουγάτσου που αναφέρεται στα 2.000 e-mails, σχετικά με την υπόθεση SAIC - C4I τα οποία συγκέντρωσε η δικηγορική εταιρεία Debevoise & Plimpton, παραδόθηκαν στον ανακριτή Ν. Ζαγοριανό και διοχετεύονται από δω κι από κει στο πλαίσιο μιας ενορχηστρωμένης κυβερνητικής προπαγάνδας που θέλει να βλέπει το σκάνδαλο Siemens μόνον ως πράσινο.

Αρχιτέκτονας αυτού του παιχνιδιού είναι φυσικά ο εκπρόσωπος της Debevoise & Plimpton στην Ελλάδα, κ. Αλ. Λυκουρέζος ο οποίος λόγω της ασχετοσύνης, ή της καπατσοσύνης, των πολιτικών και δικαστικών στελεχών της που συνδιαλέγονται μαζί του, καταφέρνει να οδηγεί το τεράστιο αυτό σκάνδαλο στις ατραπούς που θέλουν να το οδηγήσουν οι υπερατλαντικοί μας Σύμμαχοι. Και όλοι αντιλαμβάνονται ποιοι μπορεί να είναι αυτοί οι ατραποί. Εκτός των κ. Καραμανλή και Παπανδρέου που δεν βλέπουν ποιοι τους σκάβουν τον λάκκο.

Το δημοσίευμα της «Ε» επικεντρώνεται σε ένα από e-mails που εστάλη από τον Σίμο Δήμα ( σύμβουλο της Profit και μετά της SAIC στον Duane Andrews (chief operating officer της SAIC) με κοινοποίηση στους: Dave Tubbs (υπεύθυνο για το έργο του C4Ι και πρώην αξιωματούχο του FBI), Steve Weiss (αντιπρόεδρο της SAIC που υπέγραψε και τη σύμβαση με το υπουργείο Άμυνας) και Άρη Καρατζά (σύμβουλο της Profit). Φέρει ημερομηνία 20 Μαΐου 2004, δηλαδή οκτώ ημέρες πριν από την επίσημη λήξη της σύμβασης, όταν είχε διαπιστωθεί ότι ήταν αδύνατον να παραληφθεί το σύστημα, ίσως και να δουλέψει εν μέσω Ολυμπιάδας.

Ο συντάκτης του e-mail αναφέρεται σχεδόν στο μισό υπουργικό συμβούλιο, με το οποίο ισχυρίζεται ότι βρίσκεται σε επαφή (ο ίδιος και η ομάδα συμβούλων), υποστηρίζει ότι βρήκε δίαυλο επαφής με το Μαξίμου, αναφέρεται σε συσκέψεις με τον Χ. Μαρκογιαννάκη και σε επαφές με τρία τουλάχιστον υπουργεία. Ωστόσο, όπως επισημαίνει και η «Έ» θα ήταν διαστροφή αν κάποιος πίστευε ότι όντως είχε τις επαφές που περιγράφει και «πουλάει» στους ανωτέρους του ένας εμπλεκόμενος στην υπόθεση.

Εμείς είμαστε βέβαιοι για δυο πράγματα: Ότι, πρώτον, η ομάδα του κ. Δήμα είχε όντως επαφές με το υπουργείο Δημοσίας Τάξης. Και ότι δεύτερον, όπως έχουμε ήδη γράψει στο «Δια του τρία τα 6, 5 εκ του Τρεπεκλή» το ποσό αυτό μοιράστηκε δια του τρία, ως αμοιβή τους, από αντίστοιχα άτομα που προώθησαν το έργο.

Αν τώρα ο κ. εισαγγελέας συνδυάσει την πληροφορία αυτή με το δημοσίευμα της «Ε» τότε είμαστε βέβαιοι ότι θα βγάλει λαγό.




Read more...

Οι «νταβατζήδες» βρήκαν τον μάστορά τους

http://www.antinews.gr/



______________________________________________________________________________________________
Πρωτοφανή επιτυχία είχε η απεργία των εφημεριδοπωλών με αποτέλεσμα η Αττική να μείνει χωρίς Σαββατιάτικες εφημερίδες. Η ζημιά είναι τεράστια για τους εκδότες - βαρόνους που διαβεβαίωναν μέχρι εχθές αργά το βράδυ ότι η διανομή θα γινόταν κανονικά με ίδια ή άλλα μισθωμένα μέσα (ακόμα και μπράβους;). Παρά το γεγονός ότι κανένα ΜΜΕ δεν μετέδωσε τίποτα για την απεργία η κινητοποίηση ήταν καθολική και από τα ξημερώματα υπήρχαν ομάδες περιφρούρησης της απεργίας σε κάθε σημείο - ακόμα και τα πιό μικρά. Το φιάσκο των εκδοτών λαμβάνει μεγάλες διαστάσεις (χάνουν εκατομμύρια) αν αναλογιστούμε ότι χθες ξοδεύτηκαν πακτωλοί χρημάτων σε τηλεοπτική διαφήμιση των εφημερίδων και των δώρων που προσέφεραν.

Κοίτα να δεις που όλα μπορούν να γίνουν στον τόπο αυτό. Αναπτύσσουμε σχέσεις με τους περιπτεράδες.




Read more...

Το Πάγκαλος παραιτείται αν το ΚΚΕ δεν έχει επενδύσει στο ΓΕΡΜΑΝΟ

http://troktiko.blogspot.com/


Σίγουρα το αυριανό δημοσίευμα της RealNews θα προκαλέσει αντιδράσεις. Ο Πάγκαλος δηλώνει πως θα παραιτηθεί αν κάνει λάθος και το ΚΚΕ δεν έχει σχέση με τον Γερμανό. Μάλλον στα δικαστήρια θα λύσει τις διαφορές της η Παπαρήγα με τον Πάγκαλο.




Read more...

To Press-gr αποκαλύπτει! Ολόκληρη η απόφαση - κεραυνός για τον αρχιπασόκο...


...που διόρισε το γιο του. "Παραιτήσου αμέσως γιατί διασύρεις το ΠΑΣΟΚ", αποφάσισε η ΠΑΣΚ του υπ. Άμυνας. Του καταλογίζουν διαπλοκή, συναλλαγή, προσωπική ιδιοτέλεια και βόλεμα. Τέτοιες καθαρές θέσεις χρειάζεται το ΠΑΣΟΚ για να μην τα κάνει πάλι θάλασσα ως κυβέρνηση...


ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΣΤΟ PRESS-GR

.
Από τον Χρίστο Ασημάκη

Συνέχεια στις αποκαλύψεις (διαβάστε εδώ το προηγούμενο post) για τον αρχι-πασόκο συνδικαλιστή του υπουργείου Άμυνας Σωτ. Πόκα που διόρισε ....από το παράθυρο το γιο του στο υπουργείο.
Δημοσιεύουμε ολόκληρη την απόφαση της Γραμματείας της ΠΑΣΚ του υπουργείου που, επισήμως, ζητά από τον κ. Πόκα να υποβάλει την παραίτησή του διότι "έχει δημιουργηθεί εις βάρος του εικόνα συναλλαγής, προσωπικής ιδιοτέλειας και βολέματος, συμψηφισμού, ανεξάρτητα των προθέσεων πιστεύουμε το ίδιου ή της σεβαστής οικογένειάς του". Και όπςω τονίζουν "η παράταξή μας διασύρεται, πλήττεται βάναυσα η αξιοπιστία και η εντιμότητα της πολιτικής της και των στελεχών της, συμπαρασύροντας στο κατήφορο και το πολύπαθο συνδικαλιστικό κίνημα στο ΥΕΘΑ" την ώρα που αντιθέτως "έχει ανάγκη από στελέχη τα οποία ως φορείς της πολιτικής μας να είναι και φαίνεται ότι είναι μακριά από κάθε έννοια διαπλοκής, συναλλαγής, προσωπικών επιδιώξεων..."
Είναι ένα σκληρό κείμενο που όμως τιμά τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ διότι δείχνουν ότι δεν θέλουν να αφήσουν το κόμμα τους να κάνει τα ίδια λάθη του παρελθόντος, τώρα μάλιστα που διεκδικεί την επάνοδο στην εξουσία. Τέτοιες καθαρές θέσεις και αποφάσεις χρειάζεται το ΠΑΣΟΚ για να μην τα κάνει πάλι θάλασσα ως κυβέρνηση...
Σύμφωνα με πληροφορίες, αν ο κ. Πόκας δεν δεχθεί να παραιτηθεί θα προχωρήσουν οι διαδικασίες για την απομάκρυνσή του από τη θέση του προέδρου της Ομοσπονδίας και τη διαγραφή του. To λένε εμμέσως πλην σαφώς και στην απόφαση, γράφοντας ότι αν δεν παραιτηθεί "θα οδηγηθούμε σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις...".
Δημοσιεύουμε ολόκληρο το κείμενο της απόφασης - ντοκουμέντο με την υπογραφή του Γραμματέα της ΠΑΣΚ στο υπουργείο Άμυνας Δήμου Χατζηπασχάλη:

"ΠΑΣΚ/ΔΥ/ΥΕΘΑ
«Απόφαση Γραμματείας της Παράταξης»
Αθήνα 15-5-2009
«Η σημερινή διαδικασία είναι μια πολιτική πρωτοβουλία , μακριά από πειθαρχικές λογικές και λογικές αρένας και ανθρωποθυσίας»
« Έχουμε τους τρόπους να περιφρουρήσουμε τις διαδικασίες και τα στελέχη μας, έχουμε το ήθος να μην ακυρώσουμε κανενός πρόσφορα στο κίνημα, έχουμε την ευθύνη για την πορεία της ομοσπονδίας μέσα από διαδικασίες που εδώ θα αποφασίζουμε αναδεικνύοντας αυτό το όργανο ως ενιαίο κέντρο καθοδήγησης με ενιαία έκφραση προς τα έξω.»
ΠΑΣΚ/ΔΥ/ΥΕΘΑ - Γραμματεία
Απόφαση Γραμματείας της Παράταξης

Η σημερινή διαδικασία είναι μια πολιτική πρωτοβουλία της Γραμματείας της ΠΑΣΚ/ΔΥ/ΥΕΘΑ, μακριά από πειθαρχικές λογικές και...
λογικές αρένας και ανθρωποθυσίας. Σήμερα μαζευόμαστε για να διαβουλευτούμε. Να συζητήσουμε συλλογικά, με σοβαρότητα, με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού για την παράταξη μας, την ιστορία της αλλά και την ιστορία και προσφορά κάθε μέλους ξεχωριστά.
Ο ρόλος μας δεν παίζει στο «καλός ή κακός», μα στην αντικειμενική καταγραφή και τον τρόπο που θα ξεφύγουμε από την παρούσα κατάσταση δίνοντας ώθηση δυναμικής , κύρους και αξιοπιστίας με προτάσεις που όλοι μαζί σήμερα θα συζητήσουμε και θα αποφασίσουμε.
Το πρόβλημα που σήμερα καλούμαστε να συζητήσουμε έχει γίνει σε όλους μας γνωστό από τον τύπο. Επανειλημμένες δημοσιεύσεις στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, ανακοινώσεις του ΠΑΣΟΚ και βουλευτών του, καταδικάζουν τον διαγωνισμό για την πρόσληψη 55 ειδικών επιστημόνων στο ΥΕΘΑ η οποία διενεργήθηκε εκτός ΑΣΕΠ με τη μέθοδο της συνέντευξης από επιτροπή του ΥΕΘΑ , ως ακόμα μια «στημένη» διαδικασία επιλογής για την εξυπηρέτηση ημετέρων και φίλων.
Όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ «μεταξύ των « επιτυχόντων» είναι
- ειδική συνεργάτης του πρωθυπουργού,
-η γενική γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας,
-συγγενικό πρόσωπο νυν Υφυπουργού,
-υποψήφιες με τη Ν.Δ. στο Οικονομικό Επιμελητήριο,
-γιός νυν αρχηγού Γενικού Επιτελείου,
-γιός συνδικαλιστή του ΥΠΕΘΑ ,
-η διορισμένη μετακλητή αναπληρώτρια διευθύντρια στη γενική διεύθυνση οικονομικού σχεδιασμού του ΥΠΕΘΑ,
-η διορισμένη γενική γραμματέας του διεθνούς ιδρύματος αθλητικής και ολυμπιακής παιδείας,
-η διορισμένη διοικητική διευθύντρια του Ινστιτούτου Αμυντικών Αναλύσεων και πολλοί άλλοι ημέτεροι».
Πρόκειται δηλαδή για το «αποκορύφωμα του κομματισμού», όπως χαρακτηρίστηκε από την επικεφαλής του ΚΤΕ Άμυνας του ΠΑΣΟΚ Β. Παπανδρέου και σημειώνουμε τη δήλωση του εκπρόσωπου τύπου του ΠΑΣΟΚ. «ο χρόνος και τα ονοματεπώνυμα οδηγούν κάθε καλόπιστο πολίτη να υποψιάζεται ότι κάτι δεν πήγε καλά».
Δυστυχώς σε αυτή τη πραγματικά σκανδαλώδη κατάσταση φέρεται εμπλεκόμενος και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας μας, καθώς μεταξύ των προσληφθέντων είναι και ο γιός του. Γεγονός που έχει σχολιαστεί και σχολιάζεται με τον πιο αρνητικό τρόπο από τα μέσα, τους συναδέλφους, τον κόσμο της παράταξης, ευρύτερα την κοινωνία.
Το γεγονός αναφέρεται ως παράδειγμα από όσους ισχυρίζονται ότι «τι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ! όλοι ίδιοι είναι, όλοι κανονίζουν την πάρτη τους, δήθεν καταδικάζουν τις συνεντεύξεις ως αδιαφανή και διαβλητό τρόπο επιλογής, όμως άλλα λένε και άλλα κάνουν» κλπ.
Διότι, εν μέσω του γενικότερου κλίματος σκανδαλολογίας και διαφθοράς που όλη η ελληνική κοινωνία βιώνει σήμερα, ουδείς πείθεται ότι από πανθομολογούμενες προσλήψεις ημετέρων στις οποίες προσλήφθηκε μέχρι Γενική Γραμματέας Υπουργείου, η πρόσληψη ενός υποψηφίου που έχει τα προσόντα για την κατάκτηση αυτής -όπως αναμφίβολα πιστεύουμε για τον εν λόγω νέο-μπορεί να αποτελεί επιβεβαίωση της διαφάνειας και της αξιοκρατίας ή να «νομιμοποιεί» ένα κατ’ ουσία παράνομο και ανήθικο διαγωνισμό.
Η υπόθεση Βουλγαράκη έδειξε πως, θεωρίες το «νόμιμο είναι και ηθικό» δεν έχουν αποδοχή από την κοινωνία, πόσο μάλλον όταν αναζητείται και η νομιμότητα.
Σε κάθε περίπτωση, εμείς δεν είμαστε ΑΣΕΠ ή επιτροπή αξιολόγησης υποψηφίων. Είμαστε στελέχη που διαπιστώνουν ότι έχει δημιουργηθεί εις βάρος του προέδρου εικόνα συναλλαγής, προσωπικής ιδιοτέλειας και βολέματος, συμψηφισμού, ανεξάρτητα των προθέσεων πιστεύουμε το ίδιου ή της σεβαστής οικογένειάς του.
Και τούτο συμβαίνει γιατί η εμπλοκή σε αυτό το «στημένο» διαγωνισμό δεν αφορά σε έναν απλό πολίτη. Αφορά σε ένα επώνυμο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, υποψήφιο βουλευτή, υποψήφιο νομαρχιακό σύμβουλο, υποψήφιο κεντρικό επίτροπο, μέλος τομεακών επιτροπών του ΠΑΣΟΚ, επί χρόνια πρόεδρου του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ και σημερινό Πρόεδρο της Ομοσπονδίας μας. Λόγω αυτών των ιδιοτήτων, το πρόβλημα δεν έχει προσωπικά χαρακτηριστικά αλλά πολιτικά και συνδικαλιστικά. Ως τέτοιο αντιμετωπίζεται και πρέπει να αντιμετωπίζεται από όλους μας.
Μακριά από εμάς όποιες σκέψεις ή υπόνοιες ότι πρόκειται περί συνδικαλιστικής ρεβάνς. Στο παρελθόν υποστηρίξαμε και υπερασπιστήκαμε τον πρόεδρο γιατί έτσι οφείλαμε αν θέλαμε να υποστηρίξουμε και να υπερασπιστούμε την παράταξή μας.
Το γεγονός όμως αυτό έχει πάρει τέτοιες διαστάσεις – ανεξάρτητα από την ουσία του προβλήματος – που σίγουρα δεν ωφελεί στην υπόθεση για την οποία όλοι είμαστε εδώ. Και δεν ωφελεί ακόμα και αν καταβάλλονταν προσπάθειες ανατροπής της εικόνας που έχει δημιουργηθεί από όλους τους «στρατούς» και δυνάμεις που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε. Και τούτο διότι τα αποτελέσματα θα ήταν απολύτως προσωρινά δεδομένου ότι ο οποιοσδήποτε και οποτεδήποτε θα μπορεί να το παρουσιάζει μπροστά μας, με αρνητικές κάθε φορά ασφαλώς συνέπειες.
Σήμερα, δυστυχώς, η παράταξή μας διασύρεται, πλήττεται βάναυσα η αξιοπιστία και η εντιμότητα της πολιτικής της και των στελεχών της, συμπαρασύροντας στο κατήφορο και το πολύπαθο συνδικαλιστικό κίνημα στο ΥΕΘΑ.
Η κοινωνία βοά από μια σειρά σκανδάλων που πλήττει ιδιαίτερα τον πολιτικό κόσμο και απαξιώνει την πολιτική και τους πολιτικούς.
Σήμερα λοιπόν παρά ποτέ η παράταξή μας έχει ανάγκη από στελέχη τα οποία ως φορείς της πολιτικής μας να είναι και φαίνεται ότι είναι μακριά από κάθε έννοια διαπλοκής, συναλλαγής, προσωπικών επιδιώξεων. Αυτή τη παράταξη έχουμε χρέος να την υπερασπιστούμε, όπως κάναμε και στο παρελθόν
Γιατί μόνο έτσι είμαστε σε θέση να πείσουμε ότι έχουμε διδαχθεί από λάθη του παρελθόντος και πραγματική μας επιδίωξη είναι η υπηρέτηση των συμφερόντων των εργαζομένων και του συνδικαλιστικού κινήματος.
Έχοντας συνείδηση των ευθυνών μας με γνώμονα την πορεία της Ομοσπονδίας και γνώση του χώρου, εκτιμούμε πως διέξοδο θα αποτε­λούσε ο παρακάτω «οδικός χάρτης» μέσα στις διαδικασίες της Παράταξης, στον οποίο η συνεισφορά του Προέδρου θα εί­ναι μεγάλη.
Παραίτηση Πρόεδρου,
Ανασύνθεση εκτελεστικής,
Επιλογή νέου Προέδρου από τη γραμματεία της ΠΑΣΚ, όποτε αυτό προκύψει.
Και κοινοποίηση της απόφασης της Γραμματείας σε όλα τα όργανα της ΠΑΣΚ.
Αν ξεφύγουμε από τον προτεινόμενο «οδικό χάρτη», πολύ φοβού­μαστε πως θα οδηγηθούμε σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις, που θα μας ο­δηγήσουν στη διάλυση των πάντων και οποιοσδήποτε ρόλος θα είναι άνευ περιεχομένου.
Τεράστια συμβολή θα ήταν το ζήτημα να λυθεί μέσα στους κόλπους της ΠΑΣΚ και όχι στο Γενικό Συμβούλιο .
Σύντροφοι,
Έχουμε τους τρόπους να περιφρουρήσουμε τις διαδικασίες και τα στελέχη, έχουμε το ήθος να μην ακυρώσουμε κανενός πρόσφορα στο κίνημα, έχουμε την ευθύνη για την πορεία της ομοσπονδίας μέσα από διαδικασίες που εδώ θα αποφασίζουμε αναδεικνύοντας αυτό το όργανο ως ενιαίο κέντρο καθοδήγησης με ενιαία έκφραση προς τα έξω.
Για τη Γραμματεία
Δήμος Χατζηπασχάλης
Γραμματέας ΣΕ



Read more...

Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΜΑΣ...

http://pressmme.blogspot.com
Απόλυτη δικαίωση του pressmme, το οποίο πρώτο έδωσε από τις 12:06 μμ το ρεπορτάζ σχετικά με τον διάλογο και τα συγχαρητήρια του Κώστα Καραμανλή στον Γ. Βλάχο. Πριν από λίγο η ηλεκτρονική έκδοση του Πρώτου Θέματος http://www.protothema.gr/ ανέβασε την ανάρτηση για το ρεπορτάζ που επιβεβαιώνει ότι τελειώνει πολιτικά ο Ρουσόπουλος.


Read more...

ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ...

http://pressmme.blogspot.com/
Με τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν την Siemens κυκλοφορεί το Άρθρο της Κυριακής, το οποίο αναφέρεται στο πολύ πιθανό ενδεχόμενο να υπάρξουν προφυλακίσεις λίαν συντόμως.


Read more...

ΦΕΒΡΩΝΙΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ 2004;

http://pressmme.blogspot.com/
Νέος πονοκέφαλος για τον Καραμανλή και το Μέγαρο Μαξίμου από την αποκάλυψη που δημοσιεύει το Πρώτο Θέμα σχετικά με την Φ. Πατριανάκου η οποία εκτός από την Γραμματεία Πολιτικού Σχεδιασμού έχει αναλάβει και την εκπροσώπηση της Ν.Δ. μέχρι τις Ευρωεκλογές (πήρε Ολυμπιακά έργα με ανάθεση μέσω της εταιρείας της και τα παρέδωσε το 2006!). Η εφημερίδα δημοσιεύει γκάλοπ της Alco, στο οποίο το ΠΑΣΟΚ προηγείται με 4,2%, καθώς επίσης συνέντευξη του τ. Προέδρου της Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλου (μεγάλη επιτυχία).


Read more...

Ποιες είναι οι θέσεις των Οικολόγων για τα εθνικά θέματα;

http://www.antinews.gr/

Όλοι οι εκδότες, καναλάρχες και τηλε-δημοσιογράφοι γνωρίζουν τις ακραίες θέσεις των Οικολόγων Πράσινων για τα θέματα εξωτερικής πολιτικής. Τις κρύβουν όμως για να εξαπατήσουν τους ψηφοφόρους, που το ΜΟΝΟ που γνωρίζουν είναι: Οικολόγοι Πράσινοι = οικολογία.

Είναι όμως (μόνον) έτσι; Για να δούμε μερικές «ωραίες»π ρόσφατες θέσεις των Οικολόγων:

Τρεμόπουλος 1 (http://www.bulls.gr/read_op.php?oid=1276&mid=192)
Συμμετοχή Τρεμόπουλου στην κίνηση κατάδοσης της χώρας ως υποθάλπουσας εγκληματίες πολέμου που συμμετείχαν στην σφαγή των Μουσουλμάνων στην Σρεμπρένιτσα της Βοσνίας. Μεταξύ άλλων αναφέρεται: «Έλληνες «εθελοντές» (οι επώνυμες μαρτυρίες τους έχουν δημοσιευθεί) πολέμησαν στη Bοσνία με τον Kάρατζιτς και τον Mλάντιτς και -ατιμάζοντάς την- ύψωσαν την ελληνική σημαία στη Σρεμπρένιτσα την ώρα της μεγάλης σφαγής. H Eλληνική Πολιτεία έχει συνεπώς την υποχρέωση και συγγνώμη να ζητήσει δημοσίως από τις οικογένειες των 8.000 σφαγιασθέντων και να απαιτήσει να λογοδοτήσουν όσοι έλληνες «εθελοντές» συνέπραξαν στο μεγάλο έγκλημα και οι γνωστοί-άγνωστοι που τους ενέπλεξαν. Tο απαιτούμε».

Με άλλα λόγια, καταγγέλλεται το ελληνικό κράτος στο εσωτερικό και διεθνώς ως έχον συμμετοχή στο ολοκαύτωμα της Σρεμπρένιτσα, επειδή, πιθανώς κάποιοι Έλληνες πολίτες πήγαν με δική τους πρωτοβουλία στη Βοσνία εκείνα τα χρόνια, προσφέροντας, όπως είναι σε όλους γνωστό -ακόμη και στους εισαγγελείς του ειδικού διεθνούς δικαστηρίου που ΔΕΝ άσκησαν καμία δίωξη εναντίον κανενός Έλληνα-, ανθρωπιστική βοήθεια, ασχέτως τι παραμύθια σέρβιραν μετά στους συγχωριανούς τους. Και λυπημένοι όλοι αυτοί -μεταξύ τους και ο Τρεμόπουλος- που δεν παραπέμφθηκε η Ελλάδα, συντάσσουν το κατάπτυστο κείμενο ζητώντας από την Ελλάδα να ζητήσει συγνώμη, να αναγνωρίσει δηλαδή την ενοχή της και συνεπώς να ζητήσει … από μόνη της να παραπεμφθεί και αυτή στην Χάγη μαζί με τον Μιλόσεβιτς και τους άλλους πραγματικά υπαίτιους αυτής της μελανής σελίδας της σύγχρονης ευρωπαϊκής ιστορίας.

ΚΒ

(Η συνέχεια εδώ: http://www.antinews.gr/?p=6424#comment-279412)

Την Δευτέρα 18 Μαΐου 2009 και ώρα 7:30μ.μ., τα περιοδικά και οι εφημερίδες Οικολογείν, Χριστιανική και Άρδην διοργανώνουν εκδήλωση με τίτλο: Ευρώπη και εκλογές: Η οικολογία και οι «Πράσινοι», η οικονομική κρίση, η είσοδος της Τουρκίας στην Ε.Ε. Ομιλητές θα είναι οι: Γιάννης Σχίζας, Γιώργος Καραμπελιάς, Γιάννης Ζερβός, Σταύρος Λυγερός και Στάθης Σταυρόπουλος (ΣΤΑΘΗΣ). Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών (Ακαδημίας και Γενναδίου 8 - 7ος Όροφος).




Read more...

Και άλλες μισές αλήθειες...

http://pasok-eretria.blogspot.com/
Κρίθηκε από τη ΝΔ πως η παραπληροφόρηση του πρώτου εντύπου "Θες την αλήθεια?" ήταν πετυχημένη και έβγαλαν και δεύτερο!!!

Πέραν από την αλλαγή στο εξώφυλλο (από μία συμπαθητική νεαρά πήγαμε σε ένα συμπαθητικό νεαρό...) μην περιμένετε καμία κρίση ειλικρίνειας!! Με ψέματα και ανακρίβειες συνεχίζουν και σε αυτό!!!



1)
Η ΝΔ περηφανεύεται για το ταμείο κοινωνικής συνοχής και τα 300 εκατ € του 2009.

Η αλήθεια είναι πως αυτό το ταμείο ιδρύθηκε το 2007 πριν τις εκλογές. Χρήματα σε αυτό μπήκαν λίγο πριν το τέλος του 2008 και ήταν μόλις το 1/5 από το αρχικά υποσχεθέν ποσό των 500 εκατ. Σύμφωνα με τις υποσχέσεις σήμερα το ταμείο θα έπρεπε να είχε χρηματοδοτηθεί με 1,5 δισ και από το 2010 με επιπλέον 2 δισ.

2)
Η ΝΔ περηφανεύεται για την αύξηση των κοινωνικών δαπανών κατά 63%.

Αν έχουν καταφέρει να ευτελίσουν την έννοια του κοινωνικού κράτους και να μειώσουν την ποιότητα των παρεχόμενων κοινωνικών υπηρεσιών ενώ έχουν αυξήσει κατά 63% τις κοινωνικές δαπάνες, τότε πρόκειται για χαρακτηριστικό παράδειγμα ανικανότητας (στην καλύτερη περίπτωση)...

3)
Η ΝΔ τολμά και ισχυρίζεται πως μείωσε τους φόρους!!!

Η αλήθεια είναι πως η επιβάρυνση έχει διπλασιαστεί την τελευταία 5ετία (χωρίς μάλιστα να περιλαμβάνουμε την τρομερή επιβάρυνση από τη βάναυση αύξηση της έμμεσης φορολόγησης).

Μάλιστα το τραγελαφικό της υπόθεσης είναι πως δεν έχουν περάσει πολλές ώρες από την ανακοίνωση του ΟΟΣΑ πως η χώρα μας είναι η δεύτερη σε φορολογική επιβάρυνση μεταξύ των μελών (με αυξητικές τάσεις).

4)
Συνεχίζουν λέγοντας πως μείωσαν τον κεντρικό συντελεστή από 30 σε 25%.

Αφού όμως πρώτα είχαν ενοποιήσει δύο κλιμάκια δίνοντας τους τον υψηλότερο φορολογικό συντελεστή, για να έρθουν στη συνέχεια να τον χαμηλώσουν φοροελαφρύνοντας ουσιαστικά το ανώτερο κλιμάκιο και επιβαρύνοντας το χαμηλότερο!

5)
Εκθειάζουν τη μηδενική επί της ουσίας εισοδηματική πολιτική, με εφάπαξ ενίσχυση 300 και 500 € σε δημοσίους υπαλλήλους και συνταξιούχους.

Αρχικά πρέπει να αναφέρουμε πως οι δικαιούχοι στο δημόσιο τομέα περιορίζονται στο ελάχιστο λόγω των ορίων (1500 και 1700 ευρώ μικτές αποδοχές).

Για όσους δεν παίρνουν τίποτα επειδή θεωρούνται πλούσιοι (με 1700 μικτές για τους δημόσιους υπαλλήλους και 1100 για τους συνταξιούχους) ούτε λόγος!

Μάλιστα επιμελώς αποφεύγεται η αναφορά πως η εφάπαξ ενίσχυση δε συνυπολογίζεται ούτε στον υπολογισμό της σύνταξη στο μέλλον (για τους εργαζόμενους) αλλά κυρίως ούτε στις αυξήσεις των επομένων χρόνων. Οπότε αποτελεί παγίδα που ίσως να αποδίδει λίγο περισσότερο σήμερα αλλά έχει μόνιμο κόστος για πάντα (που είναι πολλαπλάσιο)!

6)
Νάτο και το ανέκδοτο των φθηνότερων συγκοινωνιών!

Το πάγωμα των τιμών των εισιτηρίων των ΚΤΕΛ ήρθε μετά από αυξήσεις 40% από το 2004, και μετά από μείωση των τιμών των καυσίμων!

Η μείωση των εισιτηρίων των αστικών συγκοινωνιών για κάποιες ειδικές κατηγορίες ήρθε αμέσως μετά την αύξηση της ελάχιστης διαδρομής από 50 εώς και 100% (ανάλογα με το μέσο)

Ξέχασαν μάλλον να συμπεριλάβουν την αύξηση των τιμών των ταξί κατά 100% μέσα σε ένα χρόνο αλλά και το ότι επετράπη σε αυτά να χρησιμοποιούν τις λεωφορειολωρίδες. Γεγονός που αυξάνει το κόστος των μετακινήσεων μειώνει την ποιότητα των δημόσιων συγκοινωνιών και επιβαρύνει το περιβάλλον (λόγω ανάπτυξης χαμηλών ταχυτήτων).

7) Για το τέλος άφησα το αγαπημένο μου!!
Τη στήριξη της μητέρας εργαζόμενης!

Πολύ θράσος χρειάζεται να μιλάς για στήριξη της μητέρας εργαζόμενης τη στιγμή που με τη δική σου ασφαλιστική μεταρρύθμιση τις επιβάρυνες με 5 επιπλέον χρόνια εργασίας, και με τη δική σου ανευθυνότητα και αδιαφορία τις καταδίκασες σε άλλα 10 (λόγω της εξομοίωσης που επεβλήθη από το ευρωπαϊκό δικαστήριο!).

Με που το είδα θυμήθηκα αυτό:



ΥΓ: Τρίτο φυλλάδιο δε θα το αντέξω! Κουράστηκα!



Read more...

19 ΜΑΙΟΥ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ

Με αφορμή τη Γενοκτονία των Ποντίων αφιερώνουμε ως ύστατη τιμή στους αγώνες του Ελληνισμού του Πόντου τον παρακάτω θρήνο.

Ο θρήνος των Ποντίων της Πάφρας
Οι Πόντιοι πρόσφυγες θρήνησαν την καταστροφή και την ήττα. Ο παρακάτω θρήνος τραγουδήθηκε από τους Ποντίους της Πάφρας:

Κοίταξε τις πέτρες της Άγκυρας
βλέπε και τα δακρυσμένα μου μάτια.
Μείναμε σκλάβοι των Τούρκων,
για δες της μοίρας τα γραμμένα.
Οι λόφοι της Άγκυρας είναι μονοκόμματοι.
Η Ελλάδα κάηκε, κατακάηκε.
Να τυφλωθείς καταραμένε Άγγλε,
στην Ελλάδα δεν απόμεινε ελπίδα.
Ο στρατός που πήγε για την Άγκυρα,
έμεινε εκεί πεσκέσι στους Τούρκους.
Όσοι μας βοήθαγαν έκαναν πίσω
και τους Έλληνες τους παρέσυρε το κύμα.

Οι στίχοι είναι αφιερωμένοι σε όλους τους Έλληνες Πόντιους πατριώτες που έχασαν τη ζωή τους για την Ποντιακή ιδέα και σε όλους αυτούς που αγωνίστηκαν, και αγωνίζονται και στις μέρες μας για τα εθνικά μας ιδεώδη. Η διατήρηση και η διάδοση της Ποντιακής παράδοσης είναι χρέος όλων των Ελλήνων.

Πόντος... 19 Μάη

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/
Read more...

Bilderberg: Η Λέσχη των «Φίλων του Λαού»...

http://press-gr.blogspot.com


Γράφει ο Αλέξανδρος Πιστοφίδης
. Κάντε κλικ επάνω για να μεγαλώσουν τα γράμματα

Ολες σχεδόν οι θρησκείες εκφράζουν την αρχέγονη επιθυμία των ανθρώπων για ισότητα και δικαιοσύνη, σε έναν ενιαίο ειρηνικό κόσμο δίχως αντιθέσεις, συγκρούσεις και πολέμους. Αυτό δεν ονειρεύονται όλοι οι άνθρωποι απανταχού της γης, ανεξαρτήτως ιδεολογικών απόψεων; Κάπως έτσι δεν θα είναι και ο υποτιθέμενος Παράδεισος; Το βασικό δίλημμα βεβαίως είναι πως, με βάση την συγκεκριμένη κοινωνική του θέση, φαντάζεται ο καθένας αυτόν τον ιδανικό κόσμο.
Μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, ο κόσμος μας χωρίστηκε σε δύο κύρια στρατόπεδα. Στο λεγόμενο δυτικό-καπιταλιστικό και στο λεγόμενο ανατολικό-σοσιαλιστικό. Στο πρώτο, από τη δεκαετία του 60 ήδη, πίστευαν ότι ο θρίαμβος του «λαϊκού καπιταλισμού», της «Κοινωνίας της αφθονίας» και «της ισότητας προς τα πάνω», σε μια ταξική βεβαίως πάντα κοινωνία, είναι θέμα μιας γενιάς. Στο δεύτερο, πίστευαν, ότι ήταν θέμα μιας γενιάς μέχρι «οι αδελφωμένοι λαοί των εργαζομένων» να ανατρέψουν το άδικο-ταξικό σύστημα, να κατεδαφίσουν τα σύνορα τραγουδώντας και χορεύοντας ξέγνοιαστοι και αγκαλιασμένοι, όπως τα Χόμπιτ της Μέσης Γης.
Οσοι, και από τα δύο στρατόπεδα, πίστεψαν ειλικρινά στις “επαγγελόμενες επιθυμίες”, θα πρέπει σήμερα να νιώθουν πολύ άσχημα. Ο υποσχόμενος Παράδεισος λαϊκού καπιταλισμού των πρώτων, επι της γης, για τους περισσότερους έγινε εφιάλτης. Οι δεύτεροι, βλέπουν μεν να έχουν πέσει τα σύνορα, αλλά όχι από τους αδελφωμένους λαούς, αλλά από τις «αδελφωμένες συμμορίες των πολυεθνικών», όπως γράφει ο Γ. Λυκιαρδόπουλος (Βλέπε η Ρωμιοσύνη στον Παράδεισο). Οι «αδελφωμένοι λαοί», σκοτώνονται στους δρόμους και...
στα χαρακώματα για το συμφέρον των φυλετικά και εθνικά δικών τους εκλεκτών. Λένε κάποιοι, πως εκείνος που είναι καταναγκασμένος να αγωνιά καθημερινά για τον επιούσιο, δεν έχει το χρόνο να ενημερωθεί και να σκεφτεί συλλογικούς τρόπους αντιμετώπισης του προβλήματός του. Πως όμως έχει το χρόνο να τρέχει για αφηρημένους σοβινιστικούς σκοπούς; Ποτέ κατά το παρελθόν, ο τυφλός και αφηρημένος σοβινισμός και εθνικισμός, δεν είχαν γίνει κυρίαρχες ιδεολογίες για μεγάλα κοινωνικά στρώματα περιθωριοποιημένων. Κινήματα συνταξιούχων και ανέργων, αντί να αγωνίζονται για τα δικαιώματά τους και την αλληλεγγύη ανάμεσα στα μέλη τους, υποστηρίζουν εθνικιστικά κόμματα και καταφέρονται κατά των ξένων, θεωρώντας ότι είναι η κύρια αιτία της δυστυχίας τους.
Και ενώ συμβαίνουν αυτά, την ίδια ώρα στον Αστέρα της Βουλιαγμένης, άνθρωποι της οικονομικής και πολιτικής ελίτ από όλες σχεδόν τις χώρες (έλληνες, τούρκοι, αλβανοί,κ.α.), πίνουν, τρώνε, διασκεδάζουν και συζητούν σαν αδέρφια, μυστικά και συνωμοτικά για το «μέλλον του κόσμου», του δικού τους κόσμου (για το πώς δηλαδή θα αντιμετωπίσουν πιθανές αυθόρμητες εξεγέρσεις δυσαρεστημένων ομάδων προλετάριων, που αν χρειαστεί θα τους πετσοκόψουν ακόμη και με ξένους μισθοφόρους), επαληθεύοντας τον Νίτσε, τον άνθρωπο, που όπως και ο Πλάτων, πίστευε πως λίγοι εκλεκτοί, θα πρέπει να κυβερνούν τους ηλίθιους πολλούς: «Ο Ζαρατούστρα είναι ευτυχισμένος που τέλειωσε η πάλη των τάξεων και πως, τώρα πια, έρχεται, επιτέλους, ο καιρός της κυριαρχίας των ατόμων……Τώρα πια μπορεί να αρχίσει το έργο του. Οι διδασκαλίες του δεν απευθύνονταν ως τώρα παρά μόνο προς την κυρίαρχη τάξη του μέλλοντος. Αυτοί οι κύριοι της γης οφείλουν τώρα να υποκαταστήσουν το Θεό και να δημιουργήσουν τη βαθιά κι απόλυτη εμπιστοσύνη, απέναντι εκείνων που είναι υποταγμένοι».
Ποια είναι άραγε αυτά τα μυστικά (για το καλό μας) των «εκλεκτών» της πιο ελιτίστικης ομάδας εξουσίας στον κόσμο, που δεν επιτρέπεται να τα μάθουμε εμείς οι «ωφελούμενοι» θνητοί; Αν μας τα έλεγαν τουλάχιστον, ίσως και να συμφωνούσαμε μαζί τους. Για να μη μας θεωρούν ικανούς να δεχτούμε την αλήθεια τους κάτι ύποπτο συμβαίνει. Κι εγώ που είμαι εναντίον συνωμοσιολογικών θεωριών γίνομαι καχύποπτος. Ευτυχώς που υπάρχει ανάμεσα στα μέλη της Λέσχης και ένας Πάγκαλος που λέει πάντα τα πράγματα με το όνομά τους και έτσι μάθαμε πως για όλα τα δεινά που μας μαστίζουν φταίει το ΚΚΕ! Αλήθεια, δεν ήξερα ότι το ΚΚΕ έχει τόση δύναμη και επιρροή. Τώρα που έμαθα την πρωταρχική αιτία όλων των δεινών μου ηρέμησα, διότι όπως λέει και ο Νίτσε«Η συσχέτιση και η αναγωγή ενός αγνώστου πράγματος σε κάτι ήδη γνωστό, προκαλεί αισθήματα ανακούφισης και ηρεμίας.



Read more...

Χαμός! Παραιτήθηκε ο Γ. Κουμουτσάκος...

http://press-gr.blogspot.com/

...γιατί δεν του δίνουν εκλόγιμη θέση στο ευρωψηφοδέλτιο. Της μουρλής γίνεται στη ΝΔ. Όλο το παρασκήνιο με τον εκπρόσωπο Τύπου του υπ. Εξωτερικών και γαμπρό του γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου!


Από τον Άγγελο Βαλτικό
.
Ενώ αύριο το πρωί παρουσιάζεται το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ με την Μαριέττα Γιαννάκου επιεκφαλής, μεγάλο μπάχαλο έχει προκύψει με τον εκπρόσωπο Τύπου του υπουργείου Εξωτερικών Γιώργο Κουμουτσάκο. Αν και το όνομά του ακουγόταν αρχικά στα "σίγουρα", στη συνέχεια σημειώθηκε εμπλοκή αφού δεν "χωρούσε" στις εκλόγιμες θέσεις με αποτέλεσμα να γίνει έξαλλος. Εγκυρες πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι υπέβαλε χθες και την παραίτησή του από τη θέση του εκπροσώπου λέγοντας ότι τον άφησαν να εκτεθεί εμφανιζόμενος ως υποψήφιο ενώ θα μπορούσαν να τον έχουν ενημερώσει εγκαίρως ώστε να το διαψεύδει.
Επίσης είναι εξάλλος διότι εξαιτίας της υπόσχεσης για το ευρωψηφοδέλτιο έχασε την ευκαιρία να πάει στο Λονδίνο σε αναβαθμισμένη διπλωματική θέση.
Ο τρίτος λόγος που τον έκανε έξαλλο ήταν όταν έμαθε ότι σε εκλόγιμη θέση μπαίνει ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εξωτερικών και έμπιστος της Ντόρας Θ. Σκυλακάκης. Αυτή μάλιστα την εξήγηση του έδωσαν: Δεν "χωράνε" δύο από το υπ. Εξωτερικών...
Το θέμα βέβαια είναι ότι ο κ. Κουμουτσάκος δεν είναι ένα τυχαίο στέλεχος. Τυγχάνει και γαμπρός του γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου Αργ. Καρρά. Γι' αυτό και καταβάλλονταν έντονες προσπάθειες να βρεθεί μια λύση και σε κάθε περίπτωση να μην επιμείνει στην παραίτηση...



Read more...

Ραντεβού με την ιστορία

http://krogias.blogspot.com/
20/05/1985


20/05/2009
24 χρόνια μετά. Άλλες εποχές τότε.
Ο λαός διψούσε για Δημοκρατία.
Όμως, τα τότε διλήμματα επανήλθαν.
Δυστυχώς, φρόντισε για αυτό η Ν.Δ.
Τι έχει αλλάξει σε αυτό το κόμμα;


Μάλλον, τίποτα!



Read more...

ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΤΟΛΤΣΕ ΒΙΤΑ!!!!!

ΚΩΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΗ...

Άσχετη και αδιάβαστη σε όλα τα θέματα. Προσπαθεί να πείσει ότι έχει άποψη για όλα αλλά πρόκειται για μια χαρακτηριστική περίπτωση ανεπαρκούς πολιτικού. Μηδέν σε όλα. Κωμικοτραγική παρουσία. Άλλα αντί άλλων. Και στα πολιτικά και στην οικονομία. "Να ελέγχουν με λαπτοπ όλους", είπε και τους άφησε όλους ξερούς! Κάλος ή Καϊλή...

http://pressmme.blogspot.com/


Read more...

"ΔΕΝ ΠΑΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΕΔΩ ΘΑ ΜΕΙΝΩ"!

http://pressmme.blogspot.com

Εδώ θα μείνει υποστηρίζει ο Καραμανλής, συνομιλώντας με συνεργάτες του για την επόμενη ημέρα στη Ν.Δ. Προφανώς ο πρωθυπουργός προσπαθεί να κλείσει ότα τα σενάρια για τη διαδοχή, όπως αναφέρουν σήμερα ΤΑ ΝΕΑ. Μετά τις ευρωεκλογές θα έχει την ίδια διάθεση;



Read more...

Με τον λήγοντα του... λαχείου θα κυνηγήσουν τη φοροδιαφυγή

http://kafeneio-gr.blogspot.com
Βάζει τις αποδείξεις στο τζόγο τώρα το οικονομικό επιτελείο, καθώς εξετάζει το ενδεχόμενο επιστροφής της αξίας των αποδείξεων παροχής υπηρεσιών που θα έχουν τον ίδιο λήγοντα αριθμό με το Λαϊκό Λαχείο, ως μέτρο πάταξης της φοροδιαφυγής!

Σχεδόν δύο χρόνια μετά (υλοποιήθηκε Αύγουστο 2007) την εφαρμογή του μέτρου της έκπτωσης των αποδείξεων παροχής υπηρεσιών (ωδεία, χοροδιδασκαλεία, ταβέρνες, κομμωτήρια κ.λπ.), που δεν φαίνεται να αποδίδει ουσιαστικά στον τομέα του ΦΠΑ, κορυφαίο στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών εισηγείται μετά «πάθους» στον Γιάννη Παπαθανασίου την εφαρμογή του «ινδικού συστήματος» ως προς τις εκπιπτόμενες δαπάνες. Μετά το ιρλανδικό θαύμα που «αποκαθηλώθηκε» -και του οποίου οπαδοί ήταν ο πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής και ο πρώην υπουργός Οικονομίας Γιώργος Αλογοσκούφης- το νέο οικονομικό επιτελείο «φλερτάρει» με το ινδικό οικονομικό μοντέλο...

Σύμφωνα με την πρόταση-εισήγηση, που έχει υποβληθεί στον υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών, οι φορολογούμενοι που θα..........
έχουν στην κατοχή τους αποδείξεις των οποίων τα δύο τελευταία ψηφία του κωδικού αριθμού θα είναι ίδια με τα δύο τελευταία ψηφία του Λαϊκού Λαχείου (κληρώνει κάθε εβδομάδα) προσκομίζοντάς τες στην Εφορία θα παίρνουν πίσω τα χρήματα που ψώνισαν! Για παράδειγμα, αν ο κωδικός της απόδειξης αξίας 500 ευρώ λήγει σε 27 και τα δύο τελευταία ψηφία του Λαϊκού Λαχείου που θα κληρωθεί την εβδομάδα αυτή, λήγουν επίσης σε 27, τότε ο φορολογούμενος θα πάει με την απόδειξη στην Εφορία, όπου θα την επιδείξει και θα εισπράξει την αξία αυτής, 500 ευρώ. Με λίγα λόγια, οι φορολογούμενοι θα την κάνουν λαχείο! Αλλάζει τη λίστα των αποδείξεων Το ίδιο στέλεχος συστήνει η επιστροφή χρημάτων να ισχύσει μόνο για αποδείξεις που θα μπουν στη νέα λίστα και όχι για τις ισχύουσες. Δηλαδή, προτείνει και διεύρυνση του συστήματος των αποδείξεων, με αναγνώριση προς έκπτωση όσων παίρνουν οι φορολογούμενοι από συνεργεία αυτοκινήτων, ξενοδοχεία, καταστήματα ένδυσης, υπόδησης κ.λπ. και άλλες παροχής υπηρεσιών ή και λιανικής πώλησης. Στόχος είναι να δώσουν κίνητρα στους φορολογούμενους να ζητούν αποδείξεις κατά τις συναλλαγές τους, προκειμένου να παταχθεί η φοροδιαφυγή.
Πηγή enet




Read more...

Ολα τα Πρωτοσέλιδα Απογευματινών, Πρωινών, Οικονομικών , Αθλητικών και Θεσσαλονίκης

http://kafeneio-gr.blogspot.com/
16-5-2009
Κάντε κλικ στις εφημερίδες να ανοίξουν


ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ
















ΠΡΩΙΝΕΣ









ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ









ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ















ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ











ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ



Read more...