Σάββατο 16 Μαΐου 2009

Χαμός! Παραιτήθηκε ο Γ. Κουμουτσάκος...

http://press-gr.blogspot.com/

...γιατί δεν του δίνουν εκλόγιμη θέση στο ευρωψηφοδέλτιο. Της μουρλής γίνεται στη ΝΔ. Όλο το παρασκήνιο με τον εκπρόσωπο Τύπου του υπ. Εξωτερικών και γαμπρό του γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου!


Από τον Άγγελο Βαλτικό
.
Ενώ αύριο το πρωί παρουσιάζεται το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ με την Μαριέττα Γιαννάκου επιεκφαλής, μεγάλο μπάχαλο έχει προκύψει με τον εκπρόσωπο Τύπου του υπουργείου Εξωτερικών Γιώργο Κουμουτσάκο. Αν και το όνομά του ακουγόταν αρχικά στα "σίγουρα", στη συνέχεια σημειώθηκε εμπλοκή αφού δεν "χωρούσε" στις εκλόγιμες θέσεις με αποτέλεσμα να γίνει έξαλλος. Εγκυρες πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι υπέβαλε χθες και την παραίτησή του από τη θέση του εκπροσώπου λέγοντας ότι τον άφησαν να εκτεθεί εμφανιζόμενος ως υποψήφιο ενώ θα μπορούσαν να τον έχουν ενημερώσει εγκαίρως ώστε να το διαψεύδει.
Επίσης είναι εξάλλος διότι εξαιτίας της υπόσχεσης για το ευρωψηφοδέλτιο έχασε την ευκαιρία να πάει στο Λονδίνο σε αναβαθμισμένη διπλωματική θέση.
Ο τρίτος λόγος που τον έκανε έξαλλο ήταν όταν έμαθε ότι σε εκλόγιμη θέση μπαίνει ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εξωτερικών και έμπιστος της Ντόρας Θ. Σκυλακάκης. Αυτή μάλιστα την εξήγηση του έδωσαν: Δεν "χωράνε" δύο από το υπ. Εξωτερικών...
Το θέμα βέβαια είναι ότι ο κ. Κουμουτσάκος δεν είναι ένα τυχαίο στέλεχος. Τυγχάνει και γαμπρός του γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου Αργ. Καρρά. Γι' αυτό και καταβάλλονταν έντονες προσπάθειες να βρεθεί μια λύση και σε κάθε περίπτωση να μην επιμείνει στην παραίτηση...


Δεν υπάρχουν σχόλια: