Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2009

ΟΤΕ: Το ξεπούλημα, τα ψέματα, ο Καραμανλής και ο Μανώλης...


ΔΩΣΤΕ ΒΑΣΗ!
Θαυμάστε την Δεξιά σε όλο της το μεγαλείο... Φεύγουν, το ξέρουν και πουλάνε ό,τι βρουν μπροστά τους, χωρίς ίχνος ντροπής πλέον!

Διάβασα σήμερα στα ΝΕΑ:
"Την πρόθεση της κυβέρνησης να ενεργοποιήσει τη διάταξη της σύμβασης, που προβλέπει τη δυνατότητα του Δημοσίου να πωλήσει ποσοστό 5% των μετοχών του ΟΤΕ στη Deutsche Telekom, ανακοίνωσε ο υπουργός Οικονομίας Γ. Παπαθανασίου στη συνάντησή του με τον διευθύνοντα σύμβουλο της DT Ρενέ Όμπερμαν".

Δηλαδή, δίνουν τώρα 5% μετοχών όταν ήταν "συνειδητή τους επιλογή" να κρατήσουν την ισορροπία του 25%, 25% για τα πρώτα τουλάχιστον 3 χρόνια της συμφωνίας με DT;
Τι όμως έλεγαν τότε οι Καραμανλής, Αλογοσκούφης και Καραμανώλης:

Κ. Καραμανλής, απάντηση σε επίκαιρη ερώτηση Γ. Παπανδρέου για τον ΟΤΕ, 16/5/2008:
«Με τη συμφωνία, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, εξασφαλίστηκε μία ισορροπημένη μετοχική σύνθεση και ένα ισορροπημένο διοικητικό σχήμα, ανάμεσα στο ελληνικό Δημόσιο και το στρατηγικό σύμμαχο. Με την ενεργοποίησή της, κάθε πλευρά θα έχει το 25% συν μία μετοχή…

…Εάν το Ελληνικό Δημόσιο αποφασίσει να πωλήσει -έως το τέλος του 2011- μέρος από το ποσοστό του, έως και 15%, έχει διασφαλίσει, αφενός συγκεκριμένο υπερτίμημα και, αφετέρου, τα δικαιώματα που συμφωνήθηκαν.
Επαναλαμβάνω, πάντως, παρότι έχει διευκρινιστεί κατ’ επανάληψη από τον αρμόδιο Υπουργό, ότι δεν είναι στις προθέσεις της Κυβέρνησης να προχωρήσει σε περαιτέρω μείωση της συμμετοχής του Δημοσίου στον ΟΤΕ».


- Γ. Αλογοσκούφης,
συζήτηση για την Κύρωση της Σύμβασης πώλησης μετοχών και της Συμφωνίας μετοχών μεταξύ του Ελληνικού δημοσίου και της Deutsche Telekom A.G, 18/6/2008 (απόγευμα):
«Διασφαλίζεται ο έλεγχος του δημοσίου στον Ο.Τ.Ε.. Η παρουσία του Ο.Τ.Ε ισχυροποιείται στην περιοχή της Νοτιανατολικής Ευρώπης.
Το δημόσιο διατηρεί ισχυρή μετοχική παρουσία με τη συμφωνία αυτή. Το 25% των μετοχών του Ο.Τ.Ε. συν μία μετοχή, γεγονός που διευκολύνει τον κοινωνικό έλεγχο. Και επειδή μιλούν κάποιοι συνάδελφοι για την «DEUTSCHE TELEKOM», ως κρατικοποιημένη επιχείρηση, να θυμίσω ότι ακόμη και μετά τη συμφωνία το ποσοστό του ελληνικού δημοσίου στον Ο.Τ.Ε θα είναι μεγαλύτερο από το ποσοστό του γερμανικού δημοσίου –άμεσο και έμμεσο- στη «DEUTSCHE TELEKOM».

«…
Θα μπορούσαμε αν είχαμε ταμειακές διαθέσεις, να διαθέσουμε ένα μεγαλύτερο ποσοστό μετοχών του Οργανισμού σ’ αυτήν την τιμή. Ήταν συνειδητή μας επιλογή να επιδιώξουμε τουλάχιστον στα πρώτα τρία χρόνια λειτουργίας αυτής της στρατηγικής συμμαχίας να υπάρχει μια ισορροπία και στη μετοχική σύνδεση μεταξύ του ελληνικού δημοσίου και του στρατηγικού εταίρου».

«…Η συμφωνία μετόχων ισχύει στο διηνεκές. Μόνο στην απίθανη περίπτωση που κάποια ελληνική κυβέρνηση μειώσει τη συμμετοχή της στον Ο.Τ.Ε. κάτω από το 5%, δεν θα ισχύει η συμφωνία μετόχων. Αλλά αυτό δεν προβλέπεται. Σίγουρα δεν θα γίνει από τη σημερινή Κυβέρνηση και πιστεύω ότι δεν θα γίνει από καμιά μελλοντική κυβέρνηση…»


ΚΑΙ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΤΟΤΕ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΕΩΣ!!!!?????


Γ. Μανώλης,
συζήτηση για την Κύρωση της Σύμβασης> πώλησης μετοχών και της Συμφωνίας μετοχών μεταξύ του Ελληνικού δημοσίου και της Deutsche Telekom A.G, 18/6/2008 (πρωί):

«Εγώ ήμουν πάντα καθαρός σε αυτό που έλεγα. Και πριν από χρόνια είχα πει περί στρατηγικής συμμαχίας. Και το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, αν το δείτε, μιλάει για στρατηγική συμμαχία. Και η συμμαχία αυτή του 25% συν μία μετοχή και 25% συν μία μετοχή, εφόσον διατηρηθεί, πρόκειται πράγματι περί συμμαχίας».

«Και οφείλω να πω, κύριε Υπουργέ, ότι άκουσα μερικούς από την Κυβέρνηση να αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να πάει πέντε. Και βγήκα και είπα ότι αν ανατραπεί το 25% συν μία μετοχή και 25% συν μία μετοχή, δεν πρόκειται περί συμμαχίας, πρόκειται περί εκχώρησης. Και δεν πρόκειται περί εφαρμογής του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας. Θέλω να είμαι σαφής και κατηγορηματικός… Τώρα όμως, κύριε Υπουργέ, σας το έχω πει και όταν κάναμε συζήτηση από κοντά
και χαίρομαι που και ο Πρωθυπουργός και εσείς το είπατε, ότι δεν είναι στις προθέσεις της Κυβέρνησης να αλλάξει η ισορροπία του 25% συν 25% που πρόκειται περί συμμαχίας. Και θέλω να επαναλάβετε αυτό που είπατε και δημόσια για οποιαδήποτε αλλαγή γίνει στο μέλλον της ισορροπίας».

«… Και, κύριε Υπουργέ, επιμένω: στρατηγική συμμαχία, όπως λέει το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, εγώ θα ψηφίσω, αλλά θα διαφωνήσω αν αλλάξει και η ισορροπία αυτή του 25% συν μία μετοχή και 25% συν μία μετοχή».


http://krogias.blogspot.com/

Read more...

Στο εδώλιο ο ΨωμιάδηςΓΙΑ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ

Στο εδώλιο του τριμελούς εφετείου Θεσσαλονίκης παραπέμπεται, με την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος κατά συρροή, ο νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης, επειδή δεν έβαλε - ως όφειλε - «λουκέτο» σε γηροκομείο που ...
λειτουργούσε χωρίς άδεια στο κέντρο της πόλης και δεν επέβαλλε τα προβλεπόμενα χρηματικά πρόστιμα σε βάρος του ιδιοκτήτη του.

Μαζί με το νομάρχη και με την ίδια κατηγορία να τους βαραίνει θα καθίσουν στο εδώλιο ο προϊστάμενος της διεύθυνσης Κοινωνικής Πρόνοιας της νομαρχίας και η τμηματάρχης Εποπτείας και Ελέγχου της συγκεκριμένης διεύθυνσης. Παραπέμπεται, επίσης, η ιδιοκτήτρια του γηροκομείου με την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας σε παράβαση καθήκοντος κατά συρροή.

Σύμφωνα με βούλευμα του συμβουλίου πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ο συγκεκριμένος οίκος ευγηρίας λειτουργούσε - από το 1974 - χωρίς την απαιτούμενη άδεια. Το ζήτημα διαπιστώθηκε σε ελέγχους που διενήργησαν υπάλληλοι της διεύθυνσης Κοινωνικής Πρόνοιας της νομαρχίας Θεσσαλονίκης, οι οποίοι και επισήμαναν το συγκεκριμένο θέμα στους προϊσταμένους τους.

Ωστόσο, οι τελευταίοι - οι οποίοι και κατηγορούνται - παρέλειψαν να κάνουν σχετική αναφορά προς τον κ. Ψωμιάδη. Σύμφωνα με το βούλευμα, όμως, ο νομάρχης «γνώριζε εξ ιδίας αντιλήψεως την έλλειψη άδειας, παρέλειψε να εκδώσει απόφαση διακοπής λειτουργίας του Οικοτροφείου Γερόντων, να την κοινοποιήσει σε Αστυνομικό Τμήμα και να επιβάλει διοικητικό χρηματικό πρόστιμο σε βάρος του».

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση προσέφυγε στη Δικαιοσύνη ο γενικός επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης. Τελικά, το γηροκομείο έκλεισε τον Ιούλιο του 2007, έπειτα από απόφαση του υπουργείου Υγείας. Με την ίδια απόφαση το υπουργείο χορηγούσε προθεσμία ενός έτους σε οίκους ευγηρίας, ώστε να ρυθμίσουν αλλά και να επιλύσουν το θέμα των αδειών.

http://troktiko.blogspot.com/

Read more...

ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΜΕ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

ΣΤΟ ΑΜΥΝΑΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ, ΣΤΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Ο ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗΣ, ΣΤΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ Ο ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Καραμανλής έχει πάρει τις αποφάσεις και θα τις οριστικοποιήσει μέσα στο Σαββατοκύριακο μόλις επιστρέψει αύριο από τις Βρυξέλλες. Σύμφωνα με πληροφορίες του pressmme, ο πρωθυπουργός θα κάνει ανασχηματισμό ίσως και την επόμενη εβδομάδα. Οι εκπλήξεις θα είναι...
αρκετές. Με πρώτη την τοποθέτηση-αναβάθμιση του Α. Σαμαρά στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Με την εξέλιξη αυτή ο Μεσσήνιος πολιτικός αναβαθμίζεται σε ισότιμο δελφίνο της Ντόρας Μπακογιάννη και θα συμμετέχει ως υπουργός μαζί της στην κυβερνητική επιτροπή. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του pressmme ο Καραμανλής έχει αποσπάσει το ναι από τον Γ. Μπαμπινιώτη για το υπουργείο Παιδείας. Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος αναλαμβάνει το υπουργείο Επικρατείας με υφυπουργό και κυβερνητικό εκπρόσωπο τον Κ. Γκιουλέκα (φεύγει ο Αντώναρος). Ο Β. Μεϊμαράκης πηγαίνει στη Ρηγίλλης και ο Ζαγορίτης αναλαμβάνει υφυπουργός Εθνικής Άμυνας υπό τον Σαμαρά.
http://pressmme.blogspot.com/


Read more...

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΤΕΨΗ ΒΛΕΠΕΙ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΑΥΑΓΙΟ...


Τα ίδια με το Mega και ο Χατζηνικολάου. Ρεπορτάζ και ανάλυση. Χωρίς γελοιότητες και χωρίς "μάρτυρες" της πλάκας. Σήμερα η Βούλτεψη το γύρισε...
περισσότερο στην κριτική. Το πάλεψε να στηρίξει τη Νέα Δημοκρατία και τον Παυλόπουλο, αλλά κατάλαβε ότι δεν μπορεί να το κάνει κραυγαλέα. Είπε μάλιστα ότι και άλλοι βουλευτές εκτός των Βατοπεδινών δεν θα πρέπει να συμμετέχουν στις λίστες της Ν.Δ. "Ούτως η άλλως οι μισοί δεν θα βγουν!", είπε χαρακτηριστικά. Και η Βούλτεψη βλέπει ναυάγιο...

http://pressmme.blogspot.com/

Read more...

Ολα έγιναν σε μερικά δευτερόλεπτα...


χ 5χρονη γυναίκα αυτόπτης μάρτυρας, δίνει πληροφορίες στην αστυνομία, όχι όμως και κατάθεση...
ΜΟΝΟ ΣΤΟ NONEWS-NEWS
Η γυναίκα τα είδε όλα. Είναι η πιο αξιόπιστη μάρτυρας της δολοφονικής επίθεσης. Δίνει την εικόνα με όλες τις λεπτομέρειες της εκτέλεσης , αλλά αρνείται να δώσει κατάθεση. Συμπεριφορές και χειραγώγηση σαν και την "περίπτωση" που παρουσιάστηκε το πρωί στον Παπαδάκη, της έχει δημιουργήσει αναστολές. Τι λέει:
Επιχείρηση στημένη αριστοτεχνικά. Την ομάδα των εκτελεστών κάλυπταν 2 τρομοκράτες. Ο ένας... μπροστά κι άλλος από πίσω. Κινήθηκαν σαν ρομπότ. Είχαν προκαθορισμένους χρόνους δράσης. Πλησίασαν τ' αυτοκίνητο κι άρχισαν να πυροβολούν μαζί από διαφορετικές πλευρές. Μέσα σε 10 δευτερόλεπτα όλα είχαν τελειώσει. Ανέβηκαν στις μοτοσυκλέτες κι έφυγαν. Στα αυτιά μου ηχούσε έντονη η βοή από τις μηχανές. Σε πολύ λίγο χρόνο ξαφνικά κι ενώ δεν πρέπει να είχαν απομακρυνθεί αρκετά από το σημείο, έσβησε ο θόρυβος των μηχανών. Λες κι έφυγαν δια άλλων μέσων.
Αυτή είναι η πιο σημαντική μαρτυρία που έχει στα χέρια αυτή την στιγμή η αστυνομία...

http://www.nonews-news.blogspot.com/


Read more...

ΜΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΑΤΙΑ!!!!!!!!!!

Πρώτο ταξίδι του νέου πρέσβη των ΗΠΑ στην Τουρκία, το Ντιγιαρμπακίρ

Επίσημη δημοσιοποίηση των βουλευτικών εξόδων στη Βρετανία. Των οικοσκευών, πλυντηρίων, στεγνωτηρίων, τηλ. κέντρων κλπ;

Η «καυτή γραμμή» της Μοσάντ

Στην αγορά ρωσικών επιθετικών ελικοπτέρων φέρεται να προσανατολίζεται η Αγκυρα

Παιδιά και Ένοπλες Συρράξεις

/infognomonpolitics


Read more...

Γύρω γύρω όλοι…στη μέση ο Μανώλης!


Δε βαριούνται να το παίζουν...


Read more...

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Read more...

Νέα ερωτήματα για το Νέο Μουσείο της Ακρόπολης...


Στοίχισαν 250.000 ευρώ τα καθίσματα για τα εγκαίνια και δόθηκαν με απευθείας ανάθεση; Πόσο πήγε τελικά το κόστος όλων των εκδηλώσεων; Έτσι αντιλαμβάνονται τη διαφάνεια στο υπ. Πολιτισμού; Και ...prive ξενάγηση για τους εκδότες!

.
Από τον Ορέστη Αυγερινό
.
Συνεχίζω να θέτω ερωτήματα για το Νέο Μουσείο της Ακρόπολης (που τόσο υπερήφανοι πρέπει να είμαστε, κατά τις επίσημες δηλώσεις, εν όψει των εγκαινίων του) κι ας αποφεύγει να δίνει απαντήσεις ο καθηγητής κ. Παντερμαλής και οι παντός είδους άλλοι αρμόδιοι.
Ρωτώ λοιπόν: Αληθεύει ότι εν όψει των εγκαινίων δαπανήθηκαν 200-250.000 ευρώ για τα καθίσματα; Η προμήθειά τους έγινε με κάποιον διαγωνισμό ή με απευθείας ανάθεση; Και σε ποια ακριβώς εταιρεία;
Με την ίδια ευκαιρία: Θα απαντήσει κάποιος αρμόδιος πόσο τελικά είναι το συνολικό κόστος όλων των εκδηλώσεων για τα εγκαίνια του Νέου Μουσείου; Εχουμε ξαναθέσει το ερώτημα, το ίδιο έκαναν στη συνέχεια και ορισμένες εφημερίδες αλλά απαντήσεις δεν δόθηκαν. Ετσι αντιλαμβάνονται τη διαφάνεια στο υπουργείο Πολιτισμού; Τότε ποια είναι η διαφορά από τις συμπεριφορές άλλων που έχουν χάσει προ πολλού την έξωθεν καλή μαρτυρία;
Το γεγονός ότι κλήθηκε η εκδοτική ελίτ της χώρας σε prive ξενάγηση στο Νέο Μουσείο δεν σημαίνει ότι "παραγράφονται" τα ερωτήματα. Κάποια στιγμή θα πρέπει να απαντηθούν.

http://press-gr.blogspot.com

Read more...

Το Press-gr αποκαλύπτει την επιστολή - βόμβα του βουλευτή Αργολίδας...Γ. Μανώλης: Με απείλησε ο Αλογοσκούφης "να σταματήσω να μιλάω για τον Βουρλούμη" και το σκάνδαλο της "Γερμανός"!!!
.
Τι κατήγγελνε εγγράφως ο βουλευτής πριν από ένα χρόνο παράλληλα με την πρώτη καυτή επιστολή προς τον Κ. Καραμανλή: "Σκανδαλώδεις ρυθμίσεις εκατομμυρίων σε τράπεζες, χαριστικές συντάξεις, μίζες και μεσάζοντες, παλαιοκομματικές συμπεριφορές και καβάλημα του καλαμιού της εξουσίας..."
.
Από τον Στάθη Παλαιολόγο
.
Εκτός από την τωρινή επιστολή στον Κ. Καραμανλή ο βουλευτής Γ. Μανώλης, του είχε στείλει άλλη μια πριν από 15 μήνες. Υπάρχει όμως και μια τρίτη καυτή επιστολή του βουλευτή προς τον τότε υπουργό Οικονομίας Γ. Αλογοσκούφη. Του την είχε στείλει λίγο μετά την πρώτη επιστολή στον πρωθυπουργό. Είναι "άκρως εμπιστευτική", έχει ημερομηνία 21 Ιουλίου 2008 και την αποκαλύπτει σήμερα ολόκληρη το Press-gr (πατήστε εδώ για το πλήρες κείμενο).
Αφορμή ήταν το θέμα του ΟΤΕ αλλά ο κ. Μανώλης κάνει γενικότερη αναφορά στον τρόπο λειτουργίας της κυβέρνησης, στις "παλαιοκομματικές, προκλητικές και απαξιωτικές συμπεριφορές" στελεχών της και στο καβάλημα του "καλαμιού της εξουσίας". Κάνει επίσης αναφορά στο σκάνδαλο της "Γερμανός" και την ταύτιση της κυβέρνησης με τον υπόδικο Π. Βουρλούμη και η σχετική παράγραφος έχει τεράστια σημασία γιατί ο κ. Μανώλης λέει εμμέσως πλην σαφώς ότι ο κ. Αλογοσκούφης τον απείλησε για να σταματήσει να μιλάει για τον κ. Βουρλούμη. Γράφει επί λέξει:
"Το τι συνέβη με την εξαγορά της «ΓΕΡΜΑΝΟΣ» το γνωρίζετε πολύ καλά, γιατί σας έχω ενημερώσει επανειλημμένως στο παρελθόν. Σας ενημέρωσα για τις μυστικές συναντήσεις στην Ρουμανία, για την χειραγώγηση της μετοχής, για το παιχνίδι που παίχτηκε. Και δυστυχώς, δικαιώνομαι και από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και από την Δικαιοσύνη. Θυμάστε πόσες φορές προβλέποντας την εξέλιξη της υπόθεσης σας μίλησα για τις ευθύνες του κ. Βουρλούμη τόσο στην εξαγορά της «ΓΕΡΜΑΝΟΣ» όσο και σε άλλα θέματα; Θυμάστε μήπως τι μου είπατε την τελευταία φορά για να σταματήσω να μιλάω για τον κ. Βουρλούμη;"
Ο κ. Μανώλης καταγγέλει επίσης τις "σκανδαλώδεις ρυθμίσεις εκατομμυρίων ευρώ σε τράπεζες", την "φωτογραφική προκλητική συνταξιοδότηση" του τότε γενικού γραμματέα του υπουργείου, ρυθμίσεις που εξασφάλισαν "μέσα σε μια μέρα 1200 ευρώ παραπάνω σύνταξη" σε ορισμένους και όλα αυτά σε αντιδιαστολή με "συμπολίτες μας που δεν μπορούν να επιβιώσουν και παρακολουθούν άναυδοι τον χορό των εκατομμυρίων ευρώ που έχει στηθεί σε μίζες και μεσάζοντες".
"Όσοι από εμάς μεγαλώσαμε και αγωνιστήκαμε για χρόνια στην ΝΔ, γνωρίζουμε ότι το βασικό στοιχείο της ιδεολογίας αυτής της παράταξης, ήταν πάντα η κοινωνική ευαισθησία. Αυτός και μόνο είναι ο στόχος μας, και αυτό τον στόχο υπηρετούμε, υπενθυμίζοντας στους νεότερους στο κόμμα τις ιδεολογικές καταβολές αυτής της παράταξης"
λέει στο κλείσιμο της επιστολής του ο κ. Μανώλης. Όλα αυτά πριν απόλ περίπου έναν χρόνο.
Τότε η κυβέρνηση και το Μέγαρο Μαξίμου σιωπούσαν, αν και γνώριζαν, στις καταγγελίες του βουλευτή.
Διαβάστε στο παρακάτω post ολόκληρη την επιστολή του βουλευτή με την ένδειξη:
"ΑΚΡΩΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ"

http://press-gr.blogspot.com/


Read more...

Ο Γ. Παπανδρέου στο Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό κόμμα
Η οικονομική κρίση και το θέμα της λαθρομετανάτευσης βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος σήμερα στις Βρυξέλλες, με τη συμμετοχή του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπανδρέου.

Σε δηλώσεις του ο κ. Παπανδρέου ανέφερε ότι κατά την παρέμβασή του στη Σύνοδο είχε την ευκαιρία να τονίσει το τί διεκδικούμε να αλλάξουμε στην Ευρώπη. Οπως τόνισε, διεκδικούμε να αλλάξουμε την οικονομική πολιτική και το Σύμφωνο Σταθερότητας, ώστε να επενδύσουμε στον άνθρωπο, την παιδεία, τις υπηρεσίες υγείας και πρόνοιας, την κοινωνική συνοχή, τη μικρομεσαία επιχείρηση, την πραγματική οικονομία και όχι μόνο στις τράπεζες.

Σύμφωνα με τον κ. Παπανδρέου, θα πρέπει ακόμη να επενδύσουμε στην "πράσινη ανάπτυξη", που θα μας βάλει σε ένα νέο πρότυπο ανάπτυξης που θα σέβεται το περιβάλλον. Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε, ακόμη, ότι θα πρέπει να επενδύσουμε στην κοινοτική αλληλεγγύη, σε ό,τι αφορά το θέμα των μεταναστών, φυλάσσοντας τα σύνορά μας, αλλά και εντάσσοντας σωστά τους μετανάστες στις κοινωνίες μας, πάντα με επίκεντρο τον άνθρωπο.


Read more...

Τρισάγιο στο τόπο της δολοφονίας...
Περισσότερα από 200 άτομα συγκεντρώθηκαν στις 12:30 το μεσημέρι στο τόπο που χθες το πρωί δολοφόνησαν το υπαρχιφύλακα Σάββα Νεκτάριο.
Στο τρισάγιο μαζεύτηκε πλήθος δημοσιογράφων φωτογράφων και τηλεοπτικών συνεργείων, αναζητούσαν "λαβράκια". Η Παπακώστα ο...


Άδωνις Γεωργιάδης, και ο δήμαρχος Κακλαμάνης βρέθηκαν εκεί μαζί με τους αστυνομικούς...

http://www.nonews-news.blogspot.com/


Read more...

Παραίτηση - μπλόφα από Αλαβάνο...


Πέταξε το γάντι στον Τσίπρα- Σκηνικό ρήξης στην Κουμουνδούρου...
Πήγε στην Κουμουνδούρου «διαρρέοντας» ότι σκόπευε να τα βροντήξει και να φύγει, αλλά παραμένει- υπό προϋποθέσεις- πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τουλάχιστον ώς τη Δευτέρα, οπότε και θα λάβει τις οριστικές του αποφάσεις.
O Αλέκος Αλαβάνος σε μία αιφνιδιαστική του κίνηση ανακοίνωσε χθες το απόγευμα στη γραμματεία του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς την πρόθεσή του να παραιτηθεί από βουλευτής και εκ των πραγμάτων από την προεδρία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, δηλώνοντας απογοητευμένος από την κατάσταση που επικρατεί στο κόμμα του και το εκλογικό αποτέλεσμα. Η παραίτησή του όμως...
δεν έγινε δεκτή και ομόφωνα η γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ- από την οποία σημειωτέον απουσίαζαν οι εκπρόσωποι του Συνασπισμού- του ζήτησε να παραμείνει στα καθήκοντά του και να μην καταλήξει σε κάποια οριστική απόφαση πριν από τη Δευτέρα, οπότε θα συνεδριάσει εκ νέου το ίδιο όργανο.

Η ενέργεια του κ. Αλαβάνου ερμηνεύτηκε από ορισμένους ως κίνηση-ματ, διότι ανακοινώνοντας την πρόθεσή του να παραιτηθεί πήρε ουσιαστικά ψήφο εμπιστοσύνης από τις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ και ισχυροποίησε τον ρόλο του εντός της συμμαχίας. Επιπλέον, σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές, ο κ. Αλαβάνος έθεσε ως όρο να αναλάβει ρόλο διαμεσολαβητή ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και στον ΣΥΝ ο Παναγιώτης Λαφαζάνης του Αριστερού Ρεύματος, προκειμένου να ανακαθοριστούν οι ρόλοι στον ΣΥΝ. Τουτέστιν, να παραμείνει μεν ο Αλέξης Τσίπρας πρόεδρος, αλλά έχοντας γύρω του ένα διευθυντήριο που θα λαμβάνει συλλογικά τις αποφάσεις.

Πέταξε το μπαλάκι
Ουσιαστικά, τόνιζαν χθες βράδυ παράγοντες του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλ. Αλαβάνος πέτυχε να πετάξει το μπαλάκι στην Κουμουνδούρου, η οποία ενώ προσπάθησε να μπλοκάρει τις εξελίξεις ζητώντας αναβολή της γραμματείας για να κερδίσει χρόνο, θα αναγκαστεί να πάρει θέση για τους όρους που θέτουν οι σύμμαχοι. Είναι ενδεικτικό πως ο κ. Αλαβάνος, αναπτύσσοντας τις θέσεις του για τα αίτια της εκλογικής αποτυχίας του ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε για λάθη και έδειξε προς την πλευρά Τσίπρα: «Χάσαμε το ηθικό πλεονέκτημα, κάναμε πολλά μπρος- πίσω και δώσαμε βάρος περισσότερο στην επικοινωνία παρά στην πολιτική», είπε χαρακτηριστικά.

Η πρόθεση του Αλέκου Αλαβάνου να παραιτηθεί, αλλά και οι όροι που έθεσε για να παραμείνει, βάζουν σε δοκιμασία τις σχέσεις Συνασπισμού-ΣΥΡΙΖΑ, κάτι που αποτυπώθηκε και σε χθεσινοβραδινή διαρροή της Κουμουνδούρου.

Κύκλοι του κόμματος έλεγαν πως ο ΣΥΝ επεχείρησε όλο το προηγούμενο διάστημα να επιλύσει όποια προβλήματα υπήρξαν με συλλογικό τρόπο και χωρίς τριβές με στόχο πάντα το καλό του ΣΥΡΙΖΑ και το μέλλον της παράταξης, μη κρύβοντας την ενόχλησή τους για όσα έλαβαν χώρα στη συνεδρίαση της γραμματείας που είχε προηγηθεί.

Ο ΟΡΟΣ

Ένας από τους όρους του Αλ. Αλαβάνου ήταν να αναλάβει ρόλο μεσολαβητή μεταξύ ΣΥΝ και ΣΥΡΙΖΑ ο Π. Λαφαζάνης


Πώς μεθόδευσε τον αιφνιδιασμό

Ο ΑΛΕΚΟΣ ΑΛΑΒΑΝΟΣ είχε ενημερώσει για την απόφασή του μόνο ορισμένους εξ απορρήτων συνεργάτες του, αλλά και τον Μανώλη Γλέζο στους οποίους, εξομολογήθηκε ότι ένιωθε «απηυδισμένος και θυμωμένος» για όσα λαμβάνουν χώρα στον ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ, κάτι που όπως τους είπε ήταν «ιδιαίτερα φθοροποιό».

Στο μεταξύ είχε φροντίσει να κρύψει τις προθέσεις του, καθώς μόλις προχθές- την ημέρα δηλαδή που «άδειασε» δημοσίως τον Αλ. Τσίπρα κι ενώ υπήρχε έντονη φημολογία πως σκεφτόταν να παραιτηθεί- προσπάθησε να θολώσει τα νερά. Όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο παραίτησής του, όχι μόνο αρνήθηκε ότι σκόπευε να φύγει, τουναντίον άφησε να εννοηθεί ότι θα πάρει μέρος στους σχεδιασμούς για ανασυγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Η απόφαση του κ. Αλαβάνου έπιασε στον ύπνο την Κουμουνδούρου, καθώς κανένα από τα κορυφαία στελέχη της δεν είχε ενημερωθεί για τις κινήσεις του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Αλέξης Τσίπρας πληροφορήθηκε τις εξελίξεις από την τηλεοπτικό σταθμό, ενώ στη Βουλή οι στενοί συνεργάτες του κ. Αλαβάνου δήλωναν έκπληκτοι και αιφνιδιασμένοι από τις εξελίξεις. Δεν είναι τυχαίο ότι το μεσημέρι ο Αλέκος Αλαβάνος- χθες δεν πήγε στο γραφείο του- τηλεφώνησε σε στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ στο Κοινοβούλιο μόνο και μόνο για να ζητήσει πληροφορίες για ένα κατάστημα από το οποίο σκόπευε να αγοράσει ένα ζευγάρι παπούτσια...

Παράγοντες της Κουμουνδούρου χαρακτήριζαν «άκομψο» το γεγονός ότι ο Αλ. Αλαβάνος δεν θέλησε να ενημερώσει ούτε το κόμμα του για την απόφασή του να αποχωρήσει και τόνιζαν πως «όλη αυτή η ιστορία με τις επικρίσεις κατά του κ. Τσίπρα και την παραίτηση Αλαβάνου μόνο ζημιά προκαλεί».
NEA
Read more...

ΦΩΤΙΑ ΒΑΖΕΙ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ!


ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ "ΚΡΑΖΕΙ" ΝΤΟΡΑ - ΚΥΡΙΑΚΟ!

Συνέντευξη φωτιά του Γιάννη Μανώλη έχει πάρει, σύμφωνα με πληροφορίες του pressmme, ο πολιτικός συντάκτης του Πρώτου Θέματος Σπύρος Γκουτζάνης. Η συνέντευξη...
οποία θα δημοσιευθεί την Κυριακή έχει ήδη διαρρεύσει από τον ίδιο τον Γιάννη Μανώλη και από το πρωί γίνεται... μνημόσυνο στο Μέγαρο Μαξίμου. Προσπαθούν να την αποσύρουν γιατί ο βουλευτής Αργολίδας τα χώνει πολύ άσχημα σε Ντόρα, Κυριάκο και άλλα στελέχη της Ν.Δ. για την υπόθεση της Siemens. Καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει μέχρι να κυκλοφορήσει η εφημερίδα. Ο σώζων εαυτόν σωθήτω στη Ν.Δ.
http://pressmme.blogspot.com/


Read more...

ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ 21.771 ΨΗΦΟΙ!


Θυμάστε από πότε γράφαμε ότι κάτι συμβαίνει με αρκετές χιλιάδες "ορφανές" ψήφους των ευρωεκλογών; Από την επομένη της κάλπης. Πριν από λίγο...
μας έστειλαν e-mail από το Garbage In, Garbage Out που στο τέλος του ποστ επισημαίνει: "αν δεν μπορείς να κάνεις σωστή δουλειά, ούτε για το αποτέλεσμα των εκλογών, κλείστο, κύριε Πάκη…"

Κατά τη Singular Logic και το ΥΠ.ΕΣ. (προσωρινό url)Έγκυρα ψηφοδέλτια: 5.127.237 Άθροισμα ψήφων των 27 συνδυασμών: 5.105.466
Αγνοούνται 21.771 ψήφοι.
Η Ν.Δ. πήρε την 8η έδρα της, τελευταία στην Γ’ Κατανομή, ερχόμενη τρίτη σε υπόλοιπο από την Α’ Κατανομή με 24.244 ψήφους, έναντι 14.411 του τέταρτου ΠΑ.ΣΟ.Κ. («μαξιλάρι» 9.833 ψήφων).
Εφόσον το σωστό αποτέλεσμα είναι αυτό που υποδεικνύει το άθροισμα των ψήφων που έλαβαν τα κόμματα, ώστε να συμφωνούν ψήφοι ανά συνδυασμό με σύνολο εγκύρων, τότε και πάλι -αλλά λίγο περισσότερο αγχωτικά- την 8η έδρα της παίρνει η Ν.Δ., τελευταία στην Γ’ Κατανομή, ερχόμενη τρίτη σε υπόλοιπο από την Α’ Κατανομή με 31.174 ψήφους, έναντι 22.331 του τέταρτου ΠΑ.ΣΟ.Κ. («μαξιλάρι» 8.843 ψήφων).
Επί της ουσίας, δεν μεταβάλλεται κάτι. Αλλά αν δεν μπορείς να κάνεις σωστή δουλειά, ούτε για το αποτέλεσμα των εκλογών, κλείστο, κύριε Πάκη… Πιθανό σενάριο του λάθους: το σύνολο των εγκύρων ψηφοδελτίων της Περιφέρειας Εξωτερικού, των Ελλήνων, δηλαδή, που ψήφισαν το Σάββατο, προστέθηκε στο αντίστοιχο σύνολο, όχι, όμως, και οι επιμέρους ψήφοι στους αντίστοιχους συνδυασμούς.

http://pressmme.blogspot.com

Read more...

Ο Γιώργος για την λαθρομετανάστευσηΑφιερωμένο σε μερικά παπαγαλάκια, που λένε ότι το ΠΑΣΟΚ ακολουθεί την ατζέντα του Καρατζαφέρη. Αφιερωμένο επίσης, σε κάτι ψευτοαριστερούς που λένε ότι ακολουθούμε δεξιά πολιτική...
Και αφιερωμένο ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, έτσι, για να μάθουμε όλοι να μην κρίνουμε επιδερμικά βάση της ατζέντας των Μ.Μ.Ε., αλλά να μάθουμε να ψάχνουμε από μόνοι μας, να ακούμε και να διαβάζουμε τις προτάσεις των πολιτικών κομμάτων και των αρχηγών τους...

http://krogias.blogspot.com/


Read more...

Στον ανακριτή για απιστία ο Βουρλούμης-Δεν τον έσωσε η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ


www.e-tipos.com/newsitem?id=95625Ανοίγει ο κύκλος των κατηγορουμένων που καλούνται να περάσουν αύριο το κατώφλι του γραφείου της 2ης τακτικής ανακρίτριας για την υπόθεση των «υπερτιμολογημένων συμβάσεων τεχνικής υποστήριξης», τις οποίες υπέγραψε ο ΟΤΕ με τη Siemens και άλλες εταιρίες.

Η δικαστική λειτουργός έστειλε χθες τις κλήσεις για απολογία στον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΤΕ, κ. Παναγή Βουρλούμη, αλλά και σε άλλα δέκα άτομα, μέλη του Δ.Σ. Αντιμετωπίζουν την κατηγορία της απιστίας σε βαθμό κακουργήματος, που συνδέεται και με την υπόθεση της Siemens.

Ο Πρόδρομος Μαυρίδης

Στις επίμαχες συμβάσεις με τα υπερτιμήματα εκατομμυρίων ευρώ φέρεται να εμπλέκεται και ο προφυλακισμένος για τα μαύρα ταμεία του γερμανικού κολοσσού, Πρόδρομος Μαυρίδης. Από τη θέση του γενικού διευθυντή τηλεπικοινωνιών της εταιρίας, φέρεται ότι «παρέκαμψε αρνητικές εισηγήσεις ανώτερων τεχνικών επιτροπών του ΟΤΕ και πέτυχε να καταβληθούν στη Siemens συνολικά 55,2 εκατομμύρια ευρώ για υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης στον Οργανισμό κατά την περίοδο 2003-2007».

Από την πλευρά τους ο νόμιμοι εκπρόσωποι του ΟΤΕ έχουν δηλώσει ότι «ο Παναγής Βουρλούμης ουδέποτε διαπραγματεύθηκε με τον Πρόδρομο Μαυρίδη ή με οποιονδήποτε άλλον το ζήτημα της τεχνικής υποστήριξης και του τιμήματός της. Οι συμβάσεις με τους προμηθευτές για την εκ μέρους τους παροχή στον ΟΤΕ της τεχνικής υποστήριξης, για τα έτη 2003-2004, έπρεπε να είχαν υπογραφεί μέχρι το τέλος του 2002, δηλαδή πριν από την έναρξη παροχής των υπηρεσιών τους, ώστε να γνωρίζουν τα συμβαλλόμενα μέρη τους όρους και τις προϋποθέσεις παροχής των υπηρεσιών αυτών και όχι ενάμισι έτος μετά την έναρξή τους με θολό και ακαθόριστο τοπίο».

Και εξήγησαν:

«Η απόφαση του Δ.Σ. για την, κατά πλειοψηφία, αποδοχή της εισηγήσεως του γενικού διευθυντή Τεχνικών Θεμάτων κ. Γ. Ιωαννίδη να συμβιβαστεί με τους προμηθευτές στο ποσό των 40,6 εκατ. ελήφθη στις 17-12-2007, δηλαδή ένα μήνα περίπου πριν από την αντικατάσταση του κ. Ν. Μπαριτάκη (σ.σ.: ήταν ο επικεφαλής της Διεύθυνσης Συντήρησης Δικτύων, ο οποίος δεν συναινούσε στην καταβολή του πρώτου υπερτιμήματος) στη θέση του προϊσταμένου της Διεύθυνσης Διαχείρισης Δικτύου και Συντήρησης του ΟΤΕ. Τα μέλη του Δ.Σ. που μειοψήφησαν το έκαναν για τυπικούς λόγους».


http://kourdistoportocali.blogspot.com/

Read more...

Ιδρώνει το Μαξίμου, για να διασώσει τον Δενδρινό...


Ολο το πολιτικό σύστημα έπεσε πάνω να σώσει τον Δενδρινό.
Κι αυτό όταν έχει ν αντιμετωπίσει, ένα
αστείο κατηγορητήριο.
Ανθρωποι κοντά στο Μαξίμου, επιστράτευσαν ακόμη και βαριά ασθενή καθηγητή, για να καθαρίσει τον Δενδρινό, ο οποίος είχε στενές σχέσεις με κορυφαία πολιτικά πρόσωπα-γαλάζιους και πράσινους.
http://kourdistoportocali.blogspot.com/

Read more...

"ΑΥΤΟΠΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ" ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ!

Κακό θέατρο...

Πλήρης γελοιοποίηση των πάντων.
Και των δημοσιογράφων και της Αντιτρομοκρατικής. Είναι δυνατόν μάρτυρας σε υπόθεση τρομοκρατίας να "καταθέτει" στην τηλεόραση? Και είναι δυνατόν ο δημοσιογράφος που παίρνει την "κατάθεση" να δικαιολογείται με τον αστείο ισχυρισμό "η ίδια ήθελε, για να προστατευτεί με την δημοσιότητα"? Ρεσιτάλ αναξιοπιστίας και γελοιότητας.
Έφτασαν μάλιστα στο σημείο να πουν ότι, χθες η μάρτυρας κατέθεσε στην Αντιτρομοκρατική και ...


είπε όσα άκουσε.
Σ' αυτούς είπε όσα είδε. Γελοιοδέστερος όλων ο Μάτσας, ισχυρίστηκε ότι γνώριζε και τι ακριβώς κατέθεσε η μάρτυρας στην Αντιτρομοκρατική!
Ανέφερε μάλιστα και το φοβερό επιχείρημα ότι στην κατάθεσής της η μάρτυρας, δεν είδε το πρόσωπο του ενός εκ των εκτελεστών. Ενώ στο Παπαδάκη ,τον περιέγραψε με όλες του τις λεπτομέρειες (μελαχροινός, ωοειδές πρόσωπο, ύψος 1,80, φαρδιές πλάτες).
Πρόσθεσε μάλιστα ότι είχε και μια στάμπα στο μπλουζάκι, η οποία στάμπα θα είναι πολύ χρήσιμη στην αστυνομία για να τους σταμπάρει από διάφορα βίντεο που επεξεργάζεται.
Δηλαδή η οι αστυνομικοί που της πήραν κατάθεση ήταν εντελώς βλάκες, η ο Καραιβάζ-Μάτσας είναι πολύ μακάκας.
Πάντως η εξέταση μάρτυρα σε υπόθεση τρομοκρατίας από τηλεοπτική εκπομπή, μόνο ως βλακώδη και επικίνδυνη κίνηση των υπευθύνων μπορεί να χαρακτηρισθεί...


"ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ" ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ!

Μερικές φορές οι υπερβολές είναι κατανοητές ότι συμβαίνουν για λόγους τηλεθέασης. Η επανάληψη όμως είναι πολύ κακός μαθητής. Ο Γ. Αυτιάς...
το κάνει κάθε μέρα. Εμφάνισε νέο "αυτόπτη μάρτυρα" της δολοφονίας, η οποία όχι μόνο δεν είχε δει το παραμικρό, αλλά και σε αυτά που έλεγε τα έκανε όλα λάθος! Απαράδεκτη λογική. Απαράδεκτος και ο τίτλος ο οποίος δεν είχε καμία απολύτως σχέση με αυτά που έλεγε η γυναίκα. Κάθε μέρα τα ίδια και τα ίδια...

Read more...

ΠΡΩΙΝΕΣ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΕΣ...

Ανοίγεις την τηλεόραση πρωί πρωί και αυτό που βλέπεις μπροστά σου, σου δημιουργεί τέτοια αηδία που δεν θέλεις να πιεις ούτε καφέ. Υπάρχει χειρότερο πράγμα...
Read more...

Θεατής και στην τρομοκρατία...


ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Διονύσης Νασόπουλος
Κράτησαν εκτός κάδρου τον Καραμανλή, που ενημερώθηκε τηλεφωνικά...
Επιτείνει την εικόνα διάλυσης της ΕΛ.ΑΣ. η χθεσινή τρομοκρατική επίθεση με τη δολοφονία του αστυνομικού της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας Σάββα Νεκταρίου. Σοβαρότατες ευθύνες στην κυβέρνηση για «το άνοιγμα ενός νέου κύκλου αίματος και την ένταση της ανασφάλειας των πολιτών» επέρριψε στην κυβέρνηση ο Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας στη Βουλή. Μάλιστα, κατήγγελε την προώθηση της αναξιοκρατίας που δεσπόζει στα Σώματα Ασφαλείας.
Κυβερνητικές πηγές, ωστόσο, επέμεναν και χθες ότι...
ο Κώστας Καραμανλής «δεν πρόκειται να αναθεωρήσει τον σχεδιασμό του ή να λειτουργήσει υπό πίεση». Προσέθεταν, ότι ακόμη και αν υπάρξουν στο προσεχές διάστημα αλλαγές που σχετίζονται με τη λειτουργία της ΕΛ.ΑΣ. σε υπηρεσιακό ή σε επίπεδο πολιτική ηγεσίας, δεν θα συνδέονται με το δολοφονικό χτύπημα της Σέχτας Επαναστατών, αλλά θα εντάσσονται σε ένα γενικότερο σχέδιο λειτουργίας της κυβέρνησης.

Συνάντηση με Χατζηδάκη
Σε κάθε περίπτωση, πάντως, το Μαξίμου κινήθηκε χθες με στόχο να προστατευθεί επικοινωνιακά η πρωθυπουργική εικόνα και να παραμείνει ο κ. Καραμανλής έξω από κάδρο της τρομοκρατικής επίθεσης. Για τις αιματηρές εξελίξεις (που δυσφημούν εκ νέου τη χώρα, τρεις μόλις ημέρες πριν από τα εγκαίνια του Νέου Μουσείου της Ακρόπολης) δεν πραγματοποιήθηκε χθες καμία σύσκεψη στο Μαξίμου, ούτε άλλαξε η πρωθυπουργική ατζέντα. Για την επίθεση ο κ. Καραμανλής περιορίστηκε σε τηλεφωνικές επικοινωνίες με τους κ.κ. Πρ. Παυλόπουλο και Χρ. Μαρκογιαννάκη και ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμά του που προέβλεπε συνάντηση με τον υπουργό Ανάπτυξης κ. Κων. Χατζηδάκη, με αντικείμενο την απορρόφηση των κοινοτικών κονδυλίων και την προσπάθεια αποκρατικοποίησης της ΔΕΠΑ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Κατήγγειλε στη Βουλή την «προώθηση της αναξιοκρατίας στην ΕΛ.ΑΣ» και «την ένταση της ανασφάλειας των πολιτών»


Στο στόχαστρο και των γαλάζιων

Ο ΠΡΟΚΟΠΗΣ Παυλόπουλος και ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης, όπως είναι φυσικό, βρίσκονται εκ νέου στο στόχαστρο. Κυβερνητικοί και κομματικοί παράγοντες κάνουν λόγο για «υπερσυγκεντρωτισμό» του υπουργού Εσωτερικών που «αποδεικνύεται αναποτελεσματικός», ενώ ο αναπληρωτής υπουργός, αρμόδιος για τη Δημόσια Τάξη, επικρίνεται για «προβληματική διαχείριση των κρίσεων», η οποία, έλεγαν, καταγράφεται τόσο στα θέματα της ασφάλειας όσο και στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών.
TA NEA
Read more...

ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΗΣ


Πιο σκληρό από ποτέ σήμερα το Βήμα, στο κύριο άρθρο του που δημοσιεύεται στην πρώτη σελίδα αναφέρεται στην απώλεια της δεδηλωμένης και στις πρόωρες εκλογές. Η αντικυβερνητική στροφή της εφημερίδας τις τελευταίες ημέρες και κάτω από την πίεση της πτώσης της κυκλοφορίας της είναι εμφανής.

http://pressmme.blogspot.com

Read more...

ΤΟΥΣ ΚΑΡΦΩΝΕ ΜΕ ΓΕΛΑΚΙΑ!...


Είχε κέφια σήμερα ο Μεϊμαράκης. Πολλά κέφια. Γελούσε κάτω από το μουστάκι του. Κάρφωσε πολλούς μέσα στη Ν.Δ. Πρώτον από όλους τον Ζαγορίτη. Ακολούθησε η Πατριανάκου. Στην συνέχεια έπιασε τον Ρουσόπουλο και κατέληξε στους επικεφαλής του υπουργείου Δημόσιας Τάξης. Αισθάνεται αναντικατάστατος και φαίνεται αυτό. Μάλλον επιστρέφει στην Ρηγίλλης. "Εάν με θέλει ο πρωθυπουργός θα πάω", είπε.

http://pressmme.blogspot.com

Read more...

ΧΤΥΠΗΜΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ


Στην καρδιά του Μαξίμου χτυπάει και σήμερα η Καθημερινή. Στο κύριο άρθρο της κάνει λόγο για "γενναίες αποφάσεις" οι οποίες είναι απαραίτητες. Δηλαδή για παραιτήσεις...


http://pressmme.blogspot.com

Read more...

Ολα τα πρωτοσέλιδα Απογευματινών--Πρωινων- Οικονομικών Αθλητικών- και Θεσσαλονίκης εφημερίδων

http://kafeneio-gr.blogspot.com/

18-6-2009
Κάντε κλικ στις εφημερίδες να ανοίξουν
ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣΠΡΩΙΝΕΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


Read more...