Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Με Ρομπάι και Μπαρόζο συναντάται ο πρωθυπουργός

Επίσκεψη στις Βρυξέλλες



Αθήνα
Για τις Βρυξέλλες αναχωρεί την Τρίτη ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς για την σύσκεψη των «Φίλων της Συνοχής» στην οποία συμμετέχουν 12 πρωθυπουργοί.

Ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί κατ’ίδίαν με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζοζέ Μπαρόζο, και τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Χέρμαν βαν Ρομπάι.

Επίσης θα συναντηθεί με πρωθυπουργούς άλλων χωρών.

Τον πρωθυπουργό θα συνοδεύει ο υπουργός Ανάπτυξης, Κωστής Χατζηδάκης.
Newsroom ΔΟΛ

Read more...

SUDDEUTSCHE ZEITUNG : ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΔΟΣΗ



Η επιμονή του Βερολίνου στη σκληρή γραμμή, τουλάχιστον φραστικά, θεωρείται ως επιβεβαίωση της στρατηγικής των «ηχηρών όχι» και των «ψιθυριστών υπαναχωρήσεων», που ακολουθεί η γερμανική κυβέρνηση από...
την ημέρα που η κρίση χτύπησε την πόρτα της ευρωζώνης. Οπως αναφέρεται στην D.W. oι συνέπειες της κρίσης χρέους είναι απρόβλεπτες και κανείς στη γερμανική πρωτεύουσα δεν ανέμενε ότι θα κλόνιζαν σε τέτοιο βαθμό τα θεμέλια της ευρωζώνης. Αλλά αυτό που παίζει καθοριστικό ρόλο στην στρατηγική του Βερολίνου και στις τακτικές κινήσεις του είναι η πεποίθηση ότι οι «17» της ευρωζώνης δίνουν προτεραιότητα στα εθνικά τους συμφέροντα, ενώ η κοινότητα έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Όπως σημειώνει σε σημερινό της σχόλιο στην Süddeutsche Zeitung η Κέρστιν Γκάμελιν, Μέρκελ και Σόιμπλε είναι αναγκασμένοι να πηγαίνουν στο Eurogroup και στις συνόδους κορυφής «με ακραίες θέσεις», προκειμένου να «μην τους ρίξουν οι εταίροι τους». Ωστόσο και η Γκάμελιν εκτιμά ότι η Γερμανία θα ενδώσει και στο τέλος η Ελλάδα θα λάβει τη δόση, με αποτέλεσμα να θεωρηθεί ότι υπαναχώρησε για μια ακόμη φορά.

Read more...

ΙΔΟΥ ΟΙ ΦΟΡΟΙ - ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2013, ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΚΛΙΜΑΚΑ!


Από το : fpress.gr
Στο τελικό στάδιο βρίσκεται η επεξεργασία της νέας φορολογικής κλίμακας με την οποία θα φορολογηθούν τα εισοδήματα του 2013. Στο υπουργείο Οικονομικών καταλήγουν σε μια κλίμακα η οποία προβλέπει τρία...
κλιμάκια, έκπτωση φόρου η οποία μπορεί να φτάσει και στα 1950 ευρώ (όσο μικρότερο το εισόδημα, τόσο μεγαλύτερη η έκπτωση φόρου) και κανένα αφορολόγητο είτε έχετε παιδιά είτε όχι. Τι σημαίνουν όλα αυτά για την τσέπη μας; Δείτε τους αναλυτικούς πίνακες του fpress.gr.
fimotro

Read more...

Την Τετάρτη ο Λοβέρδος θέτει θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ ...



...σε έκτακτη σύγκληση της ΚΟ...
Την Τετάρτη «κληρώνει» για το ΠΑΣΟΚ καθώς προγραμματίζεται, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Μια κρίσιμη συνεδρίαση που θα γίνει -τύποις- για τον... προγραμματισμό των επόμενων βημάτων του κόμματος, ωστόσο είναι προφανές ότι θα «βγουν μαχαίρια». «Θα γίνει κόλαση» προβλέπουν βουλευτές όλων των τάσεων.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος έχει ζητήσει τη σύγκληση της, θα είναι παρών, για πρώτη φορά μετά από μήνες και αναμένεται να καταλογίσει ευθέως στον Ευαγγελο Βενιζέλο ευθύνες για στρατηγικές και τακτικές επιλογές του. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι θα θέσει εμμέσως ή αμέσως και θέμα ηγεσίας. Οι «βενιζελικοί» είναι προετοιμασμένοι για σύγκρουση και προειδοποιούν ότι ο Λοβέρδος «θα βρει απέναντι το σύνολο σχεδόν των βουλευτών», θέλοντας να καταδείξουν ότι ο πρώην υπουργός δεν έχει παρά ελάχιστους υποστηρικτές στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ (Χρήστο Αηδόνη, Συμεών Κεδίκογλου).

Ωστόσο αναμένεται να ακουστούν και σκληρές απόψεις από βουλευτές για όλα:

Για τη στάση Βενιζέλου που είπε «ναι σε όλα» στον Αντώνη Σαμαρά και παρά τους όρους που είχε θέσει για να ψηφιστούν τα μέτρα και την διαφορετική στρατηγική που υπερασπίζονταν, αποδέχθηκε πλήρως τους όρους του Πρωθυπουργού και κάλεσε τους βουλευτές να συναινέσουν πριν καν δουν το σύνολο των μέτρων.
Για την εφεξής στάση του ΠΑΣΟΚ στην συμμαχική κυβέρνηση. Φαίνεται πως η στρατηγική επιλογή του κ. Βενιζέλου είναι η πλήρης ένταξη με πρωτοκλασάτα στελέχη. Το έχει άλλωστε υπαινιχθεί ή πει καθαρά σε ορισμένους βουλευτές. Ωστόσο η ΚΟ είναι διχασμένη: Είναι πολλοί εκείνοι οι οποίοι θα θέσουν «βέτο» στην προοπτική αυτή καθώς εκτιμούν ότι το ΠΑΣΟΚ έχει να χάσει από την περαιτέρω εμπλοκή του στην κυβέρνηση ενώ άλλοι επιδιώκουν διακαώς υπουργικούς θώκους.
Για τη φράση του Γιάννη Δατσέρη ότι το ΠΑΣΟΚ ήταν «φούσκα της Μεταπολίτευσης». Ο στενός συνεργάτης του κ. Βενιζέλου υπέβαλε μεν τηλεφωνικώς (βρίσκεται στις Βρυξέλλες) την παραίτηση του -μετά το θόρυβο που δημιουργήθηκε- από την θέση του Γραμματέα Επικοινωνίας του κόμματος, ωστόσο η ενόχληση που προκάλεσε ήταν τεράστια. «Είναι ντροπή να λέγονται αυτά τα πράγματα, είναι προκλητικά και ανιστόρητα» ήταν τα ηπιότερα από όσα ακούγονταν χθες στους διαδρόμους της Βουλής από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Τύποις, εκκρεμεί ένα ραντεβού Βενιζέλου-Δατσέρη για να υποβληθεί και εγγράφως η παραίτηση. Το τετ-α-τετ ζήτησε ο πρόεδρος του κόμματος ωστόσο δεν πρόκειται να αλλάξει η απόφαση της παραίτησης όπως διαβεβαιώνει ο ίδιος ο κ. Δατσέρης.


iefimerida.gr


Read more...

97 Έλληνες με offshore σε νέα λίστα Λαγκάρντ...





Ενενήντα επτά Έλληνες και εκατόν τριάντα τέσσερις Ελληνοκύπριοι με offshore λογαριασμούς στο κατάστημα της HSBC στα Νησιά Τζέρσεϊ, περιλαμβάνει λίστα την οποία διέρρευσε υπάλληλος της τράπεζας.

Οι... ξένοι πελάτες της HSBC που περιλαμβάνονται στην επίμαχη λίστα, και αφορά και τους Ελληνες και Ελληνοκύπριους καταθέτες, είναι βέβαιο θα περάσουν από τον έλεγχο της αγγλικής εφορίας, για να ερευνηθεί αν έχουν επαγγελματικές δραστηριότητες στην Αγγλία, οπότε θα υποχρεωθούν να πληρώσουν φόρο για τους λογαριασμούς τους στα Νησιά Τζέρσεϊ.

Την αποκάλυψη για την ύπαρξη αυτής της λίστας έκανε η εφημερίδα Ντέιλι Τέλεγκραφ, αναφέροντας μάλιστα ότι ανάμεσα στους συγκεκριμένους πελάτες της HSBC και μάλιστα με υψηλές καταθέσεις είναι και έμποροι ναρκωτικών και άτομα που βαρύνονται με ποινικά και οικονομικά εγκλήματα, γεγονός που αφήνει εκτεθειμένη την τράπεζα για τον έλεγχο που ασκεί στους πελάτες της για την προέλευση των χρημάτων τους.

Στην τράπεζα HSBC έχει επιβληθεί από τις αμερικανικές Αρχές χρηματικό πρόστιμο 1.500.000 δολάρια για ξέπλυμα χρήματος..


Read more...

Μαζικές παραιτήσεις στη Βουλή...





Μείζον πρόβλημα για τη λειτουργία του Κοινοβουλίου και των υπηρεσιών του ενδέχεται να προκληθεί τις επόμενες ημέρες καθώς από το πρωί καταγράφονται μαζικές υποβολές παραιτήσεων υπαλλήλων της Βουλής.

Και μάλιστα όχι χαμηλόβαθμων, αλλά ... τμηματαρχών και διευθυντών προσωπικού. Αιτία υπήρξε η χθεσινοβραδινή ομιλία του Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος μολονότι αναγνώρισε ότι οι υπάλληλοι της Βουλής εργάζονται σκληρά και οι υπερωρίες τους αναγνωρίζονται, δεν είναι δυνατόν όταν βγαίνουν στη σύνταξη να λαμβάνουν οχταπλάσιο εφάπαξ από τον αντίστοιχο δημόσιο υπάλληλο. 
Η αναφορά αυτή του πρωθυπουργού, φαίνεται ότι τάραξε όσους είναι κοντά στη σύνταξη ή έχουν ήδη κατοχυρώσει συνταξιοδοτικό δικαίωμα με αποτέλεσμα από το πρωί περίπου 15 διευθυντές και τμηματάρχες να έχουν υποβάλει αίτηση αποχώρησής τους και συνταξιοδότησης.

Οι καλά γνωρίζοντες στη Βουλή, λένε πως το κύμα αιτήσεων για αποχώρηση θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες με αποτέλεσμα οι υπηρεσίες να μείνουν ουσιαστικά ακέφαλες, μιας και ο κανονισμός προβλέπει ότι με την υποβολή της αίτησης αποχώρησης ο αιτών έχει δικαίωμα να μην ξαναεμφανιστεί στη δουλειά του.

parapolitika.gr


Read more...

Τόνωση της ρευστότητας στην αγορά «Ένεση» 900 εκατ. ευρώ προς τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις


Ο κ. Χατζηδάκης συμμετείχε και σε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό, με επίκεντρο τα μέτρα τόνωσης της εποιχειρηματικότητας
Ο κ. Χατζηδάκης συμμετείχε και σε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό, με επίκεντρο τα μέτρα τόνωσης της εποιχειρηματικότητας   (Φωτογραφία:  ΑΠΕ )

Αθήνα
Σειρά παρεμβάσεων για την άμεση απεμπλοκή κονδυλίων ύψους 300 εκατ. ευρώ που παρέμεναν αναξιοποίητα στο ΕΤΕΑΝ (Εθνικό Ταμείο Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης) και τα οποία θα αποτελέσουν τη βάση για την παροχή νέων δανείων ύψους 900 εκατ. ευρώ από τις τράπεζες προς τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, παρουσίασε τη Δευτέρα ο υπουργός Ανάπτυξης.

Ο κ. Χατζηδάκης συμμετείχε και σε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό, με επίκεντρο τα μέτρα τόνωσης της εποιχειρηματικότητας. Ο υπουργός ενημέρωσε για την πορεία απορρόφησης του ΕΣΠΑ, αλλά και για το νέο χάρτη κοινοτικών ενισχύσεων της προγραμματικής περιόδου μετά το 2013 ο οποίος αφήνει αρκετές ελληνικές περιφέρειες εκτός κοινοτικών χρηματοδοτήσεων (όπως η Αττική και το Νότιο Αιγαίο).

Τα δάνεια των 900 εκατ. ευρώ θα αφορούν κυρίως κεφάλαιο κίνησης με μειωμένο επιτόκιο που θα κυμαίνεται γύρω στο 4%.

Επίσης, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός, την Τετάρτη θα βρίσκεται στην Αθήνα ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων κ. Σκαναπιάκο και εκτιμάται ότι θα δοθεί πλέον οριστική λύση στη συμφωνία για τη χρηματοδότηση από την ΕΤΕπ με κεφάλαια ύψους 1,44 δισ. ευρώ για μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Αναλυτικά, εντός του Νοεμβρίου θα προωθηθούν οι εξής ρυθμίσεις:

1) Πρώτη πρωτοβουλία του υπουργείου είναι η αναδιάρθρωση των δανείων που έχουν χορηγηθεί με εγγύηση ΕΤΕΑΝ, καθώς επεκτείνεται η αποπληρωμής τους μέχρι το Μάιο του 2014. Η ακριβής επιμήκυνση θα συμφωνείται με τον κάθε δανειολήπτη.

Μέχρι σήμερα αυτό απαγορευόταν από τον κανονισμό του ΕΤΕΑΝ, ενώ η Κοινή Υπουργική Απόφαση, η οποία ήδη έχει υπογραφεί, βρίσκεται σε συμφωνία με εγκύκλιο της ΤτΕ και θα τεθεί σε ισχύ μέσα στο Νοέμβριο.

2) Η δεύτερη πρωτοβουλία αφορά στο νέο πρόγραμμα για χορήγηση κεφαλαίων κίνησης στις επιχειρήσεις.

Μειώνεται ο συντελεστής μόχλευσης κεφαλαίων που θα αφορά σε όλους τους κλάδους της οικονομίας και όλες τις τράπεζες και αφορά σε κονδύλια ύψους 300 εκατ. ευρώ τα οποία παρέμεναν αναξιοποίητα στο Ταμείο Επιχειρηματικότητας για τη χρηματοδότηση δράσεων που είχαν προκηρυχθεί το 2011.

Αποδεσμεύονται λοιπόν 170 εκατ. ευρώ από αυτά τα προγράμματα και με αυτά τα κονδύλια προκηρύσσεται νέο πρόγραμμα για χορήγηση δανείων κεφαλαίου κίνησης από όλες τις τράπεζες που θα ενδιαφερθούν. Σημειώνεται ότι πρόκειται για δάνεια κεφαλαίου κίνησης ενώ τα υφιστάμενα προγράμματα αφορούν μόνο επενδυτικού χαρακτήρα πιστώσεις.

Ακόμη, μειώνεται ο συντελεστής μόχλευσης στο 1 προς 1. Αυτό σημαίνει ότι για τα 170 εκατ. ευρώ που είναι διαθέσιμα από το ΕΣΠΑ οι τράπεζες θα προσφέρουν άλλα 170 εκατ. ευρώ ώστε τα δάνεια προς τις επιχειρήσεις να φτάσουν μέσα απ' αυτό το πρόγραμμα στα 340 εκατ. ευρώ.

Στο 50% η επιδότηση επιτοκίου

Ουσιαστικά με τον τρόπο αυτό η επιδότηση επιτοκίου θα διαμορφωθεί στο 50% προς όφελος των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Δηλαδή, το δάνειο στο μέρος που προέρχεται από τα κεφάλαια του ΕΣΠΑ θα είναι άτοκο και άρα στην πράξη ο δανειολήπτες θα επιβαρύνεται με το μισό επιτόκιο από το ισχύον στην αγορά.

Τα υπόλοιπα 130 εκατ. ευρώ του ταμείου επιχειρηματικότητας, οι ίδιες οι τράπεζες έκριναν πως μπορούν να απορροφηθούν και παραμένουν διαθέσιμα στα υφιστάμενα προγράμματα για τα οποία επίσης ο συντελεστής μόχλευσης διαμορφώνεται στο ένα προς ένα προκειμένου να επιταχυνθεί η απορρόφησή τους. Ανάλογα με την πρόοδο το πρόγραμμα ενδέχεται να επεκταθεί στο μέλλον.

Το ΕΤΕΑΝ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τις τράπεζες προκειμένου να καθοριστούν όλα τα χαρακτηριστικά του προγράμματος. Γενικά, πάντως για τα κεφάλαια κίνησης συζητείται να έχουν ανακυκλούμενα όρια και χρονική διάρκεια που δεν θα υπερβαίνει τα 5 χρόνια με δόσεις ίσες ή άνισες.

Η ενεργοποίηση του νέου προγράμματος θα γίνει με τροπολογία η οποία είναι ήδη έτοιμη και θα προωθηθεί άμεσα στη Βουλή.

3) Η τρίτη πρωτοβουλία αφορά στην αντιμετώπιση των γραφειοκρατικών προβλημάτων. Για το πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ' Οίκον», επειδή υπάρχει απορροφητικότητα, θα μειωθούν έως και 50% τα δικαιολογητικά, σε συνεργασία με το υπουργείο Ενέργειας, για να γίνει η απόδοσή του ακόμη μεγαλύτερη.

Για το πρόγραμμα ΕΝΑΛΙΟ, το οποίο έχει μηδενική απορρόφηση, εντός του μήνα θα δοθεί ο νέος Οδηγός Εφαρμογής που θα το καταστήσει λειτουργικότερο, ενώ σχετικά με τα 150 εκατ. ευρώ του Ταμείου Εγγυοδοσίας θα γίνουν ανακοινώσεις μέσα στο μήνα.

4) Η τέταρτη πρωτοβουλία συνίσταται στο Πρόγραμμα εγγύησης για την έκδοση εγγυητικών επιστολών, το οποίο ανακοινώθηκε τον Οκτώβριο και τίθεται πλέον σε πλήρη εφαρμογή, καθώς εκδόθηκαν και οι σχετικοί οδηγοί ενώ είναι πολλές οι τράπεζες που έχουν ενταχθεί σε αυτό.

Αδυναμία αποπληρωμής


Το ΕΤΕΑΝ, από την ίδρυσή του, έχει χορηγήσει εγγυήσεις 4,5 δισ. ευρώ για δάνεια 5,5 δισ. ευρώ σε περίπου 65.000 επιχειρήσεις. Λόγω της δυσμενούς οικονομικής συγκυρίας ορισμένες επιχειρήσεις που υπολογίζονται στο 17% του συνόλου αδυνατούν να εξυπηρετήσουν την αποπληρωμή των δανείων.

Υπολογίζεται ότι μέχρι το Μάιο του 2014, ημερομηνία λήξεως των ομολόγων του ΕΤΕΑΝ, οι εγγυήσεις που έχουν ήδη καταπέσει και θα καταπέσουν θα φτάσουν συνολικά στα 670 εκατ. ευρώ.

Μέχρι σήμερα, οι καταπτώσεις έχουν ανέλθει σε 150 εκατ. ευρώ.

Με το προηγούμενο καθεστώς, οι εγγυήσεις που κατέπιπταν καταβάλλονταν στις τράπεζες με ομόλογα τα οποία αποτιμώνται στην τρέχουσα αξία τους και με το πολυνομοσχέδιο που ψηφίστηκε από τη Βουλή ορίστηκε ότι οι τράπεζες θα αποζημιώνονται με μετρητά.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Read more...

Εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας ο Σολδάτος

Με απόφαση του Αντώνη Σαμαρά τέθηκε εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας ο Θεόδωρος Σολδάτος. Ο βουλευτής Λευκάδας παραπέμπεται στο πειθαρχικό όργανο του κόμματος με το ερώτημα της διαγραφής.


Read more...

Η ώρα της δικαιοσύνης για τη Ρεβέκκα



Της Αθανασίας Αγγελοπούλου

Σφίγγει ο κλοιός των φοροελεγκτικών Αρχών για τη Ρεβέκκα Σκαφτούρα, πρώην σύζυγο του Ιωάννη Καρούζου, ο οποίος πρωταγωνιστεί σ’ ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα των τελευταίων ετών. Η έρευνα του ΣΔΟΕ προχωρά με ταχείς ρυθμούς και πλέον τα στοιχεία φεύγουν σε κούτες προς τις αρμόδιες εφορίες, προκειμένου να καταλογιστούν άμεσα τα πρόστιμα για τις αλλεπάλληλες παρανομίες που αποκαλύπτονται πίσω από τη «χάρτινη» αυτοκρατορία του ζευγαριού. Η τελευταία έκθεση ελέγχου, που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες, δεν περιέχει στοιχεία μόνο για τον Ι. Καρούζο, αλλά και για την πρώην σύζυγό του Ρ. Σκαφτούρα, η οποία καλείται πλέον να πληρώσει την πρώτη «καμπάνα», ενώ ακολουθούν και μηνύσεις στον οικονομικό εισαγγελέα.

Ανοιξαν οι λογαριασμοί της

Τα έως τώρα στοιχεία από το άνοιγμα των λογαριασμών της Ρ. Σκαφτούρα αποκαλύπτουν ότι μεγάλα ποσά κατευθύνονταν από τους εταιρικούς στους προσωπικούς της λογαριασμούς, αλλά και ότι σταθερά έσοδά της από τον όμιλο Καρούζου δεν δηλώθηκαν στην εφορία. Η νέα έκθεση ελέγχου του ΣΔΟΕ επιβεβαιώνει τον σημαντικό ρόλο της Ρ. Καρούζου στον όμιλο και ανοίγει τον ασκό του Αιόλου όχι μόνο για την ίδια, αλλά και για συγγενικά της πρόσωπα όπως η μητέρα της, που ήταν συνδικαιούχος σε τραπεζικούς λογαριασμούς.

Η έρευνα έδειξε ότι η πρώην σύζυγος του καταζητούμενου επιχειρηματία εισέπραττε αμοιβή από τουλάχιστον μία εταιρεία του ομίλου, η οποία δεν δηλωνόταν. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν στην έκθεσή τους οι ελεγκτές, «διαπιστώθηκε ότι εισέπραττε αμοιβή με χαρακτήρα μισθού, λόγω περιοδικότητας των εισπράξεων, αλλά δεν ήταν δηλωμένες στις οριστικές δηλώσεις ΦΜΥ (Φόρου Μισθωτών Υπηρεσιών) της Karouzos Real Estate».

Η συγκεκριμένη παρανομία είχε ως αποτέλεσμα να επιβληθούν πρόστιμα συνολικού ύψους 2,6 εκατ. ευρώ για απόκρυψη εισοδημάτων, τα οποία θα κοινοποιηθούν τις επόμενες ημέρες στη Ρ. Σκαφτούρα από τη ΔΟΥ Γλυφάδας και από τη ΙΓ’ ΔΟΥ Αθηνών καθώς η πρώην σύζυγος του Ι. Καρούζου εμφανίζεται με δύο διευθύνσεις, μία στη Βούλα, που υπάγεται στην εφορία Γλυφάδας, και μια στην Αθήνα και συγκεκριμένα στου Γκύζη, όπου την εντόπισαν οι ελεγκτές και της επέδωσαν κλήση για εξηγήσεις στις 10 Απριλίου 2012.

Ωστόσο, η Ρ. Σκαφτούρα θα κληθεί να αντιμετωπίσει και τη Δικαιοσύνη, καθώς η απόκρυψη από την εφορία μεγάλων ποσών, που αντιστοιχούν σε φόρο μισθωτών υπηρεσιών άνω των 150.000 ευρώ, εκτός από φορολογικό, είναι και ποινικό αδίκημα. Ετσι, παράλληλα με την κοινοποίηση των προστίμων, το ΣΔΟΕ θα υποβάλει και μηνύσεις σε βάρος της Ρ. Σκαφτούρα στον οικονομικό εισαγγελέα.

Εκτενής είναι η αναφορά στη νέα έκθεση του ΣΔΟΕ και για μεταφορά χρημάτων από λογαριασμούς εταιρειών του ομίλου Καρούζου σε προσωπικούς λογαριασμούς της Ρεβέκκας Σκαφτούρα.

Τα έγγραφα

Η Real news αποκαλύπτει σήμερα τραπεζικά έγγραφα που δείχνουν ξεκάθαρα τη διαδρομή των χρημάτων από εταιρικούς σε προσωπικούς λογαριασμούς. Συγκεκριμένα, στις 31-08-2006 το ποσό του 1.150.000 ευρώ εκταμιεύεται από λογαριασμό της εταιρείας Karouzos Construction και την επόμενη ημέρα, την 1η Σεπτεμβρίου 2006, κατατίθεται σε προσωπικό λογαριασμό της Ρ. Σκαφτούρα. Η κατάθεση των χρημάτων γίνεται από τον έναν εκ των δύο οδηγών που απασχολούσε τότε το ζεύγος Καρούζου. Οπως προκύπτει από την έκθεση του ΣΔΟΕ, το συγκεκριμένο ποσό ακολουθεί το επόμενο διάστημα μια δαιδαλώδη διαδρομή από τράπεζα σε τράπεζα, αλλά παραμένει πάντα στο όνομα της Ρ. Σκαφτούρα και της μητέρας της Μαρίας Σκαφτούρα, η οποία ελέγχεται επίσης από το ΣΔΟΕ. Οπως τονίζουν οι ελεγκτές, «ο λογαριασμός κινείτο από τη Μαρία Σκαφτούρ,α αλλά είχε χρηματοδότηση από πηγές ελεγχόμενες από τη Ρεβέκκα Σκαφτούρα». Εξάλλου ,όπως επισημαίνουν από το ΣΔΟΕ, η Μ. Σκαφτούρα δεν θα μπορούσε να διακινεί τέτοια ποσά, καθώς δεν έχει αναπτύξει επιχειρηματική δράση. Από την έρευνα στα οικονομικά στοιχεία του ζεύγους Καρούζου και των εταιρειών προέκυψε ότι μέρος των χρημάτων που κατέληξαν σε προσωπικό λογαριασμό της Ρ. Σκαφτούρα και της μητέρα της προερχόταν από την εταιρεία Ξηροπόταμος, στην οποία η σύζυγος του Ι. Καρούζου είχε θέση αντιπροέδρου στο διοικητικό συμβούλιο. Στο μικροσκόπιο των ελεγκτών βρίσκονται πλέον και τα μέλη των κατά καιρούς διοικητικών συμβουλίων των εταιρειών του ομίλου Καρούζου και η ευθύνη τους στη δράση του καταζητούμενου επιχειρηματία. Την ίδια ώρα αναμένουν τα στοιχεία από το άνοιγμα των offshore εταιρειών, που αποκάλυψε η Real news, στην Κύπρο, ώστε η έρευνα να επεκταθεί από τις φορολογικές παραβάσεις στις διαδρομές του χρήματος και τους πραγματικούς επενδυτές που βοήθησαν τον Ι. Καρούζο να χτίσει σε ελάχιστο χρόνο εκατοντάδες ακίνητα σε όλη τη χώρα.

 ΠΗΓΗ: REAL NEWS

Read more...

Βρούτσης: «Οι συντάξεις του Δεκεμβρίου θα πληρωθούν κανονικά»...


«Οι συντάξεις και του Δεκεμβρίου θα γίνουν κανονικά δεν υπάρχει πρόβλημα» ανέφερε ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης διαβεβαιώνοντας με τον τρόπο αυτό ότι τα ταμειακά διαθέσιμα των... ασφαλιστικών ταμείων δεν επηρεάζονται από τον χρόνο εκταμίευσης της δόσης.

Επιπροσθέτως επισήμανε ότι έχουν δοθεί εντολές προς όλα τα ασφαλιστικά ταμεία ώστε εντός του 2013 να υπάρξει ενιαίο σύστημα πληρωμής συντάξεων και πρόσθεσε ότι «εντός της επόμενης χρονιάς θα λειτουργήσει το Αριάδνη καθώς και το ηλεκτρονικό δίχτυ εντοπισμού φοροδιαφυγής».

Εξήγησε ότι λόγω των μέτρων που έχουν ληφθεί «Ο κοινωνικός προϋπολογισμός του κράτους θα έχει πλεόνασμα 2 δις ευρώ αν δεν είχαμε παρει τα μέτρα θα είχαμε έλλειμμα 2 δις που σημαίνει ότι οι συντάξεις θα περικόπτονταν. Διασφαλίζουμε το συνταξιοδοτικό σύστημα της χώρας» και επισήμανε ότι «αν είχαμε υλοποιήσει το ασφαλιστικό Γιαννίτση δεν θα είχαμε σήμερα πρόβλημα».

Πέραν αυτών επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ για έλλειμμα συναίνεσης και ουσιαστικών προτάσεων: «Ποια είναι η πρότασή τους ; η αυξηση συντάξεων; Ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε «Ως κυβέρνηση καταθέτουμε την πρότασή μας. Μόνο με ανάπτυξη θα δώσουμε λύση στην ανεργία των νέων. Η πρόταση για την ανεργία είναι η ανάπτυξη και επενδύσεις. Υπάρχει πρόταση από τον ΣΥΡΙΖΑ; Όταν βγαίνετε στο εξωτερικό και ο αρχηγός σας απείλησε τους επενδυτές να έρθουν να επενδύσουν βοηθούσε τους ανέργους;».

protothema.gr


Read more...

167 "ΝΑΙ" στον προυπολογισμό. Όλη η λίστα των βουλευτών


Ν.Δ.Μπακογιάννη Κωνσταντίνου Θεοδώρα (Ντόρα)  NAI                            NAI  
Ν.Δ.Αθανασίου Χριστόφα Χαράλαμπος  NAI                                               NAI  
Ν.Δ.Λαζαρίδης Αλεξάνδρου Χρύσανθος  NAI                                              NAI                     
Ν.Δ.Μιχελάκης Σπυρίδωνος Ιωάννης NAI                                                    NAI  
ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜΓλέζος Νικολάου Εμμανουήλ  OXI                                                       OXI
ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜΦωτίου Βασιλείου Θεανώ    ΟΧΙ                                                          OXI
ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜΤσουκαλάς Βασιλείου Δημήτριος   ΟΧΙ                                                OXI
ΠΑ.ΣΟ.Κ.Δήμας Βίκτωρος Πύρρος    ΝΑΙ                                                          ΝΑΙ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣΚουίκ Φιλίππου Τέρενς - Σπένσερ - Νικόλαος  OXI                        ΟΧΙ
ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΠαππάς Ηλία Χρήστος  OXI                                                               ΟΧΙ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑΛυκούδης Διονυσίου Σπυρίδων  ΠΑΡΩΝ                                        ΝΑΙ
Κ.Κ.Ε.Παφίλης Σπυρίδωνος Αθανάσιος  ΟΧΙ                                                      ΟΧΙ
Ν.Δ.Κεφαλογιάννη Ιωάννη Όλγα  ΝΑΙ                                                            ΝΑΙ
Ν.Δ.Αβραμόπουλος Λάμπρου Δημήτριος   ΝΑΙ                                               ΝΑΙ   
Ν.Δ.Κακλαμάνης Μιχαήλ Νικήτας  ΝΑΙ                                                            ΝΑΙ
Ν.Δ.Πιπιλή Ανδρέα Φωτεινή   ΝΑΙ                                                                  ΝΑΙ
Ν.Δ.Κικίλιας Παναγιώτη Βασίλειος  ΝΑΙ                                                          ΝΑΙ
Ν.Δ.Μηταράκης Αντωνίου Παναγιώτης (Νότης)  ΝΑΙ                                       ΝΑΙ
Ν.Δ.Παυλόπουλος Βασιλείου Προκόπιος  ΝΑΙ                                                ΝΑΙ
Ν.Δ.Ψυχάρης Σταύρου Ανδρέας  ΝΑΙ                                                             ΝΑΙ
ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜΤσίπρας Παύλου Αλέξιος  ΟΧΙ                                                                ΟΧΙ
ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜΚωνσταντοπούλου Νικολάου Ζωή  ΟΧΙ                                                  ΟΧΙ
ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜΒούτσης Γεωργίου Νικόλαος   ΟΧΙ                                                         ΟΧΙ
ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜΜπόλαρη Βασιλείου Μαρία   ΟΧΙ                                                           ΟΧΙ
ΠΑ.ΣΟ.Κ.Σκανδαλίδης Γεωργίου Κωνσταντίνος   ΑΠΩΝ                                    ΝΑΙ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣΚουντουρά Αλεξάνδρου Έλενα   ΟΧΙ                                               ΟΧΙ
ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΜιχαλολιάκος Γεωργίου Νικόλαος   ΟΧΙ                                                ΟΧΙ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑΠανούσης Αποστόλου Ιωάννης  ΠΑΡΩΝ                                        ΑΠΩΝ
Κ.Κ.Ε.Κανέλλη Χρήστου Γαρυφαλλιά (Λιάνα)   ΟΧΙ                                        ΟΧΙ
Ν.Δ.Μητσοτάκης Κωνσταντίνου Κυριάκος   ΝΑΙ                                         ΝΑΙ
Ν.Δ.Χατζηδάκης Ιωάννη Κωνσταντίνος (Κωστής)  ΝΑΙ                              ΝΑΙ
Ν.Δ.Βούλτεψη Ιωάννη Σοφία  ΝΑΙ                                                              ΝΑΙ
Ν.Δ.Ντινόπουλος Βασιλείου Αργύρης   ΝΑΙ                                                ΝΑΙ
Ν.Δ.Βαρβιτσιώτης Ιωάννη Μιλτιάδης   ΝΑΙ                                                ΝΑΙ
Ν.Δ.Γεωργιάδης Αθανασίου Σπυρίδων - Άδωνις    ΝΑΙ                               ΝΑΙ
Ν.Δ.Μεϊμαράκης Ιωάννη Ευάγγελος - Βασίλειος  ΝΑΙ                                 ΝΑΙ
Ν.Δ.Σπηλιωτόπουλος Ελευθερίου Αριστόβουλος (Άρης)  ΝΑΙ                    ΝΑΙ
Ν.Δ.Γιακουμάτος Χαραλάμπους Γεράσιμος  ΝΑΙ                                       ΝΑΙ
Ν.Δ.Πολύδωρας Γεωργίου Βύρων   ΝΑΙ                                                    ΝΑΙ
Ν.Δ.Καραμανλή Αρκαδίου Άννα   ΝΑΙ                                                      ΝΑΙ
Ν.Δ.Παναγιωτόπουλος Παναγιώτη Παναγιώτης (Πάνος)   ΝΑΙ                   ΝΑΙ
Ν.Δ.Παπακώστα - Σιδηροπούλου Αγγέλου Αικατερίνη  ΝΑΙ                        ΝΑΙ
ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜΣακοράφα Ηλία Σοφία  ΟΧΙ                                                              ΟΧΙ
ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜΚουρουμπλής Ελευθερίου Παναγιώτης   ΟΧΙ                                     ΟΧΙ
ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜΠαπαδημούλης Χριστόδουλου Δημήτριος   ΟΧΙ                                 ΟΧΙ
ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜΔραγασάκης Ανδρέα Ιωάννης   ΟΧΙ                                                  ΟΧΙ
ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜΔούρου Αθανασίου Ειρήνη (Ρένα)  ΟΧΙ                                            ΟΧΙ
ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜΣτρατούλης Ιωάννη Δημήτριος  ΟΧΙ                                                  ΟΧΙ
ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜΒαλαβάνη Γεωργίου Όλγα - Νάντια ΟΧΙ                                           ΟΧΙ
ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜΤατσόπουλος Ευαγγέλου Πέτρος - Γεώργιος  ΟΧΙ                            ΟΧΙ
ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜΤσακαλώτος Στεφάνου Ευκλείδης ΟΧΙ                                             ΟΧΙ
ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜΠαναγούλης Βασιλείου Ευστάθιος (Στάθης)  ΟΧΙ                              ΟΧΙ
ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜΑλεξόπουλος Ιωάννη Απόστολος   ΟΧΙ                                            ΟΧΙ
ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜΚαφαντάρη Φωτίου Χαρούλα (Χαρά)  ΟΧΙ                                        ΟΧΙ
ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜΚατριβάνου Ηλία Βασιλική   ΟΧΙ                                                        ΟΧΙ
ΠΑ.ΣΟ.Κ.Λοβέρδος Νικολάου Ανδρέας  ΝΑΙ                                                   ΝΑΙ 
ΠΑ.ΣΟ.Κ.Χρυσοχοΐδης Βασιλείου Μιχαήλ  ΝΑΙ                                                ΝΑΙ 
ΠΑ.ΣΟ.Κ.Ανδρουλάκης Γρηγορίου Δημήτριος (Μίμης)  ΝΑΙ                             ΠΑΡΩΝ  
ΠΑ.ΣΟ.Κ.Κακλαμάνης Χρήστου Απόστολος   ΝΑΙ                                          ΝΑΙ 
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣΚαμμένος Ηλία Παναγιώτης (Πάνος)  ΟΧΙ                                    ΟΧΙ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣΔημαράς Νικολάου Ιωάννης  ΟΧΙ                                                ΟΧΙ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣΚαπερνάρος Ηλία Βασίλειος   ΟΧΙ                                               ΟΧΙ
ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΖαρούλια Βασιλείου Ελένη   ΟΧΙ                                                       ΟΧΙ
ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΓερμενής Σπυρίδωνος Γεώργιος   ΟΧΙ                                              ΟΧΙ 
ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΠαναγιώταρος Κωνσταντίνου Ηλίας   ΟΧΙ                                         ΟΧΙ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑΚουβέλης Ευαγγέλου Φώτιος - Φανούριος    ΠΑΡΩΝ                   ΝΑΙ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑΨαριανός Νικολάου Γρηγόριος   ΠΑΡΩΝ                                     ΝΑΙ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑΒουδούρης Γεωργίου Οδυσσεύς - Νίκος    ΟΧΙ                             ΟΧΙ
Κ.Κ.Ε.Παπαρήγα Νικολάου Αλεξάνδρα   ΟΧΙ                                              ΟΧΙ
Κ.Κ.Ε.Χαλβατζής Εμμανουήλ Σπυρίδων   ΟΧΙ                                            ΟΧΙ
Κ.Κ.Ε.Κατσώτης Περικλή Χρήστος    ΟΧΙ                                                   ΟΧΙ
Ν.Δ.Σαλμάς Γεωργίου Μάριος   ΝΑΙ                                                         ΝΑΙ
Ν.Δ.Καραγκούνης Ανδρέα Κωνσταντίνος   ΝΑΙ                                       ΝΑΙ    
ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜΒαρεμένος Βασιλείου Γεώργιος   ΟΧΙ                                              ΟΧΙ
ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜΤριανταφύλλου Κωνσταντίνου Μαρία   ΟΧΙ                                      ΟΧΙ
ΠΑ.ΣΟ.Κ.Μωραΐτης Χρήστου Αθανάσιος (Θάνος)  ΝΑΙ                                ΝΑΙ
ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΜπαρμπαρούσης Ηλία Κωνσταντίνος  ΟΧΙ                                   ΟΧΙ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑΦούντα Νικολάου Νίκη    ΠΑΡΟΥΣΑ                                          ΝΑΙ
Κ.Κ.Ε.Μωραΐτης Επαμεινώνδα Νικόλαος   ΟΧΙ                                          ΟΧΙ
Ν.Δ.Ανδριανός Σωτηρίου Ιωάννης    ΝΑΙ                                                   ΝΑΙ
ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜΚοδέλας Παναγιώτη Δημήτριος  ΟΧΙ                                                ΟΧΙ
ΠΑ.ΣΟ.Κ.Μανιάτης Αναστασίου Ιωάννης   ΝΑΙ                                              ΝΑΙ
Ν.Δ.Λυκουρέντζος Θεοφάνη Ανδρέας   ΝΑΙ                                               ΝΑΙ
ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜΖαχαριάς Παναγιώτη Κωνσταντίνος   ΟΧΙ                                        ΟΧΙ
ΠΑ.ΣΟ.Κ.Κωνσταντινόπουλος Κωνσταντίνου Οδυσσέας   ΝΑΙ                      ΝΑΙ         
Ν.Δ.Στύλιος Δημοσθένη Γεώργιος  ΝΑΙ                                                  ΝΑΙ
ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜΓεροβασίλη Βασιλείου Όλγα    ΟΧΙ                                                ΟΧΙ
ΠΑ.ΣΟ.Κ.Γκόκας Ναπολέοντα Χρήστος   ΝΑΙ                                              ΝΑΙ
Ν.Δ.Βορίδης Χρήστου Μαυρουδής (Μάκης)  ΝΑΙ                                     ΝΑΙ
Ν.Δ.Μαρτίνου Αθανασίου Γεωργία   ΝΑΙ                                                    ΝΑΙ
Ν.Δ.Βλάχος Θεοδώρου Γεώργιος   ΝΑΙ                                                     ΝΑΙ
Ν.Δ.Μπούρας Κωνσταντίνου Αθανάσιος   ΝΑΙ                                          ΝΑΙ
ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜΜητρόπουλος Παναγιώτη Αλέξιος    ΟΧΙ                                         ΟΧΙ
ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜΑθανασίου Ευθυμίου Αθανάσιος (Νάσος)   ΟΧΙ                               ΟΧΙ
ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜΠάντζας Σπυρίδωνος-Αριστοτέλη Γεώργιος   ΟΧΙ                             ΟΧΙ        
ΠΑ.ΣΟ.Κ.Χριστοφιλοπούλου συζ. Δημητρίου Παρασκευή (Εύη)  ΝΑΙ                ΝΑΙ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣΧαϊκάλης Γεωργίου Παύλος   ΟΧΙ                                                ΟΧΙ   
ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΚασιδιάρης Παναγιώτη Ηλίας     ΟΧΙ                                                  ΟΧΙ   
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑΟικονόμου Αθανασίου Βασίλειος    ΠΑΡΩΝ                                 ΝΑΙ
Κ.Κ.Ε.Γκιόκας Χρήστου Ιωάννης   ΟΧΙ                                                      ΟΧΙ   
Ν.Δ.Νταβλούρος Περικλή Αθανάσιος   NAI                                              ΝΑΙ
ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜΚανελλοπούλου Ανδρέα Μαρία  ΟΧΙ                                               ΟΧΙ
ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜΧατζηλάμπρου Σάββα Βασίλειος   ΟΧΙ                                            ΟΧΙ
ΠΑ.ΣΟ.Κ.Παπανδρέου Ανδρέα Γεώργιος  ΝΑΙ                                               ΝΑΙ                           
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣΝταβρής Χαραλάμπους Γεώργιος   ΟΧΙ                                      ΟΧΙ
ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΑρβανίτης - Αβράμης Κωνσταντίνου Μιχαήλ   ΟΧΙ                          ΟΧΙ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑΤσούκαλης Σπυρίδωνος Νικόλαος   ΠΑΡΩΝ                                ΝΑΙ  
Κ.Κ.Ε.Καραθανασόπουλος Πέτρου Νικόλαος    ΟΧΙ                                   ΟΧΙ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙΝικολόπουλος Ιωάννου Νικόλαος   ΟΧΙ                                   ΟΧΙ  
Ν.Δ.Μπασιάκος Αθανασίου Ευάγγελος   ΝΑΙ                                            ΝΑΙ
Ν.Δ.Καράμπελας Δημητρίου Ιωάννης    ΝΑΙ                                             ΝΑΙ
Ν.Δ.Κουτσούμπας Βασιλείου Ανδρέας   ΝΑΙ                                             ΝΑΙ
ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜΣταθάς Παναγιώτη Ιωάννης    ΟΧΙ                                                  ΟΧΙ
Ν.Δ.Κοψαχείλης Αθανασίου Τιμολέων   ΝΑΙ                                             ΝΑΙ   
Ν.Δ.Κυριαζίδης Τριαντάφυλλου Δημήτριος  ΝΑΙ                                        ΝΑΙ
ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜΚαραγιαννίδης Γεωργίου Χρήστος   ΟΧΙ                                          ΟΧΙ
ΠΑ.ΣΟ.Κ.Αηδόνης Ευαγγέλου Χρήστος    ΝΑΙ                                               ΝΑΙ
Ν.Δ.Υψηλάντης Αναστασίου Βασίλειος - Νικόλαος   ΝΑΙ                          ΝΑΙ
Ν.Δ.Κόνσολας Νικία Εμμανουήλ  ΝΑΙ                                                      ΝΑΙ
ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜΓάκης Θωμά Δημήτριος    ΟΧΙ                                                        ΟΧΙ
ΠΑ.ΣΟ.Κ.Κρεμαστινός Θωμά Δημήτριος    ΝΑΙ                                            ΝΑΙ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣΙατρίδη Ιωάννη Τσαμπίκα (Μίκα)    ΟΧΙ                                    ΟΧΙ
Ν.Δ.Γεροντόπουλος Χριστόδουλου Κυριάκος   ΝΑΙ                               ΝΑΙ
Ν.Δ.Δερμεντζόπουλος Χρήστου Αλέξανδρος   ΝΑΙ                                ΝΑΙ
ΠΑ.ΣΟ.Κ.Ντόλιος Πασχάλη Γεώργιος   ΝΑΙ                                                 ΝΑΙ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣΟυζουνίδης Δημητρίου Μαρίνος   ΟΧΙ                                     ΟΧΙ
Ν.Δ.Κεδίκογλου Βασιλείου Συμεών (Σίμος)   ΝΑΙ                                  ΝΑΙ
ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜΑποστόλου Δημητρίου Ευάγγελος   ΟΧΙ                                      ΟΧΙ
ΠΑ.ΣΟ.Κ.Κεδίκογλου Αγγέλου Συμεών  ΝΑΙ                                               ΝΑΙ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣΜαρκόπουλος Αθανασίου Κωνσταντίνος ΟΧΙ                         ΟΧΙ
ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΜίχος Αντωνίου Νικόλαος ΟΧΙ                                                     ΟΧΙ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑΑναγνωστάκης Θεοδώρου Δημήτριος  ΠΑΡΩΝ                       ΝΑΙ
Ν.Δ.Κοντογεώργος Αθανασίου Κωνσταντίνος   ΝΑΙ                             ΝΑΙ
ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜΚοντονής Νικολάου Χαράλαμπος-Σταύρος   ΟΧΙ                          ΟΧΙ
Ν.Δ.Τζαβάρας Γεωργίου Κωνσταντίνος ΝΑΙ                                         ΝΑΙ
Ν.Δ.Αυγερινοπούλου Ζήσιμου Διονυσία - Θεοδώρα   ΝΑΙ                     ΝΑΙ   
Ν.Δ.Κοντογιάννης Δημητρίου Γεώργιος  ΝΑΙ                                         ΝΑΙ
Ν.Δ.Μαρίνος Σπυρίδωνος Ανδρέας   ΝΑΙ                                              ΝΑΙ
ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜΓεωργοπούλου-Σαλτάρη Ευσταθίου Ευσταθία( Έφη)    ΟΧΙ            ΟΧΙ  
ΠΑ.ΣΟ.Κ.Κουτσούκος Δημητρίου Γιάννης ΠΑΡΩΝ                                     ΠΑΡΩΝ
Ν.Δ.Τσαβδαρίδης Γεωργίου Λάζαρος ΝΑΙ                                            ΝΑΙ
Ν.Δ.Βεσυρόπουλος Φωτίου Απόστολος ΝΑΙ                                        ΝΑΙ
Ν.Δ.Μπατσαρά Νικολάου Γεωργία ΝΑΙ                                                ΝΑΙ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣΓιοβανόπουλος Γεωργίου Κωνσταντίνος  ΟΧΙ                         ΟΧΙ
Ν.Δ.Κεφαλογιάννης Κωνσταντίνου Εμμανουήλ   ΝΑΙ                             ΝΑΙ
Ν.Δ.Αυγενάκης Κωνσταντίνου Ελευθέριος    ΝΑΙ                                  ΝΑΙ
Ν.Δ.Σενετάκης Γεωργίου Μάξιμος    ΝΑΙ                                              ΝΑΙ
ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜΚριτσωτάκης Γεωργίου Μιχαήλ   ΟΧΙ                                           ΟΧΙ
ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜΔιακάκη Νικολάου Μαρία   ΟΧΙ                                                    ΟΧΙ
ΠΑ.ΣΟ.Κ.Κεγκέρογλου Αλεξάνδρου Βασίλειος   ΝΑΙ                                 ΝΑΙ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣΜαριάς Αθανασίου Επαμεινώνδας (Νότης)   ΟΧΙ                    ΟΧΙ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙΜιχελογιαννάκης Δημητρίου Ιωάννης      ΟΧΙ                       ΟΧΙ
Ν.Δ.Μπέζας Εμμανουήλ Αντώνιος    ΝΑΙ                                              ΝΑΙ
Ν.Δ.Καραμανλής Αλεξάνδρου Κωνσταντίνος    ΝΑΙ                              ΝΑΙ
Ν.Δ.Γκιουλέκας Πέτρου Κωνσταντίνος    ΝΑΙ                                        ΝΑΙ  
Ν.Δ.Καλαφάτης Αθανασίου Σταύρος    ΝΑΙ                                          ΝΑΙ
Ν.Δ.Ράπτη Δημητρίου Ελένη     ΝΑΙ                                                    ΝΑΙ
Ν.Δ.Ιωαννίδης Δημητρίου Ιωάννης     ΝΑΙ                                           ΝΑΙ
Ν.Δ.Ορφανός Δημητρίου Γεώργιος    ΝΑΙ                                           ΝΑΙ  
ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜΚουράκης Στυλιανού Αναστάσιος (Τάσος)  ΟΧΙ                           ΟΧΙ 
ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜΑμανατίδης Γεωργίου Ιωάννης     ΟΧΙ                                         ΟΧΙ 
ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜΧαραλαμπίδου Δημητρίου Δέσποινα   ΟΧΙ                                   ΟΧΙ 
ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜΓαϊτάνη Γεωργίου Ιωάννα    ΟΧΙ                                                 ΟΧΙ 
ΠΑ.ΣΟ.Κ.Βενιζέλος Βασιλείου Ευάγγελος  ΝΑΙ                                          ΝΑΙ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣΑβραμίδης Νικολάου Γαβριήλ   ΟΧΙ                                        ΟΧΙ 
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣΓιαταγάνα Θεοδώρου Χρυσούλα - Μαρία   ΟΧΙ                     ΟΧΙ 
ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΓρέγος Βασιλείου Αντώνιος   ΟΧΙ                                                ΟΧΙ 
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑΞηροτύρη - Αικατερινάρη Γεωργίου Ασημίνα    ΠΑΡΟΥΣΑ                 ΝΑΙ         
Κ.Κ.Ε.Κωνσταντινίδης Νικολάου Θεοδόσιος     ΟΧΙ                                          ΟΧΙ 
Ν.Δ.Καράογλου Γεωργίου Θεόδωρος     ΝΑΙ                                                 ΝΑΙ
Ν.Δ.Αναστασιάδης Ιωάννη Σάββας    ΝΑΙ                                                     ΝΑΙ
ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜΑμμανατίδου - (Πασχαλίδου) Γεωργίου Ευαγγελία (Λίτσα)    ΟΧΙ             ΟΧΙ 
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣΞουλίδου Ιωάννη Σταυρούλα     ΟΧΙ                                                  ΟΧΙ 
ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΖησιμόπουλος Παναγιώτη Πολύβιος    ΟΧΙ                                              ΟΧΙ 
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑΜάρκου Δημοσθένη Αικατερίνη      ΠΑΡΟΥΣΑ                                     ΝΑΙ      
Κ.Κ.Ε.Γερασιμίδου Νικολάου Ελένη      ΟΧΙ                                                       ΟΧΙ 
Ν.Δ.Τασούλας Αναστασίου Κωνσταντίνος    ΝΑΙ                                            ΝΑΙ
Ν.Δ.Καλογιάννης Ελευθερίου Σταύρος     ΝΑΙ                                                ΝΑΙ
Ν.Δ.Ασημακοπούλου Παναγιώτη Άννα-Μισέλ   ΝΑΙ                                        ΝΑΙ
ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜΜαντάς Κωνσταντίνου Χρήστος    ΟΧΙ                                                   ΟΧΙ
ΠΑ.ΣΟ.Κ.Κασσής Αριστείδη Μιχαήλ      ΟΧΙ                                                          ΟΧΙ
Ν.Δ.Παναγιωτόπουλος Ιωάννη Νικόλαος   ΝΑΙ                                              ΝΑΙ
Ν.Δ.Καλαντζής Κωνσταντίνου Γεώργιος    ΝΑΙ                                              ΝΑΙ
Ν.Δ.Πασχαλίδης Αδάμ Ιωάννης     ΝΑΙ                                                          ΝΑΙ
Ν.Δ.Κλειτσιώτης Χρήστου Κωνσταντίνος  ΝΑΙ                                              ΝΑΙ
Ν.Δ.Τσιάρας Αλεξάνδρου Κωνσταντίνος   ΝΑΙ                                            ΝΑΙ
Ν.Δ.Σκόνδρα Κωνσταντίνου Ασημίνα     ΝΑΙ                                                ΝΑΙ
Ν.Δ.Ταλιαδούρος Αθανασίου Σπυρίδων   ΝΑΙ                                              ΝΑΙ  
Ν.Δ.Σιούφας Βασιλείου Παύλος   ΝΑΙ                                                          ΝΑΙ
ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜΜιχαλάκης Ηλία Νικόλαος     ΟΧΙ                                                         ΟΧΙ  
Ν.Δ.Αντωνίου Βασιλείου Μαρία   ΝΑΙ                                                            ΝΑΙ
ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜΔιαμαντόπουλος Περικλή Ευάγγελος  ΟΧΙ                                            ΟΧΙ
Ν.Δ.Δένδιας Σπυρίδωνος Νικόλαος - Γεώργιος   ΝΑΙ                                   ΝΑΙ
ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜΣαμοΐλης Κωνσταντίνου   ΟΧΙ                                                             ΟΧΙ 
ΠΑ.ΣΟ.Κ.Γκερέκου Ιωάννη Αγγελική    ΠΑΡΟΥΣΑ                                           ΠΑΡΟΥΣΑ
ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜΘεοπεφτάτου Χρήστου Αφροδίτη   ΟΧΙ                                               ΟΧΙ
Ν.Δ.Γεωργαντάς Παύλου Γεώργιος     ΝΑΙ                                                   ΝΑΙ
ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜΑγαθοπούλου Δημητρίου Ειρήνη-Ελένη    ΟΧΙ                                     ΟΧΙ
ΠΑ.ΣΟ.Κ.Παραστατίδης Σωκράτη Θεόδωρος    ΟΧΙ                                           ΟΧΙ
Ν.Δ.Κασαπίδης Δημοσθένη Γεώργιος     ΠΑΡΩΝ                                        ΝΑΙ              
Ν.Δ.Παπαδόπουλος Γεωργίου Μιχάλης    ΝΑΙ                                             ΝΑΙ
ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜΟυζουνίδου Χρήστου Ευγενία    ΟΧΙ                                                    ΟΧΙ
ΠΑ.ΣΟ.Κ.Κουκουλόπουλος Δημητρίου Παρασκευάς (Πάρις)    ΝΑΙ                     ΝΑΙ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣΜακρή Κωνσταντίνου Ραχήλ     ΟΧΙ                                                ΟΧΙ
Ν.Δ.Ταγαράς Χρήστου Νικόλαος   ΝΑΙ                                                          ΝΑΙ
Ν.Δ.Δήμας Σταύρου Χρίστος   ΝΑΙ                                                                ΝΑΙ
Ν.Δ.Κόλλιας Ταξιάρχου Κωνσταντίνος    ΝΑΙ                                                ΝΑΙ
ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΜπούκουρας Νικολάου Ευστάθιος  ΟΧΙ                                               ΟΧΙ
Ν.Δ.Βρούτσης Βασιλείου Ιωάννης    ΝΑΙ                                                       ΝΑΙ
ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜΣυρμαλένιος Ευαγγέλου Νικόλαος   ΟΧΙ                                               ΟΧΙ
ΠΑ.ΣΟ.Κ.Ρήγας Θεοφάνη Παναγιώτης    ΝΑΙ                                                    ΝΑΙ
Ν.Δ.Δαβάκης Παναγιώτη Αθανάσιος   ΝΑΙ                                                  ΝΑΙ
Ν.Δ.Πατριανάκου Πέτρου Φεβρωνία   ΝΑΙ                                                  ΝΑΙ
ΠΑ.ΣΟ.Κ.Γρηγοράκος Γεωργίου Λεωνίδας    ΝΑΙ                                              ΝΑΙ
Ν.Δ.Χαρακόπουλος Παντελή Μάξιμος    ΝΑΙ                                               ΝΑΙ
Ν.Δ.Κέλλας Αχιλλέα Χρήστος    ΝΑΙ                                                           ΝΑΙ
ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜΔιώτη Μαρίνου Ηρώ    ΟΧΙ                                                                ΟΧΙ
ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜΓελαλής Λεωνίδα Δημήτρης   ΟΧΙ                                                      ΟΧΙ
ΠΑ.ΣΟ.Κ.Σαχινίδης Δημητρίου Φίλιππος   ΝΑΙ                                                 ΝΑΙ
ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΑλεξόπουλος Δημητρίου Χρυσοβαλάντης   ΟΧΙ                                 ΟΧΙ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑΨύρρας Θεοδώρου Θωμάς   ΠΑΡΩΝ                                           ΝΑΙ
Κ.Κ.Ε.Λαμπρούλης Αριστείδη Γεώργιος   ΟΧΙ                                               ΟΧΙ
Ν.Δ.Πλακιωτάκης Ιωσήφ Ιωάννης    ΝΑΙ                                                    ΝΑΙ
ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜΔερμιτζάκης Νικολάου Κωνσταντίνος    ΟΧΙ                                       ΟΧΙ
Ν.Δ.Βογιατζής Γεωργίου Παύλος   ΝΑΙ                                                      ΝΑΙ
ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜΖερδελής Χριστοφόρου Ιωάννης   ΟΧΙ                                             ΟΧΙ
ΠΑ.ΣΟ.Κ.Σηφουνάκης Οδυσσέα Νικόλαος   ΝΑΙ                                            ΝΑΙ
Ν.Δ.Σολδάτος Φωτίου Θεόδωρος    ΝΑΙ                                                   ΝΑΙ
Ν.Δ.Νάκος Σταύρου Αθανάσιος     ΝΑΙ                                                      ΝΑΙ
ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜΜεϊκόπουλος Μιχαήλ Αλέξανδρος    ΟΧΙ                                         ΟΧΙ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣΧρυσοβελώνη Γεωργίου Μαρίνα   ΟΧΙ                                        ΟΧΙ
ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΗλιόπουλος Κωνσταντίνου Παναγιώτης    ΟΧΙ                                ΟΧΙ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑΜουτσινάς Ιωάννη Παρίσης (Πάρις)   ΟΧΙ                                  ΟΧΙ
Ν.Δ.Σαμαράς Κωνσταντίνου Αντώνιος    ΝΑΙ                                          ΝΑΙ
Ν.Δ.Λαμπρόπουλος Δημητρίου Ιωάννης   ΝΑΙ                                        ΝΑΙ
Ν.Δ.Σαμπαζιώτης Αθανασίου Δημήτρης   ΝΑΙ                                         ΝΑΙ
ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜΠετράκος Κωνσταντίνου Αθανάσιος   ΟΧΙ                                       ΟΧΙ 
ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΚουκούτσης Νικολάου Δημήτριος   ΟΧΙ                                           ΟΧΙ
Ν.Δ.Κοντός Ευστρατίου Αλέξανδρος    ΝΑΙ                                            ΝΑΙ
ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜΖεϊμπέκ Χασάν Χουσεϊν    ΟΧΙ                                                        ΟΧΙ
ΠΑ.ΣΟ.Κ.Σαλτούρος Παναγιώτη Δημήτριος  ΝΑΙ                                         ΝΑΙ     
Ν.Δ.Αρβανιτόπουλος Παναγιώτη Κωνσταντίνος    ΝΑΙ                           ΝΑΙ
Ν.Δ.Κατσαφάδος Ιωάννη Κωνσταντίνος    ΝΑΙ                                     ΝΑΙ
ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜΔρίτσας Παναγιώτη Θεόδωρος     ΟΧΙ                                          ΟΧΙ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣΜελάς Ιωάννη Παναγιώτης    ΟΧΙ                                            ΟΧΙ
ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΚούζηλος Παναγιώτη Νικόλαος    ΟΧΙ                                            ΟΧΙ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑΡεπούση Βασιλείου Μαρία   ΠΑΡΟΥΣΑ                                    ΝΑΙ
Ν.Δ.Τραγάκης Παναγιώτη Ιωάννης   ΝΑΙ                                              ΝΑΙ
Ν.Δ.Νεράντζης Δημητρίου Αναστάσιος    ΝΑΙ                                       ΝΑΙ
ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜΛαφαζάνης Γεωργίου Παναγιώτης     ΟΧΙ                                  ΟΧΙ
ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜΒαμβακά Νικολάου Ευγενία (Τζένη)    ΟΧΙ                                  ΟΧΙ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣΚουράκος Θωμά Ιωάννης    ΟΧΙ                                            ΟΧΙ
ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΛαγός Ευαγγέλου Ιωάννης     ΟΧΙ                                              ΟΧΙ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑΓιαννακάκη Γεωργίου Μαρία    ΠΑΡΟΥΣΑ                             ΝΑΙ
Κ.Κ.Ε.Μανωλάκου Εμμανουήλ Διαμάντω    ΟΧΙ                                     ΟΧΙ
Ν.Δ.Καρασμάνης Αθανασίου Γεώργιος   ΝΑΙ                                     ΝΑΙ
Ν.Δ.Σταμενίτης Ευαγγέλου Διονύσιος    ΝΑΙ                                      ΝΑΙ
Ν.Δ.Τζαμτζής Συμεών Ιορδάνης (Δάνης)    ΝΑΙ                                 ΝΑΙ
ΠΑ.ΣΟ.Κ.Τζάκρη Εμμανουήλ Θεοδώρα    ΝΑΙ                                         ΝΑΙ
Ν.Δ.Κουκοδήμος Γεωργίου Κωνσταντίνος     ΝΑΙ                              ΝΑΙ
Ν.Δ.Κωνσταντόπουλος Λεωνίδα Γεώργιος     ΝΑΙ                             ΝΑΙ
Ν.Δ.Χριστογιάννης Διονυσίου Δημήτριος       ΝΑΙ                              ΝΑΙ
Ν.Δ.Μάνη-Παπαδημητρίου Ευαγγέλου ΄Αννα     ΝΑΙ                          ΝΑΙ
Ν.Δ.Τσουμάνης Αχιλλέα Δημήτριος      ΝΑΙ                                       ΝΑΙ
ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜΜπάρκας Θεοφάνη Κωνσταντίνος    ΟΧΙ                                 ΟΧΙ
Ν.Δ.Κεφαλογιάννης Αχιλλέα Ιωάννης    ΝΑΙ                                     ΝΑΙ
ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜΞανθός Γεωργίου Ανδρέας    ΟΧΙ                                             ΟΧΙ
Ν.Δ.Στυλιανίδης Στυλιανού Ευριπίδης    ΝΑΙ                                    ΝΑΙ
ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜΚαρά Γιουσούφ Μεμέτ Αϊχάν   ΟΧΙ                                           ΟΧΙ
ΠΑ.ΣΟ.Κ.Χατζή Οσμάν Ραήφ Αχμέτ      ΝΑΙ                                           ΝΑΙ
ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜΚαλογερή Κωνσταντίνου Αγνή   ΟΧΙ                                       ΟΧΙ
Ν.Δ.Βλάχβεης Χρήστου Μενέλαος    ΝΑΙ                                         ΝΑΙ
Ν.Δ.Αραμπατζή Αθανασίου Φωτεινή      ΝΑΙ                                    ΝΑΙ
Ν.Δ.Λεονταρίδης Χρήστου Θεόφιλος    ΝΑΙ                                    ΝΑΙ
ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜΣταμπουλή Αποστόλου Αφροδίτη   ΟΧΙ                                    ΟΧΙ
ΠΑ.ΣΟ.Κ.Μπόλαρης Ηλία Μάρκος    ΠΑΡΩΝ                                         ΠΑΡΩΝ               
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣΚόλλια - Τσαρουχά Ευστρατίου Μαρία   ΟΧΙ                            ΟΧΙ
ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΜατθαιόπουλος Παύλου Αρτέμιος     ΟΧΙ                                 ΟΧΙ
Ν.Δ.Βλαχογιάννης Γεωργίου Ηλίας     ΝΑΙ                                      ΝΑΙ
Ν.Δ.Σκρέκας Θεοδώρου Κωνσταντίνος    ΝΑΙ                                 ΝΑΙ
Ν.Δ.Ταμήλος Κωνσταντίνου Μιχαήλ    ΝΑΙ                                     ΝΑΙ
ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜΔριτσέλη Ιωάννη Παναγιώτα    ΟΧΙ                                       ΟΧΙ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑΚυρίτσης Δημητρίου Γεώργιος   ΠΑΡΩΝ                          ΝΑΙ
Ν.Δ.Σταϊκούρας Κωνσταντίνου Χρήστος    ΝΑΙ                                ΝΑΙ
Ν.Δ.Κουτσογιαννακόπουλος Ιωάννη Κωνσταντίνος   ΝΑΙ                ΝΑΙ
Ν.Δ.Μακρή Θεοδώρου Ευαγγέλου Ελένη   ΝΑΙ                               ΝΑΙ
ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜΚυριακάκης Κωνσταντίνου Βασίλειος   ΟΧΙ                              ΟΧΙ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙΣταυρογιάννης Δημητρίου Νικόλαος   ΟΧΙ                       ΟΧΙ
Ν.Δ.Κωνσταντινίδης Γεωργίου Ευστάθιος   ΝΑΙ                               ΝΑΙ
ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜΓερμανίδης Ιωάννη Αθανάσιος    ΟΧΙ                                       ΟΧΙ
Ν.Δ.Μανδρέκα Παναγιώτη Ασπασία     ΝΑΙ                                      ΝΑΙ
Ν.Δ.Καρανάσιος Βασιλείου Ευθύμιος    ΝΑΙ                                     ΝΑΙ
ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜΙγγλέζη Θεοδώρου Αικατερίνη    ΟΧΙ                                        ΟΧΙ
ΠΑ.ΣΟ.Κ.Δριβελέγκας Κωνσταντίνου Ιωάννης    ΝΑΙ                              ΝΑΙ
Ν.Δ.Μαρκογιαννάκης Εμμανουήλ Χρήστος    ΝΑΙ                            ΝΑΙ
Ν.Δ.Βολουδάκης Γεωργίου Μανούσος - Κωνσταντίνος   ΝΑΙ           ΝΑΙ
Ν.Δ.Βιρβιδάκης Επαμεινώνδα Κυριάκος    ΝΑΙ                                 ΝΑΙ   
ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜΣταθάκης Μηνά Γεώργιος     ΟΧΙ                                            ΟΧΙ
Ν.Δ.Μουσουρούλης Δημητρίου Κωνσταντίνος   ΝΑΙ                        ΝΑΙ
ΠΑ.ΣΟ.Κ.Τριαντάφυλλος Δημοσθένη Κωνσταντίνος   ΝΑΙ                  ΝΑΙ
enikos.gr

Read more...