Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2009

Απόφαση Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Α. Παπανδρέου

Με απόφαση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Α. Παπανδρέου, ο Γραμματέας του Κινήματος, Γιάννης Ραγκούσης, πρόκειται τις προσεχείς ημέρες να αποστείλει επιστολή προς τους δικηγόρους του κ. Μιχάλη Χριστοφοράκου, ζητώντας τους να γνωστοποιήσουν όποια στοιχεία - αποδείξεις διαθέτει ο πελάτης τους, προκειμένου να τεκμηριώσει τους ισχυρισμούς του, όπως αυτοί εμφανίζονται στην απολογία του στη Γερμανική Δικαιοσύνη, περί χρηματοδότησης του ΠΑΣΟΚ από τη Siemens.

Υπογραμμίζεται ότι, τέτοια δέσμευση - υποχρέωση ήδη έχουν οι ίδιοι αναλάβει με σχετική δήλωσή τους προς την εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ, αναφερόμενοι σε χρηματοδοτήσεις της Siemens προς τη Νέα Δημοκρατία.

Σταθερή και αμετακίνητη θέση μας είναι και παραμένει η πλήρης διαφάνεια και η ανάγκη να έρθουν όλα στο φως, να αποκαλυφθεί η αλήθεια και να απελευθερωθεί το πολιτικό σύστημα από κάθε μορφής ομηρία.

Το ΠΑΣΟΚ είναι αποφασισμένο να μην αφήσει καμία πτυχή του σκανδάλου αυτού στο σκοτάδι, αλλά και να μην επιτρέψει σε κανέναν να συκοφαντεί χωρίς στοιχεία και αποδείξεις, για ίδιο συμφέρον και στο βωμό πολιτικών σκοπιμοτήτων, χρησιμοποιώντας ανυπόστατους ισχυρισμούς και αστείες κατασκευές.
Read more...

Δήλωση Σπύρου Κουβέλη σχετικά με τη χτεσινή κατεδάφιση κτιρίων στο Πάρκο Δρακοπούλου

[logo.gif]


Ο πολιτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα Περιβάλλοντος και Χωροταξίας, Σπύρος Κουβέλης, σχετικά με τη χτεσινή κατεδάφιση κτιρίων στο Πάρκο Δρακοπούλου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Πολιτική πολεοδομίας και «διαχείρισης» του περιβάλλοντος βάσει της αρχής «όταν λείπει η γάτα χορεύουν τα ποντίκια» φαίνεται ότι ασκεί ο Δήμαρχος Αθήνας, συντονισμένος πιστά και σταθερά με την αποδεδειγμένη πολιτική της κυβέρνησης για αφανισμό κάθε ελεύθερου χώρου στην πόλη και της απόδοσής τους σε επιχειρηματικά συμφέροντα.

Η χτεσινή υλοποίηση του σχεδίου κατεδάφισης κτιρίων στο πάρκο Δρακοπούλου με σκοπό την απόδοση του χώρου σε κατασκευαστικές δραστηριότητες, μέσα στην καρδιά του Αυγούστου με σκοπό να αποφύγει τις αντιδράσεις των κατοίκων, εκτός από απαράδεκτη για την πολιτική προστασίας των ελεύθερων χώρων είναι και ανήθικη.

Δυστυχώς, λίγους μήνες μετά την καθεστωτική παρέμβαση λίγο πιο μακριά και το ξήλωμα των δέντρων νύχτα στο πάρκο Πατησίων και Κύπρου, η δημοτική αρχή αντί να ακούσει το γενικευμένο αίτημα και να αναθεωρήσει τη στάση της τασσόμενη επιτέλους υπέρ της προστασίας των τελευταίων χώρων πρασίνου στην πόλη, απλά αποφάσισε να υλοποιεί τα σχέδια της ακόμα πιο κρυφά και ακόμα πιο αιφνιδιαστικά.

Ο καθένας κρίνεται από τον τρόπο, την πολιτική και το αποτέλεσμα των πράξεών του, και η δημοτική αρχή της Αθήνας, όπως και η κυβέρνηση με την οποία κινείται ακριβώς στην ίδια γραμμή, έχουν ήδη χρεωθεί την αντί-περιβαλλοντική τους πολιτική. Το πραγματικό όμως κόστος βαρύνει τους πολίτες και τις επόμενες γενιές, που καλούνται να ζήσουν σε μια πιο απάνθρωπη πόλη, σε μια χώρα που αντί να αξιοποιεί σπαταλάει και υποβαθμίζει ένα από τα μεγαλύτερα συγκριτικά της πλεονεκτήματα, το περιβάλλον της.

Το ΠΑΣΟΚ έχει ξεκάθαρη θέση για τις πόλεις μέσα στο συνολικό σχέδιο για την πράσινη ανάπτυξη: δεν μπορούμε να καταναλώσουμε ούτε ένα τετραγωνικό πρασίνου σε μια ήδη κορεσμένη πόλη για κατασκευαστικές χρήσεις. Είναι προτεραιότητα και ανάγκη να προστατέψουμε τους ελεύθερους χώρους και να αναδείξουμε την πράσινη ραχοκοκαλιά της πόλης.
Read more...

Με e-mail η εισαγγελέας του Μονάχου...


...ενημέρωσε ότι δεν θα δώσει αντίγραφα της δικογραφίας του Χριστοφοράκου
.
Από τον Στάθη Παλαιολόγο
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
.
Το γεγονός ότι ο πλήρης φάκελος με τη δικογραφία βάσει της οποίας καταδικάστηκε ο Μιχ. Χριστοφοράκος στη Γερμανία για τη δωροδοκία πολιτικών κομμάτων παραμένει απόρρητος επιβεβαιώνεται και από το ότι ο ειδικός ανακριτής Ν. Ζαγοριανός ειδοποιήθηκε να μην μεταβεί για το σκοπό αυτό στο Μόναχο. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι η εισαγγελέας του Μονάχου Χίλντεγκαρντ Μπόιμλερ-Χεσλ τον ενημέρωσε μέσω e-mail ότι δεν μπορεί, βάσει της γερμανικής δικονομίας, να του δώσει αντίγραφα των στοιχείων που υπάρχουν στον φάκελο.
Ο κ. Ζαγοριανός ετοιμάζεται να πάει τώρα στην Γερμανία για να "συνοδεύσει" τον Μιχ. Χριστοφοράκο στην Ελλάδα εφόσον επικυρωθεί η απόφασή του Εφετείου για την έκδοσή του.
Read more...

Σώστε τη χαμένη τιμή της πολιτικής


Σήμερα η Ελλάδα έχει ανάγκη από έναν ηγέτη που θα ματώσει το γιαταγάνι της κάθαρσης.
Σώστε τη χαμένη τιμή της πολιτικής
Το έργο που ξεκίνησε να παίζεται από χθες στην Ελληνική πολιτική σκηνή ήταν αναμενόμενο.
Παρ'ότι υπήρχαν διαφορετικές προβλέψεις κι εκτιμήσεις, ο Χριστοφοράκος εκδίδεται στην Ελλάδα τις προσεχείς μέρες, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Δικαιοσύνης.
Τα στοιχεία έχουν ήδη δημοσιευθεί από καιρό. Οι καταθέσεις των επιτελών της θυγατρικής Ζίμενς κ.κ. Κουτσενρόιτερ και Σίκατσεκ, που τελεσίδικα καταδικάστηκαν, βεβαιώνουν για την ύπαρξη των μαύρων ταμείων αλλά και την διάθεση των εμβασμάτων σε διάφορους λογαριασμούς.
Ο Χριστοφοράκος βεβαιώνει για την συμφωνία των δύο μεγάλων κομμάτων
(ΝΔ και ΠΑΣΟΚ) μέσω των ταμείων τους, να ασκήσουν την επιρροή τους (βλέπε πίεση ή λάδωμα) στους αρμόδιους δημόσιους λειτουργούς προκειμένου να.... αποφασίσουν υπέρ των συμφερόντων της γερμανικής εταιρίας και σε περιπτώσεις αμφιβολίας τους να ενεργήσουν ακόμα και ενάντια στο καθήκον τους.
Την συνέχεια του έργου θα την δούμε σε πάρα πολλές πράξεις:
Όλοι πλέον θα δείχνουν αλλού.
Όλοι θα αρνούνται εμπλοκή στελεχών τους στην επιχείρηση "λάδωμα"
Όλοι στο τέλος θα σφυρίζουν αδιάφορα.
Όλοι (για να είμαστε ακριβείς πολλοί, υπάρχουν και φωτεινά πολιτικά πρόσωπα) έτσι κι αλλιώς έχουν πάρει τα δωράκια τους.
Και όλοι "θα πετάξουν την μπάλα στα μνήματα".
Το καλοκαιρινό φυσικά εσπευσμένο κλείσιμο της Βουλής έχει οδηγήσει στην παραγραφή ευθυνών όλων των πολιτικών προσώπων μέχρι το 2007. Οι ευθύνες για προηγούμενες περιόδους είχαν ήδη παραγραφεί. Που σημαίνει ότι δεν θα δικαστεί κανείς για τις μίζες. Το πολύ - πολύ να δικαστούν κάποιοι υπάλληλοι.
Τα λεφτά όμως είναι πολλά, Άρη!!!!
Όχι αν ήταν λίγα θα ήταν λιγότερο σημαντικό. Όμως...
Κάποιοι τα πήραν. Πως θα αποδοθούν οι ευθύνες; Λεκτικά;
Ή μήπως είναι νόμιμο να τα "παίρνουν" οι κομματικοί οργανισμοί; Και μάλιστα με τέτοιες βρωμερές μεθόδους; Γιατί δεν παίρνουν λίγα μέσω της νομοθετημένης κρατικής επιχορήγησης.
Ένας δρόμος αποκατάστασης όμως μπορεί να υπάρξει. Και με την προϋπόθεση ότι έχουν α....δια οι πολιτικοί αρχηγοί.
Για να βρει το δημοκρατικό κοινοβουλευτικό πολίτευμα την χαμένη αξιοπρέπεια και αξιοπιστία του (που αμφιβάλλουμε αν υπήρξε ποτέ), θα πρέπει ΑΜΕΣΑ να κατατεθεί:
ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΡΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΣ ΕΥΘΥΝΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥ.
Σχόλιο: Το ότι νομικά μπορεί ένας τέτοιος νόμος να ΜΗΝ έχει αναδρομική ισχύ είναι το νομικό τερτίπι του διαπλεκόμενου νομοθέτη. Βέβαια έχει τις εύλογες, ως ένα σημείο, αιτιάσεις και ερμηνείες νομικών επιχειρημάτων... σήμερα όμως εμείς έχουμε πληγωθεί από τις ηθικές ερμηνείες των επιχειρημάτων και πρακτικών.
Σήμερα η Ελλάδα έχει ανάγκη από έναν ηγέτη που θα ματώσει το γιαταγάνι της κάθαρσης. Μπορεί ακόμη και να κόψει κεφάλια αθώων πολιτικών. Μπορεί να αδικήσει ανθρώπους που κατηγορούνται άδικα. Μπορεί να ... πολλά μπορεί... αλλά αυτό που στο τέλος θα μείνει είναι η ικανοποίηση του λαϊκού αισθήματος με ένα "Επιτέλους κάθαρση" με εκείνο το περιβόητο μαχαίρι που θα "φτάσει ως το κόκκαλο" της πολιτικής ψαχνο-λογίας "του όλο οι άλλοι φταίνε...".
Τολμήστε!!!
Στοχασμός-ΠολιτικήRead more...

Καβγάς για 20.000 προσλήψεις στους δήμους...Το ρουσφέτι και οι πελατειακές σχέσεις κυριαρχούν στα προγράμματα απορρόφησης ανέργων μέσω του ΟΑΕΔ...
Παρά τις επίσημες διαβεβαιώσεις της αρμόδιας υπουργού Απασχόλησης κυρίας Φάνης Πάλλη-Πετραλιά για διαφάνεια στις προσλήψεις, η πρακτική των Stages, όπου διαπρέπουν το ρουσφέτι και οι πελατειακές σχέσεις, τείνει να κυριαρχήσει και στην απορρόφηση από τους δήμους περίπου 20.000 ανέργων μέσω των προγραμμάτων του ΟΑΕΔ. Ο διοικητής του Οργανισμού κ. Γ. Βερναδάκης, παρά την προγραμματική συμφωνία με την ΚΕΔΚΕ που προβλέπει τη σύσταση ανεξάρτητης επιτροπής η οποία θα αποφασίζει για τη διαδικασία των προσλήψεων, διεκδικεί για

τον εαυτό του τη μερίδα του λέοντος στην απορρόφηση των ανέργων, γεγονός που απειλεί να τινάξει στον αέρα το σχετικό πρόγραμμα.

Το ενδιαφέρον του κ. Βερναδάκη, ο οποίος ασκεί έντονες πιέσεις ώστε να αποφασίζει ο ίδιος ποιοι άνεργοι θα απορροφηθούν στους δήμους, ερμηνεύεται από στελέχη της ΚΕΔΚΕ ότι υπηρετεί, εκτός των άλλων, και τις κομματικές και πολιτικές φιλοδοξίες του, καθώς προτίθεται να πολιτευθεί στη Β΄ Αθηνών, στους δήμους της οποίας, όπως προκύπτει από τη σχετική κατανομή, θα απασχοληθούν περισσότεροι από 1.700 άνεργοι. Η τακτική αυτή μάλιστα έχει πυροδοτήσει και έντονες αντιπαραθέσεις ακόμη και στο εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος, με δεδομένο ότι ο ανταγωνισμός μεταξύ των υποψηφίων στη Β΄ Αθηνών προβλέπεται να είναι σκληρός, καθώς καταγράφεται σε κάθε περίπτωση κάμψη των ποσοστών της ΝΔ στις προσεχείς εκλογές.

Εν τω μεταξύ ανακύπτουν και νέα προβλήματα γύρω από τον ακριβή αριθμό των ανέργων που θα απορροφηθούν τελικά στους δήμους, παρά την κατανομή των 20.000 θέσεων στην οποία έχει προβεί η ΚΕΔΚΕ. Με βάση τη συμφωνία μεταξύ του Οργανισμού και της ΚΕΔΚΕ στο πρόγραμμα ανέργων ο ΟΑΕΔ θα συμμετάσχει με το επίδομα ανεργίας και η Τοπική Αυτοδιοίκηση με το υπόλοιπο ποσό, ως τα 1.150 ευρώ μηνιαίως που αποτελούν τον μισθό των δημοτικών υπαλλήλων. Σε γενικές γραμμές, η χρηματοδότηση θα είναι 40% ΟΑΕΔ και 60% Τοπική Αυτοδιοίκηση. Οι δήμοι αναμένεται να αντλήσουν το αναγκαίο για τη χρηματοδότηση των ανέργων ποσό από το τέλος ακίνητης περιουσίας, το τέλος διαφήμισης και τον φόρο ζύθου που κατανέμονται κάθε χρόνο με απόφαση της διοίκησης της ΚΕΔΚΕ.

Παρά ταύτα, όπως διαπιστώνουν στελέχη της ΚΕΔΚΕ, οι πόροι αυτοί δεν επαρκούν για την απορρόφηση 20.000 ανέργων. Ηδη, προκειμένου να αυξηθεί ο αριθμός των ανέργων που θα απορροφηθούν, έχει υποβληθεί αίτημα στον αρμόδιο υπουργό Εσωτερικών κ. Πρ. Παυλόπουλο να μην τους χορηγείται το επίδομα κίνησης (περίπου 400 ευρώ) που λαμβάνουν οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ. Τυχόν υιοθέτηση αυτής της πρότασης ωστόσο δημιουργεί εργαζομένους πολλαπλών ταχυτήτων στον χώρο της Αυτοδιοίκησης. Σκεπτικισμός επικρατεί και γύρω από τον ακριβή χρόνο απασχόλησης των ανέργων, αν δηλαδή θα είναι 32 ή 24 μήνες, με δεδομένο ότι η ΚΕΔΚΕ πιέζει ώστε να μην υπάρξει καμία περίπτωση δημιουργίας όρων και προϋποθέσεων για τη μονιμοποίησή τους στο μέλλον μετά και τις σχετικές αποφάσεις του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ενωσης για τους συμβασιούχους.

Ανεξαρτήτως πάντως των αποφάσεων που θα ληφθούν για τα ακανθώδη αυτά ζητήματα, γεγονός είναι ότι η διοίκηση της ΚΕΔΚΕ, παρά τις προτροπές του διοικητή του ΟΑΕΔ κ. Βερναδάκη ότι τα μέλη της δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα στην απορρόφηση των ανέργων, έχει αποφασίσει να θεσπίσει διαφανή και αξιοκρατικά κριτήρια στη διαδικασία προσλήψεων. Ετσι έχει καταλήξει στο να προτείνει στη διοίκηση του ΟΑΕΔ ο κάθε άνεργος να υποβάλει αίτηση στον δήμο στον οποίο ανήκει και οι προσλήψεις να πραγματοποιηθούν με βάση τη μοριοδότηση που καθορίζει ο «νόμος Πεπονή» για τις εν γένει προσλήψεις προσωπικού στο Δημόσιο.

Οι αναλυτικοί πίνακες των δήμων όλης της χώρας όπου θα γίνουν οι διορισμοί

Ο αριθμός των ανέργων που θα απορροφήσει κάθε ΟΤΑ
Νομαρχία Αθηνών
Δήμος: Αγίας Βαρβάρας: 27, Αγίας Παρασκευής: 50, Αγίου Δημητρίου: 57, Αγίων Αναργύρων: 29, Αθηναίων: 657, Αιγάλεω: 65, Αλίμου: 34, Αμαρουσίου: 61, Αργυρουπόλεως:

29, Βριλησσίων: 23, Βύρωνος: 54, Γαλατσίου:

51, Γλυφάδας: 71, Δάφνης: 21, Εκάλης: 5, Ελληνικού: 15, Ζωγράφου: 67, Ηλιουπόλεως:

67, Ηρακλείου: 40, Ιλίου: 71, Καισαριανής:

23, Καλλιθέας: 97, Καματερού: 20, Κηφισιάς:

39, Λυκοβρύσεως: 7, Μελισσίων: 17, Μεταμορφώσεως: 23, Μοσχάτου: 20, Νέας Ερυθραίας: 14, Νέας Ιωνίας: 58, Νέας Πεντέλης:

5, Νέας Σμύρνης: 65, Νέας Φιλαδελφείας: 21, Νέας Χαλκηδόνος: 9, Νέου Ψυχικού: 10, Παλαιού Φαλήρου: 57, Παπάγου: 12, Πεντέλης:

4, Περιστερίου: 121, Πετρουπόλεως: 43, Πεύκης: 18, Ταύρου: 13, Υμηττού: 10, Φιλοθέης:

6, Χαϊδαρίου: 41, Χαλανδρίου: 63, Χολαργού:

28, Ψυχικού: 10.

Νομαρχία Ανατολικής Αττικής
Δήμος: Αγίου Κωνσταντίνου: 2, Αγίου Στεφάνου: 8, Αναβύσσου: 7, Ανθούσης: 4, Ανοίξεως: 5, Αρτέμιδος: 14, Αυλώνος: 5, Αφιδνών: 3, Αχαρνών: 55, Βάρης: 9, Βαρνάβα: 3, Βούλας:

20, Βουλιαγμένης: 6, Γέρακα: 11, Γλυκών Νερών: 6, Γραμματικού: 3, Διονύσου: 5, Δροσιάς:

6, Θρακομακεδόνων: 5, Καλάμου: 5, Καλυβίων Θορικού: 10, Καπανδριτίου: 4, Κερατέας: 11, Κουβαρά: 3, Κρυονερίου: 3, Κρωπίας: 19, Λαυρεωτικής: 9, Μαλακάσης: 3, Μαραθώνος: 8, Μαρκοπούλου Μεσογαίας: 13, Μαρκοπούλου Ωρωπού: 4, Νέας Μάκρης: 12, Παιανίας: 11, Παλαιάς Φωκαίας: 4, Παλλήνης: 13, Πικερμίου: 4, Πολυδενδρίου: 3, Ραφήνας: 10, Ροδοπόλεως: 3, Σαρωνίδος: 3, Σπάτων-Λούτσας: 9, Σταμάτας: 3, Συκαμίνου: 3, Ωρωπίων: 11.

Νομαρχία Δυτικής Αττικής
Δήμος: Ανω Λιοσίων: 21, Ασπροπύργου: 22, Βιλίων: 4, Ελευσίνος: 20, Ερυθρών: 5, Ζεφυρίου: 8, Μαγούλας: 5, Μάνδρας: 11, Μεγαρέων:

22, Νέας Περάμου: 7, Οινόης: 3, Φυλής: 4. Νομαρχία Θεσσαλονίκης
Δήμος: Αγίου Αθανασίου: 30, Αγίου Γεωργίου:

11, Αγίου Παύλου: 11, Αμπελοκήπων: 47, Αξιού: 14, Απολλωνίας: 16, Αρέθουσας: 15, Ασσήρου: 9, Βασιλικών: 24, Βερτίσκου: 13, Εγνατίας: 13, Ελευθερίου-Κορδελιού: 26, Επανομής: 14, Ευκαρπίας: 10, Ευόσμου: 60, Εχεδώρου: 35, Θερμαϊκού: 29, Θέρμης: 27, Θεσσαλονίκης: 402, Καλαμαριάς: 98, Καλινδοίων:

17, Καλλιθέας: 16, Κορωνείας: 16, Κουφαλίων: 16, Λαγκαδά: 37, Λαχανά: 16, Μαδύτου:

11, Μενεμένης: 19, Μηχανιώνας: 17, Μίκρας:

21, Μυγδονίας: 15, Νεαπόλεως: 36, Πανοράματος: 18, Πεύκων: 9, Πολίχνης: 42, Πυλαίας:

27, Ρεντίνας: 14, Σοχού: 13, Σταυρουπόλεως:

48, Συκεών: 48, Τριανδρίας: 15, Χαλάστρας:

15, Χαλκηδόνος: 25, Χορτιάτη: 23, Ωραιοκάστρου: 15.

Νομαρχία Πειραιώς
Δήμος: Αγίου Ιωάννου Ρέντη: 13, Αγκιστρίου:

3, Αίγινας: 20, Αμπελακίων: 9, Αντικυθήρων:

2, Δραπετσώνας: 11, Κερατσινίου: 56, Κορυδαλλού: 50, Κυθήρων: 31, Μεθάνων: 10, Νικαίας: 68, Πειραιώς: 126, Περάματος: 20, Πόρου: 5, Σαλαμίνας: 26, Σπετσών: 5, Τροιζήνος: 18, Υδρας: 4. Και άλλοι 7.413 διορισμοί
Με διαδικασίες-εξπρές, μετά και την αλλαγή της σχετικής διαδικασίας, η κυβέρνηση ενέκρινε την πρόσληψη σε πρώτη φάση 7.413 εργαζομένων μερικής απασχόλησης στους δήμους εκτός από τους 20.000. Ηδη η σχετική απόφαση υπεγράφη από τον αρμόδιο υφυπουργό Εσωτερικών κ. Αθ. Νάκο, ο οποίος έκανε γνωστό προς «Το Βήμα» ότι συνολικά ως το τέλος του έτους θα προσληφθούν στους δήμους περίπου 8.000 εργαζόμενοι μερικής απασχόλησης. Παράλληλα, η κυβέρνηση έχει αποφασίσει να προχωρήσει και σε εγκρίσεις για την πρόσληψη εργαζομένων μερικής απασχόλησης και στις νομαρχίες.

Υπενθυμίζεται ότι με πράξη του Υπουργικού Συμβουλίου απλουστεύθηκε και η διαδικασία για την έγκριση προσλήψεων προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και συμβάσεων μίσθωσης έργου στους ΟΤΑ.
BHMA.

nonews-news


Read more...

ΜΙΛΗΣΕ ΣΕ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ;


Δεν πρόκειται να επανέλθει o K. Γείτονας στο θέμα που προέκυψε με την ομολογία του Μ. Χριστοφοράκου για τα μαύρα ταμεία της Siemens. Αυτό τουλάχιστον μετέδωσε ως... πληροφορία από το ΠΑΣΟΚ το Mega στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε εάν ο Κ. Γείτονας έχει παραχωρήσει συνέντευξη σε Κυριακάτικη εφημερίδα όπως φημολογείται τις τελευταίες ώρες. Οι Κυριακάτικες εφημερίδες, άλλωστε θα κυκλοφορήσουν το Σάββατο. Σύντομα λοιπόν θα μάθουμε εάν πράγματι παραχώρησε συνέντευξη και τις θα λέει σε αυτή ο Κ. Γείτονας...
fimotro


Read more...

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΣΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ...

fimotro
Ο Γιώργος Παπανδρέου, σύμφωνα με όσα ανέφερε πριν από λίγο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Μega, έδωσε εντολή στον Γιάννη Ραγκούση να στείλει επιστολή στον δικηγόρο του Μ. Χριστοφοράκου για να παραδώσει όποια στοιχεία έχει σχετικά με πολιτικά πρόσωπα και κόμματα για τα... μαύρα ταμεία της Siemens. Την ίδια στιγμή στο Μέγαρο Μαξίμου προσπαθούν να υποβαθμίσουν την ομολογία Χριστοφοράκου, με ιδιαίτερη αργοπορία όμως είναι η αλήθεια, γιατί μέχρι χθες στη Ν.Δ. τον θεωρούσαν αξιόπιστο. Προφανώς τότε τους βόλευαν οι εξελίξεις...Read more...