Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Τώρα, το κατάλαβε η Φώφη…


πως την υπονομεύει ο Βενιζέλος…

Του έστειλε αυστηρό μήνυμα…

Η πληροφορία ότι ο Βενιζέλος βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον Αντώνη Σαμαρά, για την μελλοντική συγκρότηση ευρωπαϊκού κόμματος, άναψε φωτιές στη Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Η Φώφη άρχισε να…
ρίχνει προειδοποιητικές βολές - σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Σκουρή στη Real News – στον προκάτοχό της.

Τι λέει ο Βενιζέλος; Δεν έχω δώσει καμιά αφορμή και δεν καταλαβαίνω την σχετική φημολογία. 

Που να καταλάβει…

Read more...

«Χ» ΠΑΣ και Ξάνθη, νίκη για Παναιτωλικό Πισωγύρισμα του ΠΑΟ στην Κομοτηνή, νίκησε ο ΠΑΟΚ


Πισωγύρισμα του ΠΑΟ στην Κομοτηνή, νίκησε ο ΠΑΟΚ
  (Φωτογραφία:  Intime )Aθήνα
Την ήττα από τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή γνώρισε ο Παναθηναϊκός (Πανθρακικός - Παναθηναϊκός 1-0) στον τελευταίο αγώνα της Κυριακής στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Νωρίτερα μια σημαντική νίκη πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Πλατανιά (ΠΑΟΚ - Πλατανιάς 1-0) στο πρώτο παιχνίδι της ημέρας. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Αθανασιάδης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Ισόπαλοι ολοκλήρωσαν τον μεταξύ τους αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα και Ξάνθη (ΠΑΣ Γιάννινα - Ξάνθη 1-1), ενώ ο Παναιτωλικός επικράτησε εύκολα του Ηρακλή (Παναιτωλικός - Ηρακλής 2-0), ο οποίος έπαιζε με παίκτη περισσότερο από το 40'.

Η αγωνιστική, άλλα και ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος ολοκληρώνεται τη Δευτέρα, όπου η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Λεβαδειακό.

Το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής:

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου
Ατρόμητος – Πανιώνιος 1-0
(88’ Λαζαρίδης)

Βέροια - Αστέρας Τρίπολης 1-0
(22’ Κόλα)

Καλλονή – Ολυμπιακός 0-2
(9’, 38’ Φορτούνης)

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου

ΠΑΟΚ-Πλατανιάς 1-0
(68΄ πεν. Αθανασιάδης)

Παναιτωλικός-Ηρακλής 2-0
(40΄ πεν. Ουαρντά, 48΄ Μαρκόβσκι)

ΠΑΣ Γιάννινα-Ξάνθη 1-1
(48΄ πεν. Τσουκαλάς - 80΄ Χερέα)

Πανθρακικός - Παναθηναϊκός 1-0
(26΄ Μάρτινς)

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου

ΑΕΚ - Λεβαδειακός (19:30, Novasports 1)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 15 αγώνες)
1. Ολυμπιακός 45
2. ΑΕΚ 27 -14αγ.
3. ΠΑΟΚ 26
4. Παναθηναϊκός 25
5. Πανιώνιος 23
6. Αστέρας Τρίπολης 21
7. Λεβαδειακός 19 -14αγ.
8. ΠΑΣ Γιάννινα 18
. Πλατανιάς 18
. Ηρακλής 18
. Βέροια 18
12. Ξάνθη 17
13. Ατρόμητος 16
. Παναιτωλικός 16
15. Πανθρακικός 11
16. Καλλονή 7

* Από τον Παναθηναϊκό έχουν αφαιρεθεί τρεις βαθμοί.
Newsroom ΔΟΛ

Read more...

Εντολή ενότητας στο κόμμα Μαζικότατη η συμμετοχή για την εκλογή προέδρου στη ΝΔ


  (Φωτογραφία:  Eurokinissi )

Αθήνα
Ξεπερνά κάθε προσδοκία η συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου προέδρου στη ΝΔ, με τους ψηφοφόρους να σχηματίζουν ουρές έξω από τα εκλογικά τμήματα. Ολιγόωρη διακοπή στη διαδικασία λόγω τεχνικού πρόβλήματος που προέκυψε, καθώς η εταιρεία που έχει αναλάβει να τη διεκπεραιώσει είχε προγραμματίσει το κλείσιμο της κάλπης στις 7 μ.μ. χωρίς να έχει προβλέψει την παράταση ώς τις 8 μ.μ. Κλείνουν οι κάλπες στα τμήματα που δεν υπάρχουν πια ψηφοφόροι, ανοιχτές όπου υπάρχουν ακόμη ουρές.
Η καταμέτρηση θα ξεκινήσει μόλις κλείσουν όλες οι κάλπες.
Περισσότεροι από 370.000 ψηφοφόροι έχουν προσέλθει και ψηφίσει στις εσωκομματικές εκλογές, ενώ σύμφωνα με εκτιμήσεις θα ξεπεράσουν τους 400.000. Η ΚΕΦΕ ανακοίνωσε νωρίτερα την παράταση της διαδικασίας κατά μία ώρα, ενώ όπου υπάρχουν ψηφοφόροι η διαδικασία θα συνεχίζεται και πέραν των 8 μ.μ.
20 φωτογραφίες
Την παράταση της εκλογικής διαδικασίας ανακοίνωσε ο προεδρεύων της ΚΕΦΕ της ΝΔ Γ. Τραγάκης.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι κάλπες θα κλείσουν στις 20.00, αλλά όπου υπάρχουν ακόμα πολίτες παρόντες που επιθυμούν να ψηφίσουν, η εφορευτική επιτροπή θα δύναται να συνεχίσει τη διαδικασία της ψηφοφορίας μέχρι να ψηφίσει και ο τελευταίος.
Ο κ. Τραγάκης ευχαρίστησε τους τέσσερις υποψήφιους προέδρους γιατί, όπως τόνισε, συνέβαλαν ώστε να είναι μεγάλη η προσέλευση του κόσμου.
Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από τις κάλπες η Συγγρού έστελνε μήνυμα πως θα ήταν ικανοποιημένη, εάν οι ψηφοφόροι έφταναν τους 300.000.
Η διαδικασία από το πρωί εξελίσσεται ομαλά και χωρίς προβλήματα, τεχνικά ή άλλα.
Πρόεδρος του κόμματος θα εκλεγεί όποιος από τους τέσσερις διεκδικητές συγκεντρώσει την απόλυτη πλειοψηφία των έγκυρων ψηφοδελτίων. Σε περίπτωση που κανείς από τους υποψηφίους δεν συγκεντρώσει την απόλυτη πλειοψηφία, τότε η μάχη θα κριθεί στον β' γύρο, την Κυριακή 10 Ιανουαρίου, ανάμεσα στους δύο πρώτους σε ψήφους υποψηφίους.

Εάν απαιτηθεί β' γύρος, τότε δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο όσοι ψήφισαν στον α' γύρο, δηλαδή δεν μπορούν να ψηφίσουν σε τυχόν επαναληπτική εκλογή όσοι δεν ψηφίσουν στις 20 Δεκεμβρίου.
Μηνύματα ενότητας έστειλαν το πρωί όλοι οι υποψήφιοι καλώντας τον κόσμο να ψηφίσει μαζικά.
Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης απηύθυνε μήνυμα ενότητας, λέγοντας: «Το βράδυ δεν θα υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Μεγάλη νικήτρια είναι η ΝΔ».
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, από την Κηφισιά όπου ψήφισε, δήλωσε ικανοποιημένος από τη συμμετοχή του κόσμου και έστειλε μήνυμα ενότητας. «Η χώρα έχει ανάγκη από μια ισχυρή κεντροδεξιά παράταξη» τόνισε.
Ο Απόστολος Τζιτζικώστας, από το Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο στη Θεσσαλονίκη, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συμμετοχή στις εκλογές και τόνισε: «Σήμερα γυρίζουμε σελίδα στη ΝΔ και αφήνουμε πίσω όσα μας πλήγωσαν».
Ικανοποιημένος για τη μεγάλη συμμετοχή εμφανίστηκε ο Αδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος τόνισε ότι ο κόσμος αγκαλιάζει τη ΝΔ. Από το Περιστέρι, όπου ψήφισε, έστειλε το μήνυμα ότι «από αύριο θα είμαστε όλοι ενωμένοι για να φτιάξουμε μια παράταξη όπως την ονειρευόμαστε».
Το μεσημέρι ψήφισε στην Κηφισιά ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, μαζί με τη σύζυγό του. Ο πρώην πρωθυπουργός απηύθυνε μήνυμα ενότητας στην παράταξη «για να μπει τέλος σε αυτήν την αδίαστακτη και ανίκανη κυβέρνηση».
O πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής ψήφισε το πρωί της Κυριακής στην Θεσσαλονίκη, στο παλαιό κτήριο του Δήμου μαζί με την σύζυγό του Νατάσσα και αποχώρησε δίχως να κάνει δηλώσεις.
Newsroom ΔΟΛ

Read more...

Βαγγέλης και Κυριάκος οι επικρατέστεροι Οι πρώτες εκτιμήσεις του αποτελέσματος στη ΝΔ


Οι πρώτες εκτιμήσεις του αποτελέσματος στη ΝΔ
  (Φωτογραφία:  Eurokinissi )
Αθήνα
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από τα πρώτα αποτελέσματα από τμήματα της περιφέρειας, χωρίς τα αστικά κέντρα, πρώτος στις εκλογές για την ανάδειξη προέδρου της ΝΔ έρχεται ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης και δεύτερος ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα αναμένονται γύρω στις 11 το βράδυ.

Η συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία ξεπέρασε κάθε προσδοκία της Συγγρού, με τον πρόεδρο της ΚΦΕ Γιάννη Τραγάκη να την χαρακτηρίζει «απίστευτη». Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, οι ψηφοφόροι θα ξεπεράσουν τους 400.000.

Ωστόσο, ο αριθμός αυτός δεν αποτελεί ρεκόρ για τη ΝΔ, καθώς στη διαδικασία του 2009, όταν υποψήφιοι ήταν ο Αντώνης Σαμαράς, η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, οι ψηφοφόροι είχαν φτάσει τους 782.000, με τον Αντώνη Σαμαρά να συγκεντρώνει 386.400 ψήφους.

Newsroom ΔΟΛ

Read more...