Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΡΕΠΠΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ...


Μπορεί να στηρίζουν, αλλά δεν θα είναι είναι υποψήφιοι οι πρώην υπουργοί κυβερνήσεων ...
του ΠΑΣΟΚ Χάρης Κατσανίδης και Δημήτρης Ρέππας, με το κόμμα  που ίδρυσε ο Γιώργος Παπανδρέου. Δηλώνουν ότι στηρίζουν το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών και την αναγκαιότητα για την είσοδό του στη Βουλή.


Ο Χάρης Καστανίδης -αν και οι μέχρι τώρα δηλώσεις του έδειχναν ότι θα είναι υποψήφιος- προέβη σε διευκρινιστική δήλωση υπογραμμίζοντας ότι μπορεί να στηρίζει το Κίνημα, αλλά δεν θα είναι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές. «Όπως δήλωσα πριν από δύο ημέρες, στηρίζω την προσπάθεια του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών για μιαν Ελλάδα διαφορετική, μακριά από τα σημερινά οικονομικά, πολιτικά και κοινωνικά αδιέξοδα. Η στήριξή μου δεν συνδέεται με την κατοχή αξιωμάτων, γι αυτό και αποσαφηνίζω ότι δεν επιθυμώ να είμαι υποψήφιος στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου», αναφέρει.

Ο κ.  Δημήτρης Ρέππας δηλώνει τη στήριξή του, τονίζοντας την αναγκαιότητα μίας προοδευτικής κυβέρνησης σε μια ευρωπαϊκή Ελλάδα. Υποστηρίζει δε πως η ισχυρή κοινοβουλευτική παρουσία του Κινήματος είναι καθοριστική για τον σκοπό αυτό. Το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών οφείλει να συμβάλλει στον τερματισμό της πολιτικής της δημοσιονομικής λιτότητας και της φορολογικής καταλήστευσης των Ελλήνων επισημαίνει ο πρώην υπουργός ο οποίος δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.
http://fimotro.blogspot.gr/2015/01/blog-post_495.html


Read more...

Γραπτή δήλωση Δεν θα είναι υποψήφιος ο Απόστολος Κακλαμάνης


Δεν θα είναι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές ο Απόστολος Κακλαμάνης, επιβεβαιώνοντας το matrix24. Ο κ. Κακλαμάνης παραμένει ενωτικός θυμίζοντας παλαιότερες δηλώσεις του «να υπερασπιστούμε όλοι μαζί με αμοιβαίο σεβασμό τον ιστορικό μας τίτλο».
kaklamanhs_apostolos-thumb-large
Ολόκληρη η δήλωση του Απόστολου Κακλαμάνη:
«Εχθροί» και φίλοι γνωρίζουν ότι αγωνίζομαι πάντα με πάθος για τις ιδέες μου, «πλην χωρίς μίσος για τους ενάντιους». Μπορώ να κάνω αλλιώς για όσους είναι ή δηλώνουν, έστω, ομοϊδεάτες μου;
Απόστολος Κακλαμάνης
«Η επίσπευση των εκλογών υπήρξε ένα ακόμη μέγα λάθος της κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Οι κύριοι Σαμαράς και Τσίπρας κατά κύριο λόγο, ανέλαβαν εν ψυχρώ και νέες βαρύτατες ιστορικές ευθύνες. Επί μια 2ετία ο κ. Σαμαράς και επί μια 5ετία ο κ. Τσίπρας υπονόμευσαν την πατριωτική προσπάθεια της τότε κυβέρνησής μας, να αποφευχθεί η άλλως αναπόφευκτη (ψήφισμα Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου 13/3/2014) χρεοκοπία της χώρας την άνοιξη 2010. Ως εκεί μας οδήγησε, κυρίως, η διακυβέρνηση από το 2004 έως το 2009 της Ν.Δ. υπό τον κ. Κ. Καραμανλή, που έκτοτε σιωπά.
Παρά το «ουδείς αναμάρτητος» του κ. Σαμαρά και την «αυτοκαθαγίαση» του κ. Τσίπρα – η ΔΗΜΑΡ, ήδη, «μετέλαβε των αχράντων μυστηρίων» - εμμένουν στη διχαστική γραμμή τους. Γιατί, όπως τότε, έτσι και τώρα της σωτηρίας της πατρίδας προέχει, δυστυχώς,  η κατάκτηση μιας εξουσίας που άλλοι θα ασκούν!... Και πάνω από όλα η ικανοποίηση του μόνιμου στόχου Δεξιάς-Αριστεράς και των πραγματικών κυρίαρχων του τόπου – ποιος ξεχνά το «βρώμικο ’89»;- να λησμονήσει ει δυνατόν ολωσδιόλου ο ελληνικός λαός την ειρηνική επανάσταση που διακηρύξαμε με επικεφαλής τον Ανδρέα Παπανδρέου, τα 150 ιδρυτικά μέλη του ΠΑΣΟΚ στις 3 Σεπτέμβρη του 1974 και πραγματοποίησε η παράταξη αυτή  – φυσικά και με αναπόφευκτα λάθη – επί 35 χρόνια.
Με τη δήλωσή μου στις 6/1/2015 απευθύνθηκα στους δύο σχηματισμούς της παράταξής μας, στις αξίες της οποίας αφιέρωσα - και θα συνεχίσω - όλες μου τις δυνάμεις. Έκανα έκκληση και επανέρχομαι σ’ αυτή, να αποφευχθούν απαξιωτικές, άδικες και διχαστικές βολές ανάμεσα σε όσους ταχθούν είτε με το ΠΑΣΟΚ υπό τον Ε. Βενιζέλο είτε με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών υπό τον Γ. Παπανδρέου.  Να  υπερασπιστούμε όλοι μαζί με αμοιβαίο σεβασμό, τον ΙΣΤΟΡΙΚΟ μας ΤΙΤΛΟ που ανήκει πρωτίστως στο λαό μας και τις θυσίες του και σε όλους όσοι δεν λιποτακτήσαμε την ώρα που κινδύνευε η πατρίδα μας. Όσοι κάναμε αυτό που έκανε αυτή η  παράταξη πάντα και ειδικά στις αντίστοιχες οικονομικές κρίσεις υπό τον Ελευθέριο Βενιζέλο και τον Χαρίλαο Τρικούπη. Να απευθυνθούν και τα δύο σχήματα, όχι διχάζοντας αλλά, ενώνοντας και διευρύνοντάς την στην κοινωνική μας βάση. Να επαναφέρουμε σ’ αυτή όσους, χειραγωγούμενοι από τη δημαγωγία και τις συκοφαντίες των αντιπάλων μας, έφυγαν δεξιά για να αποφύγουν Τσίπρα ή αριστερά για να αποφύγουν Σαμαρά. Να αποδοκιμάζουμε, όχι την άλλη άποψη αλλά, όσους «σταυροθηρούντες» υποψηφίους καλλιεργούν και αξιοποιούν το φανατισμό και την αναξιοπρέπεια στις τάξεις μας.
Έτσι, πιστεύω, θα επανασυσπειρωθεί ο πατριωτικός, δημοκρατικός, προοδευτικός κόσμος μας.
Σ’ αυτή τη γραμμή εμμένοντας και αφού εκφράσω την απέραντη ευγνωμοσύνη μου στους δημοκρατικούς πολίτες που με τιμούν και με στηρίζουν ανελλιπώς επί 40 συνεχή έτη,  δηλώνω ότι, θα συνεχίσω να είμαι ενεργός ιδεολογικά και πολιτικά και για να την υπηρετήσω πιο αποτελεσματικά, δεν θα συμμετάσχω, ειδικώς σε αυτές τις εκλογές. Προσβλέπω στη συνάντηση όλων μας και πιο πολλών από την επομένη, στους αγώνες που οφείλουμε να δώσουμε μαζί για την πατρίδα και το λαό μας, στις δύσκολες, ενδεχομένως, ημέρες που έρχονται, όχι μόνο στο εσωτερικό αλλά και στο εξωτερικό μέτωπο της χώρας.
http://www.matrix24.gr/

Read more...

Πάμε ΜΑΖΙ! Φίλες και φίλοι, ξεκινάμε τον αγώνα για το ΚΙΝΗΜΑ

Αυτό που ζήσαμε στο Αγρίνιο στη συγκέντρωση ήταν μοναδικό . Όμως θέλω να ευχαριστήσω τις φίλες και τους φίλους μου που συμπορευτήκαμε στην Αιτωλοακαρνανία όλα αυτά τα χρόνια. Η συγκίνησή μου για όσα ένιωσα μετά τη συγκέντρωση από όλους σας απλά δεν περιγράφονται….. Σας ευχαριστώ….


Read more...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ


Η Εκτελεστική Γραμματεία της Νέας Δημοκρατίας, συνεδρίασε σήμερα υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και ενέκρινε τους υποψήφιους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας για τις Εθνικές Εκλογές της...
25ης Ιανουαρίου. Στις λίστες υπάρχει ανανέωση της τάξης του 55% και περιλαμβάνονται πολλά στελέχη από την Τοπική Αυτοδιοίκηση που είχαν πάρει μέρος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014. Με τους συνδυασμούς η ΝΔ δηλώνει ότι πέτυχε διεύρυνση στο κέντρο αλλά και στα δεξιά της.

Ο πρωθυπουργός θα είναι υποψήφιος στην Μεσσηνία και στην Β΄ Θεσσαλονίκης θέλοντας να συμβολίσει το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του για την Μακεδονία και την Βόρειο Ελλάδα όχι μόνο στον τομέα της οικονομίας και της ανάπτυξης αλλά και στα εθνικά θέματα. Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής θα είναι υποψήφιος στην Α' Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Γιώργος Νταβρής από τους ΑΝΕΛ θα είναι υποψήφιος στην Άρτα και η κυρία Μίκα Ιατρίδη στην Ρόδο. Ο κ. Λιούτας που είχε κατέβει στις ευρωεκλογές με τη ΝΔ θα είναι υποψήφιος στην Καρδίτσα. Υποψήφιοι θα είναι ο πρώην δήμαρχος Λαμίας κ. Γιώργος Κοτρωνιάς στην Φθιώτιδα όπως και ο κ. Θανάσης Τζανακούλης πρώην δήμαρχος Λαρίσης. Στην Αχαΐα ο κ. Ανδρέας Κατσανιώτης και στην Κοζάνη ο κ. Γιώργος Κασαπίδης. Ο κ. Γιώργος Παπασταργίου πρώην νομάρχης Πιερίας. Ο κ. Κώστας Καραμανλής του Αχιλλέα θα υποψήφιος στις Σέρρες. Στον Έβρο ο πρώην αρχηγός της ΕΛΑΣ κ. Αναστάσιος Δημοσχάκης. Στην Αρκαδία η κόρη του περιφερειάρχη Πελοποννήσου κυρία Εύη Τατούλη. Ο κ. Δημήτρης Κωνσταντάρας θα είναι υποψήφιος στην Α΄ Αθήνας. Ο κ. Κώστας Μαρκουίζος γνωστός ως Ιαβέρης στην Β΄ Αθηνών. Στην Β΄ Αθηνών η κυρία Ντόρα Πετραλιά. Στην Α’ Πειραιά η κυρία Νόνη Δούνια.

Επισυνάπτεται η λίστα των υποψηφίων:

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
Α' ΠΕΙΡΑΙΩΣ
  ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
  ΔΟΥΝΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΝΟΝΗ)
  ΖΑΚΚΑ ΜΑΡΙΑ
  ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
  ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (ΧΑΡΗΣ)
  ΡΕΠΠΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
  ΡΟΥΣΣΟΥ ΖΩΗ
  ΣΑΡΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
Α' ΑΘΗΝΩΝ
  ΑΓΓΕΛΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
  ΑΞΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ-ΦΟΙΒΟΣ
  ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
  ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ
  ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΌΛΓΑ
  ΚΙΚΙΛΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
  ΚΟΛΛΑΤΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ (ΣΑΚΗΣ)
  ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
  ΜΗΤΡΙΑΝΟΥ ΙΟΥΛΙΑ
  ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΘΕΟΔΩΡΑ (ΝΤΟΡΑ)
  ΜΠΕΛΛΟΥ ΖΕΤΤΑ
  ΜΩΡΑΪΤΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
  ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ-ΜΠΑΛΗ ΟΥΡΑΝΙΑ
  ΠΑΠΑΝΔΡΙΑΝΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΗ (ΝΟΥΛΗ)
  ΠΙΠΙΛΗ ΦΩΤΕΙΝΗ
  ΠΛΕΥΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
  ΣΟΥΜΠΑΣΗ ΣΟΦΙΑ
Α' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
  ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΩΝ|ΝΟΣ
  ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΕΥΤΕΡΠΗ (ΕΦΗ)
  ΓΕΩΡΓΟΥΔΗ ΜΑΡΙΑ
  ΓΙΔΑΡΗΣ ΚΩΝ|ΝΟΣ
  ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ ΚΩΝ|ΝΟΣ
  ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΑΝΝΑ
  ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
  ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΝΟΓΛΟΥ ΒΕΝΙΑΜΙΝ
  ΚΟΚΚΟΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ        
  ΚΟΥΚΟΥΔΕΑ ΑΝΝΑ
  ΝΑΘΑΝΑΗΛ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
  ΟΡΦΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  ΠΑΝΟΖΑΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ          
  ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΑΝΝΑ
  ΠΡΟΚΟΠΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ
  ΡΑΠΤΗ ΕΛΕΝΗ
  ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ                
  ΣΕΡΔΑΡΗ ΠΗΝΕΛΟΠΗ
  ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ          
  ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑΝΤΙΑ
ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
  ΑΝΔΡΙΚΟΥΛΑ ΣΟΦΙΑ
  ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
  ΚΑΤΣΙΩΠΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
  ΛΙΤΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ
  ΜΠΑΛΑΜΠΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  ΜΠΟΚΑ ΓΕΩΡΓΙΑ  (ΓΩΓΩ)
  ΠΑΪΣΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
  ΣΑΛΜΑΣ ΜΑΡΙΟΣ
  ΦΩΚΑ ΜΑΡΙΑ
ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
  ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  ΔΗΜΟΥΛΗΣ ΚΩΝ|ΝΟΣ
  ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ
  ΣΙΔΕΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
  ΣΧΟΙΝΟΧΩΡΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡIOΣ
ΑΡΚΑΔΙΑΣ
  ΒΛΑΣΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
  ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
  ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ
  ΤΑΤΟΥΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
  ΤΣΑΦΑΡΑΣ ΚΩNΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΑΡΤΑΣ
  ΚΑΡΑΜΠIΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΕΥΗ)
  ΝΤΑΒΡΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ
  ΠΑΠΑΣΙΩΖΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
  ΣΤΥΛΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΑΧΑΪΑΣ
  ΑΝΤΩΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
  ΒΑΡΝΑΚΙΩΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
  ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
  ΓΙΑΝΝΙΑ ΕΥΣΤΑΘΙΑ (ΕΦΗ)
  ΚΑΤΣΑΝΙΩΤΗΣ  ΑΝΔΡΕΑΣ
  ΚΟΝΙΔΑΡΗ – ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ (ΕΛΕΝΑ)
  ΚΟΝΤΟΔΗΜΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
  ΘΩΜΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
  ΝΤΑΒΛΟΥΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
  ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  ΤΣΙΓΚΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
Β' ΑΘΗΝΩΝ
  ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
  ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ
  ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ
  ΒΕΡΟΥΤΗΣ ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ (ΑΓΗΣ)
  ΒΟΥΛΤΕΨΗ ΣΟΦΙΑ
  ΓΕΛΑΔΑΚΗ ΒΑΡΒΑΡΑ
  ΓΕΡΟΓΙΑΝΝΑΚΗ ΑΓΑΠΟΥΛΑ (ΑΓΑΠΗ)
  ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ-ΑΔΩΝΙΣ
  ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
  ΔΑΒΕΤΤΑΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ
  ΔΑΜΟΥΛΙΑΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ (ΚΟΡΙΝΑ)
  ΔΕΝΔΙΑΣ ΝΙΚΟΣ
  ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ
  ΗΣΑΪΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
  ΙΑΚΩΒΙΔΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΤΑΝΙΑ)
  ΚΑΙΣΑΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  ΚΑΛΑΚΜΠΟΡ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
  ΚΑΡΑΪΝΔΡΟΥ ΘΑΛΕΙΑ
  ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΝΝΑ
  ΚΑΦΕΤΖΗ ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
  ΚΟΚΚΙΝΟΣ  ΘΑΝΑΣΗΣ-ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ
  ΚΟΝΤΑΡΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
  ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  ΛΕΟΝΑΡΔΟΥ ΠΟΛΥΤΙΜΗ (ΠΟΛΥ)
  ΜΑΝΙΑΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  ΜΑΡΚΟΥΪΖΟΣ (ΙΑΒΕΡΗΣ) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ (ΝΕΛΛΗ)
  ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ-ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
  ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
  ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  ΜΠΑΣΤΕΑ ΠΕΤΡΟΥΛΑ (ΜΠΕΤΥ)
  ΜΠΡΟΥΜΑ - ΝΙΚΟΛΑΡΑ ΑΣΠΑΣΙΑ
  ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΓΥΡΗΣ
  ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΠΑΝΟΣ)
  ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΗΝΕΛΟΠΗ
  ΠΑΝΤΑΖΗ ΕΥΓΕΝΙΑ
  ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ-ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
  ΠΑΥΛΙΔΟΥ-ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗ ΟΛΓΑ
  ΠΑΛΛΗ ΘΕΟΔΩΡΑ (ΝΤΟΡΑ)
  ΡΑΠΤΗ ΖΩΗ
  ΡΗΝΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙΤΗ
  ΣΑΜΑΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΩ
  ΦΟΥΚΗ - ΠΑΠΑΞΑΝΘΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
  ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ (ΚΩΣΤΗΣ)
  ΧΙΟΝΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
  ΨΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
  ΨΥΧΟΥΛΑ-ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ΒΑΡΒΑΡΑ
Β' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
  ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
  ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ
  ΒΑΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡIOΣ
  ΒΕΖΥΡΤΖΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
  ΔΑΪΚΟΥΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
  ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΟΛΓΑ
  ΚΑΓΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΑΝΑΤΟΛΗ
  ΛΥΡΟΥΔΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
  ΜΥΡΩΝΗ - ΚΟΥΛΑΛΗ ΒΕΝΕΤΙΑ
  ΝΙΚΟΛΗ ΑΝΝΑ
ΒΟΙΩΤΙΑΣ
  ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΛΟΥΚΙΑ
  ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
  ΜΑΧΑΙΡΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΚΙΚΗ)
  ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
Β' ΠΕΙΡΑΙΩΣ
  ΓΚΑΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
  ΖΑΧΙΩΤΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΕΥΑ)
  ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ ΓΑΡΟΥΦΑΗΛ (ΦΑΗΛΟΣ)
  ΚΡΙΤΣΙΔΗΜΑ ΕΛΕΝΗ
  ΜΑΚΡΑΣ ΗΛΙΑΣ
  ΜΑΛΤΕΖΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
  ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗ ΕΥΓΕΝΙΑ
  ΝΕΡΑΝΤΖΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
  ΤΟΓΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  ΤΡΑΓΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  ΧΟΥΡΣΑΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΓΡΕΒΕΝΩΝ
  ΚΟΨΑΧΕΙΛΗΣ ΤΙΜΟΛΕΩΝ
  ΛΙΟΛΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
  ΣΔΡΑΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΔΡΑΜΑΣ
  ΚΟΝΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  ΚΥΡΙΑΖΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  ΜΠΛΟΥΧΟΣ ΚΩΝ|ΝΟΣ
  ΜΩΥΣΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
  ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
  ΔΡΑΚΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
  ΙΑΤΡΙΔΗ ΤΣΑΜΠΙΚΑ (ΜΙΚΑ)
  ΚΑΛΑΘΙΑΝΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
  ΚΟΝΣΟΛΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
  ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  ΠΑΠΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ-ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΕΒΡΟΥ
  ΒΡΕΤΟΠΟΥΛΟΥ ΟΛΓΑ
  ΓΕΡΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
  ΔΕΡΜΕΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
  ΔΗΜΟΣΧΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
  ΚΑΛΕΝΤΖΙΔΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
  ΡΟΥΦΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΕΥΒΟΙΑΣ
  ΒΟΣΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  ΓΚΟΓΚΟΥ – ΛΙΑΛΙΑΡΗ ΙΩΑΝΝΑ (ΤΖΟΒΑΝΝΑ)
  ΔΕΡΜΕΤΖΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
  ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΣΥΜΕΩΝ (ΣΙΜΟΣ)
  ΛΑΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
  ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  ΡΕΤΣΑ ΣΤΑΜΑΤΙΑ (ΜΑΤΙΝΑ)
  ΦΩΤΑΚΗΣ EMMANOYΛ
ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
  ΒΛΑΧΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
  ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
  ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΖΑΚΥΝΘΟΥ
  ΑΚΤΥΠΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
  ΔΑΜΟΥΛΑΚΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
  ΠΛΕΣΣΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΗΛΕΙΑΣ
  ΑΥΓΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΑ-ΘΕΟΔΩΡΑ
  ΒΛΑΓΚΟΥΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
  ΒΛΑΧΑΝΤΩΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑ
  ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧAΡΙΛΑΟΣ (ΧΑΡΗΣ)
  ΜΑΡΙΝΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
  ΤΖΑΒΑΡΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΗΜΑΘΙΑΣ
  ΒΕΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
  ΓΙΟΒΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ|ΝΟΣ
  ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
  ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
  ΜΠΑΤΣΑΡΑ ΓΕΩΡΓΙΑ
  ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ
ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
  ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗ ΡΕΑ (ΡΕΝΑ)
  ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
  ΓΡΗΓΟΡΑΚΗ ΕΛΕΝΗ
  ΔΕΙΚΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  ΚΤΙΣΤΑΚΗ ΕΛΕΝΗ
  ΛΥΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
  ΜΑΡΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
  ΜΑΤΑΛΛΙΩΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  ΜΠΑΜΙΕΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  ΠΑΣΠΑΤΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
  ΣΕΝΕΤΑΚΗΣ ΜΑΞΙΜΟΣ
ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
  ΓΙΟΓΙΑΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
  ΚΑΤΣΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
  ΜΠΕΖΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
  ΣΚΟΥΡΑ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
  ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
  ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  ΛΑΖΑΝΗΣ ΧΑΡΗΣ
  ΜΠΙΝΕΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
  ΣΙΑΚΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ
  ΤΑΣΟΥΛΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
  ΤΥΡΟΥ- ΟΥΖΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΚΑΒΑΛΑΣ
  ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  ΚΛΕΙΤΣΙΩΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
  ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
  ΠΑΠΟΥΤΣΗ- ΜΗΤΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΣΩ)
  ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  ΤΣΑΛΤΑΜΠΑΣΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ
ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
  ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  ΚΟΥΛΟΚΤΣΗΣ ΣΩΤΗΡIOΣ
  ΣΚΟΝΔΡΑ ΑΣΗΜΙΝΑ
  ΤΑΛΙΑΔΟΥΡΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
  ΤΣΙΑΡΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
  ΨΑΧΟΥΛΑΣ ΟΡΕΣΤΗΣ
ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
  ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΜΑΡΙΑ
  ΛΙΑΝΤΣΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
  ΜΑΓΑΛΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
  ΤΖΗΚΑΛΑΓΙΑΣ ΖΗΣΗΣ
ΚΕΡΚΥΡΑΣ
  ΓΚΕΡΕΚΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ (ΑΝΤΖΕΛΑ)
  ΓΚΙΚΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
  ΚΑΡΑΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ
  ΚΟΝΤΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
  ΚΡΟΚΙΔΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
  ΓΡΟΥΖΗ ΤΖΟΓΙΑ
  ΛΥΚΟΥΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
  ΣΑΒΒΑΟΓΛΟΥ ΣΑΒΒΑΣ
ΚΙΛΚΙΣ
  ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΣΟΥΛΗΣ)
  ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
  ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ (ΛΕΝΑ)
  ΠΑΣΣΑΛΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΚΟΖΑΝΗΣ
  ΓΑΚΗ ΣΤΕΡΓΙΑΝΗ
  ΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  ΖΥΓΟΥΡΗΣ ΦΩΤΙΟΣ
  ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ EΥΣΤΑΘΙΟΣ
  ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
  ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΟΡΙΝΘΟΥ
  ΔΗΜΑΣ ΧΡΙΣΤΟΣ
  ΚΑΡΠΟΥΖΗΣ  ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ
  ΚΟΛΛΙΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
  ΜΠΑΚΑ ΠΑΝΑΓΟΥΛΑ (ΓΙΩΤΑ)
  ΣΙΑΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡIOΣ
  ΤΑΓΑΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΚΥΚΛΑΔΩΝ
  ΒΑΚΟΝΔΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  ΒΡΟΥΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  ΔΑΡΖΕΝΤΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
  ΜΟΝΟΓΥΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
  ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ ΜΑΡΙΑ
  ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΛΑΚΩΝΙΑΣ
  ΖΑΧΑΡΑΚΗ - ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
  ΔΑΒΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
  ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΟΣ ΛΕΑΝΔΡΟΣ
  ΛΕΚΚΑ ΒΕΡΟΝΙΚΗ
  ΠΑΤΡΙΑΝΑΚΟΥ ΦΕΒΡΩΝΙΑ
ΛΑΡΙΣΑΣ
  ΑΞΙΟΓΛΟΥ ΕΛΕΝΗ
  ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ZHΣΗΣ
  ΚΑΛΛΑ ΘΕΟΔΩΡΑ
  ΚΑΛΟΜΠΑΤΣΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
  ΚΕΛΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
  ΚΥΡΛΟΓΛΟΥ-ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΟΥΛΗ
 ΙΩΑΝΝΑ (ΒΑΝΑ)
  ΜΠΙΖΙΟΥ ΣΤΕΡΓΙΑΝΗ (ΣΤΕΛΛΑ)
  ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑΝΘΗ
  ΠΑΠΑΠΑΡΙΣΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
  ΤΖΑΝΑΚΟΥΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ
ΛΑΣΙΘΙΟΥ
  ΒΛΑΣΣΗ ΕΛΕΝΗ
  ΚΟΥΝΕΝΟΣ IΩΑΝΝΗΣ
  ΜΑΥΡΙΚΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
  ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ
  ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
  ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
  ΒΛΑΧΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ (ΜΑΚΗΣ)
  ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  ΗΛΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  ΚΑΒΕΤΣΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
  ΚΑΝΤΕΡΕΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
  ΚΑΡΔΑΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
  ΚΑΣΑΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ
  ΚΟΠΑΝΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
  ΚΩΤΣΗΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  ΜΑΡΤΙΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
  ΜΠΟΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
  ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  ΣΤΑΥΡΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
  ΤΣΑΝΙΚΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  ΤΣΙΜΙΔΑΚΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
  ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΛΟΥΚΙΑ
ΛΕΣΒΟΥ
  ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
  ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
  ΓΟΥΤΟΥ ΕΛΙΖΑ-ΟΛΓΑ
  ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  ΠΕΛΕΚΑΝΟΥ ΕΛΕΝΗ-ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΛΕΥΚΑΔΑΣ
  ΚΑΒΒΑΔΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
  ΜΕΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
  ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
  ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΠΟΥΡΟΥΝΗ
 ΕΛΕΝΗ (ΕΛΕΝΑ)
  ΚΑΛΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  ΚΑΠΑΝΗ ΜΑΡΙΑ
  ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΣΑΚΗΣ)
  ΜΑΚΡΗ ΖΩΗ (ΖΕΤΤΑ)
  ΜΙΤΖΙΚΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
  ΜΠΟΥΚΩΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
  ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
  ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
  ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  ΜΑΝΤΑΣ  ΠΕΡΙΚΛΗΣ
  ΜΠΟΥΖΑ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ
  ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ
  ΣΑΜΠΑΖΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ (ΜΙΛΤΟΣ)
ΞΑΝΘΗΣ
  ΚΟΝΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
  ΜΑΛΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
  ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ-ΑΝΔΡΕΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
  ΜΠΑΝΤΑΚ ΣΑΜΠΑΝ
  ΧΑΤΖΗΓΚΕΝΕ ΙΡΦΑΝ
ΠΕΛΛΑΣ
  ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  ΠΑΣΧΑΔΙΔΟΥ ΓΕΣΘΗΜΑΝΗ
  ΣΠΑΡΤΑΛΗ -ΣΑΒΒΙΔΟΥ
 ΜΑΛΑΜΑΤΕΝΙΑ(ΜΑΤΙΝΑ)
  ΣΤΑΜΕΝΙΤΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
  ΤΖΑΜΤΖΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ (ΔΑΝΗΣ)
  ΤΣΑΛΚΙΤΖΗ ΕΥΘΑΛΙΑ
ΠΙΕΡΙΑΣ
  ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  ΜΑΝΗ-ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΝΝΑ
  ΜΠΕΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΠΡΕΒΕΖΑΣ
  ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
  ΓΙΟΛΔΑΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  ΚΑΤΣΙΚΟΒΟΡΔΟΥ ΜΑΡΙΑ
  ΠΕΠΟΝΗΣ ΘΩΜΑΣ
ΡΕΘΥΜΝΟΥ
  ΔΑΝΔΟΥΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  ΚΑΛΛΙΟΝΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
  ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
ΡΟΔΟΠΗΣ
  ΑΧΜΕΤ ΑΜΕΤ
  ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
  ΛΙΑΚΑΚΗ - ΜΑΝΙΤΣΑ ΜΑΡΙΑ
  ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ
  ΧΟΥΣΕ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΙΣΜΑΗΛ
ΣΑΜΟΥ
  ΚΑΛΑΤΖΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΤΑΣΟΣ)
  ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
  ΣΤΕΦΑΝΑΔΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ
ΣΕΡΡΩΝ
  ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΦΩΤΕΙΝΗ
  ΒΛΑΧΒΕΗΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ
  ΔΙΒΑΝΙΔΟΥ – ΚΑΤΑΡΤΖΗ ΠΑΓΩΝΑ
  ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ
  ΤΣΙΑΠΑΡΑ ΕΥΔΟΚΙΑ (ΕΒΕΛΙΝΑ)
  ΤΣΙΜΕΡΙΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  ΤΣΙΠΛΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΤΡΙΚΑΛΩΝ
  ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ ΗΛΙΑΣ
  ΛΙΟΥΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
  ΜΠΕΛΛΟΥ-ΠΑΠΑΚΕΜΟΥ ΜΑΡΙΑ
  ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΖΑΦΕΙΡΩ (ΖΕΦΗ)
  ΣΚΡΕΚΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
  ΤΑΜΗΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
  ΚΑΤΣΙΚΟΝΟΥΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  ΚΟΤΡΩΝΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  ΜΑΚΡΗ-ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΕΛΕΝΗ
  ΜΠΡΕΚΟΥΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  ΜΠΡΙΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΦΛΩΡΙΝΑΣ
  ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  ΒΟΣΔΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
  ΖΑΧΟΥ ΙΩΑΝΝΑ
  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ
ΦΩΚΙΔΑΣ
  ΜΑΝΔΡΕΚΑ ΑΣΠΑΣΙΑ
  ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  ΧΑΛΙΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
  ΒΑΓΙΩΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  ΒΑΛΙΑΝΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
  ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
  ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ
  ΤΣΟΥΦΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΧΑΝΙΩΝ
  ΒΙΡΒΙΔΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
  ΒΟΛΟΥΔΑΚΗΣ ΜΑΝΟΥΣΟΣ-ΚΩΝ/ΝΟΣ
  ΓΚΙΖΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
  ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
  ΣΤΑΣΣΙΝΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ - ΕΛΒΙΡΑ (ΕΛΒΗ)
  ΤΣΑΜΟΥΡΤΖΗ - ΚΟΝΤΑΞΑΚΗ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΛΙΑ)
ΧΙΟΥ
  ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΝΟΤΗΣ)
  ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
  ΞΕΝΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
  ΣΤΑΥΡΙΝΟΥΔΗ-ΣΟΔΗ ΜΑΡΙΑ
http://fimotro.blogspot.gr/2015/01/blog-post_816.html

Read more...

ΥΠΕΓΡΑΦΗ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ

Ο Δήμος Γαλατσίου θα συνεχίσει να έχει γήπεδο ποδοσφαίρου και μάλιστα πλήρως ανακατασκευασμένο, ενώ παράλληλα προβλέπεται και η ανακατασκευή του υπάρχοντος στίβου. Η εξέλιξη αυτή...
συνέβη κυριολεκτικά στο παρά πέντε έπειτα από τις συντονισμένες και επίμονες ενέργειες του αρμόδιου Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Γιάννη Ανδριανού. Λίγες ώρες μετά την έναρξη του νέου έτους ο κ. Ανδριανός κάλεσε το Δήμαρχο Γαλατσίου Γιώργο Μαρκόπουλο στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και υπέγραψαν από κοινού την προγραμματική σύμβαση του σημαντικού αυτού έργου.
Έτσι εξασφαλίστηκαν τα απαιτούμενα κονδύλια από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και ο Δήμος Γαλατσίου ήδη δρομολογεί τις επόμενες κινήσεις του και ενέργειες για να προχωρήσουν οι επιμέρους εργασίες για την αποπεράτωση του έργου.
http://fimotro.blogspot.gr/2015/01/blog-post_147.html

Read more...

Προεκλογική ομιλία Στη Λάρισα το Σάββατο ο Γιώργος Παπανδρέου


Στη Λάρισα θα βρεθεί αύριο Σάββατο ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών  Γιώργος Παπανδρέου.
kinima
Ο πρώην πρωθυπουργός θα μιλήσει στις 6:30 μμ, στη Λάρισα - Ξενοδοχείο Imperial.
http://www.matrix24.gr/

Read more...

Δημήτρης Κουτσούμπας «Αγωνιστές στα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ και όχι γυρολόγοι»


Στα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ συμμετέχουν αγωνιστές και όχι γυρολόγοι και γι΄αυτό πρέπει να τα δυναμώσει ο λαός, τόνισε ο Δημήτρης Κουτσούμπας σχολιάζοντας τις μετακινήσεις πολιτικών στα άλλα κόμματα.
koutsoubas
«Η ευκολία με την οποία στελέχη μεταπηδούν απ’ το ένα κόμμα στο άλλο, άλλοι στα ψηφοδέλτια της ΝΔ και άλλοι, μνημονιακοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, στον δήθεν αντιμνημονιακό ΣΥΡΙΖΑ και πάει λέγοντας, δείχνει ότι -παρά τις διαφορές τους- όλοι τους συμφωνούν ότι η χώρα θα είναι αλυσοδεμένη στις επιταγές της ΕΕ, ο λαός μας θα υποφέρει για το χρέος και οι όμιλοι θα αυγαταίνουν τα κέρδη τους», σημείωσε ο ΓΓ του ΚΚΕ.
http://www.matrix24.gr/

Read more...

Το εξώφυλλο του Charlie Hebdo μετά την εξέγερση του Πολυτεχνείου...


Η στρατιωτική δικτατορία στη Χιλή και στην Ελλάδα αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τους σκιτσογράφους του "Charlie Hebdo" στο εξώφυλλο του περιοδικού το Νοέμβρη του 1973.
 Το...
φύλλο της 26ης Νοεμβρίου του 1973 είχε κυκλοφορήσει με τίτλο, «Χιλή, Ελλάδα: Ο στρατός βασανίζει, η τάξη βασιλεύει», και το κεντρικό σκίτσο ήταν αφιερωμένο στα θύματα των βασανισμών λίγες ημέρες μετά την εξέγερση του Πολυτεχνείου στην Ελλάδα και μερικούς μήνες από τη δολοφονία του Σαλβαδόρ Αλιέντε στη χώρα της λατινικής Αμερικής.




Read more...

Παραιτήθηκε ο γραμματέας Ν.Ε. Λάρισας του ΠΑΣΟΚ...



Με επιστολή που απέστειλε ο Γιώργος Βαλάρης ανακοίνωσε την απόφασή του να παραιτηθεί τόσο από γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας, όσο και από...
μέλος του ΠΑΣΟΚ.


Αναλυτικά, η επιστολή του Γ. Βαλάρη:

«Δηλώνω ότι παραιτούμαι από Γραμματέας ΝΕ ΠΑΣΟΚ Λάρισας καθώς κι από μέλος του ΠΑΣΟΚ, διότι η δημοκρατική μου συνείδηση κι ο προσωπικός μου χαρακτήρας δε μου επιτρέπουν να βρίσκομαι σ’ ένα χώρο, ο οποίος έχει χάσει τον ιδεολογικό και πολιτικό του προσανατολισμό.

Συντρόφισσες και σύντροφοι το ΠΑΣΟΚ σήμερα, δεν είναι το ΠΑΣΟΚ που γνωρίσαμε, αγωνιστήκαμε κι αγαπήσαμε.

Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της ΝΕ που συμπορευτήκαμε όλον αυτόν τον ενάμιση χρόνο κι ελπίζω σύντομα να ξανανταμώσουμε πολιτικά κι αγωνιστικά!

Με εκτίμηση

Γιώργος Βαλάρης
Πρώην Γραμματέας ΝΕ ΠΑΣΟΚ»


Read more...

Κλείνει τα ψηφοδέλτιά του, το "Κινημα" του Παπανδρέου...




Με νέα πρόσωπα αλλά και πρώην υπουργούς και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ συμπληρώνονται τα ψηφοδέλτια του «Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών», τα οποία θα ανακοινωθούν μέχρι...
σήμερα αργά το απόγευμα.
Σύμφωνα με το thetoc.gr:

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην υπουργός Χ. Καστανίδης θα είναι υποψήφιος με το Κίνημα στην Α' Θεσσαλονίκης, ενώ έντονη ήταν η φημολογία μέχρι αργά χτες το βράδυ για πιθανή υποψηφιότητα του Απόστολου Κακλαμάνη με τα ψηφοδέλτια του Κινήματος στην Β' Αθηνών ή στο Επικρατείας. Υπενθυμίζεται, ότι ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής δεν έχει ακόμα ανακοινώσει, εάν θα είναι υποψήφιος και με ποιο κόμμα (ΠΑΣΟΚ ή Κίνημα Σοσιαλιστών Δημοκρατών) κάνοντας μόνο παρεμβάσεις για την ενότητα της παράταξης το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Οι υποψήφιοι που είχαν κλειδώσει μέχρι αργά χτες το βράδυ ήταν:

Στην Α' Αθήνας οι Χρ. Αηδόνης, ο Κ. Αλεξάκος, Π. Παπαχατζής προερχόμενοι από τα δίκτυα αυτοοργάνωσης και ο πρώην διευθυντής του γραφείου της Άννας Διαμαντοπούλου, Κ. Μπάστας.

Στην Β' Αθηνών θα είναι υποψήφιος ο Θ. Μωραΐτης, ο Μ. Καρχιμάκης και οι Γεωργία Γεωργίου, Μ. Καρπούζος, Κ. Κολτσίδα.

Στο υπόλοιπο Αττικής θα είναι υποψήφιοι οι Παντελής Ασπραδάκης, Στ. Δρούγκας, Ν. Γκόντοβος.

Στην Β' Πειραιά ο Δημήτρης Διαμαντίδης, γιός του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Γ. Διαμαντίδη στην Β Πειραιά, ενώ δεν θα είναι υποψήφιος ο πρώην βουλευτής και υπουργός Γρ. Νιώτης.

Κρήτη

Στην Κρήτη, η πλειοψηφία των μελών του ΠΑΣΟΚ αναμένεται να ακολουθήσουν τον Γ. Παπανδρέου.

Στον Νομό Ηρακλείου, όπου αναμένεται να είναι υποψήφιος και ο πρώην Πρωθυπουργός, θα είναι υποψήφιοι: ο Φ. Παρασύρης πρώην βουλευτής, ο γιος του πρώην βουλευτή Μ. Στρατάκη, Χρήστος, ο Μ. Ζερβάκης πρόεδρος των μικρών τουριστικών καταλυμάτων, ο Γ. Παπαδάκης που ασχολείται με ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, ο Μανώλης Περάκης, και ο πρώην υφυπουργός Π. Τζωρτζάκης.

Στον νομό Ρεθύμνης φέρονται ως υποψήφιοι οι Αλή Χαν, γιατρός, Δημήτρης Βαονάκης περιφερειακός σύμβουλος και ο πρώην υπαρχηγός Λιμενικού Σώματος Γιώργος Βαλεργάκης, ενώ στο πλευρό του Γ. Παπανδρέου είναι και ο πρώην βουλευτής Μ. Όθωνας.

Αντίστοιχα στο νομό Λασιθίου υποψήφιοι θα είναι ο Ν. Δασκαλάκης, ο Σήφης Μηλιός και ο Κ. Ζίβας.

Πελοπόννησος

Στην Αχαΐα -γενέτειρα των Παπανδρέου- από το Κίνημα υποψήφιοι θα είναι ο πρώην γραμματέας της ΝΕ του ΠΑΣΟΚ Ευ. Τσιμπλοστεφανάκης, «κλειδώνουν» τα ονόματα της Δ. Μπάστα, πρώην περιφερειάρχου και του Κ. Πετρόπουλου, συνδικαλιστή.

Στην Αιτωλοακαρνανία θα είναι υποψήφιος ο Γ. Μακρυπίδης, ο Κ. Παπακωστόπουλος και ο Ν. Σώκος,γιος του υποψήφιου περιφερειάρχη με την ΔΗΜΑΡ και πρώην νομάρχη Θ. Σώκου.

Στον νομό Ηλείας θα είναι υποψήφιοι ο Γ. Κράλης και ο πρώην Δήμαρχος Αμαλιάδας Γ. Λυμπέρης.

Στην Αρκαδία θα κατέλθει ο πρώην γραμματέα της αποκεντρωμένης διοίκησης Πελοποννήσου Τ. Αποστολόπουλος, στην Αργολίδα θα κατέλθει η πρώην υπουργός της ΝΔ Έλσα Παπαδημητρίου.

Στερεά Ελλάδα - Θεσσαλία

Στον νομό Ευβοίας θα είναι υποψήφιος ο Συμεών Κεδίκογλου αλλά και ο δημοσιογράφος Νίκος Κατσαρός, πρώην αντινομάρχης Εύβοιας και πρώην αντιδήμαρχος Χαλκίδας.

Στη Βοιωτία θα κατέλθει υποψήφιος ο δικηγόρος που προέρχεται από τη Ν. ΠΑΣΟΚ Σ. Μαμμής, ο οποίος ήταν και περιφερειακός σύμβουλος.

Ο Φ. Σαχινίδης θα είναι υποψήφιος στη Λάρισα, ενώ στο ψηφοδέλτιο επικρατείας στις τελευταίες συμβολικές θέσεις αναμένεται να είναι υποψήφιοι οι Φ. Πετσάλνικος και Δ. Ρέππας.


Read more...

Είμαι ελεύθερος!...


bolaris
Με την παράφραση ενός ρητού του Νίκου Καζαντζάκη, απαντά ο Μάρκος Μπόλαρης στον αποκλεισμό του από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.
Σε μία...
ανάρτησή του με τίτλο «Περί πολιτικής…», ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ και νυν ανεξάρτητος βουλευτής, σημειώνει:
«Δεν ζήτησα από κανένα. Δεν προσκύνησα κανένα. Δεν χρωστάω σε κανένα. Είμαι ελεύθερος!»…

Read more...

"Χάλασε" του Χατζημαρκάκη με τη ΝΔ...



ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ 

Δεν θα βρίσκεται τελικά στο ψηφοδέλτιο  της ΝΔ, ο Γιωργος Χατζημαρκάκης. 
Ο λογος είναι...
οπως  μετέδωσε ο REAL FM, παλιότερες δηλώσεις του για τον Κωστα Καραμανλή- που ζητούσε να μπει φυλακή.
Δειτε το Βιντεο:

Read more...

Σε Κόρινθο και Καλαμάτα, ο Τσίπρας...



Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας θα περιοδεύσει το Σάββατο, 10/01 στην Κόρινθο και την Κυριακή, 11/01 στην Καλαμάτα. 
Στο...
πλαίσιο των περιοδειών του θα πραγματοποιήσει τις ακόλουθες ομιλίες: 

- Κόρινθος, 10/01/2015 και ώρα 19.00 στο Δημοτικό Θέατρο.(Πανεπιστήμιο)

- Καλαμάτα, 11/01/2015 και ώρα 19.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Παραλίας.

Read more...

Τα ψηφοδέλτια της Ν.Δ. ...

Δεν είναι δεδομένη η συμμετοχή του στενού συνεργάτη του Αντ. Σαμαρά, Χρύσανθου Λαζαρίδη.
Oλα τα ονόματα...
Υποψήφιος στην Α΄ Θεσσαλονίκης θα είναι ο Κώστας Καραμανλής. Ο Γιώργος Νταβρής από τους ΑΝΕΛ θα είναι υποψήφιος στην Άρτα και η Μίκα Ιατρίδη στη Ρόδο. Υποψήφιοι θα είναι ο  πρώην...
δήμαρχος Λαμίας, Γιώργος Κοτρωνιάς, στη Φθιώτιδα, όπως και ο Θανάσης Τζανακούλης πρώην δήμαρχος Λάρισας, στο νομό Λάρισας.

Στην Αχαΐα ο Ανδρέας Κατσανιώτης και στην Κοζάνη ο Γιώργος Κασαπίδης. Ο Κώστας Καραμανλής του Αχιλλέα θα υποψήφιος στις Σέρρες.Στον Έβρο ο πρώην αρχηγός της ΕΛΑΣ Αναστάσιος Δημοσχάκης. Στην Αρκαδία η κόρη του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Εύη Τατούλη. Ο Δημήτρης Κωνσταντάρας θα είναι υποψήφιος στην Α΄ Αθήνας. Ο Κώστας Μαρκουίζος, γνωστός ως Ιαβέρης, στη Β΄ Αθηνών, όπου, επίσης, θα είναι υποψήφια η Ντόρα Πετραλιά. Στην Α' Πειραιά, η Νόνη Δούνια.

Αναλυτικά οι υποψήφιοι της Ν.Δ., EΔΩ

Για το Επικρατείας

Στον πρύτανη του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Θεόδωρο Φορτσάκη φαίνεται να καταλήγει η ΝΔ για την πρώτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας.

Η συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας, που θα επικυρώσει τις αποφάσεις, ολοκληρώθηκε, ωστόσο η επίσημη παρουσίαση του Επικρατείας θα γίνει τη Δευτέρα.

Σε εκλόγιμη θέση του ιδίου ψηφοδελτίου θα είναι ο στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά (και υπουργός Επικρατείας) Δημήτρης Σταμάτης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν είναι δεδομένη η συμμετοχή του έτερου στενού συνεργάτη Χρύσανθου Λαζαρίδη.

thepressproject.gr

Read more...

Αυτό είναι το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΛΑ.ΟΣ. ...





 Τα ονόματα των υποψηφίων  του ΛΑ.ΟΣ., είναι τα εξής:

01. Αντώνης Μυλωνάκης

02. Ανδρέας Παπαμιχαήλ

03. Νικήτας Πετρούλιας

04. Σοφία Παραδείση...


05. Όθων Φλωράτος

06. Φώτης Χαρίτος

07. Ευαγγελία Δέσκα

08. Κώστας Κατσούδας

09. Αγγελική Τσουκαλά

10. Φώτης Μπαμπάνης

11. Δημοσθένης Ευσταθίου

12. Νίκος Σαλαβράκος

Ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας, Αντώνης Μυλωνάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα η πατρίδα μας βρίσκεται κάτω από τη μπότα των Γερμανών και διεθνών τοκογλύφων. Ο περίφανος ελληνικός λαός στραγγαλίζεται και απαξιώνεται καθημερινά τα τελευταία 4 χρόνια. Ήρθε η ώρα της επανάστασης. Σ’ αυτές τις πιο κρίσιμες εθνικές εκλογές, αποφάσισα, δεχόμενος τη τιμητική πρόταση του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ Γ. Καρατζαφέρη, να ενώσω κι εγώ τις δυνάμεις μου, μαζί με τους αγωνιστές της πατριωτικής λαϊκής δεξιάς παράταξης για την τελική νίκη.

Τιμώντας τις αξίες Αξιωματικού και πιλότου του ελληνικού στρατού, αλλά και του μαχητή δημοσιογράφου, υπόσχομαι να πολεμήσω με μυαλό και ψυχή για την Ελληνίδα και τον Έλληνα».

Read more...