Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΡΕΠΠΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ...


Μπορεί να στηρίζουν, αλλά δεν θα είναι είναι υποψήφιοι οι πρώην υπουργοί κυβερνήσεων ...
του ΠΑΣΟΚ Χάρης Κατσανίδης και Δημήτρης Ρέππας, με το κόμμα  που ίδρυσε ο Γιώργος Παπανδρέου. Δηλώνουν ότι στηρίζουν το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών και την αναγκαιότητα για την είσοδό του στη Βουλή.


Ο Χάρης Καστανίδης -αν και οι μέχρι τώρα δηλώσεις του έδειχναν ότι θα είναι υποψήφιος- προέβη σε διευκρινιστική δήλωση υπογραμμίζοντας ότι μπορεί να στηρίζει το Κίνημα, αλλά δεν θα είναι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές. «Όπως δήλωσα πριν από δύο ημέρες, στηρίζω την προσπάθεια του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών για μιαν Ελλάδα διαφορετική, μακριά από τα σημερινά οικονομικά, πολιτικά και κοινωνικά αδιέξοδα. Η στήριξή μου δεν συνδέεται με την κατοχή αξιωμάτων, γι αυτό και αποσαφηνίζω ότι δεν επιθυμώ να είμαι υποψήφιος στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου», αναφέρει.

Ο κ.  Δημήτρης Ρέππας δηλώνει τη στήριξή του, τονίζοντας την αναγκαιότητα μίας προοδευτικής κυβέρνησης σε μια ευρωπαϊκή Ελλάδα. Υποστηρίζει δε πως η ισχυρή κοινοβουλευτική παρουσία του Κινήματος είναι καθοριστική για τον σκοπό αυτό. Το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών οφείλει να συμβάλλει στον τερματισμό της πολιτικής της δημοσιονομικής λιτότητας και της φορολογικής καταλήστευσης των Ελλήνων επισημαίνει ο πρώην υπουργός ο οποίος δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.
http://fimotro.blogspot.gr/2015/01/blog-post_495.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: