Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Κλείνει τα ψηφοδέλτιά του, το "Κινημα" του Παπανδρέου...




Με νέα πρόσωπα αλλά και πρώην υπουργούς και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ συμπληρώνονται τα ψηφοδέλτια του «Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών», τα οποία θα ανακοινωθούν μέχρι...
σήμερα αργά το απόγευμα.
Σύμφωνα με το thetoc.gr:

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην υπουργός Χ. Καστανίδης θα είναι υποψήφιος με το Κίνημα στην Α' Θεσσαλονίκης, ενώ έντονη ήταν η φημολογία μέχρι αργά χτες το βράδυ για πιθανή υποψηφιότητα του Απόστολου Κακλαμάνη με τα ψηφοδέλτια του Κινήματος στην Β' Αθηνών ή στο Επικρατείας. Υπενθυμίζεται, ότι ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής δεν έχει ακόμα ανακοινώσει, εάν θα είναι υποψήφιος και με ποιο κόμμα (ΠΑΣΟΚ ή Κίνημα Σοσιαλιστών Δημοκρατών) κάνοντας μόνο παρεμβάσεις για την ενότητα της παράταξης το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Οι υποψήφιοι που είχαν κλειδώσει μέχρι αργά χτες το βράδυ ήταν:

Στην Α' Αθήνας οι Χρ. Αηδόνης, ο Κ. Αλεξάκος, Π. Παπαχατζής προερχόμενοι από τα δίκτυα αυτοοργάνωσης και ο πρώην διευθυντής του γραφείου της Άννας Διαμαντοπούλου, Κ. Μπάστας.

Στην Β' Αθηνών θα είναι υποψήφιος ο Θ. Μωραΐτης, ο Μ. Καρχιμάκης και οι Γεωργία Γεωργίου, Μ. Καρπούζος, Κ. Κολτσίδα.

Στο υπόλοιπο Αττικής θα είναι υποψήφιοι οι Παντελής Ασπραδάκης, Στ. Δρούγκας, Ν. Γκόντοβος.

Στην Β' Πειραιά ο Δημήτρης Διαμαντίδης, γιός του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Γ. Διαμαντίδη στην Β Πειραιά, ενώ δεν θα είναι υποψήφιος ο πρώην βουλευτής και υπουργός Γρ. Νιώτης.

Κρήτη

Στην Κρήτη, η πλειοψηφία των μελών του ΠΑΣΟΚ αναμένεται να ακολουθήσουν τον Γ. Παπανδρέου.

Στον Νομό Ηρακλείου, όπου αναμένεται να είναι υποψήφιος και ο πρώην Πρωθυπουργός, θα είναι υποψήφιοι: ο Φ. Παρασύρης πρώην βουλευτής, ο γιος του πρώην βουλευτή Μ. Στρατάκη, Χρήστος, ο Μ. Ζερβάκης πρόεδρος των μικρών τουριστικών καταλυμάτων, ο Γ. Παπαδάκης που ασχολείται με ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, ο Μανώλης Περάκης, και ο πρώην υφυπουργός Π. Τζωρτζάκης.

Στον νομό Ρεθύμνης φέρονται ως υποψήφιοι οι Αλή Χαν, γιατρός, Δημήτρης Βαονάκης περιφερειακός σύμβουλος και ο πρώην υπαρχηγός Λιμενικού Σώματος Γιώργος Βαλεργάκης, ενώ στο πλευρό του Γ. Παπανδρέου είναι και ο πρώην βουλευτής Μ. Όθωνας.

Αντίστοιχα στο νομό Λασιθίου υποψήφιοι θα είναι ο Ν. Δασκαλάκης, ο Σήφης Μηλιός και ο Κ. Ζίβας.

Πελοπόννησος

Στην Αχαΐα -γενέτειρα των Παπανδρέου- από το Κίνημα υποψήφιοι θα είναι ο πρώην γραμματέας της ΝΕ του ΠΑΣΟΚ Ευ. Τσιμπλοστεφανάκης, «κλειδώνουν» τα ονόματα της Δ. Μπάστα, πρώην περιφερειάρχου και του Κ. Πετρόπουλου, συνδικαλιστή.

Στην Αιτωλοακαρνανία θα είναι υποψήφιος ο Γ. Μακρυπίδης, ο Κ. Παπακωστόπουλος και ο Ν. Σώκος,γιος του υποψήφιου περιφερειάρχη με την ΔΗΜΑΡ και πρώην νομάρχη Θ. Σώκου.

Στον νομό Ηλείας θα είναι υποψήφιοι ο Γ. Κράλης και ο πρώην Δήμαρχος Αμαλιάδας Γ. Λυμπέρης.

Στην Αρκαδία θα κατέλθει ο πρώην γραμματέα της αποκεντρωμένης διοίκησης Πελοποννήσου Τ. Αποστολόπουλος, στην Αργολίδα θα κατέλθει η πρώην υπουργός της ΝΔ Έλσα Παπαδημητρίου.

Στερεά Ελλάδα - Θεσσαλία

Στον νομό Ευβοίας θα είναι υποψήφιος ο Συμεών Κεδίκογλου αλλά και ο δημοσιογράφος Νίκος Κατσαρός, πρώην αντινομάρχης Εύβοιας και πρώην αντιδήμαρχος Χαλκίδας.

Στη Βοιωτία θα κατέλθει υποψήφιος ο δικηγόρος που προέρχεται από τη Ν. ΠΑΣΟΚ Σ. Μαμμής, ο οποίος ήταν και περιφερειακός σύμβουλος.

Ο Φ. Σαχινίδης θα είναι υποψήφιος στη Λάρισα, ενώ στο ψηφοδέλτιο επικρατείας στις τελευταίες συμβολικές θέσεις αναμένεται να είναι υποψήφιοι οι Φ. Πετσάλνικος και Δ. Ρέππας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: