Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Άτοκα δάνεια και επιδοτήσεις ενοικίων στους σεισμόπληκτους της Φθιώτιδας



Αποζημιώσεις για τους σεισμόπληκτους της Φθιώτιδας ανακοίνωσε το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων. Προβλέπονται άτοκα δάνεια και επιδοτήσεις ενοικίων
Αποζημιώσεις για τους σεισμόπληκτους της Φθιώτιδας ανακοίνωσε την Πέμπτη (22/08) ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Στράτος Σιμόπουλος κατά την παρουσία του στην Αμφίκλεια.
Ο κ. Σιμόπουλος συνοδευόμενος από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα βρέθηκαν στο δημαρχείο της πόλης, η οποία τις τελευταίες μέρες "χορεύει" στο ρυθμό των ουκ ολίγων σεισμών που έχουν καταγραφεί, με αποκορύφωμα τα 5,1 Ρίχτερ στις 7 Αυγούστου.
Όπως έγινε γνωστό, εκδόθηκε κοινή υπουργική απόφαση, με την οποία κηρύσσονται σεισμόπληκτες αρκετές περιοχές της Φθιώτιδας, με τους πολίτες που έχουν πληγεί να έχουν τη δυνατότητα να λάβουν αποζημίωση σε ποσοστό 40% από το κράτος και κατά 60% με άτοκα δάνεια από τις τράπεζες. Επίσης, πολίτες των οποίων τα σπίτια έχουν κριθεί ακατάλληλα θα μπορούν να επιδοτηθούν με 200-300 ευρώ το μήνα για ενοίκιο.
Να σημειωθεί ότι έχει ήδη αρχίσει η δεύτερη φάση των ελέγχων από τους μηχανικούς.
Πληροφορίες από lamiastar.gr

Read more...

Ετοιμάζεται παραγραφή των αδικημάτων του Παπακωνσταντίνου; ...




Η είδηση δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί αφού αφορά δικαστική απόφαση και μάλιστα τεράστιας πολιτικής και κοινωνικής σημασίας.
Αυτό που ακούγεται εντόνως είναι πως...
το Δικαστικό Συμβούλιο έχει ήδη βγάλει απόφαση για την περίπτωση του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, τον οποίο η Βουλή έχει παραπέμψει στο ειδικό δικαστήριο για δύο κακουργήματα και ένα πλημμέλημα. Η απόφαση λέγεται ότι έχει ληφθεί και παραμένει απλώς η ανακοίνωση της.

Οι καλά γνωρίζοντες τις νομικές πτυχές του ζητήματος λένε πως δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί παραγραφή των αδικημάτων.

Μια τέτοια απόφαση , που μπορεί να είναι πλήρως τεκμηριωμένη νομικά είναι βέβαια πως θα πυροδοτήσει τεράστια έκρηξη, καθώς θα θεωρηθεί "κάλυψη" του πρώην υπουργού.

ΑΞΙΖΕΙ: Πολλοί συνδέουν την φημολογούμενη παραγραφή των αδικημάτων με την συνέντευξη που έδωσε χτες , στην οποία έδειχνε ιδιαίτερα... ανανεωμένος

parapolitika.gr

Read more...

Προσαγωγές μελών Χρυσής Αυγής στους Δελφούς. Κασιδιάρης: Είμαστε χριστιανικό κόμμα αλλά δεχόμαστε και ειδωλολάτρες



Ομάδα 16 ατόμων επιχείρησε να διοργανώσει ομιλία μέσα στον αρχαιολογικό χώρο, με θέμα "Δελφοί- ο ομφαλός της Γης", χωρίς να έχουν λάβει προηγουμένως άδεια. Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ με την επέμβαση της αστυνομίας
Οκτώ άτομα μέλη της Χρυσής Αυγής  προσήχθησαν αργά το βράδυ της Τετάρτης (21/08) από τον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής .
Οι προσαχθέντες, σύμφωνα με την αστυνομία, προσπάθησαν να διοργανώσουν εκδήλωση χωρίς να έχουν λάβει προηγουμένως άδεια.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ομάδα 16 ατόμων επιχείρησε να διοργανώσει ομιλία μέσα στον αρχαιολογικό χώρο, με θέμα "Δελφοί- ο ομφαλός της Γης", χωρίς να έχουν λάβει προηγουμένως άδεια.
Ύστερα από σχετική καταγγελία, δύο διμοιρίες ΜΑΤ επενέβησαν και προσήγαγαν οκτώ άτομα, τα οποία βρίσκονταν ακόμα στον αρχαιολογικό χώρο.
Σύμφωνα με την αστυνομία οι προσαχθέντες, παρεμπόδιζαν και τους υπόλοιπους επισκέπτες του αρχαιολογικού χώρου, ο οποίος παρέμεινε ανοικτός χθες το βράδυ, στο πλαίσιο εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία σε όλη την Ελλάδα, για την αυγουστιάτικη πανσέληνο.
Κασιδιάρης: "Η Χρυσή Αυγή είναι χριστιανικό κόμμα"
«Δεν ήθελαν να κάνουν τελετές στον Απόλλωνα, αλλά ιστορική ενημέρωση», δικαιολόγησε ο Ηλίας Κασιδιάρης την παρουσία μελών της Χρυσής Αυγής στον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών το βράδυ της Τετάρτης, που προκάλεσε ένταση και οδήγησε σε οκτώ προσαγωγές. 
Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, υποστήριξε πως η Χρυσή Αυγή δεν είναι ένα ειδωλολατρικό κόμμα, αλλά χριστιανικό. Ωστόσο όπως επεσήμανε, γίνονται δεκτοί στις τάξεις του κόμματος ειδωλολάτρες και άτομα άλλων θρησκειών, εάν δεν "ζημιώνουν το έθνος".
Ανακοίνωση σχετικά με το συμβάν εξέδωσε και η Χρυσή Αυγή. Σύμφωνα με αυτήν :
"Η αλήθεια για την επίσκεψή μας στους Δελφούς
Μέλη της Χρυσής Αυγής επισκέφθηκαν χθες τον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών. Στα ψέμματα και τις γελοιότητες που διαρρέει η κυβέρνηση και αναπαράγουν τα ΜΜΕ απαντάμε ότι:
Κάθε Έλληνας πολίτης έχει το δικαίωμα να επισκέπτεται τους αρχαιολογικούς χώρους που είναι ανοικτοί για το κοινό. Ως εκ τούτου για τη χθεσινή μας επίσκεψη δεν χρειαζόταν να λάβουμε άδεια από κανένα
Τα μέλη μας δεν είχαν ομοιόμορφη εμφάνιση. Επίσης η επικοινωνία μας με τους υπόλοιπους επισκέπτες ήταν άριστη και πολλοί από αυτούς παρακολούθησαν την ξενάγησή μας.
Οι μόνοι που είχαν ομοιόμορφη εμφάνιση και τρόμαζαν τους συγκεντρωμένους τουρίστες ήταν οι δυνάμεις των ΜΑΤ που είχαν παραταχθεί με γκλομπ, κράνη και ασπίδες στην είσοδο του αρχαιολογικού χώρου.
Οι προσαγωγές των μελών μας είναι γελοίες και παράνομες, αλλά δεν μας τρομοκρατούν. Γελάει ο κόσμος με τις μεθόδους που μεταχειρίζεται το μνημονιακό καθεστώς για να περιορίσει την άνοδο της Χρυσής Αυγής."

Read more...

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Αγωγή κατά Ελλάδας σε ομοσπονδιακο Δικαστήριο ΗΠΑ...


Αγωγή σε αμερικάνικο ομοσπονδιακό Δικαστήριο κατά της ελληνικής κυβέρνησης, γιά το ζήτημα της παράνομης (διπλής) φορολόγησης Ελλήνων Ομογενών-Αμερικανών πολιτών, στην Ελλάδα
 Σύμφωνα με ...
πληροφορίες, γίνονται και άλλες αγωγές γιά το ίδιο ζήτημα, από Ομογενείς )
- Με γραπτή καταγγελία του, επίσης, στα υπουργεία Δικαιοσύνης, Οικονομικών και Εξωτερικών των ΗΠΑ, ζητεί να καταγγελθεί το καθεστώς των Αθηνών, γιά παράνομες πράξεις και ειδικά γιά παραβίαση της Διακρατικής Συμφωνίας περί διπλής φορολόγησης.
- 'Ηδη έχουν δρομολογηθεί αγωγές σε ομοσπονδιακά Δικαστήρια ΗΠΑ και γιά το παράνομο ''κούρεμα'' ομολόγων στην Ελλάδα.
( Σημ.: To ''KΑΛΑΜΙ'' πιστοποιεί ότι έχει αντίγραφο της αγωγής που...
κατάθεσε Ομογενής στο ''United States District Court - District of New Jersey'', με ημερομηνία κατάθεσης 20 Αυγούστου 2013)...

www.kalami.net

Read more...

Alpha Bank:Το χρέος της Ελλάδας είναι πολύ πιο βιώσιμο από αυτό πολλών άλλων ευρωπαϊκών χωρών



Οι αναλυτές της Alpha Bank, στο εβδομαδιαίο οικονομικό δελτίο της τράπεζας εκτιμούν δεν χρειάζεται νέα κούρεμα στο ελληνικό χρέος
Την εκτίμηση ότι νέα αναδιάρθρωση με "κούρεμα" του ελληνικού χρέους δεν είναι αναγκαία και δεν πρόκειται να υπάρξει διατυπώνουν οι αναλυτές της Alpha Bank, στο εβδομαδιαίο οικονομικό δελτίο της τράπεζας.
Οι αναλυτές της τράπεζας επισημαίνουν ότι το χρέος της Ελλάδας έχει ήδη μειωθεί δραστικά και καταλυτικά και είναι πολύ πιο βιώσιμο από ό,τι το δημόσιο χρέος πολλών άλλων ευρωπαϊκών χωρών και όχι μόνο. Αυτό ενισχύεται και από το γεγονός ότι, μετά τη δραστική μείωση του ελληνικού δημοσίου χρέους και των δαπανών εξυπηρέτησης αυτού του χρέους, και το πρόγραμμα προσαρμογής στην Ελλάδα εκτελείται ήδη καλύτερα του αναμενομένου.
Έχει ήδη ολοκληρωθεί με μεγάλη επιτυχία, αναφέρουν οι αναλυτές της τράπεζας, η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, με προσέλκυση σημαντικών κεφαλαίων από τον ιδιωτικό τομέα, και με την προοπτική να αντληθούν και πρόσθετα κεφάλαια από το 2014 με την άσκηση των warrants. Ταυτόχρονα, καταγράφονται πρωτογενή πλεονάσματα στη γενική κυβέρνηση από τα μέσα του 2013.
Το σημερινό ελληνικό δημόσιο χρέος, τονίζεται μεταξύ άλλων στο οικονομικό δελτίο της Alpha Bank, είναι ρυθμισμένο χρέος με εξαιρετικά μακροχρόνια διάρκεια και σχετικά χαμηλά και σαφώς προσδιορισμένα από σήμερα επιτόκια. Είναι χαρακτηριστικό ότι η μέση ετήσια δαπάνη εξυπηρέτησης αυτού του χρέους (για την πληρωμή των τόκων και των χρεολυσίων) στα επόμενα 35 έτη δεν υπερβαίνει το 6% του μέσου ετήσιου ΑΕΠ της χώρας στην ίδια περίοδο. Επομένως, το ότι η σημερινή ονομαστική αξία αυτού του χρέους μπορεί να ανέλθει στο 175% του ΑΕΠ το 2013 δεν αποτελεί ένδειξη της πραγματικής δανειακής επιβάρυνσης της χώρας και της δυνατότητάς της να το εξυπηρετήσει.
Στην ανάλυση της τράπεζας αναφέρεται επίσης ότι «κατακλυζόμαστε, τελευταίως, από ένα απίστευτο συνονθύλευμα απόψεων και εκτιμήσεων για μία επικείμενη νέα αναδιάρθρωση ή και "κούρεμα" του ελληνικού δημοσίου χρέους, μετά τις γερμανικές εκλογές της 22ας Σεπτεμβρίου 2013».
Οι αναλυτές της τράπεζας αναφέρουν ότι «υπάρχει μια υστερία κατεδάφισης της χώρας από μικρόψυχους και ανυποψίαστους. Η μόνιμη επωδός όλων αυτών των καταθλιπτικών σεναρίων είναι ότι το ελληνικό χρέος αντί να μειώνεται θα συνεχίσει να αυξάνει, ότι η Ελλάδα είναι χρεοκοπημένη, ότι το Πρόγραμμα δεν βγαίνει, ότι η μόνη λύση είναι ένα νέο "κούρεμα" του χρέους, ότι η λιτότητα δεν είναι λύση και πρέπει να αντικατασταθεί με μία πολιτική ενίσχυσης της ζήτησης (λες και λεφτά υπάρχουν που πρέπει οι Γερμανοί να τα δώσουν, όχι ως δανεικά αλλά ως παροχές, στους υπερήφανους Έλληνες για να καταναλώνουν όπως αρμόζει σε ευπρεπείς Ευρωπαίους πολίτες)».
Η ανεύθυνη διάδοση των αβάσιμων αυτών απόψεων της προπαγάνδας του μηδενισμού και των εύκολων και ανέξοδων λύσεων, αν δεν τεθεί υπό έλεγχο, μπορεί να αποσταθεροποιήσει την ικανοποιητική πορεία υλοποίησης του προγράμματος προσαρμογής, τη βελτίωση της εμπιστοσύνης και την επερχόμενη ανάκαμψη της οικονομίας, αναφέρουν οι αναλυτές της

Read more...

Το νέο ωρολόγιο πρόγραμμα για Γυμνάσιο και Λύκειο...


Στη δημοσιότητα έδωσε την Τετάρτη το υπουργείο Παιδείας, έπειτα από καθυστέρηση, το νέο ωρολόγιο πρόγραμμα για Γυμνάσιο και Λύκειο.

Με βάση την ανακοίνωση, το νέο ωρολόγιο πρόγραμμα ισχύει με...
τις αλλαγές που γίνονται μόνο για την πρώτη Γυμνασίου, καθώς για την δευτέρα και την τρίτη' Γυμνασίου ισχύει το παλαιό πρόγραμμα.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι επανέρχονται στην τάξη, μαθήματα που διαρροές ήθελαν να καταργούνται από τη διδασκαλία. Συγκεκριμένα, η Βιολογία επιστρέφει στην Α' Γυμνασίου, η Μουσική και το μάθημα των Καλλιτεχνικών θα διδάσκονται σε όλες τις τάξεις του Γυμνασίου -και όχι μόνο στην πρώτη- και η Τεχνολογία θα κατέχει μία διδακτική ώρα σε κάθε τάξη του Γυμνασίου. Τα Θρησκευτικά, επίσης, παραμένουν δίωρο μάθημα σε όλες τις τάξεις του Γυμνασίου.

Με βάση τις ανακοινώσεις, ακόμη, προστίθεται νέο μάθημα στο επιστημονικό πεδίο της Φυσικής στην Α΄ Γυμνασίου για το οποίο, όμως, δεν υπάρχει βιβλίο διδασκαλίας!

Όσον αφορά στις ξένες γλώσσες, η διδασκαλία τους περιορίζεται σε δύο ώρες στο Γυμνάσιο (τόσο για την πρώτη όσο και για τη δεύτερη γλώσσα), ενώ στο Λύκειο επιλέγεται μόνο μια γλώσσα, γεγονός που αναγκαστικά θα στείλει τους μαθητές σε φροντιστήρια, αφού στις ημέρες μας τα πιστοποιητικά γλωσσομάθειας είναι απαραίτητα, παρά τους χαλεπούς καιρούς που ζούμε.

Στην σχετική απόφαση, τέλος, αναφέρεται ότι η ισχύς του νέου ωρολογίου προγράμματος αρχίζει από το σχολικό έτος 2013-2014 για την Α΄ τάξη Γυμνασίου, από το σχολικό έτος 2014-2015 για την Β΄ τάξη Γυμνασίου και από το σχολικό έτος 2015-2016 για την Γ΄ τάξη Γυμνασίου...

Ωρολόγιο Πρόγραμμα των μαθημάτων της Α΄ τάξης του Γενικού Λυκείου

Ωρολόγιο Πρόγραμμα των μαθημάτων των Α΄ και Β΄ τάξεων του Εσπερινού Γενικού Λυκείου

Ωρολόγιο Πρόγραμμα των μαθημάτων των Α΄, Β΄, Γ΄ τάξεων του Ημερησίου Γυμνασίου

Ωρολόγιο Πρόγραμμα των μαθημάτων των Α΄, Β΄, Γ΄ τάξεων του Εσπερινού Γυμνασίου

Read more...

Μάχη με τις φλόγες Σε εξέλιξη η μεγάλη πυρκαγιά στην Κεφαλλονιά


Σε εξέλιξη η μεγάλη πυρκαγιά στην Κεφαλλονιά
Φωτογραφία αρχείου   (Φωτογραφία:  ΑΠΕ )

Κεφαλονιά
Σε εξέλιξη είναι η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το πρωί στο χωριό Καρούζα και πολύ γρήγορα έφθασε στο χωριό Καραβάδο στην Κεφαλλονιά.
Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 21 πυροσβέστες με 10 οχήματα, έξι άτομα πεζοπόρο τμήμα, ένα ελικόπτερο και τρία αεροσκάφη.

Σύμμαχος της πύρινης λαίλαπας είναι και οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή και φτάνουν τα 7 μποφόρ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, απειλήθηκαν σπίτια στις αρχές του χωριού Καραβάδο, με την πυροσβεστική υπηρεσία να θέτει σε επιφυλακή τους ενοίκους των σπιτιών για το ενδεχόμενο να τα εγκαταλείψουν.

Σε ύφεση βρίσκονται τα πύρινα μέτωπα στις περιοχές Καλαβάρδα και Σαλακό Ρόδου. Μάχη με τις φλόγες δίνουν 50 πυροσβέστες με 23 οχήματα.

Υπό μερικό έλεγχο έχουν τεθεί οι πυρκαγιές στον Πεντάλοφο Μεσολογγίου και στη Νέα Φώκαια Χαλκιδικής.
Newsroom ΔΟΛ

Read more...

Στο 100% η παραβατικότητα Αμοργός, Παξοί και Σύμη πρωταθλητές στη φοροδιαφυγή


Αμοργός, Παξοί και Σύμη πρωταθλητές στη φοροδιαφυγή
Από τους ελέγχους διαπιστώθηκε ότι 586 επιχειρήσεις ήταν παραβάτες και καταλογίστηκαν 5.668 παραβάσεις   (Φωτογραφία:  ΑΠΕ )

Αθήνα
Σε ποσοστό 100% ανήλθε η παραβατικότητα στην Αμοργό, στους Παξούς και στη Σύμη, όπως προέκυψε από τους ελέγχους που πραγματοποίησε το ΣΔΟΕ. Ακολουθεί η Σαντορίνη με ποσοστό παραβατικότητας πάνω από 96%.
Ειδικότερα, το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ), στο πλαίσιο του προγράμματος «ΘΕΡΟΣ 2013» για την πάταξη της φοροδιαφυγής, του λαθρεμπορίου ποτών και του παραεμπορίου πραγματοποίησε, από 6 έως 18 Αυγούστου 2013, 1.256 ελέγχους σε ελληνικά νησιά και τουριστικούς προορισμούς της υπόλοιπης Ελλάδας.
Για την πραγματοποίηση των ελέγχων, ενεργοποιήθηκαν περισσότερα από 100 συνεργεία ελέγχου του ΣΔΟΕ. Διαπιστώθηκε ότι 586 επιχειρήσεις ήταν παραβάτες και καταλογίστηκαν 5.668 παραβάσεις, κυρίως για μη έκδοση αποδείξεων και λειτουργία παράνομων ταμειακών μηχανών.
Η μέση παραβατικότητα διαμορφώθηκε στο 46,65% ενώ οι δέκα περιοχές με την υψηλότερη παραβατικότητα είναι: Αμοργός- Παξοί- Σύμη (100%), Σαντορίνη (96,43%), Εύβοια (85%), Ρόδος ​(81%), Μύκονος- Άνδρος (80%), Πάρος-Αντίπαρος (77,80%), Κρήτη (62,90%), Τήνος (60%), Αττική (54%) και Χαλκιδική (34%).
Επίσης, το ΣΔΟΕ με ειδικές εντολές του ειδικού γραμματέα προέβη, εφαρμόζοντας τον νόμο, στη σφράγιση 13 επιχειρήσεων, αναστέλλοντας τη λειτουργία τους για 48 ώρες. Πρόκειται για τρία κέντρα διασκέδασης, τέσσερα καφέ beach- bar και έξι επιχειρήσεις εστίασης.
Στην περιοχή Φθιώτιδας, σε μία περίπτωση, το ΣΔΟΕ κατά τον έλεγχο διαπίστωσε την ύπαρξη δύο ταμειακών μηχανών, που λειτουργούσαν σε κέντρο διασκέδασης επί πενταετία, χωρίς να καταχωρούνται στα επίσημα βιβλία του καταστήματος οι εισπράξεις ούτε να αποδίδεται ο εισπραττόμενος από τους πελάτες ΦΠΑ.
Βεβαιώθηκαν παραβάσεις για την πιο πάνω χρονική περίοδο και θα υποβληθεί προς τούτο σχετική δικογραφία στον αρμόδιο εισαγγελέα Λαμίας.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Read more...

Θα τεθούν συγκεκριμένα κριτήρια Πλειστηριασμούς με προστασία αδύναμων ομάδων αποφάσισαν Σαμαράς-Βενιζέλος


Πλειστηριασμούς με προστασία αδύναμων ομάδων αποφάσισαν Σαμαράς-Βενιζέλος
  (Φωτογραφία:  Associated Press )

Αθήνα
Σε συμφωνία για το κρίσιμο θέμα της άρσης στην απαγόρευση πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας κατέληξαν οι Αντώνης Σαμαράς και Ευάγγελος Βενιζέλος, στη συνάντηση που είχαν την Πέμπτη στο Μέγαρο Μαξίμου.
Όπως προκύπτει, αποφασίστηκε η άρση της απαγόρευσης υπό συγκεκριμένα κριτήρια, προκειμένου να προστατευθούν τα φτωχά και μεσαία νοικοκυριά που έχουν πληγεί από την κρίση.
«Η πρώτη κατοικία των κοινωνικά αδύναμων πολιτών και όσων αποδεδειγμένα, εξ’ αιτίας της κρίσης, δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν τα δάνειά τους, θα προστατευτεί απολύτως. Αυτό δεν είναι υπό διαπραγμάτευση. Τελεία και παύλα» δήλωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, σημειώνοντας:

«Η κυβέρνηση μελετά ένα πλαίσιο ρυθμίσεων που θα εξασφαλίζει την προστασία των αδυνάτων, δεν θα επιτρέπει καταχρηστικές συμπεριφορές και θα προφυλάσσει τη στεγαστική πίστη προς όφελος όλων των Ελλήνων».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος δήλωσε:

«Έχω πει κατ’ επανάληψη ότι η πρώτη κατοικία του φτωχού και μεσαίου νοικοκυριού, η πρώτη κατοικία αυτού που έχει βρεθεί σε αντικειμενική αδυναμία λόγω της κρίσης, είναι και θα είναι απολύτως προστατευμένη.
» Τα στοιχεία που έχω υπόψη μου δείχνουν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα.  Υπάρχουν πολύ λίγοι επιτήδειοι, που χωρίς να  έχουν πραγματική αδυναμία, κρύβονται πίσω από αυτούς που έχουν ανάγκη προστασίας.
» Το ζήτημα τώρα δεν είναι οι πλειστηριασμοί, είναι άλλο: να λειτουργήσει ξανά η στεγαστική πίστη προς όφελος όλης της οικονομίας».
Newsroom ΔΟΛ

Read more...