Παρασκευή, 22 Μαΐου 2009

Πρόγραμμα Γιώργου Α. Παπανδρέου το Σάββατο 23 ΜαϊουΟ Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Α. Παπανδρέου, αύριο, Σάββατο 23 Μαΐου, θα επισκεφθεί :

- Στις 10.30 π.μ., την 112 Πτέρυγα Μάχης, 355 Μοίρα Τακτικών Μεταφορών - Αεροπυρόσβεσης στην Ελευσίνα.

- Στις 12.00, τη Δραπετσώνα (πρώην εργοστάσιο Λιπασμάτων - Γρηγορίου Λαμπράκη και Ανδρέα Παπανδρέου)
Read more...

H μπίλια στο "πράσινο"


Το ΠΑΣΟΚ αυξάνει τη διαφορά του σε σχέση με τη ΝΔ, ανοδική πορεία και για τους Οικολόγους Πράσινους

22/05/2009 | 21:13 Τελευταία Ενημέρωση 22:33 22/05/2009


Το ΠΑΣΟΚ και οι Οικολόγοι Πράσινοι φαίνεται ότι θα είναι οι κερδισμένοι των ευρωεκλογών της 7ης Ιουνίου σύμφωνα με τα ευρήματα του κυλιόμενου ευρωβαρόμετρου της Public Issue, του ΣΚΑΪ και της Καθημερινής που παρουσιάστηκε στο τηλεοπτικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

Συγκεκριμένα, σε σύγκριση με την αμέσως προηγούμενη δημοσκόπηση του ευρωβαρόμετρου (13 με 15/05/09) στην παράσταση νίκης το ΠΑΣΟΚ ανεβάζει τα ποσοστά του (63% έναντι 56%), ενώ στη Νέα Δημοκρατία τα ποσοστά αυτά μειώνονται περαιτέρω (16% έναντι 20%).

Όσον αφορά την πρόθεση ψήφου το 63% σε σχέση με τα ευρήματα της προηγούμενης δημοσκόπησης ΠΑΣΟΚ και Οικολόγοι είναι οι κερδισμένοι αυξάνοντας την επιρροή τους, εν αντιθέσει με το ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ που καταγράφουν μείωση (το ΛΑΟΣ παραμένει σταθερό).

Έτσι το ΠΑΣΟΚ σημειώνει 34% έναντι 28% της ΝΔ στην πρόθεση ψήφου, τρίτο κόμμα κατατάσσονται οι Οικολόγοι Πράσινοι με 7%, ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 6%, στο 5,5% καταγράφει το ΚΚΕ και το ΛΑΟΣ λαμβάνει 5%.

Οι αυξομειώσεις στα ποσοστά των κομμάτων σε σύγκριση με την αμέσως προηγούμενη δημοσκόπηση της Public Issue είναι 34% έναντι 33,5% για το ΠΑΣΟΚ (0,5%), 28% έναντι 28,5% για τη ΝΔ (-0,5%), 7% έναντι 6,5% για τους Οικολόγους Πράσινους (0,5%), 6% έναντι 6,5% για το ΣΥΡΙΖΑ (-0,5%), 5,5% έναντι 6% για το ΚΚΕ (-0,5%) ενώ το ΛΑΟΣ παραμένει σταθερό στο 5% χωρίς αξιοσημείωτες αυξομειώσεις.

Σε ό,τι αφορά την συσπείρωση των ψηφοφόρων για τα δύο μεγάλα κόμματα στο ΠΑΣΟΚ οι διαρροές ψήφων κατευθύνονται κυρίως προς τους Οικολόγους (με 6%), ενώ στη ΝΔ κυρίως προς το ΠΑΣΟΚ (7%) και τους Οικολόγους (5%).

Σύμφωνα τέλος με τη δημοσκόπηση της Public Issue σημειώνεται μικρή αύξηση του ενδιαφέροντος για τις ευρωεκλογές και για την πρόθεση συμμετοχής σε αυτές.

Βασικό κριτήριο ψήφου εξακολουθεί να είναι για τους πολίτες οι λύσεις που τα κόμματα μπορούν να δώσουν στα εσωτερικά προβλήματα.

Δείτε όλα τα ευρήματα της δημοσκόπησης της Public Issue πατώντας ΕΔΩ
http://www.skai.g

Read more...

Για τα σκάνδαλα του ΟΠΑΠ, τι λέτε κ. Σαμαρά;...


Ξέρουν ότι είναι συνυπεύθυνοι -μαζί με τον Χατζηεμμανουήλ- και οι δικοί σας άνθρωποι που έχετε τοποθετήσει στο ΔΣ;


Του Αλέξανδρου Ναυπλιώτη
.
Διαβάζω καταγγελίες ότι ο ΟΠΑΠ παραμένει φυτώριο σκανδάλων. Τα καταγγέλει η αντιπολίτευση, τα θάβουν οι εφημερίδες, τα αναδεικνύουν κάποια blogs και ...δεν τα βλέπουν κάποια sites που παίρνουν κι αυτά διαφήμιση από τον ΟΠΑΠ και αυτολογοκρίνονται. Ακουσα τις προάλλες και τον συναρμόδιο υπουργό Πολιτισμού Αντ. Σαμαρά να λέει ότι αυτός, όπως κι ο Καραμανλής, δεν συμβιβάζονται με τα σκάνδαλα. Ωραία τα λόγια, στην πράξη τι κάνει όμως;
Κι αν δεν κάνω λάθος, στο ΔΣ του ΟΠΑΠ έχει τοποθετήσει δυο δικούς του ανθρώπους, τους κ. Βάρδα και Μουρούτη οι οποίοι ασφαλώς θα τον ενημερώνουν για τα πάντα. Τι κάνουν λοιπόν αυτοί δύο, είναι ακόμη και οι δύο στη θέση τους; Κι αν είναι, τι λένε για τα "κατορθώματα" του κ. Χατζηεμμανουήλ; Γιατί τον καλύπτουν; Ξέρουν ότι έχουν και αυτοί ευθύνες και θα λογοδοτήσουν για όσα γίνονται εκεί; Κυρίως όμως ο ίδιος ο υπουργός Πολιτισμού έχει την ευθύνη και πρέπει να την αναλάβει.
Ειδάλλως θα έχουν δίκιοι όσοι λένε ότι μόνο στα λόγια καταδικάζει τα σκάνδαλα.Read more...

Ποιος θα τον πάρει με τις πέτρες; ...Ο κράχτης του "Κουρασμένου" έφτασε στο αίσχιστο σημείο να βλέπει πρώτο κόμμα τη Ν.Δ. (!!!) , λόγω του σποτ με τα παπαγαλάκια (!!!) ...
Επιτέλους, τι θα γίνει με το MEGA; Ασύδοτο τον έχουν το Ντερμπεντέρη; Καθημερινά προκαλεί τους τηλεθεατές του μεγάλου καναλιού, λειτουργώντας σαν προσωπικό γραφείο Τύπου του Καραμανλή, καλυπτόμενος υπό την ιδιότητα, τάχα μου, του σχολιαστή που λέει τη γνώμη του. Οργίασε πάλι απόψε. Χαρακτήρισε τα παπαγαλάκια μεγάλη επικοινωνιακή επιτυχία της Ν.Δ. Και καλά αυτό, δικαίωμά του να το λέει. Αλλά αυτό που ξεσήκωσε τον κόσμο είναι η...

πρόβλεψή του ότι μ' αυτό το σποτ η Ν.Δ. άμα καλύψει κατά 10 μονάδες που υπολείπεται από το ΠΑΣΟΚ στο ποσοστό συσπείρωσης των ψηφοφόρων της, τότε θα βγει πρώτο κόμμα.
Σας φάνηκε υπερβολικό αυτό που σας είπαμε στον τίτλο, ότι πρέπει τον άνθρωπο να τον μαζέψουν με τις πέτρες; ...Read more...

Δημοσκόπηση Alco για το Alter


http://kafeneio-gr.blogspot.com

Read more...

Στις 5,5 μονάδες η διαφορά ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, προς την τρίτη θέση οι Οικολόγοι ΠράσινοιΑνοδική τάση των Οικολόγων Πρασίνων* που διεκδικούν την τρίτη θέση και διεύρυνση της διαφοράς ΠΑΣΟΚ-ΝΔ καταγράφει η δημοσκόπηση της Vprc για το Tvxs.


...η συνέχεια στο εδώ στο Tvxs.gr

http://citypress-gr.blogspot.com/

Read more...

Δήλωση Γιώργου Α. Παπανδρέου για τα είκοσι χρόνια λειτουργίας του ραδιοφωνικού σταθμού «ΡΑΔΙΟ ΚΡΗΤΗ»ΔΗΛΩΣΗ

ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ «ΡΑΔΙΟ ΚΡΗΤΗ»

Θα ήθελα ευθύς εξαρχής να συγχαρώ όλους τους συντελεστές του «ΡΑΔΙΟ ΚΡΗΤΗ» για την εικοσάχρονη λειτουργία του. Ξέρουμε όλοι ότι η παρουσία του ραδιοφώνου σας στην καθημερινή ζωή του νησιού, και η παρέμβασή του στα προβλήματα των Κρητικών, αναγνωρίζεται από όλους ανεξαιρέτως. Όπως βέβαια, και η δική σας συμβολή στην κοινωνική, την πολιτική, αλλά και την πολιτιστική ζωή του νησιού και ολόκληρης της χώρας.

Το «ΡΑΔΙΟ ΚΡΗΤΗ» αφουγκράζεται με ευαισθησία την φωνή των πολιτών και, βέβαια, με αυτό τον τρόπο, προσθέτει έναν δυναμισμό, μία δυναμική στη φωνή της Κρήτης.

Με την απόφασή σας, πριν από είκοσι χρόνια, να ιδρύσετε αυτό τον ραδιοφωνικό σταθμό, αποδειχθήκατε και πρωτοπόροι της ελεύθερης ραδιοφωνίας, που είναι ένας θεσμός, για τον οποίο και εγώ προσωπικά πάλεψα. Και έτσι, είναι ιδιαίτερη χαρά μου, να βλέπω ότι οι σπόροι της προσπάθειας έχουν γερές ρίζες, έχουν εδραιωθεί και αποδίδουν ουσιαστικούς καρπούς.

Εύχομαι να συνεχίσετε με αυτό τον ίδιο ζήλο την προσπάθειά σας, και τώρα, και τα επόμενα χρόνια. Γιατί η προσφορά σας στην Κρήτη, είναι πράγματι μεγάλη.

Θέλω να ξέρετε, επίσης, ότι σύντομα θα είμαι κοντά σας. Για να δώσουμε μαζί τη μάχη, για να αλλάξει πορεία ο τόπος. Για ένα καλύτερο μέλλον. Και σας εύχομαι καλή συνέχεια και πάντα επιτυχίες.


Read more...

Ευρωεκλογές 2009


Στις 7 Ιουνίου Εσύ ψηφίζεις Εσύ αποφασίζεις


http://www.pasok.gr

Read more...

Το Δίλημμα είναι καθαρό


Συντηρητικοί και ΝΔ ή σοσιαλιστές και ΠΑΣΟΚ;

Σοσιαλισμός και δημοκρατία ή βαρβαρότητα;
Θέλουμε την Ευρώπη όπου ο καθένας είναι για τον εαυτό του, δηλαδή το νόμο της ζούγκλας ή θέλουμε την Ευρώπη της ισονομίας, της αλληλεγγύης και της κοινωνικής συνοχής; Θέλουμε την Ευρώπη των ισχυρών ή την Ευρώπη των αξιών; Θέλουμε την Ευρώπη των λίγων και προνομιούχων ή την Ευρώπη των πολλών;

Ομιλία Γ.Α Παπανδρέου στην Ξάνθη

http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/

Read more...

Επιτέλους! Το «Κονβόι της Ελπίδας» για τα παιδιά της Γάζας πλέει για το Port Said της Αιγύπτου!

Ξεπερνώντας κάθε «γραφειοκρατία» και μετά την “απαίτηση” των Αιγυπτίων να μην μεταβεί οδικώς, από την Αλεξάνδρεια στη Γάζα, το «Κονβόι της Ελπίδας», σήμερα μεταφορτώθηκε σε πλοίο και ταξιδεύει προς το Port Said. Από εκεί οδικώς θα μπει στην πολιορκημένη Γάζα!
Στο βαθμό που δεν υπάρξουν νέα «προβλήματα» η βοήθεια θα μπει σύντομα μέσα στη Γάζα!

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/

Read more...

"Μπλοκάρουν" τους άλλους κατηγορουμένους...

...για την υπόθεση της Siemens;
Αφαντος παραμένει ο Χριστοφοράκος...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο

Παρά τις διαψεύσεις, εντείνονται οι ενδείξεις και οι πληροφορίες ότι μπορεί να εκδοθεί εντολή απαγόρευσης εξόδου για τους υπόλοιπους κατηγορούμενους στην υπόθεση της Siemens έστω κι αν δεν έχουν ακομη απολογηθεί. Αν και κανείς τους δεν δείχνει ...τάση φυγής, το ενδεχόμενο αυτό υπάρχει ύστερα από την "απόδραση" Χριστοφοράκου και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν. Στο μεταξύ αυξάνονται οι νομικοί που λένε αυτό που γράψαμε: Οτι και να παραδοθεί στη Γερμανία ο Μιχ. Χριστοφοράκος, θα πρέπει να εκδοθεί στην Ελλάδα για να δικαστεί εδώ...
Ο Μιχ. Χριστοφοράκος παραμένει άφαντος κι αυτό συνιστά άλλη μια επιβεβαίωση ότι θα πρέπει να έρθει "πακέτο" στην Ελλάδα, σαν τον Κ. Μπουρμπούλια από το Παρίσι...

http://press-gr.blogspot.com


Read more...

Με καρδιακό επεισόδιο στέλεχος της SIEMENS που προφυλακίστηκε χθες...


Σύμφωνα με πληροφορίες ο Εμμανουήλ Σταυριανός που προφυλακίστηκε χθες , έπαθε καρδιακό επεισόδιο στις φυλακές του Κορυδαλλού
Έχει μεταφερθεί στο Νοσοκομείο. Δεν υπάρχουν αυτή την στιγμή περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας του...

http://www.nonews-news.blogspot.com/

Read more...

Για τον Οκτώβριο μετατίθεται η εφαρμογή του ΑΜΚΑ...

Μετά το «αλαλούμ» σε ΚΕΠ, αλλά και στο διαδίκτυο...
Την εφαρμογή του Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης στα Ασφαλιστικά Ταμεία από 1ης Οκτωβρίου 2009, αντί 1ης Ιουλίου, ανακοίνωσε η Φάνη Πάλλη - Πετραλιά κατά τη διάρκεια αιφνιδιαστικής -όπως τη χαρακτήρισε το υπουργείο Απασχόλησης- επίσκεψής της στο ΚΕΠ του Συντάγματος.
Στις αρχικές ανακοινώσεις του υπουργείου για τον ΑΜΚΑ, αναφερόταν πως θα ήταν απαραίτητος για όλους τους ασφαλισμένους από τον Ιούλιο. Ωστόσο, μετά τις ουρές που δημιουργήθηκαν στα ΚΕΠ, την τεράστια ταλαιπωρία που υπέστησαν οι πολίτες λόγω προβλήματος του δικτύου και την υπολειτουργία της ηλεκτρονικής σελίδας, σε...

χθεσινή ανακοίνωσή του, το υπουργείο Απασχόλησης διευκρίνιζε ότι: "η αναφορά στον Ιούλιο για τη χρήση του ΑΜΚΑ, αφορά στις συναλλαγές των πολιτών με τα Ταμεία. Αν κάποιος πολίτης δεν έχει πάρει ΑΜΚΑ μέχρι τότε, θα του αποδοθεί κατά την πρώτη συναλλαγή με το Ταμείο του".

Ωστόσο, κατά τη σημερινή της επίσκεψη στο ΚΕΠ του Συντάγματος, η υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, Φάνη Πάλλη- Πετραλιά προέβη στην εξής δήλωση: "Γνωρίζω -έχω ενημερωθεί από τους υπευθύνους - για τα ζητήματα που έχουν προκύψει, λόγω της αθρόας προσέλευσης. Παρόλο που ο Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) έχει αποδοθεί σε 7.500.000 πολίτες θέλω να ανακοινώσω ότι θα αρχίσει η εφαρμογή του, από τα Ασφαλιστικά Ταμεία, την 1 Οκτωβρίου 2009".
enet.gr
Read more...

Γαλάζια ψέματα με πράσινους παπαγάλους
http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/

Read more...

Σχεδόν 25.000€ κόστισε η κομματική φιέστα του Ευριπίδη Στυλιανίδη για τα εγκαίνια του Μουσείου Καραθεοδωρή…


…έπεται συνέχεια!!! Λαμόγια ξοδεύουν δημόσιο χρήμα
Περίπου 25.000€ και για την ακρίβεια 24.812,80€ κόστισε στον Δήμο Κομοτηνής, δηλαδή σε όλους εμάς, τα εγκαίνια του Μουσείου Καραθεοδωρή στην πόλης μας, η κομματική φιέστα του Ευριπίδη Στυλιανίδη, που του πρόσφερε πλουσιοπάροχα ο αχυράνθρωπος δήμαρχος Δημήτρης Κοτσάκης. Μέσα στα έξοδα που μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικ στις φωτογραφίες, δεν συγκαταλέγονται και άλλα, όπως η ημερίδα που πραγματοποιήθηκε εκείνη την ημέρα, οι καταχωρήσεις στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, η διαφήμιση που έγινε. Οπότε καταλαβαίνετε πολύ καλά ότι το χρηματικό ποσό αυξάνεται κι άλλο!
Απορίας άξιο είναι ότι ο Δήμος Κομοτηνής πληρώνει για την διαμονή των καλεσμένων 6.865€ και για τα αντίστοιχα αεροπορικά τους εισιτήρια 4.925,92€!!! Κάτι δεν πάει καλά εδώ. Πληρώσαμε ακόμα Κομοτηναίοι και την φύλαξη του μουσικού Μιχάλη Χατζηγιάννη με 3.250€!!! Από ποιον τον προστατεύαμε;;; Τι να πούμε;;; Και για να μην ξεχνιόμαστε για μια ακόμη φορά, μεγάλο μέρος των χρημάτων δόθηκε σε προμηθευτές εκτός Κομοτηνής! Δείτε την λίστα με τα έξοδα:
http://piazzadelpopolo.blogspot.com/


Read more...

ΜΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΑΤΙΑ!!!!!!!!


Οι Ταλιμπάν κρύβουν τα όπλα και ανακατεύονται με τους πρόσφυγες

Η Τουρκία θα γίνει μια από τις μεγαλύτερες δυνάμεις του κόσμου, δηλώνει ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών.

Ρωσία: Κοντά σε συμφωνία με Αυστρία και Σλοβενία για South Stream

Πρόλαβαν «ιερό πόλεμο» στην καρδιά των ΗΠΑ Σημαντικός ο ρόλος του FBI στην εξάθρωση του δικτύου.
Read more...

Τσίπρας: Ένας επικίνδυνος Έλληνας για τη Θράκη και τον Ελληνισμό


Παίζει ανοιχτά το παιχνίδι της Άγκυρας

Με πλήρη άγνοια της πραγματικότητας και της μουσουλμανικής μειονότητας, των προβλημάτων και των αναγκών της, ο κύριος Τσίπρας επισκέφθηκε την Ξάνθη και την Κομοτηνή, σε μία απόπειρα αλίευσης ψήφων.
Αδιαφορώντας για την αλήθεια, αλλά και για τα εθνικά συμφέροντα, ο κύριος Τσίπρας αποφάσισε να σιγοντάρει το παιχνίδι της Άγκυρας στην Θράκη για να "εισπράξει" ψήφους που θα τον ανεβάσουν σαν κόμμα, ενώ την ίδια στιγμή ο ίδιος ανέβαινε τα σκαλοπάτια της πολιτικής εξαθλίωσης και της εθνικής ντροπής μιλώντας γενικά για μειονότητα και αποφεύγοντας συστηματικά να αναφερθεί στον θρησκευτικό (και μόνο) χαρακτήρα της στην Ελληνική Θράκη.
Στην ανάγκη ισότιμης μεταχείρισης των μελών της μουσουλμανικής μειονότητας στη Θράκη, αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας, στη διάρκεια της περιοδείας του στην Ξάνθη, συνοδευόμενος από την υποψήφια ευρωβουλευτή, Χαμπίπ Ντιλέκ.
«Εδώ και πάρα πολλά χρόνια, δίνουμε αγώνα, προκειμένου να υπάρχει ισότιμη μεταχείριση από την πλευρά της κεντρικής πολιτείας απέναντι στους συμπολίτες μας της μειονότητας» σημείωσε χαρακτηριστικά.
Σχετικά με τη συμμετοχή της Χαμπίπ Ντιλέκ υπογράμμισε: «Δεν είναι απλά μια τιμητική θέση. Η Ντιλέκ Χαμπίπ είναι μια συντρόφισσα, που αγωνίζεται εδώ και πάρα πολλά χρόνια μέσα από τη μειονότητα, αλλά και μέσα στον κοινωνικό ιστό για τα δικαιώματα της μειονότητας. Συνεπώς, ο αγώνας που δίνουμε είναι ένας κοινός αγώνας. Δεν θέλουμε τους συμπολίτες μας από τη μειονότητα ως μαϊντανούς στα ψηφοδέλτιά μας. Τους θέλουμε ως ισότιμους συμμέτοχους σ΄ έναν κοινό αγώνα, που δεν σταματάει όταν κλείνουν τα φώτα των εκλογών, αλλά συνεχίζεται, προκειμένου να αναγνωριστούν τα δικαιώματα των συμπολιτών μας της μειονότητας».
Ο πρόεδρος του ΣΥΝ επισκέφθηκε την κεντρική αγορά της Ξάνθης και το περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ στην πόλη. Στις 20.00, χθες, μίλησε σε ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση στην πλατεία της Κομοτηνής, όπου επανέλαβε την επίθεσή του κατά της Ελλάδας λέγοντας για τα ανθρώπινα δικαιώματα των μουσουλμάνων που καταπατώνται!!!
Ο κύριος Τσίπρας, γνωστός για την άγνοιά του περί των πραγματικών αναγκών της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης, ίσως θα ήταν καλύτερα όταν αναφέρεται στο συγκεκριμένο θέμα να είναι περισσότερο επιφυλακτικός, όπως επίσης να μην λησμονεί τόσο τις καταγγελίες των Ελλήνων μουσουλμάνων Πομάκων της περιοχής της Θράκης, όπου καταγγέλλεται ο Τουρκικός παρεμβατισμός και οι σοβαρές ενοχλήσεις και πιέσεις (διαμέσω του Ισλάμ και των ιμάμηδων) που γίνονται ενορχηστρωμένα από το Τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής.
Ταυτόχρονα, ο κύριος Τσίπρας δεν θα πρέπει να ξεχνά και την έκθεση-καταπέλτη του Στεήτ Ντιπάρτμεντ όπου δεν αναγράφεται τίποτε εις βάρος της Ελλάδας και των σχέσεων που υπάρχουν με τους Έλληνες μουσουλμάνους που κατοικούν στη Θράκη (αλλά και σε ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια). Αντίθετα, η έκθεση αυτή είναι κόλαφος εις βάρος της Άγκυρας και του οργάνου της στην Θράκη, του Τουρκικού Προξενείου, επιβεβαιώνοντας τις καταγγελίες (των Ελλήνων Πομάκων κατοίκων της περιοχής) για πιέσεις αλλά και απόπειρες καταπίεσης και παρεμβατισμού στον τρόπο ζωής τους μέσα στην Ελληνική Επικράτεια, από πράκτορες της Τουρκίας…
Απευθυνόμενος στον λαλίστατο, κύριο Τσίπρα, ο οποίος επισκεπτόμενος τη Θράκη, ελαφρά τη καρδία προσπαθεί μέσω ψευδέστατων δηλώσεών του, αποπειράται να δημιουργήσει εντυπώσεις εις βάρος της Ελλάδας, προκειμένου να εισπράξει ψήφους, αγνοώντας (υποθέτω λόγω μηδενικής ενημέρωσης και γνώσης της πραγματικότητας) πως δεν πρόκειται να βγει κερδισμένος, τόσο ο ίδιος όσο και ο ΖΥΡΙΖΑ, από τον μουσουλμανικό πληθυσμό της περιοχής, επειδή οι Πομάκοι δεν τον συμπαθούν (ίσως και να τον μισούν) λόγω του ότι αγνοεί την ύπαρξή τους αλλά κι επειδή τους δημιουργεί προβλήματα, εκεί που δεν υπάρχουν, με τις ψευδέστατες δηλώσεις του, δίνοντας άλλοθι σε αυτούς που επιθυμούν να γίνουν οι δυνάστες τους, δηλαδή στο Τουρκικό Προξενείο. Από την άλλη δεξαμενή ψήφων, που είναι ελάχιστη αλλά υπαρκτή, δηλαδή οι εκ του Τουρκικού Προξενείου προερχόμενοι ψηφοφόροι, θα ψηφίσουν τους δικούς τους υποψηφίους, δηλαδή αυτούς που θα τους υποδείξει το Προξενείο… Εκτός και αν ο κύριος Τσίπρας προσπαθεί να γίνει αρεστός στο Τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής, προκειμένου να εισπράξει αυτές τις ελάχιστες ψήφους, δηλαδή τις ψήφους επιρροής της Άγκυρας!!!
Προσπαθώντας να συμβουλεύσω των αδαή επί των θεμάτων της Θράκης νεαρό ΜΜΕπροωθούμενο κύριο Τσίπρα, θα του συνιστούσα συζητήσεις ή δηλώσεις όπως αυτές που έκανε στην πρόσφατη επίσκεψή του στην Ξάνθη και στην Κομοτηνή, να τις κάνει στις καφετέριες που συχνάζει στο Κολωνάκι, όπου οι περί αυτών αδαείς να τον χειροκροτήσουν… Αλλά, κι επειδή θέλω να προστατεύσω τον φερέλπιδα νεαρό πολιτικό του ΣΥΡΙΖΑ, πρέπει να του υπενθυμίσω πως δηλώσεις του τύπου «ισότιμη μεταχείριση απέναντι στους συμπολίτες μας της μειονότητας», συνιστούν αδίκημα ολκής απέναντι στο έθνος του οποίου επιθυμεί ο ίδιος να ηγηθεί (δεν είναι κακό ο άνθρωπος να έχει όνειρα…). Ισότιμη μεταχείριση κύριε Τσίπρα υπάρχει και οι συμπολίτες μας δεν είναι μία γενική μειονότητα –καλό θα ήταν να μην είστε γενικόλογος στις εκφράσεις σας περί μειονότητας-, αλλά είναι μουσουλμανική μειονότητα. Αυτό μπορείτε να το καταλάβετε; Όπως υπάρχει και καθολική μειονότητα ή μειονότητα πεντηκοστιανών, ιεχωβάδων, αρμενίων κ.ο.κ.. Οφείλετε κύριε Τσίπρα να αναφέρεστε στον τύπο της μειονότητας, που στην προκειμένη περίπτωση είναι θρησκευτική και τίποτε άλλο, ειδάλλως στρώνετε το χαλί στον επεκτατισμό και στις βλέψεις της Άγκυρας για την περιοχή της Θράκης, την οποία «κοιτάζει πονηρά» από την εποχή που είχε γεννηθεί ο παππούς σας… Εάν όμως επιθυμείτε να μετατραπείτε σε έναν νέο εφιάλτη που θα ανοίξει τον δρόμο στον Τουρκικό επεκτατισμό (είναι αναφαίρετο δικαίωμά σας), τότε θα πρέπει να είστε και έτοιμος να δεχθείτε τους χαρακτηρισμούς που σας αρμόζουν, ιστορικά…
Αλήθεια, είστε έτοιμος για κάτι τέτοιο;
Τέλος, κύριε Τσίπρα, θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι: Οι λέξεις αλήθεια, ηθική, εντιμότητα και πατριωτισμός σας «λένε κάτι»;
Κωνσταντίνος

Υ.Γ.: Η πολιτική ύπαρξή σας και η δράση σας δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να κάμψει την ελπίδα μας για ένα καλύτερο αύριο που θα προέλθει από νέους ανθρώπους κύριε Τσίπρα. Αλλά να είστε σίγουρος πως ο νέος που θα προχωρήσει την Ελλάδα προς τα εμπρός δεν θα είστε εσείς, επειδή τα λόγια και τα έργα σας δεν προδίδουν φιλέλληνα… Είστε ανίκανος να σκοτώσετε την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Η ικανότητά σας εξαντλείται μόνο στο να καταστρέφετε, επειδή ποτέ σας δεν δημιουργήσατε…

kostas

Read more...

Εκδόθηκε μανιφέστο από την Άτυπη Συμβουλευτική Επιτροπή "Τούρκων Θράκης"


Ζητά κατάργηση της ποσόστωσης του 3% στις εκλογές, αναγνώριση μειονοτικών δικαιωμάτων σε μουσουλμάνους της Ρόδου και της Κω, αναγνώριση τουρκικών συλλόγων και αιρετών μουφτήδων

Επιτίθενται στην υπομονή...

με παραλήρημα απαιτήσεων...

Το κείμενο που ακολουθεί έχει την μορφή ανακοίνωσης λες και απορρέει από ένα νόμιμο φορέα, ενώ είναι απόψεις κάποιων εγκαθέτων που αυτοχρίζονται ως ανωτάτη συμβουλευτική επιτροπή που έχει άποψη επί παντός επιστητού, που εκμεταλλεύεται την δυναμική του ίντερνετ και αξιώνει της Παναγιάς τα μάτια, παρουσιάζοντας το μαύρο άσπρο.
Το κείμενο δημοσιεύεται όχι γιατί συμφωνούμε με το περιεχόμενό του, απλά για να καταγραφούν τα αιτήματα και να αναδειχθούν όπου τους παίρνει.
Το κείμενο της Άτυπης Συμβουλευτικής Επιτροπής
«Η κατάσταση της μειονότητας Δυτικής Θράκης και τα προβλήματα που συνεχίζει να βιώνει, το τελευταίο διάστημα έρχονται συχνά πυκνά στο επίκεντρο της διεθνής κοινής γνώμης και μελετήθηκαν λεπτομερειακά στις εκθέσεις που αναφέρονται παρακάτω. Παρόλο, που οι εκθέσεις αυτές, δεν αντικατοπτρίζουν με όλες τις διαστάσεις τα προβλήματα της Μειονότητας Δυτικής Θράκης και περιέχουν ελλιπής αξιολογήσεις, είναι μια θετική εξέλιξη, αφού φέρνουν τα προβλήματά μας στο επίκεντρο της διεθνής κοινής γνώμης και των διεθνών οργανώσεων.
Η έκθεση του επιτρόπου συμβουλίου της Ευρώπης Αρμοδίου για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα Thomas Hammarberg, σχετικά με την κατάσταση των μειονοτήτων στην Ελλάδα που δημοσιεύθηκε το Φεβρουάριο του 2009.
Η έκθεση του υπουργείου Εξωτερικών των Η.Π.Α που δημοσιεύθηκε το Φεβρουάριο του 2009 με τίτλο «Έκθεση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στην Ελλάδα, 2008».
Η έκθεση της ανεξάρτητης εμπειρογνώμονος Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων των Ηνωμένων Εθνών Gay McDougall, σχετικά με την κατάσταση των μειονοτήτων στην Ελλάδα που δημοσιεύθηκε το Μάρτιο του 2009.
Το σχέδιο έκθεσης του μέλους κοινοβουλευτικής επιτροπής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Michel Hunault με τίτλο «Οι μη μουσουλμανικές μειονότητες στην Τουρκία και η θρησκευτική ελευθερία της μουσουλμανικής μειονότητας στη Θράκη και λοιπά ανθρώπινα δικαιώματα», που δημοσιεύθηκε τον Απρίλιο του 2009.
Καλούμε τους αρμοδίους του κράτους και της κυβέρνησης, να λάβουν τα παρακάτω μέτρα, προκειμένου να βγάλουν την χώρα μας Ελλάδα, από την δύσκολη αυτή κατάσταση που αντιμετωπίζει στο διεθνές χώρο και να εμποδίσουν τις παραβιάσεις δικαιωμάτων που συνεχίζουν να εφαρμόζονται στη μειονότητα.
- Πρέπει να εφαρμοστούν άμεσα οι αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων σχετικά με την Τουρκική Ένωση Ξάνθης, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τούρκων Γυναικών Νομού Ροδόπης, το Σύλλογο Νεολαίας Μειονότητας Νομού Έβρου, που καταδικάζουν τη χώρα μας και πρέπει να επιτευχθεί η επαναλειτουργία των παραπάνω συλλόγων, καθώς και των υπόλοιπων ιστορικών συλλόγων της μειονότητας.
- Πρέπει να αρθούν τα εμπόδια που υπάρχουν στο τομέα της θρησκευτικής ελευθερίας και της ελευθερίας της συνείδησης και που έχουν διασφαλισθεί με διάφορες διεθνείς συνθήκες και συμβάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Στο πλαίσιο αυτό θα πρέπει να αναγνωρισθούν και να αναλάβουν τα καθήκοντα τους οι εκλεγμένοι από την μειονότητα Μουφτήδες, θα πρέπει να σταματήσει η ισχύ και η εφαρμογή του νόμου 3536/2007 σχετικά με τον διορισμό ιεροδιδασκάλων στα σχολεία μας και να αρθούν οι περιορισμοί σχετικά με τους θρησκευτικούς μας χώρους (όπως η αυθαίρετη εφαρμογή σχετικά με το ύψος των μιναρέδων).
- Η περιουσία των βακουφίων που κληρονομήσαμε από τους προγόνους μας, από το 1967 μέχρι σήμερα, είναι στα χέρια ατόμων που έχουν διοριστεί από την ηγεσία του κράτους. Η διαχείριση των βακουφικών περιουσιών θα πρέπει να ανατεθεί το συντομότερο δυνατόν στα χέρια ατόμων που θα εκλέξει η μειονότητα. Ο Νόμος 3647/2008 σχετικά με τα βακούφια που ψηφίστηκε από το κοινοβούλιο χωρίς να ληφθούν υπ’ όψιν τα αιτήματα της μειονότητας, πρέπει να τροποποιηθεί σύμφωνα με τα αιτήματα της μειονότητας έτσι ώστε να μπορεί να εφαρμοστεί. Οι βακουφικές περιουσίες που έχουν χαθεί λόγω των άδικων εφαρμογών από την εποχή της Χούντας πρέπει να αποδοθούν ή να αποζημιωθεί γι’ αυτά η μειονότητα. Πέρα απ’ αυτό πρέπει να αρθούν τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν τα μέλη της μειονότητας σχετικά με την εκμετάλλευση των ακινήτων τους (όπως η έλλειψη συμβολαίων στις ορεινές περιοχές).
- Πρέπει να εξαλειφθεί η αδικία κατά, των περίπου 60.000 μελών της μειονότητας και των οικογενειών τους που οφείλεται στην εφαρμογή του άρθρου 19 του Νόμου 3370/1955 που εφαρμόστηκε από το 1955 έως 1998 και πρέπει να τους αποδοθεί αναδρομικά η Ελληνική υπηκοότητα ακόμα και σ’ αυτούς που πλέον ζουν στο εξωτερικό.
- Πρέπει να βρεθεί μια άμεση και αποτελεσματική λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στο τομέα της εκπαίδευσης. Πρέπει να ιδρυθούν μειονοτικά νηπιαγωγεία στα οποία η εκπαίδευση θα γίνεται στην τουρκική και ελληνική γλώσσα. Πρέπει να ικανοποιηθούν τα αιτήματα των αποφοίτων ΕΠΑΘ, που υπηρετούν στα μειονοτικά σχολεία, σχετικά με την βελτίωση των τουρκικών τους και την ανάπτυξη της τουρκικής διδακτέας ύλης. Πρέπει να εκπληρωθεί η απαίτηση της μειονότητας για την ίδρυση νέων μειονοτικών γυμνασίων-λυκείων στους Νομούς Ροδόπης και Ξάνθης.
- Πρέπει να αρθούν τα μέτρα, που εμποδίζουν την ελεύθερη συμμετοχή και εκπροσώπηση της μειονότητας στο πολιτικό βίο της χώρας μας. Πρέπει να αρθεί το πανελλήνιο εκλογικό όριο των 3% που εκτός από τα πολιτικά κόμματα εφαρμόζεται και στους ανεξάρτητους υποψηφίους και πρέπει να ακυρωθεί η εφαρμογή της διευρυμένης εκλογικής περιφέρειας που εφαρμόζεται στους νομούς Ροδόπης και Ξάνθης στις εκλογές των δευτεροβάθμιων τοπικών αυτοδιοικήσεων.
- Η ποσόστωση της τάξεως του 0,5% για την εισαγωγή στο δημόσιο τομέα που προβλέπεται στο νόμο 3647/2008 σχετικά με τα βακούφια που ψηφίστηκε το 2008 θα πρέπει να εφαρμοστεί δίνοντας προτεραιότητα στη περιοχή της Δυτικής Θράκης.
- Πρέπει να αναγνωρισθεί το μειονοτικό καθεστώς των ομοεθνών μας στη Ρόδο και Κω και πρέπει να τους αποδοθούν τα δικαιώματα τους.
Εκτός απ’αυτά, θεωρούμε πώς θα είναι σωστό να γνωστοποιήσουμε στη κοινή γνώμη την άποψη της Συμβουλευτικής Επιτροπής Μειονότητας Δυτικής Θράκης, για δύο θέματα που μεταφέρονται ελλιπώς ή λανθασμένα στις εκθέσεις που αναφέρθηκαν παραπάνω.
- Στις εκθέσεις διατυπώνεται πώς ένα από τα εμπόδια για την εκλογή των μουφτήδων είναι οι δικαστικές τους αρμοδιότητες και η εφαρμογή της Σαρίας από τους διορισμένους μουφτήδες που συχνά δημιουργούν άδικα και αντίθετα με το δίκαιο αποτελέσματα. Όμως, δεν πρέπει να παραβλέπεται το γεγονός ότι η εφαρμογή της Σαρίας (εκτός από την λύση των θρησκευτικών γάμων) είναι ένα προαιρετικό νομικό σύστημα για τα μέλη της μειονότητας. Επίσης δεν πρέπει να παραβλέπεται το γεγονός, πως σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο, όλες οι αποφάσεις που βγάζουν οι μουφτήδες εφαρμόζοντας τη Σαρία, ελέγχονται αν αντίκεινται στο σύνταγμα της χώρας και αν είναι εντός των αρμοδιοτήτων των μουφτήδων, από τα αρμόδια πολιτικά δικαστήρια. Το πρωταρχικό αίτημα της μειονότητας είναι η εφαρμογή των διατάξεων διεθνών συμβάσεων που έχει υπογράψει και η χώρα μας η Ελλάδα, έτσι ώστε να επιτραπεί η εκλογή των μουφτήδων.
- Σε κάποιες εκθέσεις σημειώνεται πως κάποιες ομάδες εντός της μειονότητας αισθάνονται καταπιεσμένοι και υπό απειλή. Η μειονότητα της Δυτικής Θράκης είναι μια και μοναδική μειονότητα το καθεστώς της οποίας έχει καθοριστεί εκτός από την συνθήκη της Λωζάννης και με διάφορες διεθνείς συμβάσεις. Δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα οι δηλώσεις και οι στάσεις κατά της μειονότητας, μερικών ομάδων που προέρχονται από το χώρο της μειονότητας και ενεργούν με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον τους. Η Συμβουλευτική Επιτροπή Μειονότητας Δυτικής Θράκης είναι ανοιχτή για κάθε μέλος της μειονότητας που θέλει να αναζητήσει το δίκαιο του.
Ο σκοπός της Συμβουλευτικής Επιτροπής Μειονότητας Δυτικής Θράκης με την παρούσα ανακοίνωση είναι να καλέσει την χώρα μας την Ελλάδα σε συνεργασία για την επίλυση των προβλημάτων της μειονότητας, μέσω διαλόγου με τους φορείς της μειονότητας. Εμείς ως αφοσιωμένοι πολίτες, ως πολίτες που αγαπάνε τη χώρα τους, πιστεύουμε πως ο διάλογος και η συνεργασία πάντοτε είναι εφικτή»
Το κείμενο υπογράφεται από την
«ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ
Tηλ/Fax: 0030 2531 100208
E-mail: bttadk@yahoo.com
URL: www.bttadk.org»


kostas

Read more...

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ!!!!!


Read more...

Η πρόταση μας για την δημοκρατική αναδόμηση του κράτους


Ομιλία Παλαιά Βουλή 22/05/2009

Δημοκρατικοί θεσμοί που σέβονται, προστατεύουν τον πολίτη και λειτουργούν με διαφάνεια και λογοδοσία
Read more...

ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΑ "ΣΑΠΑΚΙΑ" F16!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Σήμερα, σε λίγη ώρα, στις 4 το απόγευμα στον Άραξο για την ακρίβεια, ο ΑΜίτης της πύλης "παραλαμβάνει" τα 4 πρώτα F16 από τα 30 που παρήγγειλε μέσα σε μια νύχτα τον Ιούλιο του 2005 η κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή. Τα αεροπλάνα αυτά, όμως...
φέρουν το σύστημα αυτοπροστασίας ΑΣΠΙΣ 2, το οποίο είχε αρνηθεί να το παραλάβει η Πολεμική Αεροπορία εδώ και τρία χρόνια, γιατί έχει εντοπίσει τεράστια προβλήματα! Η Πολεμική Αεροπορία έχει ξεσηκωθεί και διερωτάται πως είναι δυνατόν να παραλαμβάνονται αεροπλάνα στο... σακί, τα οποία ο Ελληνικός λαός τα πλήρωσε με 1,5 δισ. δολλάρια! Την σύμβαση που δεν περιείχε την ασφαλιστική δικλείδα, δηλαδή πρώτα τη δοκιμή και μετά την παραλαβή, την είχε υπογράψει ο πρώην υπουργός Σπήλιος Σπηλιωτόπουλος, ο οποίος εκτός πολιτικής πλέον, απολαμβάνει την σύνταξή του εν... πλω κάπου στις Κυκλάδες! Το επιτελείο της Αεροπορίας διερωτάται γιατί ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης δεν έσπευσε εγκαίρως να θέσει βέτο στους Αμερικανούς, ώστε να γίνει πρώτα η δοκιμή και μετά η παραλαβή. Το pressmme, φέρνει κατ'αποκλειστικότητα το έγγραφο (πατήστε κλικ) το οποίο είχε συνταχθεί και παραδοθεί στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη από τις 2 Απριλίου του 2009, το οποίο αποδεικνύει ότι ο υπουργός και η Πολεμική Αεροπορία είχε ενημερωθεί από τις Αμερικανικές αρχές για "πρόβλημα που διαπιστώθηκε στα 3 πρώτα διθέσια F16"!

http://pressmme.blogspot.com
Read more...

ΜΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΑΤΙΑ!!!!!!!!!!!!

Το Ισραήλ και οι ΗΠΑ συμφωνούν όσον αφορά τους στρατηγικούς τους στόχους

Καναδάς: «Πρόκληση» η εκτόξευση πυραύλου μέσου βεληνεκούς από Ιράν

Ισραήλ: Νομοσχέδιο που αποκλείει οποιαδήποτε παραχώρηση ως προς την Ιερουσαλήμ

Νέο βήμα προσέγγισης Ε.Ε. - Ρωσίας


Ρωσία: Σε τροχιά στρατιωτικός δορυφόροςRead more...

Σε μεγάλη φόρμα...

Οικονομέας και Καμπουράκης, ο ένας καλύτερος από τον άλλον.
Φοβερή εκπομπή. Στάθηκαν πολιτικά, όσο κι αν τους βρίζαν οι Νεοδημοκράτες, στο ύψος των περιστάσεων, και μαστίγωσαν αλύπητα τον Ζαγορίτη.
"Τι σπότ είναι αυτό με τα παπαγαλάκια? Είναι σαν να λέτε ζώα , η στην καλύτερη περίπτωση πτηνά, τους Έλληνες πολίτες" είπε ο Οικονομέας. Στην εκπομπή παρενέβη τηλεφωνικά κι ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Παπανικολάου, ο οποίος...

είπε ψέμματα χθες στο δελτίο ειδήσεων του MEGA, ότι ο Ραγκούσης χαρακτήρισε βρώμικο το ΠΑΣΟΚ.
Ο Παπανικολάου την έκανε γυριστή. "Δεν είπε για την Ν.Δ.αλλά για την Ελλάδα".
Εξεγέρθηκαν και οι δυο παρουσιαστές και τα'χωσαν και στον "υποψήφιο" και στο Ζαγορίτη.
"Έχετε διολισθήσει περίεργα σε πατριδοκαπηλία" είπε ο Καμπουράκης. "Σε λίγο θα μας λέτε μιάσματα" συμπλήρωσε ο Οικονομέας.
Πολύ καλοί, και ίσως κάτι παραπάνω και οι δυο...

http://nonews-news.blogspot.com/


Read more...

ΒΛΕΠΕΙ ΓΙΩΡΓΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

O Βαρδινογιάννης είναι έξυπνος άνθρωπος. Είναι επιχειρηματίας που "μυρίζει" από μακριά τις πολιτικές εξελίξεις. Ακόμα και εάν δεν ασχολείται ο ίδιος, ασχολούνται άλλοι γι αυτόν.

Βλέπει τι έρχεται για τη Ν.Δ. στις Ευρωεκλογές. Η αποχώρησή του από το Ζάππειο λίγο πριν αρχίσει η εκδήλωση που διοργάνωσε το «Ινστιτούτο Δημοκρατίας Κ. Καραμανλής» με αφορμή την συμπλήρωση 30 χρόνων από την υπογραφή της Συνθήκης ένταξης της Ελλάδας στην ΕΟΚ δεν ήταν τυχαία. Ο επιχειρηματίας... τα έχει πάρει άσχημα με πολλούς στην κυβέρνηση Καραμανλή. Με τον Μεϊμαράκη για παράδειγμα αλλά και με άλλους. Ενδεχομένως και με τον ίδιο τον πρωθυπουργό.
Ο τρόπος που του φέρθηκαν όταν έφτασε στο Ζάππειο ο γνωστός επιχειρηματίας, συνοδευμένος από την σύζυγό τους Μαριάννα ήταν απαράδεκτος. Όχι επειδή ήταν ο Βαρδινογιάννης, αλλά επειδή συνήθως τέτοιους επιχειρηματίες δεν τους τοποθετούν στη... γαλαρία. Οι προσπάθειες του Αχιλλέα Καραμανλή και του Πέτρου Μολυβιάτη να τον φέρουν πίσω δεν απέδωσαν. Παρουσία του Κάρολου Παπούλια, και του Κωστή Στεφανόπουλου έγινε ότι έγινε.

http://pressmme.blogspot.com

Read more...

Ολα τα Πρωτοσέλιδα Απογευματινών, Πρωϊνών, Οικονομικών , Αθλητικών και Θεσσαλονίκης


22-5-2009
Κάντε κλικ στις εφημερίδες να ανοίξουν
ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ

ΠΡΩΙΝΕΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ


ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ

http://kafeneio-gr.blogspot.com/Read more...