Παρασκευή 22 Μαΐου 2009

Δήλωση Γιώργου Α. Παπανδρέου για τα είκοσι χρόνια λειτουργίας του ραδιοφωνικού σταθμού «ΡΑΔΙΟ ΚΡΗΤΗ»



ΔΗΛΩΣΗ

ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ «ΡΑΔΙΟ ΚΡΗΤΗ»

Θα ήθελα ευθύς εξαρχής να συγχαρώ όλους τους συντελεστές του «ΡΑΔΙΟ ΚΡΗΤΗ» για την εικοσάχρονη λειτουργία του. Ξέρουμε όλοι ότι η παρουσία του ραδιοφώνου σας στην καθημερινή ζωή του νησιού, και η παρέμβασή του στα προβλήματα των Κρητικών, αναγνωρίζεται από όλους ανεξαιρέτως. Όπως βέβαια, και η δική σας συμβολή στην κοινωνική, την πολιτική, αλλά και την πολιτιστική ζωή του νησιού και ολόκληρης της χώρας.

Το «ΡΑΔΙΟ ΚΡΗΤΗ» αφουγκράζεται με ευαισθησία την φωνή των πολιτών και, βέβαια, με αυτό τον τρόπο, προσθέτει έναν δυναμισμό, μία δυναμική στη φωνή της Κρήτης.

Με την απόφασή σας, πριν από είκοσι χρόνια, να ιδρύσετε αυτό τον ραδιοφωνικό σταθμό, αποδειχθήκατε και πρωτοπόροι της ελεύθερης ραδιοφωνίας, που είναι ένας θεσμός, για τον οποίο και εγώ προσωπικά πάλεψα. Και έτσι, είναι ιδιαίτερη χαρά μου, να βλέπω ότι οι σπόροι της προσπάθειας έχουν γερές ρίζες, έχουν εδραιωθεί και αποδίδουν ουσιαστικούς καρπούς.

Εύχομαι να συνεχίσετε με αυτό τον ίδιο ζήλο την προσπάθειά σας, και τώρα, και τα επόμενα χρόνια. Γιατί η προσφορά σας στην Κρήτη, είναι πράγματι μεγάλη.

Θέλω να ξέρετε, επίσης, ότι σύντομα θα είμαι κοντά σας. Για να δώσουμε μαζί τη μάχη, για να αλλάξει πορεία ο τόπος. Για ένα καλύτερο μέλλον. Και σας εύχομαι καλή συνέχεια και πάντα επιτυχίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: