Παρασκευή 22 Μαΐου 2009

ΒΛΕΠΕΙ ΓΙΩΡΓΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

O Βαρδινογιάννης είναι έξυπνος άνθρωπος. Είναι επιχειρηματίας που "μυρίζει" από μακριά τις πολιτικές εξελίξεις. Ακόμα και εάν δεν ασχολείται ο ίδιος, ασχολούνται άλλοι γι αυτόν.

Βλέπει τι έρχεται για τη Ν.Δ. στις Ευρωεκλογές. Η αποχώρησή του από το Ζάππειο λίγο πριν αρχίσει η εκδήλωση που διοργάνωσε το «Ινστιτούτο Δημοκρατίας Κ. Καραμανλής» με αφορμή την συμπλήρωση 30 χρόνων από την υπογραφή της Συνθήκης ένταξης της Ελλάδας στην ΕΟΚ δεν ήταν τυχαία. Ο επιχειρηματίας... τα έχει πάρει άσχημα με πολλούς στην κυβέρνηση Καραμανλή. Με τον Μεϊμαράκη για παράδειγμα αλλά και με άλλους. Ενδεχομένως και με τον ίδιο τον πρωθυπουργό.
Ο τρόπος που του φέρθηκαν όταν έφτασε στο Ζάππειο ο γνωστός επιχειρηματίας, συνοδευμένος από την σύζυγό τους Μαριάννα ήταν απαράδεκτος. Όχι επειδή ήταν ο Βαρδινογιάννης, αλλά επειδή συνήθως τέτοιους επιχειρηματίες δεν τους τοποθετούν στη... γαλαρία. Οι προσπάθειες του Αχιλλέα Καραμανλή και του Πέτρου Μολυβιάτη να τον φέρουν πίσω δεν απέδωσαν. Παρουσία του Κάρολου Παπούλια, και του Κωστή Στεφανόπουλου έγινε ότι έγινε.

http://pressmme.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: