Παρασκευή 22 Μαΐου 2009

Τσίπρας: Ένας επικίνδυνος Έλληνας για τη Θράκη και τον Ελληνισμό


Παίζει ανοιχτά το παιχνίδι της Άγκυρας

Με πλήρη άγνοια της πραγματικότητας και της μουσουλμανικής μειονότητας, των προβλημάτων και των αναγκών της, ο κύριος Τσίπρας επισκέφθηκε την Ξάνθη και την Κομοτηνή, σε μία απόπειρα αλίευσης ψήφων.
Αδιαφορώντας για την αλήθεια, αλλά και για τα εθνικά συμφέροντα, ο κύριος Τσίπρας αποφάσισε να σιγοντάρει το παιχνίδι της Άγκυρας στην Θράκη για να "εισπράξει" ψήφους που θα τον ανεβάσουν σαν κόμμα, ενώ την ίδια στιγμή ο ίδιος ανέβαινε τα σκαλοπάτια της πολιτικής εξαθλίωσης και της εθνικής ντροπής μιλώντας γενικά για μειονότητα και αποφεύγοντας συστηματικά να αναφερθεί στον θρησκευτικό (και μόνο) χαρακτήρα της στην Ελληνική Θράκη.
Στην ανάγκη ισότιμης μεταχείρισης των μελών της μουσουλμανικής μειονότητας στη Θράκη, αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας, στη διάρκεια της περιοδείας του στην Ξάνθη, συνοδευόμενος από την υποψήφια ευρωβουλευτή, Χαμπίπ Ντιλέκ.
«Εδώ και πάρα πολλά χρόνια, δίνουμε αγώνα, προκειμένου να υπάρχει ισότιμη μεταχείριση από την πλευρά της κεντρικής πολιτείας απέναντι στους συμπολίτες μας της μειονότητας» σημείωσε χαρακτηριστικά.
Σχετικά με τη συμμετοχή της Χαμπίπ Ντιλέκ υπογράμμισε: «Δεν είναι απλά μια τιμητική θέση. Η Ντιλέκ Χαμπίπ είναι μια συντρόφισσα, που αγωνίζεται εδώ και πάρα πολλά χρόνια μέσα από τη μειονότητα, αλλά και μέσα στον κοινωνικό ιστό για τα δικαιώματα της μειονότητας. Συνεπώς, ο αγώνας που δίνουμε είναι ένας κοινός αγώνας. Δεν θέλουμε τους συμπολίτες μας από τη μειονότητα ως μαϊντανούς στα ψηφοδέλτιά μας. Τους θέλουμε ως ισότιμους συμμέτοχους σ΄ έναν κοινό αγώνα, που δεν σταματάει όταν κλείνουν τα φώτα των εκλογών, αλλά συνεχίζεται, προκειμένου να αναγνωριστούν τα δικαιώματα των συμπολιτών μας της μειονότητας».
Ο πρόεδρος του ΣΥΝ επισκέφθηκε την κεντρική αγορά της Ξάνθης και το περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ στην πόλη. Στις 20.00, χθες, μίλησε σε ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση στην πλατεία της Κομοτηνής, όπου επανέλαβε την επίθεσή του κατά της Ελλάδας λέγοντας για τα ανθρώπινα δικαιώματα των μουσουλμάνων που καταπατώνται!!!
Ο κύριος Τσίπρας, γνωστός για την άγνοιά του περί των πραγματικών αναγκών της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης, ίσως θα ήταν καλύτερα όταν αναφέρεται στο συγκεκριμένο θέμα να είναι περισσότερο επιφυλακτικός, όπως επίσης να μην λησμονεί τόσο τις καταγγελίες των Ελλήνων μουσουλμάνων Πομάκων της περιοχής της Θράκης, όπου καταγγέλλεται ο Τουρκικός παρεμβατισμός και οι σοβαρές ενοχλήσεις και πιέσεις (διαμέσω του Ισλάμ και των ιμάμηδων) που γίνονται ενορχηστρωμένα από το Τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής.
Ταυτόχρονα, ο κύριος Τσίπρας δεν θα πρέπει να ξεχνά και την έκθεση-καταπέλτη του Στεήτ Ντιπάρτμεντ όπου δεν αναγράφεται τίποτε εις βάρος της Ελλάδας και των σχέσεων που υπάρχουν με τους Έλληνες μουσουλμάνους που κατοικούν στη Θράκη (αλλά και σε ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια). Αντίθετα, η έκθεση αυτή είναι κόλαφος εις βάρος της Άγκυρας και του οργάνου της στην Θράκη, του Τουρκικού Προξενείου, επιβεβαιώνοντας τις καταγγελίες (των Ελλήνων Πομάκων κατοίκων της περιοχής) για πιέσεις αλλά και απόπειρες καταπίεσης και παρεμβατισμού στον τρόπο ζωής τους μέσα στην Ελληνική Επικράτεια, από πράκτορες της Τουρκίας…
Απευθυνόμενος στον λαλίστατο, κύριο Τσίπρα, ο οποίος επισκεπτόμενος τη Θράκη, ελαφρά τη καρδία προσπαθεί μέσω ψευδέστατων δηλώσεών του, αποπειράται να δημιουργήσει εντυπώσεις εις βάρος της Ελλάδας, προκειμένου να εισπράξει ψήφους, αγνοώντας (υποθέτω λόγω μηδενικής ενημέρωσης και γνώσης της πραγματικότητας) πως δεν πρόκειται να βγει κερδισμένος, τόσο ο ίδιος όσο και ο ΖΥΡΙΖΑ, από τον μουσουλμανικό πληθυσμό της περιοχής, επειδή οι Πομάκοι δεν τον συμπαθούν (ίσως και να τον μισούν) λόγω του ότι αγνοεί την ύπαρξή τους αλλά κι επειδή τους δημιουργεί προβλήματα, εκεί που δεν υπάρχουν, με τις ψευδέστατες δηλώσεις του, δίνοντας άλλοθι σε αυτούς που επιθυμούν να γίνουν οι δυνάστες τους, δηλαδή στο Τουρκικό Προξενείο. Από την άλλη δεξαμενή ψήφων, που είναι ελάχιστη αλλά υπαρκτή, δηλαδή οι εκ του Τουρκικού Προξενείου προερχόμενοι ψηφοφόροι, θα ψηφίσουν τους δικούς τους υποψηφίους, δηλαδή αυτούς που θα τους υποδείξει το Προξενείο… Εκτός και αν ο κύριος Τσίπρας προσπαθεί να γίνει αρεστός στο Τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής, προκειμένου να εισπράξει αυτές τις ελάχιστες ψήφους, δηλαδή τις ψήφους επιρροής της Άγκυρας!!!
Προσπαθώντας να συμβουλεύσω των αδαή επί των θεμάτων της Θράκης νεαρό ΜΜΕπροωθούμενο κύριο Τσίπρα, θα του συνιστούσα συζητήσεις ή δηλώσεις όπως αυτές που έκανε στην πρόσφατη επίσκεψή του στην Ξάνθη και στην Κομοτηνή, να τις κάνει στις καφετέριες που συχνάζει στο Κολωνάκι, όπου οι περί αυτών αδαείς να τον χειροκροτήσουν… Αλλά, κι επειδή θέλω να προστατεύσω τον φερέλπιδα νεαρό πολιτικό του ΣΥΡΙΖΑ, πρέπει να του υπενθυμίσω πως δηλώσεις του τύπου «ισότιμη μεταχείριση απέναντι στους συμπολίτες μας της μειονότητας», συνιστούν αδίκημα ολκής απέναντι στο έθνος του οποίου επιθυμεί ο ίδιος να ηγηθεί (δεν είναι κακό ο άνθρωπος να έχει όνειρα…). Ισότιμη μεταχείριση κύριε Τσίπρα υπάρχει και οι συμπολίτες μας δεν είναι μία γενική μειονότητα –καλό θα ήταν να μην είστε γενικόλογος στις εκφράσεις σας περί μειονότητας-, αλλά είναι μουσουλμανική μειονότητα. Αυτό μπορείτε να το καταλάβετε; Όπως υπάρχει και καθολική μειονότητα ή μειονότητα πεντηκοστιανών, ιεχωβάδων, αρμενίων κ.ο.κ.. Οφείλετε κύριε Τσίπρα να αναφέρεστε στον τύπο της μειονότητας, που στην προκειμένη περίπτωση είναι θρησκευτική και τίποτε άλλο, ειδάλλως στρώνετε το χαλί στον επεκτατισμό και στις βλέψεις της Άγκυρας για την περιοχή της Θράκης, την οποία «κοιτάζει πονηρά» από την εποχή που είχε γεννηθεί ο παππούς σας… Εάν όμως επιθυμείτε να μετατραπείτε σε έναν νέο εφιάλτη που θα ανοίξει τον δρόμο στον Τουρκικό επεκτατισμό (είναι αναφαίρετο δικαίωμά σας), τότε θα πρέπει να είστε και έτοιμος να δεχθείτε τους χαρακτηρισμούς που σας αρμόζουν, ιστορικά…
Αλήθεια, είστε έτοιμος για κάτι τέτοιο;
Τέλος, κύριε Τσίπρα, θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι: Οι λέξεις αλήθεια, ηθική, εντιμότητα και πατριωτισμός σας «λένε κάτι»;
Κωνσταντίνος

Υ.Γ.: Η πολιτική ύπαρξή σας και η δράση σας δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να κάμψει την ελπίδα μας για ένα καλύτερο αύριο που θα προέλθει από νέους ανθρώπους κύριε Τσίπρα. Αλλά να είστε σίγουρος πως ο νέος που θα προχωρήσει την Ελλάδα προς τα εμπρός δεν θα είστε εσείς, επειδή τα λόγια και τα έργα σας δεν προδίδουν φιλέλληνα… Είστε ανίκανος να σκοτώσετε την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Η ικανότητά σας εξαντλείται μόνο στο να καταστρέφετε, επειδή ποτέ σας δεν δημιουργήσατε…

kostas

Δεν υπάρχουν σχόλια: