Τρίτη 28 Απριλίου 2009

Δήλωση Λ. Κατσέλη σχετικά με τα μέτρα που ανακοίνωσε ο Γ. Παπαθανασίου για την οικοδομή


http://www.pasok.gr

Η πολιτική εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα Οικονομίας, Λούκα Κατσέλη, σχετικά με τα μέτρα που ανακοίνωσε ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Γ. Παπαθανασίου, για την οικοδομή, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Με τα μέτρα που ανακοίνωσε χθες, η κυβέρνηση της Ν.Δ. κινείται και πάλι στη λογική της πολιτικής που ακολουθεί τα πέντε τελευταία χρόνια. Υιοθετεί μέτρα «στοχευμένα», που ευνοούν τα υψηλότερα εισοδήματα, όσους δηλαδή έχουν τη δυνατότητα σήμερα να αγοράσουν 2η και 3η κατοικία, όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν ακριβό και μεγάλο σπίτι ή ενδιαφέρονται να πάρουν μεγάλο στεγαστικό δάνειο. Είναι μέτρα που:

Ούτε πραγματική αναθέρμανση της κατασκευαστικής δραστηριότητας επιφέρουν. Ούτε δημιουργία νέων θέσεων εργασίας εξασφαλίζουν. Ούτε ουσιαστική στήριξη των χαμηλών εισοδημάτων για την απόκτηση κατοικίας προσφέρουν.

Η κρίση δεν αντιμετωπίζεται με τέτοια μέτρα. Εμείς έχουμε προτείνει εδώ και καιρό δέσμη μέτρων για την ενίσχυση της πραγματικής οικονομίας και του κατασκευαστικού κλάδου, με:

  • Πάγωμα των δανειακών υποχρεώσεων για ένα χρόνο και δυνατότητα αναχρηματοδότησης ληξιπρόθεσμων οφειλών για ευάλωτες κοινωνικές ομάδες που έχουν πραγματικά ανάγκη.
  • Ρύθμιση οφειλών σε όσες κατασκευαστικές εταιρείες πλήττονται ιδιαίτερα λόγω της κρίσης και αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα αποπληρωμής.
  • Αύξηση του προγράμματος δημοσίων επενδύσεων, με επενδύσεις σε υποδομές ώστε να ενισχυθεί ο κατασκευαστικός κλάδος.
  • Αποπληρωμή των οφειλών που έχει το Ελληνικό δημόσιο προς τις κατασκευαστικές εταιρείες.

Παρουσιάσαμε επίσης μια ολοκληρωμένη πρόταση για την πράσινη ανάπτυξη, στην οποία περιλαμβάνονται συγκεκριμένα κίνητρα και δράσεις για την εξοικονόμηση ενέργειας στα κτήρια και στον τομέα των κατασκευών. Κίνητρα και δράσεις που βοηθούν ουσιαστικά την ανάπτυξη και ανοίγουν νέες θέσεις εργασίας σε νέους κλάδους, αλλά και στους τομείς δομικών υλικών, μονώσεων κτηρίων και άλλων σχετικών κλάδων.


Read more...

Το Κολοσσαίο



Toυ Ankyr
Διάβασε τη συνέχεια εδώ
Read more...

ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ"...

http://pressmme.blogspot.com/
Την είδε την χθεσινή Ανατροπή. Και την είδε χωρίς παραμορφωτικούς φακούς. Σωστή η τοποθέτηση του Νίκου Χατζηνικολάου πριν από λίγο στην εκπομπή του στον Real fm για την παρουσία του Ριρή. Επισήμανε ότι : "Δεν μου άρεσε ο Ρουσόπουλος. Τον βρήκα αδικαιολόγητα επιθετικό. Δεν έπεσε φως στην υπόθεση του Βατοπεδίου. Η τοποθέτησή του ήταν σε πολύ υψηλούς τόνους που δεν δικαιολογείται ούτε από την εικόνα που εμφάνισε στο σκάνδαλο αυτό η Ν.Δ. ούτε από την από που υπάρχει στην κοινή γνώμη για την υπόθεση του Βατοπεδίου".
Είπε και κάτι άλλο ο Ν. Χατζηνικολάου. Αυτό που επισημάναμε και εμείς. "Πως γίνεται να έχει ξεπεράσει τις 4 μονάδες το ΠΑΣΟΚ στην πρόθεση ψήφου και ο Καραμανλής να διευρύνει στην διαφορά του στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία;".

Read more...

Ολα τα Πρωτοσέλιδα Απογευματινών, Πρωινών, Οικονομικών , Αθλητικών και Θεσσαλονίκης


28-4-2009
Κάντε κλικ στις εφημερίδες να ανοίξουν

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ















ΠΡΩΙΝΕΣ









ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ









ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ
















ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ








Σε λίγο και οι υπόλοιπες

http://kafeneio-gr.blogspot.com/

Διάβασε τη συνέχεια εδώ...
Read more...

Ομιλία Σπύρου Κουβέλη σε εκδήλωση της Τ.Ο. Παπάγου, την Τρίτη 28 Απριλίου

http://www.pasok.gr/


Ο πολιτικός εκπρόσωπος για θέματα Περιβάλλοντος και Χωροταξίας του ΠΑΣΟΚ, Σπύρος Κουβέλης, θα είναι ο κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης, με θέμα «Προστασία Περιβάλλοντος - Υμηττός», που διοργανώνει αύριο, Τρίτη 28 Απριλίου και ώρα 7:30 μ.μ., η Τοπική Οργάνωση ΠΑΣΟΚ Παπάγου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της οργάνωσης (Αναστάσεως 61-63, Παπάγου).


Read more...

Εύη Χριστοφιλοπούλου από Κομοτηνή: «Μια ανθρώπινη κοινωνία οφείλει να φροντίζει αυτούς που έχουν μεγαλύτερες ανάγκες»

http://piazzadelpopolo.blogspot.com/
Την Κομοτηνή επισκέφθηκε η πολιτική εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας και βουλευτής της περιφέρειας Αττικής, Εύη Χριστοφιλοπούλου, η οποία συνοδευόμενη από μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής του κινήματος πραγματοποίησε επισκέψεις και συναντήσεις με φορείς της πόλης.
Η Εύη Χριστοφιλοπούλου στην Κομοτηνή
Η αρχή έγινε από την Βιομηχανική Περιοχή της Κομοτηνής, όπου η Εύη Χριστοφιλοπούλου είχε την ευκαιρία να δει από κοντά το μεγάλο πρόβλημα της ανεργίας που αντιμετωπίζει η περιοχή μας. Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Νομάρχη Ροδόπης Άρη Γιαννακίδη και τους συνεργάτες του, όπου σ’ αυτήν ο νομάρχης της εξήγησε την οικονομική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει αρκετοί συμπολίτες μας, εξαιτίας της κρίσης.
Ακολούθως η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ είχε συναντήσεις με τα Διοικητικά Συμβούλια του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου , της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών και Βιοτεχνικών Σωματείων Ροδόπης, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ροδόπης, του Εμπορικού Συλλόγου, του Συνδέσμου Βιομηχανιών – Βιοτεχνών, καθώς και με αντιπροσωπείες εργαζομένων στη Βιομηχανική Περιοχή.
Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη της Εύης Χριστοφιλοπούλου εδώ…

Read more...

ΟΛΟΙ......ΓΙΑ ΕΝΑΝ ..ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ......

http://press-gr.blogspot.com/

Με τον λογαριασμό του αδελφού Παυλίδη...

Καραμπινάτο ξέπλυμα μαύρου χρήματος!
διαπιστώθηκε από τον έλεγχο της Τράπεζας της Ελλάδος.
Πώς τελικά αγοράστηκε το διαμέρισμα και άλλα πολλά ερωτηματικά...
Επιβεβαιώθηκαν και οι νέες αποκαλύψεις του Press-gr
.
Του Ακη Σκαρφή
.
Οι αποκαλύψεις που πρώτο έκανε το Press-gr για τις νέες βόμβες στην υπόθεση Παυλίδη, με την εμπλοκή του Κλέαρχου Ρούτση (διαβάστε εδώ), επιβεβαιώνονται. Ο μεγαλοκατασκευαστής λιμενικών έργων κατέθετε επί χρόνια -και ιδαίτερα από το 2004 έως το 2007- μικρά ποσά στο λογαριασμό του αδελφού του πρώην υπουργού. Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι ελεγκτές της Τράπεζας της Ελλάδος που έλεγξαν τους λογαριασμούς συμπέραναν ότι πρόκειται για "κλασσική τυπολογία ξεπλύματος μαύρου χρήματος". Κι αυτό γιατί τα ποσά ήταν σε ρευστό και πάντα μικρότερα από 15.000 ευρώ για να μην ενεργοποιούνται οι αρχές ελέγχου. Ο κ. Ρούτσης φέρεται έχει πολύ μεγάλα εισοδήματα και θα μπορούσε να έχει επιστρέψει με άλλο τρόπο τα χρήματα αν όντως του τα είχε δώσει παλαιότερα ο Αναστάσιος Παυλίδης, κατά τη δήλώσή του.
Και πάλι, ωστόσο, πρέπει να απαντηθούν τα ερωτήματα:
Ποιοι κατέθεταν τα...
ποσά αυτά στην Εθνική Τράπεζα της Βουλής;

Έδιναν τα στοιχεία τους;
Ήταν ο ίδιος ο κ. Ρούτσης ή άνθρωποί του;
Ποιος τους έδινε την αναγκαία άδεια εισόδου;
Ποιοι έκαναν την ανάληψη των ποσών;
Γιατί δεν έκοβε επιταγές ή δεν τα μετακινούσε από λογαριασμό του;
Υπήρχε συμφωνητικό με τον Αναστάσιο Παυλίδη όταν εκείνος, όπως λέει, του τα έδωσε στην αρχή; Και για ποιον ακριβώς σκοπό;
Επίσης επιβεβαιώθηκε ότι ενώ ο στενός συνεργάτης του Αρ. Παυλίδη Ανδρέας Βαρδουλάκης κατέθεσε στην Προανακριτική Επιτροπή ότι έκανε σε ρευστό την ανάληψη των 210.000 ευρώ από την Εθνική Τράπεζα της Βουλής για να τα πάρει ο πωλητής του διαμερίσματος στο Ψυχικό, από την...κίνηση των λογαριασμών προκύπτει πως το ποσό αυτό μετακινήθηκε από λογαριασμό σε λογαριασμό και όχι σε ρευστό. Ποια εξήγηση θα δοθεί;
Τέλος διαπιστώνεται ότι τα χρήματα που στοίχισαν οι εργασίες επισκευής του διαμερίσματος (περίπου 62.000 ευρώ) συμπίπτουν με τα ποσά που αναλήφθηκαν την ίδια περίοδο όχι από λογαριασμό του Αρ. Παυλίδη αλλά από τον επίμαχο λογαριασμού του αδελφού του. Τι σημαίνει αυτό;

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε ολόκληρο το δημοσίευμα...

Του αδελφού Παυλίδη...

Λογαριασμός για όλες τις δουλειές!
.
Και σήμερα είναι ...άδειος
.
Από τη συνολική εξέταση του τραπεζικού λογαριασμού του Αναστάσιου Παυλίδη, ελεγκτές της Τράπεζας της Ελλάδος και βουλευτές έβγαλαν το συμπέρασμα ότι είναι "προβληματικός" λογαριασμός. Κυρίως προκύπτει ότι μέσω αυτού έχουν διακινηθεί χρήματα από την Ελλάδα και κάθε άλλο παρά για λογαριασμό ενός επιχειρηματία του ...εξωτερικού, ενός μετανάστη, δείχνει. Έχουν εντοπιστεί και καταθέσεις ποσών που στη συνέχεια με επιταγές ...χάνονται, τα περισσότερα, προς άγνωστη κατεύθυνση.
Επίσης φαίνεται να γίνεται Private Banking με πολύ μικρά ποσά, γεγονός που δείχνει ότι υπάρχουν και άλλοι λογαριασμοί -σε άλλα ονόματα- πολύ μεγαλύτεροι.
Ο λογαριασμός αυτός δέχτηκε πολλές καταθέσεις κατά το διάστημα 2004-2007, στη συνέχεια σχεδόν "άδειασε" και σήμερα είναι σχεδόν μηδενικός...

Και ο ...κουμπάρος του Παυλίδη!

έδωσε μίζα
στον αδελφό του για τη μεσολάβηση σε αγορά ξενοδοχείου!
Τι "διαρρέει" ο ίδιος...
.
Από τον Άκη Σκαρφή
.
Μετά τον Κλ. Ρούτση ένα ακόμη όνομα, του κ. Χρυσοχοϊδη, εμπλέκεται στην υπόθεση των λογαριασμών του αδελφού Παυλίδη. Ο κ. Χρυσοχοϊδης δεν είναι συγγενής με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ είναι όμως κουμπάρος του πρώην υπουργού Αιγαίου και εμφανίζεται να έχει καταθέσει 1.000.000 ευρώ στον επίμαχο λογαριασμό του αδελφού του, Αναστάσιου.
Η δοσοληψία αυτή δεν έχει σχέση με την αγορά του διαμερίσματος ή τις άγονες γραμμές, όμως θεωρείται ότι ενισχύει τις υποψίες για την ταυτότητα του λαγαριασμού αυτού και της χρησιμότητάς του. Ο νέος μάρτυρας θα κληθεί κι αυτός στην Προανακριτική αλλά από τις μέχρι τώρα πληροφορίες διαμηνύει ότι η κατάθεση του ποσού αυτού συνδέεται με τη μεταβίβαση ενός ξενοδοχείου του ομίλου Μήτση στα Δωδεκάνησα για την οποία μεσολάβησε ο πρώην υπουργός. Ποια ακριβώς είναι η σύνδεση του ποσού με τη μεταβίβαση, μάλλον θα πρέπει να το εξηγήσει ο ίδιος.


Read more...

Το ΠΑΣΟΚ καταθέτει την πρόταση

http://press-gr.blogspot.com/

...και για την δεύτερη Προανακριτική
στην υπόθεση Παυλίδη


Συγκεντρώθηκαν οι υπογραφές των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και σήμερα Τρίτη πρόκειται να καταθεί, εκτός απροόπτου, η πρόταση για τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής και για τη δεύτερη δικογραφία της υπόθεσης Παυλίδη που αφορά τις καταγγελίες για παράβαση καθήκοντος κλπ όσον αφορά την άγονη γραμμή της Τήλου.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε ολόκληρο το δημοσίευμα...

Read more...

Αφού λήξει (;) η "εκκρεμότητα" Παυλίδη...

http://press-gr.blogspot.com/

Την ερχόμενη εβδομάδα το Βατοπέδι

από το ΠΑΣΟΚ πάλι στη Βουλή...
.
Το ΠΑΣΟΚ καταθέτει σήμερα την πρόταση για δεύτερη Προανακριτική στην υπόθεση Παυλίδη και "αφήνει" για την ερχόμενη εβδομάδα το θέμα της Μονής Βατοπεδίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αφού προηγηθεί την ερχόμενη Δευτέρα -κατά πάσα πιθανότητα- η μυστική ψηφοφορία για τον πρώην υπουργό Αιγαίου, η αξιωματική αντιπολίτευση, θα καταθέσει πρόταση με την οποία θα ζητά να έλθει πάλι στη Βουλή και το σκάνδαλο του Βατοπεδίου με την εγγραφή του στην ημερήσια διάταξη και την διεξαγωγή μυστικής ψηφοφορίας για τη σύσταση ή μή Προανακριτικής Επιτροπής. Και την πρόταση αυτή θα πρέπει να αποδεχθεί ή να απορρίψει η πλειοψηφία με ονομαστική ψηφοφορία.
Όλα αυτά προϋποθέτουν ότι...
οι εξελίξεις στην υπόθεση Παυλίδη δεν θα έχουν οδηγήσει σε διάλυση της Βουλής και σε πρόωρες κάλπες -μαζί με τις ευρωεκλογές.
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε ολόκληρο το δημοσίευμα...

Read more...

Ομιλία του Δρα Βάσου Λυσσαρίδη σε εκδήλωση για την επέτειο του Δημοψηφίσματος στο Λήδρα Πάλας (24.4.2009)

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/
Ο γιατρός, ένας από τους τελευταίους πραγματικούς σοσιαλιστές του αιώνα μας, ο σύντροφος και φίλος του Ανδρέα Παπανδρέου, τα είπε ΟΛΑ!
Στώμεν Καλώς.
Ο Πενταδάκτυλος δεν ανασηκώνει, αλλά γυρίζει την πλάτη
Περιφρονεί τη σκλαβιά και τους προσκυνημένους…
24 Απριλίου 2004. Τα σχέδια καλώς προετοιμασμένα. Με αξιοποίηση του αναξιόπιστου εκπροσώπου του ΟΗΕ του Ανάν για να δώσουν δικαιοφάνεια στις προτάσεις.
Με εκβιασμούς, πιέσεις, απειλές και εξαγορές στο μητροπολιτικό και στον κυπριακό χώρο.
Με Εφιάλτες έτοιμους και με αφελείς να συστρατρεύονται.
Κι εσύ λαέ, με το αλάθητο κριτήριο, παραμερίζοντας έντεχνες εποικοδομητικές ασάφειες, έθεσες τον δάκτυλον εις τον τύπον των ήλων και αντελήφθης του λόγου το αληθές.
Ανέτρεψες σχέδια, δολοπλοκίες και επιτήδειους δολοπλόκους. Και είπες Όχι. Ένα Όχι που ακούεται ακόμη και που το ακούει στον τάφο ο Πρόεδρος που με τόση συναισθηματική φόρτιση έδωσε αυτή την απάντηση, ο παρών απών Τάσσος Παπαδόπουλος….
Σου ΄παν.
Είσαι μικρός. Αν κάνεις ένα ακόμα βήμα
θα σε αφανίσουν.
Είπες. Αν δεν το κάνω θα
είμαι ακόμα πιο μικρός.
Το σχέδιο Ανάν ενταφιάσθηκε τον Απρίλη του 2004.
Και οι νεκροί δυνάμει λαϊκής απόφασης δεν αναστήνονται. Όμως κάποιοι προσπαθούν να τους αναβιώσουν ως βρικόλακες που και πάλιν μαίνονται και απειλούν.
Σχέδια βρικόλακες που πλαστογραφούν την ουσία του Κυπριακού. Παραμερίζουν την κατοχή και την ένοχη Τουρκία και προσπαθούν να προβάλουν το Κυπριακό ως διακοινοτική διαμάχη, προσφέροντας άλλοθι στην Τουρκία που κατηγορούμενη για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας καταφέρνει να εκλεγεί μέλος του Συμβουλίου Ασφαλείας, να είναι υποψήφια για ένταξη στην Ε.Ε. και να οδηγεί το θύμα στο εδώλιο του κατηγορούμενου. Εμείς όμως θα ανατρέψουμε την πλαστογραφία…
Σε αυτό τον αγώνα θάμαστε στρατευμένοι ζωντανοί ή νεκροί.
Όσοι πιστοί.
Ολόκληρη η συγκλονιστική ομιλία του γιατρού, του Απροσκύνητου σοσιαλιστή ηγέτη στους "Αδέσποτους"
"Πάντως εμείς θα τους αντισταθούμε.
Όποιοι κι αν είναι.
Όσο δυνατοί κι αν είναι"

Read more...

Τρίτη επανεκλογή του Khaled Meshaal στην ηγεσία του Πολιτικού Γραφείου της «Χαμάς»

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/ Σύντομα περισσότερα για την επανεκλογή του Khaled Meshaal και τις πολιτικές διαδικασίες εκλογής οργάνων στη "Χαμάς".

- ΧΑΛΕΝΤ ΜΕΣΑΑΛ: «Η επιστροφή είναι νόμιμο δικαίωμα»
Read more...

Μπορούμε και πρέπει να αλλάξουμε τον κόσμο.



Η Ελλάδα μοντέλο δημοκρατικής διακυβέρνησης


Το μήνυμα ότι, «μπορούμε και πρέπει να αλλάξουμε τον κόσμο», έστειλε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Α. Παπανδρέου, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του σε εκδήλωση του London School of Economics, με θέμα «Προοδευτική Διακυβέρνηση - Η Ελλάδα και οι Διεθνείς Εξελίξεις», στο Λονδίνο.

Τόνισε ότι, πρέπει να δράσουμε για την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης στην πολιτική, στους δημοκρατικούς θεσμούς, ώστε η κοινωνική αλληλεγγύη και η ασφάλεια να αποτελέσουν προτεραιότητες για να μπορέσουμε να απαντήσουμε στις μεγάλες παγκόσμιες προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο για την ασφυξία που προκαλεί η νεοσυντήρηση στο σημερινό σύστημα παιδείας και στις προσδοκίες της νεολαίας. Αναφέρθηκε στην ανεργία που μαστίζει τους Έλληνες πολίτες, στην κατάσταση που επικρατεί στην Υγεία και στο γεγονός ότι το εισόδημά του Έλληνα πολίτη πλήττεται. Επεσήμανε ότι, για όλα τα κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα ευθύνεται η νεοσυντηριτική πολιτική που δημιουργεί την αίσθηση έλλειψης του κράτους δικαίου.

Ο Γ. Α. Παπανδρέου υπογράμμισε ότι, «οι δημοκρατικοί θεσμοί έχουν απαξιωθεί και υπονομευθεί από το κράτος της Δεξιάς, που υπηρετεί μόνο τους λίγους και τους αρεστούς. «Οι πόροι μας, το περιβάλλον μας, η ανθρώπινη ικανότητα, σπαταλώνται και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι, η φωνή σας δεν εκπροσωπείται σήμερα στο πολιτικό μας σύστημα».

Παρουσίασε τους πέντε εθνικούς στόχους του Κινήματος και τόνισε την ανάγκη ριζικής δημοκρατικής αλλαγής, που θα βασίζεται στις αρχές και τις αξίες της χώρας μας, στη συμμετοχή των πολιτών, στην κοινωνική αλληλεγγύη και τη δίκαιη ανακατανομή του πλούτου, στη βιώσιμη ανάπτυξη, για μια «πράσινη» οικονομία.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι, είναι αδήριτη ανάγκη να αλλάξει το πολιτικό μας σύστημα, με διαφάνεια, με τη δημοσίευση όλων των Υπουργικών Αποφάσεων στο διαδίκτυο, με λογοδοσία, στην περίπτωση που κατασπαταλείται δημόσιο χρήμα, με αξιοκρατία στις δημόσιες υπηρεσίες και συνεχή αξιολόγηση των επιτευγμάτων κάθε κυβέρνησης, με συμμετοχή όλων στην διακυβέρνηση του κράτους.

Εξάλλου, όπως σημείωσε ο Γ. Α. Παπανδρέου, η Σοσιαλιστική Διεθνής έχει καταθέσει σχέδιο εξόδου από την οικονομική κρίση, στα συμπεράσματα του οποίου κατέληξε η Επιτροπή Stiglitz, λαμβάνοντας υπόψιν τις παρούσες συνθήκες, έχοντας σαν στόχο τον εξανθρωπισμό της παγκόσμιας κοινότητας.

Ο Γ. Α. Παπανδρέου εξέφρασε την πεποίθηση ότι η Ελλάδα μπορεί να καταστεί μοντέλο της δημοκρατικής διακυβέρνησης. Κατέληξε λέγοντας πως, «πρέπει να προχωρήσουμε ένα βήμα μπροστά, με τη χρήση νέων τεχνολογιών, με οδηγό τις αξίες και τις αρχές μας. Ας γίνουμε όλοι δημιουργοί του αυριανού κόσμου. Αυτή είναι η δημοκρατική πρόκληση σήμερα
http://www.pasok.gr/

Read more...

Διαφάνεια: Όταν τα λόγια γίνονται πράξεις

http://krogias.blogspot.com/
Το πρώτο βήμα:
Το σχέδιο του προϋπολογισμού του ΠΑΣΟΚ για το 2009

Περισσότερα στο pasok.gr
Και το τι έγραφα για την διαφάνεια και το διαδίκτυο εδώ

Read more...

ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ......Η ΜΕΓΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΕΡΑΣΕ!!!

http://pressmme.blogspot.com/

ΘΑΥΜΑ - ΘΑΥΜΑ!

Πολύ γέλιο. Εν μέσω σκανδάλων ο Καραμανλής βελτιώνει την εικόνα του στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία! Φοβερή δημοσκόπηση! Ο γάτος ΠΑΝ ΠΑΝ. Το έπιασε. Όταν το ερώτημα αφορά όλους τους αρχηγούς "γιατί ο Παπανδρέου έρχεται πρώτος;", ρώτησε. Σιγά μην πάρει απάντηση...

ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ

Από την πρόθεση ψήφου στις Ευρωεκλογές προκύπτει ότι η κεντροαριστερή δεξαμενή του ΠΑΣΟΚ είναι τεράστια. Έχει δεξαμενή στο ΚΚΕ (μικρότερη), στον ΣΥΡΙΖΑ (μεγαλύτερη) και στους Οικολόγους (ακόμα πιο μεγάλη). Μέχρι πριν από μερικούς μήνες είχαν εφεύρει τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα. Στην πρόθεση ψήφου τον έφτασαν μέχρι και στο 20%. Τώρα έχουν εφεύρει τους Οικολόγους. Κρατήστε το ποσοστό που δίνει το Mega (5,8%!!!)για να τα πούμε την βραδιά των Ευρωεκλογών..
Read more...