Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Ποιοι έδωσαν το παρών στην ομιλία Παπανδρέου...


Αρκετά κομματικά και τοπικά στελέχη παρακολούθησαν την ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου στο Αγρίνιο.

Μεταξύ άλλων έδωσαν το παρών ο...
βουλευτής Θάνος Μωραΐτης, ο πρώην βουλευτής Ανδρέας Μακρυπίδης, ο πρώην δήμαρχος Αγρινίου και επικεφαλής περιφερειακής παράταξης Θύμιος Σώκος, ο πρώην δήμαρχος Αγρινίου Παύλος Μοσχολιός, η αντιπεριφερειάρχες Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνα Σταρακά, ο αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος, ο αντιπερειφερειάρχης Νίκος Υφαντής, κ.α...

newpost.gr

Read more...

Μνήμες από συγκεντρώσεις του Ανδρέα Αποθεώθηκε ο Γιώργος στο Αγρίνιο


gapcar
Στιγμές μεγάλης δόξας που θύμιζαν ακόμα και προεκλογικές συγκεντρώσεις του Ανδρέα Παπανδρέου έζησε απόψε στο Αγρίνιο ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Γιώργος Παπανδρέου με εκατοντάδες κόσμου να έχουν περικυκλώσει το αυτοκίνητό του «εμποδίζοντας» τον να φύγει από το χώρο της εκδήλωσης.
Ακόμη και όταν ξεκίνησε το πλήθος τον ακολουθούσε με τα πόδια σε μια ένδειξη αγάπης και στήριξης στο πρόσωπό του. Νωρίτερα κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στην οποία παραβρέθηκαν περίπου 1.500 άτομα η επικοινωνία ήταν αμφίδρομη με το Γιώργο Παπανδρέου να απαντά στα συνθήματα που έρχονταν ρυθμικά από το κοινό.
http://www.matrix24.gr/

Read more...

Το ανακοίνωσε η ομάδα Παρελθόν από τον πάγκο του Ολυμπιακού ο Μίτσελ


Παρελθόν από τον πάγκο του Ολυμπιακού ο Μίτσελ
  (Φωτογραφία:  Intime )
Αθήνα
Παρελθόν από τον πάγκο του Ολυμπιακού αποτελεί και επίσημα από το απόγευμα της Τρίτης ο Μίτσελ.

Η απόφαση είχε ληφθεί μετά τον αγώνα με τον Πλατανιά, όπου ο Ολυμπιακός για πολλοστή φορά είχε απογοητεύσει με την εμφάνισή του.

Ο 52χρονος προπονητής έλυσε τη συνεργασία του με τους «ερυθρόλευκους», τους οποίους οδήγησε σε δύο διαδοχικά πρωταθλήματα (2013, 2014), ένα κύπελλο (2013) και την εξαιρετική ευρωπαϊκή παρουσία στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ.

Η θητεία του στον Πειραιά διήρκεσε 23 μήνες, καθώς ξεκίνησε στις 3 Φεβρουαρίου του 2013. Η Ελλάδα αποτέλεσε τον πρώτο «διεθνή» σταθμό στην προπονητική καριέρα του Μίτσελ, καθώς είχαν προηγηθεί η Ράγιο Βαγεκάνο, η Β΄ ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης, η Χετάφε και η Σεβίλη.

Η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι πρωταθλητές Ελλάδας:
«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας της με τον προπονητή Μίτσελ Γκονζάλεθ. Ολόκληρη η οικογένεια του Ολυμπιακού ευχαριστεί τον Μίτσελ για την προσφορά του στον Σύλλογο και του εύχεται κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του».

Νικοπολίδης με Φωστήρα, ξένος ο αντικαταστάτης...

Πλέον στον αγώνα με τον Φωστήρα για την 3η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας, στον πάγκο του Ολυμπιακού θα κάτσει ο Αντώνης Νικοπολίδης.

Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του Ισπανού, θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ξένος, χωρίς όμως να υπάρχει κάποιο όνομα στο προσκήνιο.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Read more...

«Ανέχτηκα για καιρό στρογγυλέματα θέσεων» Βολές Παπανδρέου κατά αντιπάλων και «εμπρηστών της οικονομίας»


Βολές Παπανδρέου κατά αντιπάλων και «εμπρηστών της οικονομίας»
O Γιώργος Παπανδρέου στη διάρκεια της ομιλίας του   (Φωτογραφία:  Eurokinissi )

Αγρίνιο
Επίθεση στην συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, αλλά και στον Κ.Καραμανλή εξαπέλυσε ο Γιώργος Παπανδρέου στην πρώτη του ομιλία στο Αγρίνιο.

Χαρακτηριστική η φράση του: «Με τους πραγματικούς εμπρηστές της χώρας και της ελληνικής οικονομίας θα ασχοληθεί επιτέλους κανείς; Κανένα Μνημόνιο δεν θα ήταν αναγκαίο, αν δεν είχε προηγηθεί η πορεία προς το χάος την περίοδο 2004-2009. 

» Πολλές αποφάσεις που πόνεσαν άδικα αυτούς που δεν έφταιγαν, δεν θα χρειαζόταν να τις πάρουμε, αν η αξιοπιστία της χώρας δεν είχε πληγεί θανάσιμα από αυτούς που είπαν ψέματα και έφυγαν.

» Δεν θα χρειαζόταν να τις πάρουμε -γιατί η Ελλάδα είναι μεταξύ των 30 πλουσιότερων χωρών του κόσμου- αν ο δημόσιος τομέας δεν είχε εγκαταλειφθεί για χρόνια στην τύχη του.  Αν δεν είχε γίνει όχημα ρουσφετιών, σπατάλης και διανομής προνομίων στους λίγους και ισχυρούς. Αν δεν ήταν τελείως ανήμπορος να χτυπήσει την φοροδιαφυγή και να κατανείμει δίκαια τα βάρη» τόνισε, αναφερόμενος στα χρόνια της πρωθυπουργίας του.

Παράλληλα, συμπλήρωσε για την προσωπική του πορεία: «Ανέχτηκα για καιρό συμπεριφορές που ήξερα ότι μας πληγώνουν. Ανέχτηκα στρογγυλέματα θέσεων και συμβιβασμούς. Περισσότερους από ό,τι έπρεπε. Μπορούσα να ήμουν πιο αποφασιστικός. Έμαθα κι εγώ. Είμαι αποφασισμένος.»

Σχετικά για την ανάγκη του νέου κόμματος, αναφέρθηκε σε πέντε λόγους:

  • Πρώτον, γιατί η χώρα, προκειμένου να πορευθεί με ασφάλεια στο μέλλον, χρειάζεται αποφασιστικότητα και πολιτικές δυνάμεις και ηγεσίες που βάζουν πρώτα την Ελλάδα και τους πολίτες της, χωρίς να υπολογίζουν προσωπικό ή πολιτικό κόστος.
  • Δεύτερον, γιατί είναι αναγκαία η κοινοβουλευτική εκπροσώπηση των δυνάμεων της προόδου.
  • Των δυνάμεων που όταν ξέσπασε η κρίση του 2009 ανέλαβαν τις ευθύνες τους με γενναιότητα και ξεκίνησαν τις μεγάλες αλλαγές που είχε ανάγκη η χώρα.
  • Τρίτον, γιατί στη δημόσια ζωή της χώρας, είναι αναντικατάστατος ο πρωταγωνιστικός ρόλος των δημοκρατών σοσιαλιστών. Για κυβερνητικές συνεργασίες με ξεκάθαρο προοδευτικό πλαίσιο. Δεν θα γίνουμε παρακολούθημα κανενός.
  • Τέταρτον, γιατί πρέπει να αποκαλύπτονται συνεχώς αλήθειες. Αλήθειες που πνίγηκαν κάτω από ένα πέπλο σιωπής και συνωμοσιολογίας. Αλήθειες που πόναγαν ένα κατεστημένο που δεν άντεχε αλλαγές για μια Ελλάδα ευνομούμενη και δίκαιη. Κατεστημένο που ήξερε και ξέρει ότι, λεφτά υπάρχουν, αλλά δεν ήθελε και δεν θέλει ένα φορολογικό σύστημα δίκαιο και διαφανές. Δεν ήθελε και δεν θέλει να σπάσει η πελατειακή εξάρτηση του πολιτικού συστήματος. Δεν ήθελε και δεν θέλει ένα ισχυρό δημόσιο να προστατεύει τα δικαιώματα του πολίτη και όχι τα προνόμια των λίγων.
  • Και πέμπτον, γιατί πρέπει να δώσουμε φωνή και δύναμη στους χιλιάδες πολίτες που μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες. Για να ξέρουν οι πολίτες και να αισθάνονται ότι, δεν θα υπονομευτεί το δικαίωμα τους να έχουν φωνή -φωνή που θα είχε ακουστεί όταν εμείς προτείναμε δημοψήφισμα.
Αναφερόμενος -εμμέσως- στις κατηγορίες Βενιζέλου περί διάσπασης, τόνισε ότι επέλεξε το δύσκολο δρόμο.«Επέλεξα, να βάλω και πάλι το κεφάλι μου στο ντορβά και να αναλάβω πρωτοβουλία δημιουργικής ρήξης με το κομματικό κατεστημένο.Αυτός είμαι. Αυτός ήμουν. Αυτός θα είμαι πάντα» είπε χαρακτηριστικά.
Για τα σενάρια περί Grexit, o κ. Παπανδρέου ζήτησε από την Ευρώπη να αφήσει ήσυχους τους πολίτες να αποφασίσουν. «Μπορούν νηφάλια, να ακούσουν, να σκεφτούν και να αποφασίσουν. Να γίνει ουσιαστικός διάλογος τώρα στις εκλογές για το μέλλον της χώρας. Εκλογές έχουμε. Μιλάει η Δημοκρατία. Ας τη σεβαστούν όλοι.»
Newsroom ΔΟΛ

Read more...

Στην κατάψυξη η χώρα Χιονοπτώσεις στα νότια και ισχυρός παγετός στα βόρεια και την Τετάρτη


Χιονοπτώσεις στα νότια και ισχυρός παγετός στα βόρεια και την Τετάρτη
Εικόνα από τα βόρεια της Αττικής   (Φωτογραφία:  Intime )
Αθήνα
9 φωτογραφίες

Εξασθένιση των φαινομένων θα υπάρξει από το βράδυ. Οι άνεμοι θα παραμείνουν στα 5-7 μποφόρ.

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία προβλέπει τοπικές χιονοπτώσεις, κατά τόπους έντονες, κυρίως στην Αττική, την Βοιωτία, τις Σποράδες, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και την Κρήτη.

Στα βόρεια και κεντρικά της χώρας προβλέπεται παγετός, τοπικά ισχυρός. Η θερμοκρασία από -12 έως 3 βαθμούς στα βόρεια, από -5 έως 5 βαθμούς στα κεντρικά, από -7 έως 8 βαθμούς στα νότια, από -6 έως 8 βαθμούς στα δυτικά και από 3 έως 7 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί και τοπικά στα νοτιοανατολικά πελάγη σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι.

Λόγω της κακαιρίας έχουν αποκλειστεί 7 οικισμοί στο Ηράκλειο (τα χωριά Ασκοί, Αμαριανό, Ξυδάς, Κασταμονίτσα, Μαθιά, Γεράκι και Αρμάθα), 20 οικισμοί στο Λασίθι (Κρυγίων Σητείας, Σελακάνων Ιεράπετρας), 18 χωριά του Δήμου Οροπεδίου, και πέντε οικισμοί στα Χανιά (Μουστάκο, Κουστογέρακο, Λειβαδάς, Μονή και Ανώπολη Σφακίων).

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ. η κυκλοφορία έχει διακοπεί λόγω χιονόπτωσης-παγετού:

ΑΤΤΙΚΗ
Λεωφ. Πάρνηθας, από 19ο χλμ. (Τελεφερίκ) έως Καζίνο (ρεύμα προς Πάρνηθα).
Περιφ. Οδός Πεντέλης-Ν.Μάκρης, από ΣΝ Πεντέλης 414’ έως διασταύρωση Αγίου Πέτρου.
Λεωφ. Χασιάς-Δερβενοχωρίων, στο ύψος Μονής Κλειστών, ρεύμα προς Δερβενοχώρια.
Καισαριανή, επί της Ανωνύμου οδού, θέση «ΚΑΛΟΠΟΥΛΑ», από το τέρμα της οδού Εθν. Αντιστάσεως
ΠΕΟ Αθηνών-Θήβας, όλων των φορτηγών άνω των 3,5 τόνων.

ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
ΔA Καστοριάς
Επ. Ο. Καστοριάς-Φλώρινας (μέσω Βιτσίου), από 22ο έως 28ο χλμ.

KENΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
ΔΑ Πέλλας
Επ. Ο. Άρνισσας-Χ/Κ Βόρρας, από 9o έως 25ο χλμ.

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΑΑχαΐας
Επ. Ο. Περιστέρας Ακράτας-Καλαβρύτων.

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΔΑ Λακωνίας
Επ. Ο. Κρεμαστής-Λαμπόκαμπου, από 0,5ο έως 4ο χλμ.

ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΑ Βοιωτίας
ΠΕΟ Θηβών-Ελευσίνας, για φορτηγά οχήματα μεικτού βάρους πάνω των 3,5 τόνων.

ΔΑ Ευβοίας
Επ. Ο. Χαλκίδας-Καρύστου, από 57ο χλμ. (διασταύρωση Λεπούρων) έως πόλη Καρύστου.

ΚΡΗΤΗ
ΔΑ Χανίων
Επ. Ο. Χανίων-Ομαλού.
Επ. Ο Σέμπρωνα-Ομαλού.
Επ. Ο. Σέμπρωνα-Αν. Σέλινου.
Επ. Ο. Χανίων-Θερισσού, από τοποθεσία «Κλεφτοπέρασμα».
Επ. Ο. Βρυσών-Σφακίων, από τη θέση «Ίμπρος» και άνω.

ΔΑ Λασιθίου
Των Επαρχιακών Οδών, που συνδέουν το οροπέδιο Λασιθίου.

Χρήση Αντιολισθητικών Αλυσίδων

ΑΤΤΙΚΗ
ΠΕΟ Αθηνών-Θήβας, από το ύψος της 3ης χ/θ, ρεύμα προς Θήβα.
Επαρχιακό οδικό δίκτυο ΔΕ Μάνδρας-Ειδυλλίας: Βίλια.
Περιφ. Βαρυμπόμπης-Κατσιμιδίου, από το ύψος της ταβέρνας «Θέα».
Λεωφ. Διονύσου, από αριθ. 20, ρεύμα προς Μαραθώνα.

ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
ΔA Φλώρινας
Ε. Ο. Φλώρινας-Κρυσταλλοπηγής (μέσω Βίγλας), από 6ο έως 25ο χλμ.
Επ. Ο. Φλώρινας-Καστοριάς (μέσω Βιτσίου), από 20ό έως 30ό χλμ.
Επ. Ο. Αμυνταίου-Νυμφαίου, από 18ο έως 21ο χλμ.

ΔA Καστοριάς
Επ. Ο. Καστοριάς-Φλώρινας (μέσω Βιτσίου), από 18ο έως 22ο χλμ.

KENΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
ΔΑ Πέλλας
Επ. Ο. Κερασιάς-Χ/Κ Βόρρας.

ΔΑ Ημαθίας
Επ. Ο. Βέροιας-Χ/Κ Σελίου, από 20ό έως 26ο χλμ.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ
ΔΑ Καρδίτσας
Επ. Ο. Καρδίτσας-Άρτας, από 38ο έως 61ο χλμ. θέση «Τύμπανος».
Επ. Ο. Μουζακίου-Στεφανιάδας, από 10ο έως 22ο χλμ. θέση «Αγ. Νικόλαος».

ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΑ Ευβοίας
Επ. Ο. Στενής-Στροπώνων.
Επ. Ο. Αγίου Αθανασίου-Γλυφάδας.
Επ. Ο. Σταυρού-Αγίας Σοφίας.
Επ. Ο. Γυμνού-Σέττας.
Επ. Ο. Ερέτρια-Θεολόγος, από το 4ο χλμ.
Επ. Ο. Χαλκίδας-Αιδηψού, από το 27ο έως 44ο χλμ.
Επ. Ο. Κύμης-Μετοχίου.
Επ. Ο. Κύμης-Βιτάλων.
Επ. Ο. Κονιστρών-Μανικίων.

ΔΑ Φωκίδας
Επ. Ο. Άνω Πολύδροσος-Χ/Κ Παρνασσού.
Επ. Ο. Επτάλοφος-Χ/Κ Παρνασσού.

ΔΑ Βοιωτίας
Επαρχιακό ορεινό οδικό δίκτυο Δερβενοχωρίων.
Επαρχιακό ορεινό οδικό δίκτυο Ελικώνα.

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΑ Αχαΐας
Επ. Ο. Καλαβρύτων-Χ/Κ, από το 4ο χλμ.

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΔΑ Αργολίδας
ΠΕΟ Άργους-– Τριπόλεως, από 17ο έως 37ο χλμ.

ΔΑ Αρκαδίας
ΠΕΟ Τρίπολης-Λεβιδίου-Νεμέας, από 47ο έως 51ο χλμ.
ΠΕΟ Τρίπολης-Πύργου, από 45ο έως 55ο χλμ.
Επ. Ο. Άστρους-Αγ. Πέτρου, από το 10ο χλμ.
Επ. Ο. Άστρους-Καστανίτσας, από το 10ο χλμ.
Επαρχιακό ορεινό οδικό δίκτυο Μαινάλου-Χρυσοβίτισι-Αλωνίσταινα-Στεμνίτσα-Καρδάρα.
Επαρχιακό ορεινό οδικό δίκτυο Πάρνωνα-Άνω Δολιανά-Δραγούνη-Καστρί-Αγ.Πέτρος-Παλαιοχώρι-Αγ.Βασίλειος-Βασκινά.

ΔΑ Κορινθίας
Επ. Ο. Ξυλοκάστρου-Τρικάλων, από το 18ο χλμ.
Επ. Ο. Ξυλοκάστρου-Ζεμενό, από το 10ο χλμ.
Επ. Ο. Τρικάλων-Καρυάς, από το 1ο χλμ.
Επ. Ο. Κιάτου-Γκούρας, από το 7ο χλμ.
Επ. Ο. Γκούρας-Δερβενίου, από 1ο έως 16ο χλμ.
Επ. Ο. Γκούρας-Κιάτου, από 1ο έως το 16ο χλμ.
Επ. Ο. Γκούρας-Λυκουριάς, από 1ο έως 19ο χλμ.
Επαρχιακό ορεινό οδικό δίκτυο Νεμέας.

ΔΑ Μεσσηνίας
Επ. Ο. Καλαμάτας-Σπάρτης, από 28ο έως 42ο χλμ.

ΔΑ Λακωνίας
Επ. Ο. Σπάρτης-Καλαμάτας, από 42ο έως 50ό χλμ.
Επ. Ο. Καρυών-Βρεσθένων.
Επ. Ο. Σπάρτης-Λογγανίκου-Μεγαλόπολης, από 25ο έως 44ο χλμ.
Επ. Ο. Γυθείου-Σιδηροκάστρου-Πολυάραβου, από 20ο έως 25ο χλμ.
Επ. Ο. Γυθείου-Σελεγούδι-Ι.Μ. Παναγιάς Γιάτρισσας, από 19ο έως 35ο χλμ

ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΔΑ Κυκλάδων
Επαρχιακό ορεινό οδικό δίκτυο Τήνου.
Επαρχιακό ορεινό οδικό δίκτυο Άνδρου.

ΚΡΗΤΗ
ΔΑ Ηρακλείου
Επ. Ο. Αγία Βαρβάρα-Βενεράτο-Άγιος Μύρωνας, από διασταύρωση Αγίου Θωμά έως Μουλιανό.
Επ. Ο. Πανοράματος-Στείρωνα.

ΔΑ Λασιθίου
Ε.Ο. Χανίων-Αγίου Νικολάου, από 178ο έως 182ο χλμ.
Επ. Ο. Αγίου Νικολάου-Σητείας, από 25ο έως 60ό χλμ.

ΔΑ Ρεθύμνου
Επ. Ο. Ζωνιανών-Ανωγείων.
Επ. Ο. Ρέθυμνου-Αρκαδίου.
Επ. Ο. Αρκαδίου-Αμαρίου.
Επ. Ο. Γάραζου-Ανωγείων.
Επ. O. Σπηλίου-Γερακάρι, τοποθεσία Γιούς Κάμπος.
Newsroom ΔΟΛ

Read more...

Ο ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΛ...


Ο Τέρενς Κουίκ θα είναι επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του Ανεξάρτητων Ελλήνων, ...
όπως γνωστοποίησε από την Αλεξανδρούπολη ο Πάνος Καμμένος.


Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ επιτέθηκε με δριμύτητα στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, αλλά και στον Γιώργο Παπανδρέου. Εν όψει των εκλογών είπε ότι «τέσσερα κόμματα το ΠΑΣΟΚ, η κίνηση του Παπανδρέου, η ΝΔ και το Ποτάμι βρίσκονται στην ίδια ευθεία».

Ο κ. Καμμένος είπε ότι μετά τις εκλογές θα ζητήσει να ανοίξουν όλοι οι φάκελοι των επιδοτήσεων που δόθηκαν για επενδύσεις στην περιοχή και τελικά δεν προχώρησαν, ενώ επιτέθηκε και στον σύμβουλο του πρωθυπουργού, Σταύρο Παπασταύρου, τον οποίο συσχέτισε με τη λίστα Λαγκάρντ.

Αναφερόμενος στα ελληνοτουρκικά είπε ότι «οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν θα αφήσουν να εκβιάζεται η Ελλάδα, ούτε με αποστολή πλοίων στο Καστελόριζο ούτε με ασκήσεις αποκλεισμού πλοίων», ενώ έστειλε αυστηρό μήνυμα στο τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής, λέγοντας ότι «πρέπει να περιοριστούν στην αυστηρή διπλωματική δραστηριότητα και να μην επιχειρούν να αλλοιώνουν τα χαρακτηριστικά της συνθήκης της Λωζάνης».

Έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στα θέματα παιδείας και είπε ότι «όλοι οι Έλληνες πολίτες μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα, έχουν δικαίωμα να μαθαίνουν την ελληνική γλώσσα».

Ο κ. Καμμένος τόνισε ακόμη, ότι όλοι θα αποδώσουν λογαριασμό για την κατάσταση στην οποία έφτασε η χώρα και έκανε λόγο για «εξεταστικές επιτροπές για το μνημόνιο» καθώς και «για ειδικό δικαστήριο».

Επίσης πρόεδρος των ΑΝΕΛ κατήγγειλε ότι ο τελευταίος επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ επί κυβερνήσεων Κώστα Καραμανλή, Μανώλης Κοντοπυράκης του είπε πρόσφατα σε συνάντησή τους στα Χανιά, ότι «είχε δώσει συνέντευξη σε αμερικάνικο κανάλι αλλά με παρέμβαση της τότε κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και του τότε πρωθυπουργού Γ.Παπανδρέου, δεν μεταδόθηκε ποτέ».

Σήμερα ο κ.Καμμένος θα περιοδεύσει στην Ορεστιάδα, όπου θα μεταβεί στις περιοχές που επλήγησαν από τις πλημμύρες, και θα συναντηθεί με το δήμαρχο της πόλης. Συναντήθηκε επίσης με τους εργαζόμενους στη Βιομηχανία Ζάχαρης ενώ θα συναντηθεί και με τους τευτλοπαραγωγούς.

Αύριο θα περιοδεύσει σε Κομοτηνή και Ξάνθη, ενώ στη Χρυσούπολη Καβάλας, θα συναντηθεί με το δήμαρχο της πόλης.

Η επίσκεψή του στην Καβάλα που επρόκειτο να γίνει αύριο, μετατίθεται χρονικά, και εντάσσεται στο πλαίσιο της επίσκεψής του σε Δράμα και Σέρρες, όπου μεταξύ άλλων θα επισκεφθεί και τον χώρο ανασκαφών στην Αμφίπολη.
http://fimotro.blogspot.gr/2015/01/blog-post_372.html

Read more...

Δεν επέτρεψαν στον πρωθυπουργό Παπανδρέου να κριθεί από τον λαό...


«Η κρίση δεν μας έκανε μόνο φτωχότερους, μας έκανε ανόητους και επικίνδυνους»...


Του Γεώργιου Στείρη*

Ένας από τους πολλούς νεοελληνικούς μύθους, στους οποίους παραμένει βυθισμένη η κοινωνία μας, είναι εκείνος της αδιαπραγμάτευτης δημοκρατικής συνείδησης του Έλληνα, ως...
συνέχειας της αρχαιοελληνικής κληρονομιάς.

Η σύγχρονη κρίση βοήθησε να αποκαλυφθεί η πικρή αλήθεια, η οποία δεν μας τιμά: η χώρα έχει πολιτικό πρόβλημα, βασικό μέρος του οποίου αποτελεί η δημοκρατική συνείδηση σημαντικού μέρους των πολιτών και των πολιτικών.

Η ίδρυση του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών από τον Γ. Παπανδρέου αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα. Όταν ευάριθμα τμήματα του ελληνικού πληθυσμού επιχαίρουν για την αύξηση των δυνάμεων της Χρυσής Αυγής και τις συμπεριφορές των μελών της, όταν αρκετά μέσα ενημέρωσης υπέθαλψαν παντοιοτρόπως τη χρυσαυγίτικη νοοτροπία, όταν δόθηκε πολιτική νομιμοποίηση στις άναρθρες κραυγές των ψεκασμένων, όταν καλύπτονται πολιτικά οι βιαιότητες μέρους της άκρας αριστεράς, δεν γίνεται ανεκτή η ίδρυση ενός νέου δημοκρατικού κόμματος, όπως το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών! Κυριολεκτικά, τις προηγούμενες ημέρες βάλθηκαν λυτοί και δεμένοι να αποτρέψουν την δημιουργία του. Αφού απέτυχαν οικτρά, ξεκίνησε η εκστρατεία λοιδορίας τόσο του εγχειρήματος, όσο και του προσώπου του Γ. Παπανδρέου. Αν αυτό θεωρείται δείγμα δημοκρατικής κουλτούρας, τότε η κρίση δεν μας έκανε μόνο φτωχότερους, μας έκανε ανόητους και επικίνδυνους. Δεν μπορεί να υπάρξει δημοκρατία δίχως πολυφωνία. Από την κατάθεση απόψεων και τον δημόσιο διάλογο προκύπτουν νέες λύσεις, μέσω σύνθεσης, οι οποίες μετασχηματίζονται σε πολιτικές πρωτοβουλίες και ανατροφοδοτούν τον δημόσιο διάλογο. Συνεπώς, η ίδρυση ενός νέου δημοκρατικού κόμματος μόνο θετικά θα έπρεπε να αντιμετωπιστεί από τους αυθεντικούς δημοκράτες.

Γιατί όμως υπήρξε αυτή η αντίδραση; Η απάντηση είναι ότι όσοι λυσσαλέα αντέδρασαν αντιλαμβάνονται την εξουσία ως λάφυρο ή τιμάριο. Την θέλουν για τον εαυτό τους και φοβούνται ότι μια νέα πρόταση θα τους πάρει μερίδιο. Είναι η νοοτροπία του κοτζαμπασισμού και του νεοελληνικού επαρχιωτισμού που τους ωθεί σε αυτές τις σπασμωδικές ενέργειες ενάντια σε νέες πολιτικές κινήσεις. Ακόμα περισσότερο φοβίζει ότι η διακήρυξη του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών αποπνέει την αξιοσύνη ανθρώπων που έχουν πλούσια εμπειρία από τη ζωή, βαθιά γνώση του διεθνούς περιβάλλοντος, αναγνώριση εκτός του στενού τους περίγυρου και την πολυτέλεια ανθρώπων που δεν έχουν άγχος επιβεβαίωσης. Χαρακτηριστικά που σπανίζουν στην ελληνική πολιτική πραγματικότητα, γεγονός που τα καθιστά αυτόχρημα πολύτιμα. Η βασική πρόκληση του Κινήματος, ώστε να μην αυτοακυρωθεί, είναι να υπηρετήσει με συνέπεια τις αρχές του, να ανανεώσει το πολιτικό σκηνικό με πρόσωπα, πρακτικές και προτάσεις, πρωτίστως δε να παράγει πολιτικά αποτελέσματα με τρόπο επωφελή για το δημόσιο συμφέρον.

Πολλοί θα αντέτειναν ότι ο Γ. Παπανδρέου δοκιμάστηκε και απέτυχε, ιδίως στο σκέλος της πρακτικής πολιτικής. Η επιτυχία ή η αποτυχία στη δημοκρατία δεν ορίζεται με εξωγενή κριτήρια, αλλά καθορίζεται από τις ψήφους των πολιτών. Ασχέτως του αν συμφωνεί ή διαφωνεί κανείς με τις πολιτικές επιλογές του Γ. Παπανδρέου στο διάστημα 2009-2011, η αλήθεια είναι ότι δεν τον έκρινε ο λαός. Κρίθηκε από το διευθυντήριο της ΕΕ και κάποιους συντρόφους του στο ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι τον απομάκρυναν ως αποτυχημένο. Οι πρωθυπουργοί και οι κυβερνήσεις, σε δημοκρατικές χώρες, κρίνονται μέσω εκλογών και όχι από ολιγομελή σώματα αρχόντων. Ομολογουμένως ο Γ. Παπανδρέου είναι τολμηρός, όταν μέσα σε αυτό το περιβάλλον ζητά να κριθεί από τον ελληνικό λαό. Αλλά είναι απόλυτα θεμιτό και δίκαιο το αίτημά του. Το μόνο που θα μπορούσα να προσθέσω είναι ότι χρειάζεται η κρίση να είναι δίκαιη και αντικειμενική. Να προέλθει δηλαδή από ενδελεχή μελέτη και αποτίμηση των πραγματικών δεδομένων. Στην κατεύθυνση αυτή ευτυχώς συμβάλλουν τα βιβλία των Γκάιτνερ, πρώην υπουργού Οικονομικών των ΗΠΑ, και Θαπατέρο, τέως πρωθυπουργού της Ισπανίας, καθώς και πολλά δημοσιεύματα εφημερίδων της αλλοδαπής. Επίσης, η εξέταση των γενικότερων πολιτικοοικονομικών εξελίξεων στην Ευρώπη και την Ελλάδα από το 2009 έως σήμερα. Ο Γ. Παπανδρέου δικαιούται να παρουσιάσει τις θέσεις του και να κριθεί επ’ αυτών και κανείς δεν μπορεί να του το στερήσει. Επίσης, θα συμπλήρωνα ότι είναι ιστορικά υποχρεωμένος να το κάνει. Το γεγονός ότι δεν παρέμεινε στο ΠΑΣΟΚ και προχώρησε σε μια νέα πολιτική κίνηση μαρτυρεί ότι έχει προβεί σε αυτοκριτική της προγενέστερης πορείας του. Αν θα παρέμενε στο ΠΑΣΟΚ, δεν θα είχε καταλάβει τίποτα. Στις μέρες που έρχονται επιβάλλεται να δώσει απτά δείγματα γραφής των εξαγγελιών του περί αλήθειας και ευθύνης. Αν περάσει τον πήχη, τότε το πολιτικό σκηνικό στην Ελλάδα θα έχει αλλάξει άρδην...

*Ο Γεώργιος Στείρης είναι επίκουρος καθηγητής Φιλοσοφίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

parapolitiki.com

Read more...

Θερμή υποδοχή του Γιώργου Παπανδρέου στο Αγρίνιο...


Δείτε live την ομιλία του...

Υπό τις φωνές πολλών εκατοντάδων πολιτών και το ρυθμικό «Παπανδρέου-Παπανδρέου», εισήλθε μετά πολλών δυσκολιών –λόγω του κόσμου που...
ήθελε να του σφίξει το χέρι- στον χώρο της εκδήλωσης όπου πραγματοποιεί ομιλία αυτή την ώρα στο Αγρίνιο ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Γιώργος Παπανδρέου.


Άνθρωποι όλων των ηλικιών, επιχειρούσαν να απαθανατίσουν την στιγμή, με τα κινητά τους τηλέφωνα, ενώ άλλοι, με υψωμένα τα χέρια προσπαθούσαν να αγγίξουν τον πρώην πρωθυπουργό.

Ανεβαίνοντας στο βήμα, ο Γιώργος Παπανδρέου, κάλεσε με το γνωστό του  πια «Πάμε» τον κόσμο στην νέα του προσπάθεια. «Πάμε μαζί και από το Αγρίνιο», είπε, δίνοντας το αμέσως το στίγμα του Κινήματός του, ότι δεν θα γίνει ουραγός κανενός, δεν θα γίνει «πατερίτσα της Δεξιάς»…


matrix24.gr


Read more...

Ποια πασίγνωστη τραγουδίστρια κατεβαίνει με τον Γκλέτσο;...


ΦΩΤΟ...

Ο δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος, είχε συνάντηση την Τρίτη στο γραφείο του με την...
Κατερίνα Στανίση με την οποία έδωσαν τα χέρια προκειμένου η γνωστή τραγουδίστρια να είναι υποψήφια του κόμματος.








Όπως ανακοινώθηκε η κυρία Στανίση, η οποία αποδέχθηκε με χαρά την πρόταση του προέδρου της Τελείας, θα ζητήσει τον σταυρό των κατοίκων της Ημαθίας.

«Με χαρά καλοσωρίζουμε τη μεγάλη τραγουδίστρια Κατερίνα Στανίση ως υποψήφια στο νομό Ημαθίας» δήλωσε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Τις επόμενες ημέρες αναμένονται νέες ανακοινώσεις...
parapolitika.gr

Read more...

Στο πρώτο κτίριο του ΠΑΣΟΚ (Πανεπιστημίου 57) θα στεγαστεί το "Κίνημα"...


kinima
Στα ιστορικά πρώτα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Πανεπιστημίου 57 και Εμμανουήλ Μπενάκη θα στεγαστεί τελικά το "Κίνημα" του Γ. Παπανδρέου. Σύμφωνα με πληροφορίες οι συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού κατέληξαν σ' αυτή την απόφαση καθώς...
οι ιδιοκτήτες του κτιρίου της Πειραιώς 108, που ήταν και η αρχική επιλογή, καθυστερούσαν τη συμφωνία, ενώ προέβαλαν και οικονομικούς όρους που το νέο κόμμα δεν μπορούσε να δεχθεί. Η επιλογή του ιστορικού κτιρίου της Πανεπιστημίου 57 έχει ενθουσιάσει τους επιτελείς του Γ. Παπανδρέου και ιδίως αυτούς που έζησαν τα πρώτα βήματα του ΠΑΣΟΚ το 1974. Εκτός από τις μνήμες των ηρωικών χρόνων που ανακαλεί και το συναίσθημα νοσταλγίας που προκαλεί είναι ισχυρός, λένε, και ο συμβολισμός, ενώ αρκετοί θέλουν να πιστεύουν πως θα αποδειχθεί και γουρλίδικο. Εμείς το μόνο που μπορούμε να τους πούμε είναι ...καλορίζικο
matrix24.gr

Read more...

Δ. Αφεντούλη: Συντάσσομαι με τo "Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών"...




Με αφορμή τη λίστα με τα ονόματα υποψηφίων που κατέρχονται με το ΠΑΣΟΚ, πουπαρουσίασε το ΒΗΜΑ, η Δέσποινα Αφεντούλη τονίζει, πως, δεν θα ειναι υποψήφια στην Περιφέρεια Αττικής με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ, αλλά ...

συντάσσεται με τo "Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών" του Γιώργου Παπανδρέου...

Read more...

Άκυρες οι μεταβιβάσεις ακινήτων...


...αν δεν έχει πληρωθεί ο ΕΝΦΙΑ...

Μπλόκο στις μεταβιβάσεις ακινήτων βάζει το υπουργείο Οικονομικών, εφόσον δεν...
έχουν καταβληθεί από τους υπόχρεους οι φόροι της τελευταίας πενταετίας.

Σύμφωνα με τη νομοθεσία, προκειμένου να μεταβιβασθεί ένα ακίνητο θα πρέπει να έχουν πληρωθεί από τους υπόχρεους όλοι οι φόροι ακινήτων της τελευταίας πενταετίας. Οι μεταβιβάσεις που θα γίνονται χωρίς πιστοποιητικό ενιαίου φόρου ιδιοκτησίας ακινήτων (ΕΝΦΙΑ) θα θεωρούνται άκυρες. Αν και ονομάζεται «πιστοποιητικό ΕΝΦΙΑ», αφορά και τους φόρους ακινήτων που ίσχυαν και τα προηγούμενα χρόνια. Σύμφωνα με την εγκύκλιο της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να εκδίδουν το πιστοποιητικό ΕΝΦΙΑ 2015 ηλεκτρονικά μέσω του Taxis. Ειδικότερα, το πιστοποιητικό κατά το έτος 2015 προσκομίζεται από όλους τους φορολογουμένους που συμβάλλονται στο ίδιο συμβολαιογραφικό έγγραφο, για τα έτη 2010 έως και 2014.

Το πιστοποιητικό ΕΝΦΙΑ εκδίδεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά, εκτός από τις κατωτέρω περιπτώσεις:

• Πιστοποιητικό, το οποίο χορηγείται για αποβιώσαντα.

• Πιστοποιητικό νομικών προσώπων για τα έτη 2010 έως και 2013.

• Πιστοποιητικό το οποίο χορηγείται σε φορολογούμενο, ο οποίος έχει ανεξόφλητες ληξιπρόθεσμες οφειλές ΦΑΠ και ΕΝΦΙΑ.

• Πιστοποιητικό το οποίο χορηγείται με παρακράτηση του αναλογούντος φόρου.

• Πιστοποιητικό το οποίο χορηγείται σε πρόσωπο που έχει εξουσιοδοτηθεί για τη λήψη του με ειδικό προς τούτο πληρεξούσιο.

Αρμόδιος για τη χορήγηση του πιστοποιητικού με χειρόγραφη διαδικασία, είναι ο προϊστάμενος της ΔΟΥ, ο οποίος ήταν αρμόδιος για την παραλαβή ή τη σύνθεση της δήλωσης ΦΑΠ και ΕΝΦΙΑ κατά τα αντίστοιχα έτη.

Διαδικασία χορήγησης πιστοποιητικού σε νομικά πρόσωπα

Το πιστοποιητικό ΕΝΦΙΑ για τα έτη 2010 έως και 2013 χορηγείται από τον αρμόδιο προϊστάμενο ΔΟΥ, στον οποίο υποβάλλεται σχετική αίτηση, ενώ το πιστοποιητικό ΕΝΦΙΑ έτους 2014 και επομένων ετών χορηγείται ηλεκτρονικά.

Σε φυσικά πρόσωπα

1. Το πιστοποιητικό ΕΝΦΙΑ εκδίδεται ηλεκτρονικά σε φυσικό πρόσωπο, ενεργό χρήστη των υπηρεσιών του Taxisnet. Ηλεκτρονικό πιστοποιητικό εκδίδεται για κάθε ακίνητο χωριστά.

2. Το πιστοποιητικό χορηγείται χειρόγραφα από τον αρμόδιο προϊστάμενο ΔΟΥ, στον οποίο υποβάλλεται σχετική αίτηση εφόσον βέβαια δεν μπορεί να εκδοθεί ηλεκτρονικά. Σημειώνεται ότι δεν χορηγείται το πιστοποιητικό ΕΝΦΙΑ για δικαιώματα επί αγροτεμαχίων φυσικών προσώπων για τα έτη 2010 έως και 2013. Στις περιπτώσεις αυτές δεν μνημονεύεται και δεν επισυνάπτεται πιστοποιητικό ΕΝΦΙΑ.

Ειδικές περιπτώσεις

Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες απαιτείται η προσκόμιση πιστοποιητικού ΕΝΦΙΑ και ο φορολογούμενος έχει ανεξόφλητες οφειλές από διαφορετικές πηγές, συμπεριλαμβανομένων των ΦΑΠ και ΕΝΦΙΑ, οι οποίες έχουν υπαχθεί σε ρύθμιση καταβολής, υποβάλλει αίτηση στην εφορία και το πιστοποιητικό χορηγείται από τον αρμόδιο προϊστάμενο ΔΟΥ. Προκειμένου να χορηγηθεί το πιστοποιητικό αυτό ακολουθείται η κατωτέρω διαδικασία:

α) Αφού διαπιστωθεί από το τμήμα συμμόρφωσης και σχέσεων με τους φορολογουμένους της ΔΟΥ ότι το ακίνητο ή το δικαίωμα επί ακινήτου περιλαμβάνεται με τα ίδια στοιχεία στη δήλωση ΦΑΠ και ΕΝΦΙΑ για όσα έτη αιτείται το πιστοποιητικό, υπολογίζεται ο επιμεριστικά αναλογών φόρος ακίνητης περιουσίας ανά έτος, Επίσης, αναγράφεται το σύνολο των αναλογούντων ΦΑΠ και ΕΝΦΙΑ, που αφορούν ακίνητα για τα οποία ο φορολογούμενος έχει ήδη λάβει πιστοποιητικό ΕΝΦΙΑ του ιδίου έτους, καθώς και το σύνολο του φόρου που πρέπει να καταβληθεί, προκειμένου να χορηγηθεί το οικείο πιστοποιητικό.

β) Το τμήμα εσόδων της ΔΟΥ αναγράφει το υπόλοιπο του φόρου,που πρέπει να καταβληθεί, τις προσαυξήσεις, τους τόκους και τα πρόστιμα επ’ αυτού, το συνολικό ποσό και τα στοιχεία του χρέους προς καταβολή...
kathimerini.gr

Read more...

Μίκης Θεοδωράκης: Στηρίζω ΣΥΡΙΖΑ αν...


Τη στήριξή του στον ΣΥΡΙΖΑ εφόσον δεσμευτεί προεκλογικά ότι εάν και εφ' όσον γίνει κυβέρνηση, το πρώτο πράγμα που θα κάνει, θα είναι να...
φέρει στη Βουλή νόμο για την οριστική και πλήρη απαλλαγή της χώρας από όλους τους επαχθείς όρους του Μνημονίου εκφράζει ο Μίκης Θεοδωράκης.

«Παραμένω αντιμνημονιακός. Που σημαίνει ότι δεν δέχομαι καμία σχέση με εκλογές που έχουν ως αντικείμενο την ανάδειξη του καλλίτερου διαχειριστή των όρων του Μνημονίου», αναφέρει ο  μουσικοσυνθέτης σε γραπτή του δήλωσή του και προσθέτει:

Γι' αυτό, όταν με ρωτούν για τη θέση μου στις ερχόμενες εκλογές, ιδιαίτερα όσον αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνω ότι δέχομαι να τον στηρίξω με ένα και μόνο όρο:

Να δεσμευθεί προεκλογικά, εδώ και τώρα, ότι εάν και εφ' όσον γίνει κυβέρνηση, το πρώτο πράγμα που θα κάνει, θα είναι να φέρει στη Βουλή Νόμο για την οριστική και πλήρη απαλλαγή της χώρας από όλους τους επαχθείς όρους του Μνημονίου.

Κι αυτό γιατί μου είναι αδιανόητο να δεχθώ ότι ένα κόμμα της Αριστεράς μπορεί να κυβερνήσει σε συνθήκες παράδοσης της Εθνικής μας Ανεξαρτησίας και Εθνικής Αυτοτέλειας στους ξένους»...
avgi.gr

Read more...

Φεύγουν από το ΠΑΣΟΚ και εντάσσονται στο ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ...


Πλησιάζοντας στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου το τοπίο στο ΠΑΣΟΚ αρχίζει να ξεκαθαρίσει μετά και την ίδρυση του νέου πολιτικού φορέα από...
τον πρώην πρόεδρό του, Γιώργο Παπανδρέου.

«Με την παρούσα επιστολή σας κοινοποιούμε την απόφασή μας να παραιτηθούμε από τα εκλεγμένα όργανα του ΠΑΣΟΚ  (Ν.Ε. Β1, Συντονιστικές Δ.Ο. και Οργανώσεις Νεολαίας), διότι η σημερινή ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, έχει πάψει να υπηρετεί τις αρχές και τις αξίες της 3ης του Σεπτέμβρη», αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

«Η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, μετά την ανατροπή της νόμιμα εκλεγμένης με ισχυρή λαϊκή πλειοψηφία Κυβέρνηση του Γεωργίου Παπανδρέου, έχει ενσωματωθεί στην πολιτική της Ν. Δ. και των μεγάλων συμφερόντων, με αποτέλεσμα τα κοινωνικά στρώματα που ήταν στυλοβάτες της πολιτικής μας, να μας έχουν εγκαταλείψει», σημειώνουν οι παραιτηθέντες.

Και προσθέτουν, «δηλώνουμε τη στήριξή μας στο νέο πολιτικό φορέα, Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών, το οποίο ίδρυσε ο Γ.Α. Παπανδρέου στις 3 Ιανουαρίου 2015, διότι εκφράζει τα πολιτικά ιδεώδη που τόσα χρόνια υπηρετούμε».



ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ Β1 Ν. Ε.

ΜΙΝΕΤΟΣ ΣΠΥΡΟΣ      ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΛΟΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΕΛΟΣ

ΛΙΝΑΡΔΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΕΛΟΣ

ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΕΛΟΣ

ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΜΕΛΟΣ

ΣΕΡΕΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΕΛΟΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΜΑΡΙΑ ΜΕΛΟΣ 

ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΓΩΝΑ (ΛΙΑ) ΜΕΛΟΣ

ΔΗΜΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΜΕΛΟΣ 



ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ  Ν. Ε. Β1

ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΜΕΛΟΣ

ΛΙΑΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΕΛΟΣ



ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΕΟΛΑΙΑΣ Β1

ΜΕΘΕΝΙΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ     ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΠΑΪΩΑΝΟΥ ΓΕΡΓΙΟΣ  ΑΝΑΠΛ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΔΗΜΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΕΛΟΣ



ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΩΝ  ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ   Δ. Ο. Β1.

ΚΟΛΙΑΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ        ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΖΕΝΕΤΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΑΝΑΠ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΝΑΠΛ. ΓΡΑΜΜΑΤ.                                           

ΛΑΓΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΒΒΑΣ ΜΕΛΟΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ    ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                                  

ΛΙΒΑ ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΜΕΛΟΣ         

ΜΕΛΙΔΟΝΗΣ ΖΗΣΙΜΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                               

ΜΟΥΣΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΜΕΛΟΣ        

ΠΕΦΑΝΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                           

ΣΕΛΙΜΑ ΕΛΕΝΗ ΜΕΛΟΣ            

ΔΗΜΑΚΟΥΛΕΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΕΛΟΣ                                           

ΤΙΤΟΝΗ ΦΙΛΙΩ    ΜΕΛΟΣ       

ΠΑΥΛΑΤΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΘΕΙΑΚΟΔΗΜΗΤΡΗ ΕΛΙΝΑ ΑΝΑΠΛ. ΓΡΑΜΑΤΕΑΣ

ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΥ ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΜΕΛΟΣ

ΔΙΠΛΑΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΕΛΟΣ

ΓΙΑΝΝΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΑΠΛ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΑΡΑ  ΜΕΛΟΣ...
efsyn.gr

Read more...

«Καθαρά» τα όπλα της Αναβύσσου...



«Καθαρά» ήταν τα όπλα που βρέθηκαν στο κρησφύγετο της Αναβύσσου, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της βαλλιστικής έρευνας.
Τα...

8 καλάσνικοφ, τα 3 πιστολιά και το όπλο που είχε στην κατοχή του ο Χρ. Ξηρός τη στιγμή της σύλληψής του, δεν είχαν χρησιμοποιηθεί σε άλλες επιθέσεις...
left.gr


Read more...