Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Ο Παπανδρέου φταίει, που η Χ.Α. είναι τρίτο κόμμα...


Παραλήρημα Βενιζέλου. Συνέδριο και για θέμα ηγεσίας...
Δεν είναι ευχαριστημένος για την κατάντια του ΠΑΣΟΚ. Την ευθύνη, όμως, την απέδωσε στον "διασπαστή" Παπανδρέου. Έφτασε μάλιστα στο σημείο, να του αποδώσει και την ευθύνη για το γεγονός ότι η "Χρυσή Αυγή" τερμάτισε στην τρίτη θέση.
Στον... 
παραληρηματικό του λόγο, ανέφερε μεταξύ άλλων,  ότι το ΠΑΣΟΚ θα προχωρήσει ενωμένο σε συνέδριο, στο οποίο θα τεθεί και θέμα ηγεσίας.

Αναφερόμενος στη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, συνεχάρη τον  Τσίπρα και του ευχήθηκε να πετύχει για το καλό της χώρας. 
«Έχει δικαίωμα να πανηγυρίζει» σημείωσε και πρόσθεσε, πως, επωμίζεται τεράστιες ευθύνες, ενώ υπενθύμισε οτι η τρικομματική κυβέρνηση του 2012, παρά το μεγάλο ποσοστό του 47%, δεν κατάφερε να προχωρήσει επειδή δεν είχε την συναίνεση. 
«Ας μην ξεχαστεί αυτό μέσα στον ενθουσιασμό της ημέρας» είπε...

Read more...

Ο λαός έβαλε τέλος στα μνημόνια…


Από αύριο αρχίζουμε σκληρή δουλειά…

«Η Ελλάδα γυρίζει σελίδα», ήταν οι πρώτες λέξεις του Αλέξη Τσίπρα στην πρώτη του ομιλία στα Προπύλαια, μετά τη ευρεία νίκη του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η Ελλάδα αφήνει πίσω της την...
καταστροφική λιτότητα και μια πενταετία ταπείνωσης», πρόσθεσε.

Και συμπλήρωσε: Ο λαός έκανε το βήμα μπροστά, η νίκη η δική σας, του ΣΥΡΙΖΑ είναι οδηγός για μια Ευρώπη που αλλάζει.

Σήμερα έχουμε γιορτή, έχουμε πανηγύρι. Αύριο θα έχουμε σκληρή δουλειά.

Μπροστά μας έχουμε μια ευκαιρία για μια νέα αρχή. Προτεραιότητα μας θα είναι η αποκατάσταση της λαικής κυριαρχίας στην πατρίδα μας, η ρήξη με κατεστημένα, η προώθηση των απαραίτητων μεταρρυθμίσεων, παντού. 

Αυτό είναι το μήνυμα της σημερινής νίκης. Ξανακερδίζουμε την ελπίδα και το χαμόγελο, θα τα καταφέρουμε!..

Read more...

Στην Κουμουνδούρου ο Αλέξης Τσίπρας…


Υπό βροχή χειροκροτημάτων έφτασε πριν από λίγο στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, στην Κουμουνδούρου, ο νικητής των εκλογών Αλέξης Τσίπρας.

Ο...
πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ χαιρέτησε τους πολίτες που έχουν μαζευτεί για να πανηγυρίσουν τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και κατευθύνθηκε στο εσωτερικό του κτηρίου…

Read more...

Παπανδρέου: Καλή αρχή...




Κανένα κόμμα δεν μπορεί σήμερα να είναι μόνο του...
Το εκλογικό αποτελεσμα σχολίασε πριν από λίγο και ο Γιώργος Παπανδρέου. 
Οπως είπε: Σε λίγες ώρες θα ξέρουμε αν...
το "Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών" θα βρίσκεται μέσα στην βουλή. Η θέση μας παραμένει ισχυρή. 
Από αύριο, είναι σημαντικό να δημιουργηθούν ευρύτερες συναινέσεις, καθώς κανένα κόμμα δεν μπορεί σήμερα να είναι μόνο του. Το έργο, χρειάζεται πολλές πλάτες... 

Read more...

Ικανοποίηση στον Περισό ΚΚΕ: Το σύστημα εγκλώβισε τη λαϊκή δυσαρέσκεια


Το ΚΚΕ σε πρώτο άτυπο σχόλιό του, αναφέρει ότι «η ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ είναι κυρίως ψήφος απόρριψης της προηγούμενης αντιλαϊκής κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ» προσθέτοντας ότι είναι «ψήφος που περιέχει προσδοκία μειωμένων απαιτήσεων, ικανοποίησης, έστω και λίγων. Ταυτόχρονα δεν είναι ψήφος συνολικής αποδοχής και μεγάλων προσδοκιών, με μια έννοια είναι ψήφος υπό αίρεση, υπό εξέταση της πορείας της νέας κυβέρνησης υπό τον ΣΥΡΙΖΑ».
kke
«Το εκλογικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε κάτω από την πίεση ενός ρεύματος άμεσης κυβερνητικής εναλλαγής. Επικράτησε η λογική «ποια κυβέρνηση-ποιος διαπραγματευτής» πάντα μέσα στα αντιλαϊκά τείχη της ΕΕ, μακριά από τα πραγματικά προβλήματα του λαού. Το σύστημα καταφέρνει ακόμα να εγκλωβίζει εκλογικά την λαϊκή δυσαρέσκεια σε δρόμους ανώδυνους, ελεγχόμενους από το ίδιο» σχολιάζει το ΚΚΕ.
Σε ό,τι αφορά το διαφαινόμενο ποσοστό του ΚΚΕ, το κόμμα επισημαίνει ότι «φαίνεται να επιβεβαιώνεται μια τάση επανασυσπείρωσης γύρω από το ΚΚΕ και με νέους ψηφοφόρους που εκφράστηκε και στις ευρωεκλογές του Μαΐου 2014.
Όσοι έκαναν το θετικό βήμα, για πρώτη φορά και ψήφισαν ΚΚΕ σε αυτές τις συνθήκες πρέπει να το συνεχίσουν, μέσα σε αυτές τις συνθήκες δικομματικής πόλωσης, είναι θετικό, καταλήγει το σχόλιο του ΚΚΕ.

Read more...

«Ο ΣΥΡΙΖΑ εμπιστεύεται Ένοπλες Δυνάμεις-Σώματα Ασφαλείας» Επικοινωνία Δρίτσα με αρχηγούς ΓΕΕΘΑ-ΕΛ.ΑΣ.


Τηλεφωνική επικοινωνία με τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ και τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας είχε πριν λίγο ο τομεάρχης Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ, Θοδωρής Δρίτσας, προκειμένου να τους διαβεβαιώσει πως ο ΣΥΡΙΖΑ περιβάλλει με απόλυτη εμπιστοσύνη τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας.
dritsas
Του Γιώργου Μελιγγώνη
Σε μία υψηλού συμβολισμού πολιτική κίνηση, ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να «καθησυχάσει» τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς το προηγούμενο διάστημα υπήρξε παραφιλολογία για το τί θα μπορούσε να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ αν ερχόταν στην εξουσία. Παράλληλα, στελέχη της Κουμουνδούρου υποστηρίζουν πως η κίνηση Δρίτσα -που έγινε σε απόλυτη συνεννόηση με τον Αλέξη Τσίπρα- δείχνει πως η Κουμουνδούρου επιχειρεί μία «θεσμική μετάβαση» στην εξουσία και ταυτόχρονα ότι σέβεται την συνέχεια του κράτους.
http://www.matrix24.gr/

Read more...

Πρώτο θέμα παγκοσμίως η πρωτιά ΣΥΡΙΖΑ...



-Πανηγυρισμοί στην πλατεία Κλαυθμώνος.
-Για ιστορική νίκη μιλάνε στην Κουμουνδούρου.
ΦΩΤΟ &  ΒΙΝΤΕΟ...
Κεντρικό θέμα στις σημαντικότερες ιστοσελίδες η διαφαινόμενη συντριπτική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις ελληνικές εκλογές.
Η συνεχής...
ενημέρωση του βρετανικού Guardian
Spiegel online: Εκλογές στην Ελλάδα: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ μπροστά - Οι Έλληνες ψηφοφόροι αποφάσισαν - Η χώρα είναι μπροστά σε μία αριστερή στροφή καθώς οι προβλέψεις δείχνουν προβάδισμα για τον Αλέξη Τσίπρα 
Sueddeutsche.de: Αλλαγή εξουσίας στην Ελλάδα - Η αριστερή συμμαχία του Τσίπρα έχει καθαρό προβάδισμα μετά τα πρώτα exit polls, πιθανόν να μπορεί να κυβερνήσει μόνος του - 

Russia Today:Το κόμμα που τάσσεται κατά της λιτότητας προηγείται στα exit polls με 35,5% έως 39,5% 
Liberation: Μεγάλη νίκη προβλέπεται για τον ΣΥΡΙΖΑ 
Reuters: Ισχυρό προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ  

El pais: «Τα exit polls δείχνουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αγγίζει την απόλυτη πλειοψηφία»:    
   
 
Corriere Della Sera: «Η Ελλάδα στις κάλπες – Τα exit polls δείχνουν θρίαμβο Τσίπρα»

  «Οι Έλληνες ψηφοφόροι αποφάσισαν να αλλάξουν την κυβέρνησή τους», αναφέρει το ABC και προσθέτει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στήριξε την προεκλογική του εκστρατεία στην δέσμευση επαναδιαπραγμάτευσης των όρων της διάσωσης απορρίπτοντας τα μέτρα λιτότητας.  Για μεγάλη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ γράφει το BBC που όμως θεωρεί αβέβαιο ακόμα το αν ο ΣΥΡΙΖΑ θα κατορθώσει να πάρει την αυτοδυναμία. Επιπλέον κάνει μνεία στην τρίτη θέση που σύμφωνα με τα Exit Polls φαίνεται να μοιράζονται Χρυσή Αυγή και Ποτάμι.


Για ιστορική νίκη μιλάνε στον ΣΥΡΙΖΑ
Μετά την ανακοίνωση των exit polls, κύκλοι του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασαν: «Είναι μια ιστορική νίκη για το λαό, ο οποίος τάχτηκε με συντριπτική πλειοψηφία κατά της λιτότητας. Είναι ένα ισχυρό μήνυμα  για την Ευρώπη που μπορεί να αποτελέσει εφαλτήριο αλλαγών. Ο ΣΥΡΙΖΑ αναλαμβάνει την ευθύνη να συγκροτήσει κυβέρνηση κοινωνικής σωτηρίας να υλοποιήσει το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης και να διαπραγματευτεί στην Ευρώπη».
Στο μεταξύ, πλήθος πολιτών έχουν από νωρίς κατακλύσει το κεντρικό προεκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ στην Πλατεία Κλαυθμώνος.
Το κλίμα είναι ιδιαιτέρα καλό, ιδιαίτερα μετά την ανακοίνωση των exit polls.
Στο σημείο βρίσκονται πολίτες και ξένων χωρών καθώς και αντιπροσωπείες κομμάτων από τις ευρωπαϊκές συμμαχίες του ΣΥΡΙΖΑ.
Αργά το βράδυ αναμένεται να επισκεφθεί το σημείο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.





Πανηγυρισμοί και στην Πάτρα:



πηγές left.gr, topontiki.gr

Read more...

Ν. Παππάς: Θα επιδιώξουμε συναινέσεις...


Ο ΣΥΡΙΖΑ στην περίπτωση που κατακτήσει την αυτοδυναμία, θα επιδιώξει ευρύτερες συναινέσεις, είπε ο διευθυντής του πολικού γραφειου του Αλεξη Τσιπρα, Νίκος Παππάς. 
Η Μάρα Ζαχαρέα του εκανε την δηλητηριώδη ερώτηση : "Μεσα σε αυτές - τις ευρύτερες συναινέσεις - βάζετε και τη ΝΔ"?
Η... 
απάντηση του Ν. Παππά ήταν, "γι' αυτό ας αναρωτηθούν άλλοι". 
"Οχι , με εύσχημο και υπαινικτικό λόγο"...

Read more...

Οι έδρες των κομμάτων...


Εκτός από τις έδρες που καταλαμβάνουν στην βουλή , σύμφωνα με τα EXIT POLL, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ (για τις οποίες σας ενημερώσαμε πριν από την επίσημη ανακοινωση), τα υπόλοιπα κόμματα λαμβάνουν...

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Από 22 έως 17
ΠΟΤΑΜΙ: Από 22 έως 17
ΚΚΕ: Από 16 έως 13
ΠΑΣΟΚ: Από 15 έως 12
ΑΝΕΛ: Από 13 έως 10
ΚΙΝΗΜΑ Παπανδρέου: Από 8 έως 0

Read more...

Αυτά είναι τα νούμερα των exit poll…


Στις 12,5 μονάδες η διαφορά...

Τα ποσοστά των κομμάτων που θα ανακοινωθούν από τις 5 εταιρείες δημοσκοπήσεων στις 7 έχουν ως εξής:

ΣΥΡΙΖΑ από…
35,5 – 39,5% (μέσος όρος 37,5%)

ΝΔ από 23 – 27% (μέσος όρος 25%)

ΧΑ από 6,5 – 8% 

Ποτάμι από 6,5 – 8%

ΚΚΕ από 4,7 – 5,7%

ΠΑΣΟΚ από 4,2 – 5,2%

ΑΝΕΛ από 3,5 - 4,5%

"Κίνημα" του Παπανδρέου από 2,2 – 3,2%...

Read more...

Στα όρια της αυτοδυναμίας ο ΣΥΡΙΖΑ...


Τι καταγράφεται στο Β' δείγμα...
Ολα δείχνουν, σύμφωνα με τα στοιχεία του Β' δείγματος που επεξεργάζονται αυτή την ώρα οι δημοσκόποι, πως η διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ από τη ΝΔ, διευρύνεται συνεχώς (10 +). 
 Αναλυτικά: 
ΣΥΡΙΖΑ: Από...
35,5-36,5
ΝΔ: Από 25,5-26,5
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 6,4-6,8
ΠΟΤΑΜΙ: 6,3-6,7
ΚΚΕ: 5-5,3
ΠΑΣΟΚ: 3,8-4
ΑΝΕΛ: 4,8-5,2
ΚΙΝΗΜΑ Παπανδρέου: 2,9-3,1


Read more...

Επίθεση Χρυσαυγιτών σε μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, στο Κερατσίνι...




ΒΙΝΤΕΟ...
Προσαγωγές Χρυσαυγιτών στο Κερατσίνι μετά από επίθεση σε υποψήφιους της ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ. 
Μικροεπεισόδια νωρίτερα σε Πειραιά και...
Πετρούπολη. Προπηλακισμό υποψηφίου της από Χρυσαυγίτες καταγγέλλει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Μικροεπεισόδια νωρίτερα σε Πειραιά και Πετρούπολη.

Η καταγγελία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ:

«Οι φασίστες από το πρωί προσπαθούν να κάνουν επίδειξη δύναμης προπηλακίζοντας και τρομοκρατώντας αντιπροσώπους της Αριστεράς, και κυρίως της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΜΑΡΣ.

Στην Πετρούπολη έσπασαν το περίπτερο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΜΑΡΣ. Στο Κερατσίνι, από την ώρα που άνοιξαν τα εκλογικά κέντρα, οι υπόδικοι φασίστες της Χρυσής Αυγής γυρνούσαν προκαλώντας και απειλώντας, με επικεφαλής τον φασίστα Σαλούφα, που είναι ήδη υπόδικος για επίθεση σε μέλη της αντιναζιστικής πρωτοβουλίας και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Πειραιά.

Τελικά κατέληξαν να επιτεθούν σε αντιπροσώπους και υποψηφίους της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΜΑΡΣ και να προσπαθήσουν να τραυματίσουν τον Χρήστο Καραγιαννάκη, εργάτη από τη Ζώνη Περάματος, υποψήφιο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΜΑΡΣ και Αντιδήμαρχο Κερατσινίου. Όλα αυτά στο 5ο και 22ο σχολείο του Κερατσινίου, δίπλα στο σημείο δολοφονίας του Παύλου Φύσα και κάτω από το βλέμμα της αστυνομίας που δεν παρενέβη καν!

Την απάντηση την πήραν από τους αντιφασίστες και τα μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΜΑΡΣ, που έδιωξαν κλοτσηδόν τους φασίστες. Οι προκλήσεις των φασιστών θα απαντιούνται όπως πρέπει.

Καλούμε το λαό να τους απομονώσει και να τους στείλει στις τρύπες τους.
Ούτε στο Κερατσίνι ούτε πουθενά, τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά.»

Δείτε το βίντεο από το Κερατσίνι:




Μικρής έκτασης επεισόδιο σημειώθηκε στο  2ο Γυμνάσιο Καλλίπολης στον Πειραιά όταν ένας νεαρός μπήκε στον προαύλιο χώρο του σχολείου και γρονθοκόπησε εκλογικό αντιπρόσωπο της «Χρυσής Αυγής». Στη συνέχεια ο δράστης επιβιβάστηκε σε μηχανή και διέφυγε.

Επίθεση από ομάδα τουλάχιστον δέκα ατόμων κατήγγειλλε ότι δέχθηκε ο υποψήφιος βουλευτής   της Β’Αθήνας Ν. Κουράκος , έξω το 5ο ΕΠΑΛ Πετρούπολης, όπου πήγαινε να ψηφίσει μαζί με τον πατέρα του. Ο υποψήφιος βουλευτής αναφέρει πως οι δράστες τον γρονθοκόπησαν, αλλά πρόλαβε να αναγνωρίσει έναν εκ των νεαρών που του επιτέθηκαν. Στη συνέχεια πήγε στο Α.Τ. Πετρούπολης για να καταθέσει μήνυση.

topontiki.gr

Read more...

Το πρώτο ΔΕΙΓΜΑ...





 -Καλπάζει ο Αλέξης, με 7 μονάδες διαφορά.
-Πάνω από 4, ο Καμμένος.
-Ντέρμπι για την 3η θέση, μεταξύ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και Θεοδωράκη. 
-Στο όριο του 3% ο Παπανδρέου...
 Το πρώτο δείγμα που επεξεργάζονται αυτή την ώρα οι δημοσκόποι - και πιθανόν να είναι πολύ κοντά στο τελικό αποτέλεσμα- έχει ως εξής: 
ΣΥΡΙΖΑ: Από...
33,5 - 35,5
ΝΔ: Από 25,5-27,5

Ακολουθούν τα κόμματα με ποσοστά στα οποία οι δημοσκόποι συνυπολογίζουν μία μονάδα συν πλην:
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 6,4
ΠΟΤΑΜΙ: 6,2
ΚΚΕ: 5
ΠΑΣΟΚ: 4,5
ΑΝΕΛ: 4,3
ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ: 2,9

Θα επανέλθουμε με νεότερη ενημέρωση.... 

Read more...

Παπανδρέου: Εγγυόμαστε ελληνικό σχέδιο για επόμενη μέρα με δημοψήφισμα...


 Ο Γιώργος Παπανδρέου ψηφίζει - ΤΩΡΑ
Ο Γιώργος Παπανδρέου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα, λίγο μετά τις 11 το πρωί στο 320ο Εκλογικό Τμήμα στο Γυμνάσιο Ν. Ερυθραίας.
 Ο πρόεδρος του "Κινήματος Δημοκρατών" Σοσιαλιστών επανέλαβε την ανάγκη ο λαός να εκφραστεί μέσω δημοψηφίσματος για όλα τα...
σοβαρά θέματα που βρίσκονται προς διαπραγμάτευση.

«Βρισκόμαστε σε κρίσιμο σταυροδρόμι μπορούμε να τα βγάλουμε πέρα να αλλάξουμε την Ελλάδα,  να την απαλλάξουμε από βάρη και πελατειακό κατεστημένο, αρκεί να υπάρχει βούληση για συνεννοήσεις και συνεργασίες. Αρκεί να φτιάξουμε το δικό μας σχέδιο για αλλαγές και το σχέδιο να έχει την υπογραφή του ελληνικού λαού άμεσα, με δημοψήφισμα. Το Κίνημα Δημοκρατών-Σοσιαλιστών, αυτό πρεσβεύει και με ισχυρή εντολή στη Βουλή αυτό θα εγγυάται».

Read more...

Ο Κουτσούμπας ψηφίζει - ΒΙΝΤΕΟ



Εκλογές 2015
Ο Κουτσούμπας ψηφίζει - ΒΙΝΤΕΟ
O γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας ασκεί το εκλογικό του δικαίωμα στην Καλλιθέα.
"Καταρχήν να ευχηθώ καλή δύναμη σε όλους και σε όλες. Να πάμε να ψηφίσουμε όλοι με το χέρι στην καρδιά και με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη μέρα" δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Κουτσούμπας. 
Δείτε το βίντεο από το Mega:
http://www.enikos.gr/

Read more...

Alexis, Alexis...

Από την εποχή του Ανδρέα Παπανδρέου, είχε να γίνει τέτοιος χαμός. 
Δείτε τις φωτογραφίες...

ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ 

Πανζουρλισμός. Δεν μπορούσε να μιλήσει ο άνθρωπος. Τέτοια εικόνα είχαν να δουν οι Ελληνες από την εποχή της ανοδου του ΠΑΣΟΚ  στην εξουσία, το 1981,  με τον Ανδρέα Παπανδρέου. 
Εκατοντάδες...
κάμερες (από την Ταΐβάν, Ρωσία, ΗΠΑ, Ιταλία, Ιαπωνία κ.α.) σκέπασαν στην κυριολεξία τον Αλέξη Τσίπρα, στο εκλογικό κέντρο στην Κυψέλη, για να πάρουν μία φωτογραφία, μία δήλωση ακόμη και ενα βλέμμα από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ...
 




Read more...

Γιούχα στον Βενιζέλο...




 Αποδοκιμάστηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, την ώρα που πήγε να ψηφισει στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης. 
Δεκάδες κόσμος, που τον περίμενε έξω από το εκλογικό κέντρο, μόλις τον είδε να καταφθάνει, άρχισε να...
τον γιουχάρει άγρια, με τον ίδιο να χαμογελάει (από αμηχανία)...

Read more...

Άγνωστοι μετά τα μεσάνυχτα στο Μοσχάτο Έκαψαν εκλογικό περίπτερο του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών


Άγνωστοι πυρπόλησαν και έκαψαν τα ξημερώματα, εκλογικό περίπτερο του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, του Γιώργου Παπανδρέου στην περιοχή του Μοσχάτου.
andr
Έρευνες διεξάγει η Αστυνομία για τον εντοπισμό των δραστών.

http://www.matrix24.gr/

Read more...

Στην ουρά, για να ψηφίσει ο Κουβέλης...


 ΦΩΤΟ &  ΒΙΝΤΕΟ...
Στο Περιστέρι βρέθηκε για να ψηφίσει ο Φώτης Κουβέλης, μαζί με τον Χρυσόγελο ("Πράσινοι"-ΔΗΜΑΡ).
Αφού περίμεναν υπομονετικά στην ουρά, ο Κουβέλης μπήκε... 
πρώτος στο παραβάν για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, ενώ στη συνέχεια περίμενε τον Χρυσόγελο (να ψηφίσει), για τις καθιερωμένες δηλώσεις...



Read more...

Μπήκε, ψήφισε κι έφυγε σε χρόνο dt...




ΦΩΤΟ &  BINTEO...
Εμφανίστηκε αγουροξυπνημένος στο 310ο εκλογικό τμήμα Θεσσαλονίκης, το οποίο στεγάζεται στο 1ο δημοτικό σχολείο, στον Άγιο Ελευθέριο, ο Κ. Καραμανλής, έχοντας δίπλα του ενα μπουλούκι από υποψηφίους της ΝΔ.
Ο Καραμανλής, μπήκε, ψήφισε και την κοπάνησε σε χρόνο dt, χωρίς...
φυσικά να κάνει δηλώσεις...

Read more...

Ψήφισε με κόκκινη γραβάτα, ο Σαμαράς...


ΦΩΤΟ &  BINTEO...

ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Βιαστικός και φορώντας κόκκινη γραβάτα, πήγε να ψηφίσει στο εκλογικό κέντρο στην Πύλο. 
Ο Αντώνης Σαμαράς, όπως...
και ο Κ. Καραμανλής, άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα σε χρόνο dt, ενώ ξέχασε να παραλάβει την ταυτοτητα του.
Πριν μπει στην πολυτελή λιμουζίνα του, προχώρησε σε δηλώσεις, στοχεύοντας στους αναποφάσιστους. «Οι εκλογές αυτές είναι καθοριστικές για το μέλλον της χώρας και των παιδιών μας. Σήμερα θα αποφασίσουμε αν θα πάμε μπροστά με δύναμη, με ασφάλεια, με σιγουριά ή αν θα πάμε σε περιπέτειες», είπε μεταξύ άλλων. 
Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο...








Read more...