Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Επίθεση Χρυσαυγιτών σε μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, στο Κερατσίνι...




ΒΙΝΤΕΟ...
Προσαγωγές Χρυσαυγιτών στο Κερατσίνι μετά από επίθεση σε υποψήφιους της ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ. 
Μικροεπεισόδια νωρίτερα σε Πειραιά και...
Πετρούπολη. Προπηλακισμό υποψηφίου της από Χρυσαυγίτες καταγγέλλει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Μικροεπεισόδια νωρίτερα σε Πειραιά και Πετρούπολη.

Η καταγγελία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ:

«Οι φασίστες από το πρωί προσπαθούν να κάνουν επίδειξη δύναμης προπηλακίζοντας και τρομοκρατώντας αντιπροσώπους της Αριστεράς, και κυρίως της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΜΑΡΣ.

Στην Πετρούπολη έσπασαν το περίπτερο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΜΑΡΣ. Στο Κερατσίνι, από την ώρα που άνοιξαν τα εκλογικά κέντρα, οι υπόδικοι φασίστες της Χρυσής Αυγής γυρνούσαν προκαλώντας και απειλώντας, με επικεφαλής τον φασίστα Σαλούφα, που είναι ήδη υπόδικος για επίθεση σε μέλη της αντιναζιστικής πρωτοβουλίας και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Πειραιά.

Τελικά κατέληξαν να επιτεθούν σε αντιπροσώπους και υποψηφίους της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΜΑΡΣ και να προσπαθήσουν να τραυματίσουν τον Χρήστο Καραγιαννάκη, εργάτη από τη Ζώνη Περάματος, υποψήφιο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΜΑΡΣ και Αντιδήμαρχο Κερατσινίου. Όλα αυτά στο 5ο και 22ο σχολείο του Κερατσινίου, δίπλα στο σημείο δολοφονίας του Παύλου Φύσα και κάτω από το βλέμμα της αστυνομίας που δεν παρενέβη καν!

Την απάντηση την πήραν από τους αντιφασίστες και τα μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΜΑΡΣ, που έδιωξαν κλοτσηδόν τους φασίστες. Οι προκλήσεις των φασιστών θα απαντιούνται όπως πρέπει.

Καλούμε το λαό να τους απομονώσει και να τους στείλει στις τρύπες τους.
Ούτε στο Κερατσίνι ούτε πουθενά, τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά.»

Δείτε το βίντεο από το Κερατσίνι:




Μικρής έκτασης επεισόδιο σημειώθηκε στο  2ο Γυμνάσιο Καλλίπολης στον Πειραιά όταν ένας νεαρός μπήκε στον προαύλιο χώρο του σχολείου και γρονθοκόπησε εκλογικό αντιπρόσωπο της «Χρυσής Αυγής». Στη συνέχεια ο δράστης επιβιβάστηκε σε μηχανή και διέφυγε.

Επίθεση από ομάδα τουλάχιστον δέκα ατόμων κατήγγειλλε ότι δέχθηκε ο υποψήφιος βουλευτής   της Β’Αθήνας Ν. Κουράκος , έξω το 5ο ΕΠΑΛ Πετρούπολης, όπου πήγαινε να ψηφίσει μαζί με τον πατέρα του. Ο υποψήφιος βουλευτής αναφέρει πως οι δράστες τον γρονθοκόπησαν, αλλά πρόλαβε να αναγνωρίσει έναν εκ των νεαρών που του επιτέθηκαν. Στη συνέχεια πήγε στο Α.Τ. Πετρούπολης για να καταθέσει μήνυση.

topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: