Τρίτη 7 Απριλίου 2009

Μπόλαρης για υπόθεση Παυλίδη

http://krogias.blogspot.com/

Σήμερα λοιπόν, για το ΠΑΣΟΚ οι υποθέσεις των υποκλοπών, των καρτέλ, του ΓΕΡΜΑΝΟΥ, της SIEMENS, του Βατοπαιδίου, παραμένουν ανοιχτές. Και η ευθύνη και για την δημιουργία αυτών των σκανδάλων και για την επιχείρηση συγκάλυψης, ανήκουν αποκλειστικά στον Πρωθυπουργό, στην κυβέρνηση, σε όλους εμάς και στο σύστημα Σανιδά το οποίο όταν θα εκπνέει από τον Άρειο Πάγο, θα εκπνέει εδώ και η δυνατότητα παραπομπής αυτών των υποθέσεων.

Οι ευθύνες λοιπόν για την υλοποίηση επί 5ετία πολιτικών που παρήγαγαν ή λειτούργησαν ως μήτρα σκανδάλων καθώς και η σημαντική προσπάθεια συγκάλυψης και παραγραφής αυτών, ανήκουν στον Πρωθυπουργό ο οποίος δεν μπορεί να νομίζει ότι επειδή σήμερα θα παραπεμφθεί η υπόθεση Παυλίδη σε προκαταρκτική Επιτροπή, τάχα έχει άλλοθι για τις υπόλοιπες. Σε καμία περίπτωση.

Σας καλούμε να συμβάλλετε ώστε όχι μόνο στην υπόθεση αυτή, για τη σύσταση της προκαταρκτικής, για να δώσουμε την ευκαιρία στον πρώην Υπουργό ν' αποδείξει ότι τα πράγματα δεν είναι όπως κατηγορούνται, δεν είναι όπως φαίνονται στην δικογραφία, για να μπορεί και ο ίδιος κι εμείς να κυκλοφορούμε έξω χωρίς συνθήματα και συναισθήματα ενοχής.

Σας καλούμε να μεριμνήσετε με την δική σας ξεχωριστή πολιτική προσωπική ευθύνη ο καθένας, ώστε μέχρι τέλος Ιουνίου να διαλευκανθούν εδώ χωρίς παραγραφή όλες οι μεγάλες υποθέσεις που ταλανίζουν τον ελληνικό λαό.

Γι' αυτό σας καλούμε όχι μόνο σήμερα να στηρίξετε αυτή την υπόθεση, αλλά να έχετε πρωτοβουλίες και για τις υπόλοιπες. Σας ευχαριστώ πολύ.

Όλη η ομιλία του Μάρκου Μπόλαρη εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: