Τετάρτη 8 Απριλίου 2009

Στα πράσα το σκάνδαλο των λιμενοφυλάκων...

[untitled.jpg]

Με στυλό και με ...μολύβι
θα διορθωθούν τα γραπτά για να μπορούν να γίνουν αλλοιώσεις!
Το Press-gr αποκαλύπτει νέα στοιχεία.
Να επέμβει ο εισαγγελέας του Ναυτοδικείου
.
Από τον Σπύρο Νικολάου


Θυμάστε που αποκαλύψαμε ότι η επιχείρηση αδιαφάνεια βρίσκει σάρκα και οστά στον γραπτό διαγωνισμό των λιμενοφυλάκων που έγινε το Σάββατο και την Κυριακή 14 και 15 Μαρτίου στα ΤΕΙ Αιγάλεω; (Διαβάστε τι είχαμε γράψει εδώ).
Ο διαγωνισμός ήταν για περίπου 600 και οι συμμετοχές γύρω στις 5.000. Αποκαλύπταμε οτι εκτός των άλλων είχε δοθεί εντολή η διόρθωση των γραπτών να γίνει με μολύβι για να μπορούν να αλλοιώσουν την βαθμολογία μετά το διαγωνισμό, προκειμένου να επιλεγούν οι "κολλητοί".
Σημερινές πληροφορίες αναφέρουν ότι αναδεικνύονται νέες μεθοδεύσεις στην έκδοση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού των Λιμενικών.
Ο "εγκέφαλος" υπουργός Ναυτιλίας Αναστάσης Παπαληγούρας φέρεται να έχει δώσει συγκεκριμένα κατεύθυνση στους διορθωτές του διαγωνισμού, τα γραπτά που θα βαθμολογούνται:
από 1-6 να υπογράφονται με στυλό
από 7-17 με μολύβι
από 18-20 με στυλό.
Κι αυτό ώστε με βάση τις λίστες των "ημετέρων" να μπορεί να αλλοιώσει τις βαθμολογίες η Επιτροπή που θα ανοίξει τα γραπτά, εντελλομένη από τον κ. Παπαληγούρα. Δηλαδή, αυτοί που δεν έχουν καμιά τύχη και οι αριστούχοι είναι οι δύο κατηγορίες που δεν θα "θιγούν", γι' αυτό και η βαθμολόγη θα γίνει με στυλό. Η ενδιάμεση κατηγορία θα έχει ...μολύβι για να μπορούν να γίνουν οι "διορθώσεις".
-Δεν είναι αυτό πολιτική φαυλότητα;
-Ο εισαγγελέας του Ναυτοδικείου προτίθεται να ελέγξει τα γραπτά πριν παραδοθούν στην Επιτροπή;

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνέχεια...
http://press-gr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: