Τρίτη 2 Ιουνίου 2009

Νέα κίνηση! Οι Γ. Μαντζουράνης και Βασ. Χειρδάρης προσφεύγουν...


....στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο και καταθέτουν "ασφαλιστικά μέτρα" για να τους δοθούν όλα τα έγγραφα της δικογραφίας για την Siemens που αποκρύπτονται!

.
Kαταιγιστικές οι εξελίξεις στην υπόθεση της Siemens. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά την άρνηση των ελληνικών ανακριτικών αρχών να τους χορηγήσουν όλα τα έγγραφα της σχετικής δικογραφίας οι δικηγόροι Γιάννης Μαντζουράνης και Βασίλης Χειρδάρης (ο οποίος είναι ειδικός σε θέματα Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου) προσφεύγουν για λογαριασμό του κατηγορούμενου Γ. Σκαρπέλη στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων καταθέτοντας αίτηση ασφαλιστικών μέτρων προκειμένου να τους παραδοθούν "όλα ανεξαιρέτως τα έγγραφα".
Στη σχετική δήλωση, οι δύο έγκριτοι νομικοί τονίζουν:
"Η πεισματική άρνηση των ελληνικών ανακριτικών και εισαγγελικών αρχών να χορηγήσουν όλα τα έγγραφα της δικογραφίας ακόμα και μετά την έκδοση Βουλεύματος του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών κατέστησε αναπόφευκτη την κατάθεση Αίτησης του Γ. Σκαρπέλη, δια των δικηγόρων Ιωάννη Κ. Μαντζουράνη και Βασιλείου Κ. Χειρδάρη, στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, με την ελπίδα ότι μέσω Στρασβούργου θα αποκαλυφθεί ό,τι πάση θυσία επιδιώκεται να αποκρυβεί στην Αθήνα".
Η υπόθεση παίρνει ευρωπαϊκές διαστάσεις και αναμένεται να έχει ακόμη πιο ενδιαφέρουσες εξελίξεις...

http://press-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: