Παρασκευή 24 Απριλίου 2009

To ΠΑΣΟΚ ζήτησε εκ νέου Προανακριτική για το Βατοπέδι.

Eπιβεβαιώθηκε (πάλι) το Press-gr...

http://press-gr.blogspot.com/
Τι θα κάνουν τώρα οι βουλευτές της ΝΔ;
..
Του Στάθη Παλαιολόγου

Επιβεβαιώθηκαν για άλλη μια φορά οι πληροφορίες του Press-gr (διαβάστε εδώ). Το ΠΑΣΟΚ επανενεργοποιεί την πρότασή του για σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής σχετικά με την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου και ζητά να εγγραφεί η πρόταση αυτή στην ημερήσια διάταξη της Βουλής κατά την ερχόμενη εβδομάδα.
Με τον τρόπο αυτό, θα πρέπει να σταλεί η δικογραφία για την υπόθεση, που επιμένει να την κρατά στο συρτάρι του ο Γ. Σανιδάς, στη Βουλή.
Το αίτημα αυτό του ΠΑΣΟΚ μετέφερε πριν από λίγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπός του Ευ. Βενιζέλος στον πρόεδρο της Βουλής Δημ. Σιούφα ο οποίος απάντησε ότι θα το θέσει στην Ολομέλεια της Βουλής μόλις επαναλάβει τις εργασίες της την ερχόμενη εβδομάδα.
Δια του κ. Βενιζέλου το ΠΑΣΟΚ ζήτησε δημοσίως και από τον κ. Σανιδά να στείλει τη δικογραφία στη Βουλή αλλά εκείνος, με έγγραφη ανακοίνωση, επιμένει στις θέσεις του και δεν την στέλνει.
Εναπόκειται δηλαδή τώρα...
στην κοινοβουλευτική πλειοψηφία της ΝΔ - και στον κάθε βουλευτή της ΝΔ χωριστά- να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Θα θελήσουν να έρθουν όλα στο φως ή θα συνεργήσουν στη συγκάλυψη; Τι θα κάνουν όσο κόπτονται για τη διαφάνεια και την εντιμότητα; Ιδού η Ρόδος...

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε ολόκληρο το δημοσίευμα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: