Παρασκευή 24 Απριλίου 2009

Αποκαλύψεων συνέχεια... Βόλεψε και το σύζυγό της...

http://press-gr.blogspot.com/

η γεν. γραμματέας του υπ. Παιδείας!
,
Τον διόρισε εκπρόσωπο του υπουργείου σε οργανισμό για την επαγγελματική κατάρτιση των φυλακισμένων και το έκαναν ...οικογενειακή υπόθεση!
Πνέει μένεα με τον Αρη ο Στυλιανίδης...
. .
Γράψατε ότι η γενική γραμματέας του υπουργείου Παιδείας Νίκη Γκοτσοπούλου - Μπαμπασίδη έδωσε κι αυτή ...εξετάσεις και προσλήφθηκε, μέσα στους 55, ως επιστημονικό προσωπικό στον φωτογραφικό διαγωνισμό του υπουργείου Άμυνας. (Διαβάζω σχετικά εδώ). Και νομίζετε ότι κάτι αποκαλύψατε...
Εγώ, ως Τρυποκάρυδος, έχω καλύτερο θέμα!
Λοιπόν, κατά την ίδια περίοδο που η κυρία γενική γραμματέας έδινε ...εξετάσεις για να ...μπεί στο δημόσιο, έκανε και κάτι άλλο. Φρόντιζε και για τον σύζυγό της.
Ναι, την 1η Απριλίου ο Κυριάκος Μπαμπασίδης, ο συζύγος της, οριζόταν ως εκπρόσωπος του υπουργείου Παιδείας (στο οποίο εκείνη είναι γενική γραμματέας) στο Διοικητικό Συμβούλιο του φορέα "Επάνοδος" του υπουργείου Δικαιοσύνης.
Η «ΕΠΑΝΟΔΟΣ» είναι Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου με σκοπό "την επαγγελματική κατάρτιση και στήριξη των κρατουμένων, την αποκατάσταση και την εν γένει ομαλή κοινωνική επανένταξη των αποφυλακιζομένων".
Κι επειδή ξέρω πόσο καχύποπτοι είσαστε, σας βρήκα και τη σχετική υπουργική απόφαση διορισμού του...
Το έκαναν δηλαδή ...οικογενειακή υπόθεση!
Σημειώνω κι εγώ ότι ο Κυριάκος Μπαμπασίδης είναι ο θανάσιμος τοπικός εσωκομματικός αντίπαλος του Ευριπίδη Στυλιανίδη στην Ροδόπη (για διαβάστε κι εδώ). Ήταν υποψήφιος βουλευτής και το 2007 και τώρα θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τη φθορά του για να εκλεγεί αυτός. Η πολιτική βοήθεια που έχει λοιπόν, μέσω της συζύγου του, από τον Άρη Σπηλιωτόπουλο -τον άλλο νεοδελφίνο της καραμανλικής πτέρυγας- είναι σημαντική προς αυτή την κατεύθυνση. Γι' αυτό και ο Ευριπίδης πνέει μένεα με τον Άρη...

Δεν υπάρχουν σχόλια: