Τρίτη 24 Μαρτίου 2009

ΠΡΩΙΝΟ ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΓΙΑΝΝΑΣ - ΨΥΧΑΡΗ ΣΤΟΝ ΔΟΛ!...

http://diethneskafeneio.blogspot.com

Η είδηση ακούγεται απίστευτη, αλλά δεν είναι. Είναι πέρα για πέρα αληθινή. Στις 10.30 το πρωί η λιμουζίνα της Γιάννας Αγγελοπούλου σταμάτησε στον Δ.Ο.Λ. και ο οδηγός της πάρκαρε στο γκαράζ της πίσω εισόδου για να μην γίνει από κανέναν αντιληπτός. Η Γιάννα Αγγελοπούλου, οδηγήθηκε αμέσως στον έκτο όροφο και συναντήθηκε με τον Στ. Ψυχάρη, με τον οποίον είχαν να πουν καλημέρα από το 2006. Στην συνάντηση μπήκαν κάποια στιγμή και ο νομικοί του Δ.Ο.Λ. Η συζήτηση αφορούσε εξαγορές, συγχωνεύσεις ΜΜΕ και γενικά τρόπους συνεργασίας των δυο πλευρών.
Με δεδομένη την ρευστότητα που έχει η πλευρά Αγγελοπούλου μετά την πώληση και των 17 πλοίων του Θ. Αγγελόπουλου και τις υψηλές δανειακές υποχρεώσεις το επιχειρηματικό πάντρεμα των δυο ανοίγει πολλές και εναλλακτικές σχέσεις συνεργασίας.
Θα μπορούσαν να συμβούν από τα πιο πιθανά μέχρι πιο απίθανα σενάρια. Από την είσοδο της Γιάννας Αγγελοπούλου στον ΔΟΛ, μέχρι την είσοδο του ΔΟΛ στον Ελεύθερο Τύπο. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε εάν η Γιάννα Αγγελοπούλου εξακολουθεί να ενδιαφέρεται ακόμα για τον έλεγχο του Μεγάρου Μουσικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: