Σάββατο 11 Απριλίου 2009

Βράβευση Παπανδρέου για την προσφορά του στην Ηλεία


Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου τιμήθηκε από τη Νομαρχία Ηλείας για την προσφορά του στην αποκατάσταση των πυρόπληκτων περιοχών του νομού, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο του Γ΄ Φεστιβάλ Ελαιολάδου και Ελιάς.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε στην απόφασή του να διατεθεί το 30% της ενίσχυσης του ΠΑΣΟΚ από τον κρατικό προϋπολογισμό για τις ανάγκες της πυρόπληκτης Ηλείας και τόνισε ότι «καταθέσαμε πολιτικό λόγο που ταυτίστηκε με πολιτική πράξη».

«Μετά τις εκλογές που θα είμαστε, λαού θέλοντος, κυβέρνηση», είπε ο κ. Παπανδρέου περισσότερες πληροφορίες, «θα κάνουμε πράξη την δέσμευσή μας για ένα «πράσινο» αναπτυξιακό πρότυπο, εξασφαλίζοντας την ισόρροπη περιφερειακή ανάπτυξη, ενώ σε ότι αφορά την Ηλεία θα προχωρήσουμε σε ανασυγκρότηση που θα επιβλέπω προσωπικά εγώ».

Ο κ. Παπανδρέου είπε ότι το ΠΑΣΟΚ είχε καταθέσει υπό μορφή νομοσχεδίου πρόταση ανασυγκρότησης και ανάπτυξης της περιοχής, η οποία απερρίφθη από την κυβέρνηση, και πρόσθεσε ότι «με επίκεντρο τη Νέα Ολυμπία, η περιοχή θα γίνει παράδειγμα για την Ελλάδα».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε επίσης στις υποτροφίες που δόθηκαν σε φοιτητές από τις πυρόπληκτες περιοχές και ολοκλήρωσε λέγοντας πως «στα τέλη Απριλίου ολοκληρώνεται ο διαγωνισμός που είχε προκηρύξει το ΠΑΣΟΚ για την κατάθεση προτάσεων ανασυγκρότησης της περιοχής, με τις καλύτερες προτάσεις να βραβεύονται και οικονομικά, αλλά και συμπεριλαμβανόμενες στο πρόγραμμα του Κινήματος».

Σημειώνεται ότι πριν την έναρξη της εκδήλωσης ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επισκέφθηκε όλα τα περίπτερα του Φεστιβάλ.

http://news.pathfinder.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: