Παρασκευή 3 Απριλίου 2009

Από την ψυχρώ απόπειρα δολοφονίας αστυνομικών...


"Σοκ και δέος..."
.
Από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων
και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ.

Αντιπροσωπείες των Ομοσπονδιών μας, βρέθηκαν σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» για να συμπαρασταθούν στους δύο τραυματισμένους συναδέλφους μας.
Εκφράζοντας την έντονη αγωνία του αστυνομικού κόσμου, συνομίλησαν με τους συγγενείς του συναδέλφου που νοσηλεύεται στην Εντατική Μονάδα, ευχήθηκαν να ξεπεράσει τον κίνδυνο και να επιστρέψει υγιής στην οικογένειά του, ενώ στην συνέχεια επισκέφθηκαν στον θάλαμό του τον άλλο συνάδελφό μας και του μετέφεραν τις ευχές όλων μας για ταχεία ανάρρωση, διαβεβαιώνοντάς τον ότι το συνδικαλιστικό μας κίνημα αγωνίζεται για την θωράκιση όλων των συναδέλφων από τους παντοειδείς κινδύνους που τους απειλούν.
Το νέο κρούσμα εν ψυχρώ απόπειρας δολοφονίας αστυνομικών, που προκαλεί, για άλλη μια φορά μέσα σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα, σοκ και δέος στην ελληνική κοινωνία, δεν...
προσφέρεται για εκμετάλλευση από κανέναν, παρά μόνο για ενδελεχή ανάλυση των υπηρεσιακών – επιχειρησιακών παραμέτρων, έτσι ώστε να γίνουμε όλοι «σοφότεροι» και αποτελεσματικότεροι.
Όταν ο άτυχος συνάδελφός μας δίνει τη μάχη της ζωής του, δεν επιτρέπεται σε κανέναν να οδηγείται σε αυθαίρετες κρίσεις, ερμηνείες ή εικασίες.
Οι μόνοι που οφείλουν να το πράξουν -και το απαιτούμε- είναι οι αρμόδιες υπηρεσίες, ούτως ώστε όλοι μας, από την πολιτική ηγεσία μέχρι και τον τελευταίο πολίτη της χώρας μας να ξέρουμε γιατί και από ποιόν κινδυνεύουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: