Κυριακή 23 Αυγούστου 2009

ΚΑΙΓΕΤΑΙ Ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ - Η ΦΩΤΙΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΛΗ!


Φόβοι ότι η φωτιά θα πλησιάσει επικίνδυνα την Πολιτεία και την Εκάλη μετά τον Διόνυσο, που η φωτιά έχει αγγίξει τις αυλές των σπιτιών εκφράζει η Πυροσβεστική Υπηρεσία. Η φωτιά κατακαίει την περιοχή από τον Μαραθώνα έως την Παλλήνη. Μάλιστα, η κατάσταση στην Παλλήνη είναι πολύ δύσκολη, όπως και στο Πικέρμι και στον Αγιο Στέφανο, όπου εκκενώθηκαν... σπίτια.
Το πρωί της Κυριακής οι άνεμοι πνέουν πολύ δυνατοί στην Αττική, ενώ η πρόβλεψη της ΕΜΥ δεν είναι ευοίωνη, αφού κάνει λόγο περαιτέρω αύξησης της έντασής τους.
Όπως έγινε γνωστό από τη Γενική Γραμματεία της Πολιτικής Προστασίας, δόθηκε εντολή για εκκένωση του Αναρρωτηρίου Πεντέλης (παλιό ΠΙΚΠΑ). Τα 28 παιδιά του Αναρρωτηρίου θα μεταφερθούν με λεωφορείο της ΕΘΕΛ σε ασφαλή χώρο, με τη μέριμνα της ΜΚΟ της Εκκλησίας της Ελλάδας, «Αλληλεγγύη».
Επιπλέον, για προληπτικούς λόγους, εξαιτίας του καπνού, αποφασίστηκε και η εκκένωση του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης, (Παλιό Νταού) με τη μεταφορά με ασθενοφόρα των 15 από τα 16 συνολικά παιδιά που φιλοξενούσε, στο Αγλαΐα Κυριακού, και το άλλο παιδί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Σισμανόγλειου.
fimotro.

Δεν υπάρχουν σχόλια: