Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh5nx3U50RpPS7j_uZiFhWlGvzy4U09aADqntzhj07ieJPxfDeCZmjZzR50wwRYblDCzsgzx7Da0QZrLcX8jqEey-SJwaq93gZTTfv_EyFSmSwjEre_9Nx18IflEvxO-X7zAKYdOEbGU9Q/s1600/FOTO+ZERBA.jpg

Χαιρόμαστε που ο κ. Θ. Τούντας, Υποψήφιος Δήμαρχος της δημοτικής παράταξης Ανεξάρτητη Ανανεωτική Κίνηση « Γαλάτσι 21ος αιώνας», μας αντιγράφει και καταγγέλλει έστω και αργοπορημένα τη σημερινή δημοτική αρχή για την «προπαγανδιστική φυλλάδα» που εκδίδει και χρεώνεται στους πολίτες του Γαλατσίου.

Η κ. Έλενα Ζέρβα, υποψήφια δήμαρχος, κατήγγειλε το γεγονός κατά τη διάρκεια της ομιλίας της στα Καραγιαννέϊκα στις 27/9/10.

Στο συγκεκριμένο έντυπο αναφέρονται όλοι οι Δημοτικοί Συνδυασμοί που κατέρχονται στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές στο Δήμο Γαλατσίου, εκτός από τον δικό μας "Πρωτοβουλία Πολιτών ΠΡΑΣΙΝΟ ΓΑΛΑΤΣΙ".

Η κ. Ζέρβα επικοινώνησε τηλεφωνικά το Σάββατο στις 25/9 με τον κ. Τσίρο και του ζήτησε να αποσύρει το έντυπο και να μην εκδοθεί άλλο ανάλογο "προσβλητικό" έντυπο καθ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, εφ όσον χρεώνεται ο πολίτης και κατ επέκταση, κατασπαταλάται δημόσιο χρήμα.

Ο κ. Τούντας που ήταν αντιπολίτευση, καθ ολη τη διάρκεια της 4ετίας, δεν φάνηκε να ενοχλείται καθόλου από αυτήν την κατασπατάληση, όταν προβαλλόταν η δημοτική του παράταξη στις προηγούμενες εκδόσεις του εντύπου.

Πρωτοβουλία Πολιτών ΠΡΑΣΙΝΟ ΓΑΛΑΤΣΙ

Με την υποψήφια δήμαρχο

Έλενα Ζέρβα

Δεν υπάρχουν σχόλια: