Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Die Welt: Κατώτερος των περιστάσεων ο Παπαδήμος! ...



Έναν Λουκά Παπαδήμο κατώτερο των περιστάσεων και εγκλωβισμένο στα κόμματα, παρουσιάζει η γερμανική εφημερίδα Die Welt, υποστηρίζοντας πως ο απολογισμός της κυβέρνησης συνεργασίας είναι χειρότερος του αναμενομένου και... οι προσδοκίες δυόμιση μήνες μετά , "έκαναν φτερά" στο Βερολίνο, τις Βρυξέλλες, την Ουάσιγκτον, αλλά και την Αθήνα!

«Στην πράξη, ο απολογισμός της κυβέρνησης Παπαδήμου είναι φτωχός. Ο πρωθυπουργός πέτυχε να κάνει μικρές μεταρρυθμίσεις, όπως οι αποφάσεις τις προηγούμενης εβδομάδας για διευκόλυνση της ίδρυσης επιχειρήσεων. Σαφώς μακρύτερη είναι όμως η λίστα των μεταρρυθμίσεων που έμειναν στάσιμες», τονίζει.

Μάλιστα συγκρίνει τον Λουκά Παπαδήμο με έναν άλλο νέο, τεχνοκράτη πρωθυπουργό,αυτόν της Ιταλίας: «Ενώ ο πρωθυπουργός της Ιταλίας Μόντι επιδεικνύει ζήλο στον πολιτικό αγώνα, ο Λουκάς Παπαδήμος εμφανίζεται εμφανώς αδύναμος». Τέλος, παρά τις δημοσκοπήσεις που δείχνουν ότι ο Λουκάς Παπαδήμος χαίρει της αποδοχής του 55% των ερωτηθέντων, αυτό «δεν θα διαρκέσει πολύ, μέχρι τη στιγμή που η δυσαρέσκεια έναντι των πολλών θα φτάσει και στον έναν που βρίσκεται στην κορυφή»καταλήγει η εφημερίδα.
metrogreece.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: