Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Θα αλλοιώσει τη θέληση της βάσης του ΠΑΣΟΚ το Εθνικό Συμβούλιο;...



Η μάχη του Ευάγγελου Βενιζέλου για την αποφυγή της εκλογής από τη βάση ήταν κάτι παραπάνω από σκληρή. Δυστυχώς για εκείνον, δεν τα κατάφερε. Δεν επηρεάστηκε κανείς ούτε από την... επίθεση-φιάσκο δήθεν αναρχικών σε βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στο Παγκράτι, ούτε από τις οικονομικές δυσκολίες που πράγματι υπάρχουν.

Οριστικά, στις 18 Μαρτίου οι φίλοι και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ θα εκλέξουν το νέο αρχηγό του Κινήματος.

Φαίνεται ότι το τελευταίο όπλο του Ευάγγελου Βενιζέλου είναι η επιρροή του στους κομματικούς γραφειοκράτες οι οποίοι πια...

...δεν εκπροσωπούν κανέναν.

Το ΠΑΣΟΚ κινδυνεύει να προσέλθει στη βάση προτείνοντας στην κοινωνία υποψηφίους που επιλέχθηκαν από τη σύνθεση ενός Εθνικού Συμβουλίου η οποία από χρόνια δεν έχει ανανεωθεί. Θα βρεθούν 94 μέλη του Ε.Σ να προτείνουν το Γιάννη Ραγκούση ή το Μιχάλη Χρυσοχοϊδη για αρχηγό του ΠΑΣΟΚ; Ακόμα και ο Παπουτσής αδυνατεί μέχρι στιγμής να συγκεντρώσει έναν τέτοιο αριθμό.

Θα παραδοθεί το κόμμα στον Ευάγγελο Βενιζέλο με μόνο αντάλλαγμα την πολιτική επιβίωση των κομματικών δεινοσαύρων; Θυμίζω ότι το 2007 η συγκεκριμένη διάταξη του καταστατικού δεν εφαρμόστηκε κι έτσι βρέθηκε χώρος και για τις τρεις υποψηφιότητες.

parapolitiki.com


Δεν υπάρχουν σχόλια: