Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Αποχώρησε από τη ΔΗΜ.ΑΡ. στις Κυκλάδες λόγω των προσχωρήσεων από το ΠΑΣΟΚ...


Από το http://santoriniostypos.blogspot.com/

Άμεση υπήρξε η αντίδραση της Γεωργίας Βαρελά, που επρόσκειτο στο κόμμα του Φώτη Κουβέλη και η οποία αποχώρησε από τηνκομματική ομπρέλα της Δημοκρατικής Αριστεράς με αφορμή την προσχώρηση των διαγραφέντων του Πασοκ.
Η ίδια είχε γνωστοποιήσει εξ αρχής τη θέση της σε συνάρτηση με τη ληφθείσα απόφαση του κ. Κουβέλη. Αναφορικά με τη συγκεκριμένη στάση της υποστήριξε, “Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και την πορεία που...
αποφάσισε να τραβήξει η ΔΗΜ.ΑΡ., δεν θα μπορέσω να υπερασπιστώ τη νέα μας ταυτότητα ούτε σε εθνικό επίπεδο, πόσο δε μάλλον σε τοπικό. Αποχωρώ από το κόμμα και χωρίς μικροψυχία εύχομαι, για το καλό των πολλών, να κάνω εγώ λάθος. Και βέβαια ισχύει ότι στα θέματα που θα έχουμε κοινές απόψεις, θα τα υπερασπίζομαι όπως πάντα”.
------------------------------------------------------
Η Γ. Βαρελά , χημικός μηχανικός και υπάλληλος του Δήμου Σύρου Ερμούπολης, υπήρξε μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής γραμματέας της Ν.Ε. Κυκλάδων του Συνασπισμού που ακολούθησε την Ανανεωτική Πτέρυγα και εντάχθηκε στη ΔΗΜΑΡ, αμέσως μετά την ίδρυσή της.
Σε ρεπορτάζ σε τοπικά έντυπα και ιστοσελίδες αναφέρεται ως φαβορί για υποψήφια της ΔΗΜΑΡ στις Κυκλάδες «πριν όμως ξεκινήσει το φλερτ της Δημοκρατικής Αριστεράς με τον Γιώργο Παπαμανώλη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: