Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ


Τα επόμενα βήματα της ανασύστασης του ΠΑΣΟΚ παρουσιάζει ο Eυάγγελος Βενιζέλος


Τα επόμενα βήματα της ανασύστασης του ΠΑΣΟΚ παρουσιάζει ο Eυάγγελος Βενιζέλος
Συνεδριάσει σήμερα το πρωί η Οργανωτική Γραμματεία του ΠΑΣΟΚ στην οποία ο Ευάγγελος Βενιζέλος αναμένεται να παρουσιάσει τα επόμενα βήματα της πολιτικής και οργανωτικής ανασύστασης της παράταξης. 
Ταυτόχρονα, θα συμπληρωθεί το μεταβατικό οργανωτικό σχήμα με τη συγκρότηση των τομέων, τον ορισμό των υπευθύνων σε περιφερειακό και νομαρχιακό επίπεδο, τον αναπροσανατολισμό του ΙΣΤΑΜΕ και τις επαφές με κόμματα.
Mετά την καταιγίδα που ξέσπασε στο ΠΑΣΟΚ με τον καυγά του κ. Βενιζέλου με τον Μιχάλη Καρχιμάκη και την καταψήφιση του νομοσχεδίου για τα ΑΕΙ από έξι βουλευτές του κόμματος, στην Ιπποκράτους, τονίζουν ότι η ηγεσία του Κινήματος, δεν πρόκειται να ανακυκλώσει τη συζήτηση για τα εσωτερικά του ΠΑΣΟΚ.
«Στο ΠΑΣΟΚ τους θέλουμε όλους κοντά μας», αναφέρεται χαρακτηριστικά, και προστίθεται ότι «κατανοούμε πόσο δύσκολη είναι η νέα εποχή για πολλά στελέχη μας, συνηθισμένα σε άλλους ρόλους, που είναι τώρα εκτός κυβέρνησης ή και εκτός Βουλής». 
Αναμφίβολα, ο κ. Βενιζέλος αποφεύγει να πάρει πάνω του το βάρος της οριστικής ρήξης με τα κορυφαία στελέχη ενώ το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ το φθινόπωρο αναμένεται να είναι ένα από τα κρισιμότερα στην ιστορία του κόμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: