Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Επέμβαση των ΜΑΤ στο κτίριο Πληροφοριακών Συστημάτων για την κατάληψη της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ

Νέα προσαγωγή του Ν.Φωτόπουλου


O πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ Ν.Φωτόπουλος είχε συλληφθεί ξανά στη διάρκεια κατάληψης στο κτίριο Πληροφοριακών Συστημάτων πριν από περίπου ένα χρόνο
O πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ Ν.Φωτόπουλος είχε συλληφθεί ξανά στη διάρκεια κατάληψης στο κτίριο Πληροφοριακών Συστημάτων πριν από περίπου ένα χρόνο   (Φωτογραφία:  Phasma )

Αθήνα
Επέμβαση πραγματοποίησαν αργά το βράδυ της Κυριακής οι δυνάμεις των ΜΑΤ στο κτίριο Πληροφοριακών Συστημάτων της ΔΕΗ, στη λεωφ. Μεσογείων, το οποίο τελούσε για λίγες ώρες υπό κατάληψη από τη ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ.
Στη διάρκεια της επέμβασης, πραγματοποιήθηκαν 18 προσαγωγές συνδικαλιστών -μεταξύ αυτών και ο πρόεδρος ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ Ν.Φωτόπουλος.
Η κατάληψη στο κτίριο Πληροφοριακών Συστημάτων πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής, προκειμένου, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, να αναζητηθούν στοιχεία σχετικά με το τέλος ακινήτων που εισπράττεται μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, για να αποδειχθεί ότι «πληρώνουν μόνο τα κορόιδα».
Σύμφωνα με τον Ν.Φωτόπουλο, αυτό που συμβαίνει αποτελεί «σκάνδαλο απέναντι στο φτωχό λαό».

Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ είχε προαναγγείλει ότι η κατάληψη θα συνεχιζόταν έως ότου τεκμηριωθούν με στοιχεία τα όσα καταγγέλλει και τα οποία σκόπευε να παρουσιάσει σε συνέντευξη Τύπου.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: