Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

ΔΥΣΦΟΡΙΑ ΣΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ Βενιζέλος: Στο ΠΑΣΟΚ υπάρχουν κηπουροί και αλεξιπτωτιστές



venizelos-sto-pasok-yparxoyn-kipoyroi-kai-aleksiptotistes 
Ενοχλημένα αισθάνονται στελέχη του ΠΑΣΟΚ που ενω τους πηρε τηλεφωνο ο κ. Βενιζελος για να παραστουν στην πρωτη συνεδριαση της ΚΟΕΣ εκεινος μεσα απο την ομιλια του, τους πεταξε οπως λενε βορα στους πολιτικους αντιπαλους.


Ο προεδρος του ΠΑΣΟΚ λενε τα στελέχη αυτα, αντί να ενώσει το κομμα , που ετσι και αλλιως το εχει περιορίσει , κανει ακριβως το αντιθετο το μοιράζει στα δύο με συνεπεια να μην μπορει στη συνεχεια να κεφαλοποιησει την πολιτικη του.

Στελεχος που βρισκεται κοντα στον κ. Βενιζελο της νεώτερης γενιάς , ελεγε σε πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ ευτυχως που ηρθαν και οι Παπανδρεικοί γιατι αλλιως η αιθουσα θα ηταν αδεια.

Αλλος παλι, πρώην υπουργος του ΠΑΣΟΚ, ελεγε οτι ο κ. Βενιζελος εχει λαθος τακτικη. Ποτε καλεί τα στελέχη και ποτε τα διώχνει, και αυτο εχει κανει δυσκολότερο το μηνυμα που θέλει να εκπέμψει.

Στην ομιλια του ο κ. Βενιζελος μιλησε γις κηπουρούς και αλεξιπτωτιστές:

«Υπαρχουν φωνες, που λενε με άνεση οτι το ΠΑΣΟΚ δεν εχει καθαρη γραμμη. Που ηταν ολοι αυτοι το Μάιο του 2010 οταν αγωνιζόμουνα να επιβάλω την αποψη μου για 180 στη βουλη. ΥπαρχουνΚηπουροί και αλεξιπτωτιστές. Καθε παρουσία τους στα μιντια ειναι προβλημα για το ΠΑΣΟΚ . Υπονομεύουν την παραταξή μας, έκδηλη η εχθρότητα επικοινωνιακών τίτλων, επενδύουν στους ισχυρούς , τη ΝΔ και τους συμπαθείς τη ΔΗΜΑΡ.

Το οριζόντιο κομμα της δραχμής ενοχληθηκε που η χωρα στάθηκε όρθια. Στελνω μηνυμα σε ολους το ΠΑΣΟΚ θα ειναι απαράβατα το κομμα του γενικού συμφέροντος.»

Ηχηρή ηταν η απουσία ορισμενων στελεχων Διαμαντοπούλου, Βασω Παπανδρεου, ενω με νοημα ο κ. Λοβερδος πηγε στο χώρο για μολις 11 λεπτα και στη συνεχεια αποχώρησε...
http://newpost.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: