Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

"Πες την αλήθεια ρε!"...




Τι συνδέει Λεωνίδα Γρηγοράκο και Χρήστο Ράπτη...
smartpost.gr

Γρηγοράκος, σήμερα: “Η παρέα του Γιώργου Παπανδρέου ευθύνεται για όλα”.

Πες την αλήθεια ρε. Για μια φορά στη ζωή σου. Ποτέ δεν γούσταρες τον Γιώργο. Με το... στανιό έβγαζες χαμόγελο στη νίκη των εκλογών του 2009. Φοβόσουνα αυτές τις νεωτερικότητες, φοβόσουνα ότι θα σου κόψει το ρουσφέτι και το μπαλαμούτι, ολα τα ωραία που σε έκαναν τρανό βουλευτή Λακωνίας τόσα χρόνια. Και όντως έτσι έγινε. Ο ΓΑΠ σταμάτησε το διακομματικό και διαχρονικό πάρτι στο οποίο συμμετείχες και εσύ. Πες την αλήθεια ρε. Τα πήρες στο κρανίο. Εσύ και καμιά δεκαριά ακόμα, ξέρεις εσύ, περιμένατε την ώρα και τη στιγμή να ξεφορτωθείτε αυτόν τον περίεργο, με τους νέους περίεργους που είχε γύρω του. Έσκαβες, έσκαβες και τελικά σου έκατσε. Πες την αλήθεια ρε.

Χρήστος Ράπτης (ιδιοκτήτης του iefimerida), σήμερα: “Οι κηπουροί του Γιώργου: Μοιραίοι, άβουλοι (και ολίγον απατεωνίσκοι;)”.

Πες την αλήθεια ρε.
Για μια φορά στη ζωή σου. Ότι ο Γιώργος και οι κηπουροί του κλήθηκαν να καθαρίσουν όλα τα σκατά που άφησαν πίσω τους οι παλιοί, “έμπειροι”, πολίτικοι φίλοι σου που εγκλιμάτισαν επί της χώρας. Όλο αυτό το ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΩΝ κατακάθι, ιδιαίτερα οι εμπρηστές του Καραμανλή. Ποτέ θα πεις την αλήθεια για αυτούς ρε; Που άφησαν πίσω τους 300 δις χρέος, 36 δις νέο έλλειμμα – δηλαδή χρέος από τα οποία τα 24 δις καθαρό, πρωτογενές έλλειμμα και ένα δημόσιο με ένα εκατομμύριο μισθοδοτούμενους. Το επίδομα αλληλεγγύης των 500 εκατομμυρίων που ήθελε να μοιράσει ο Γιώργος στα φτωχαδάκια σου φταίει για όλα; Πες την αλήθεια ρε. Πες την αλήθεια ότι ακόμα κι αυτό το επίδομα αλληλεγγύης είχε όφελος για το δημόσιο 200 εκατομμύρια γιατί μαζευτήκαν 700 εκατομμύρια με την εισφορά στα μεγάλα κέρδη επιχειρήσεων και μοιράστηκαν 500. Πες την αλήθεια ρε ότι χωρίς τον Γιώργο και τους κηπουρούς του η Ελλάδα θα είχε ζήσει ολοκαύτωμα χρεωκοπίας από το Μάιο του 2010. Πες την αλήθεια ρε ότι αυτή η ομάδα εξοικονόμησε όσα δεν είχε εξοικονομήσει κανένας σε αυτή την χώρα. Πες την αλήθεια ότι τα πήρες στο κρανίο που ο ΓΑΠ δεν μοίρασε χρήμα στα μέσα ενημέρωσης. Ότι όλους εσάς τους παντογνώστες δημοσιογραφίσκους σας είχε γραμμένους κανονικά – γιατί σας ξέρει καλά.
Πες την αλήθεια μια φορά στη ζωή σου ρε.

Αλλά τα παντελόνια τα φοράτε για μόστρα.
Αυτό σας συνδέει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: